Jump to content

Microsoft Lumia 640 XL

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Settings -> Advanced Settings πήγα, όπως φαίνεται και στα screenshots. Δεν υπάρχει τίποτε.

Δες την απάντησή μου λίγο πιο πάνω διότι έκανα λάθος και την έγραψα εκτός του πεδίου

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Απαράδεκτη αυτονομία. Εγώ με το 640XL βγάζω άνετα 2 με 3 μέρες με κανονική χρήση. Η καθημερινή φόρτιση είναι τεράστιος αποτρεπτικός παράγοντας για εμένα και ο βασικότερος λόγος που έφυγα από iPhone. Με βλέπω να μένω στα 8.1

εντάξει όπως το βλέπεις κανείς.

εγώ δεν θέλω ούτε να τα βλέπω πια τα 8,1

επίσης το κανονική χρήση είναι σχετικό.

Και εγώ αν δε το πασπατεύω θα βγάλει παραπάνω.

Xiaomi 12 Pro

Δες την απάντησή μου λίγο πιο πάνω διότι έκανα λάθος και την έγραψα εκτός του πεδίου

Δεν υπάρχει στο δικό μου. Μπορείς να ποστάρεις ένα screenshot του μενού για να επιβεβαιώσω ότι βρισκόμαστε στο ίδιο tab των ρυθμίσεων (αν και φαντάζομαι οτι το ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ που αναφέρεις αντιστοιχει στο ADVANCED SETTINGS του δικού μου).

Έχω το 640 XL LTE dual sim από το Γαλλικό Microsoft Store. Έκδοση λειτουργικού 8.1 update 2 γράφει (8.10.15148.160).

Εγώ έχω το 640XL LTE από το Γαλλικό MS Store (δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα). Και όπως φαίνεται και από τα screenshots του κινητού μου, η συγκεκριμένη επιλογή δεν υπάρχει. Μακάρι να υπήρχε τρόπος να το αλλάξω γιατί το bing είναι τελείως χάλια.

Εγώ που έχω επιλογή τοποθεσίας Ελλάδα και γλώσσα Ελληνικά (με 8.1), έχω και 4η επιλογή απο κάτω για "προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης" (αναφέρομαι στο screenshot σου). Η διαδικασία που αναφέρει ο φίλος (με την γραμμή αναζήτησης κλπ) ισχύει για τα 10άρια.

Δουλεύει καλα αλλά δουλεύει παντα σε κάθε λήψη;;

Ναι, σε κάθε λήψη.

ΜΙΑ ΧΑΡΑ το μειζου σου..απίστευτες φωτο για κινεζικο.

Ποιό MEIZU;;; Απο το 640xl είναι η φωτογραφία.

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Εγώ που έχω επιλογή τοποθεσίας Ελλάδα και γλώσσα Ελληνικά (με 8.1), έχω και 4η επιλογή απο κάτω για "προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης" (αναφέρομαι στο screenshot σου). Η διαδικασία που αναφέρει ο φίλος (με την γραμμή αναζήτησης κλπ) ισχύει για τα 10άρια.

Κι εγώ Country/Region "Greece" έχω και Regional Format "Greek (Greece)" αλλά η επιλογή δεν υπάρχει. Πολύ περίεργα πράγματα αλλά απ' ότι είδα στο νετ δεν πρέπει να είμαι ο μόνος. Iσως να φταίει και ο carrier (vodafone στην περίπτωσή μου).

Ναι, σε κάθε λήψη.

Ποιό MEIZU;;; Απο το 640xl είναι η φωτογραφία.

ειδα το Στριπ φιλμ..σου.

Εχμ...ας μείνουμε στο xl πλίζ.

----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τις πταίει άραγε ? Πολύ περίεργα πράγματα...

πολύ πιθανό η χώρα προέλευσης.

Xiaomi 12 Pro

Εδώ είναι δύο screenshot που δείχνουν στο 925 πως αλλάζουμε μηχανή αναζήτησης.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν υπάρχει στο δικό μου. Μπορείς να ποστάρεις ένα screenshot του μενού για να επιβεβαιώσω ότι βρισκόμαστε στο ίδιο tab των ρυθμίσεων (αν και φαντάζομαι οτι το ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ που αναφέρεις αντιστοιχει στο ADVANCED SETTINGS του δικού μου).

Έχω το 640 XL LTE dual sim από το Γαλλικό Microsoft Store. Έκδοση λειτουργικού 8.1 update 2 γράφει (8.10.15148.160).

Προσπάθησα να σου στείλω δύο screenshot αλλά δεν τα κατάφερα. Πως μπορώ να ποσταρω;;;;;

Εδώ είναι δύο screenshot που δείχνουν στο 925 πως αλλάζουμε μηχανή αναζήτησης.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Προσπάθησα να σου στείλω δύο screenshot αλλά δεν τα κατάφερα. Πως μπορώ να ποσταρω;;;;;

Τα ανεβάζεις εδώ και ποστάρεις το λινκ που θα σου βγάλει στο φόρουμ.

http://i66.tinypic.com/2zey1y8.jpg

εδώ σε 640XL Ελληνικό(Ευρωπαϊκό).

Με windows 10 βέβαια.

Έτσι είναι και εμένα.....

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Με windows 10 βέβαια.

ετσι ειναι και σε μενα στο 640ds αλλα οταν ανοιγω καινουργια καρτελα δεν μου βγαζει την αναζητηση της google αλλα ειναι κενο

Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016)

ετσι ειναι και σε μενα στο 640ds αλλα οταν ανοιγω καινουργια καρτελα δεν μου βγαζει την αναζητηση της google αλλα ειναι κενο

ετσι είναι.Τα αποτελέσματα όμως είμαι από τον γούγλη.

Xiaomi 12 Pro

Έτσι είναι και εμένα.....

Έτσι ακριβώς είναι και το δικό μου ,ελληνικής αντιπροσωπίας.

Έτσι ακριβώς είναι και το δικό μου ,ελληνικής αντιπροσωπίας.

τα ελληνικής αντιπροσωπίας είναι ευρωπαϊκά.

δεν έχει κανένα κωδικό GR. :lol:

Xiaomi 12 Pro

Παιδιά υπάρχει εφαρμογή που να μπορούμε να δούμε τις φωτογραφίες που έχουμε στο cloud της google;;; Κάτι αντίστοιχο δηλαδή με το one drive η το Dropbox;;;

Με windows 10 βέβαια.

Εμένα δεν έχει την συγκεκριμένη επιλογή όπως φάινεται και στα screenshots που πόσταρα. Δεν βάζω τα 10άρια όμως με τίποτε ακόμη. Θα ζήσω και χωρίς google.

φιλε μου σχτετικα με τις ρυθμισεις για να βαλεις το google πρεπει να περασεις τα 10 αρια.ειχα και εγω το ιδιο θεμα ακριβως με εσενα.4 g dual kai 8.1 δεν υπηρχε πουθενα.μολις εβαλα τα 10ρια ειχα και την ρυθμιση.για να μην ψαχνεσε τζαμπα

Εγω και η γυναίκα μου με το ίδιο κινητό...

Σκηνικό πριν απο λίγο, το φορτίσαμε χθες το πρωί ταυτόχρονα σχεδόν.

Με 4 τηλ εγώ 5 η γυναίκα μου, 1 ώρα πάνω κάτω στο ιντερνετ και οι δυο, εγώ το wifi ανοιχτό απο χθες αυτή το άνοιξε μόνο για λιγο facebook και κάνα 2 μειλ. Έβγαλε 4-5 φωτό εγώ άκουγα όλη μέρα ράδιο όπως συνήθως.

Εγω με 8.1 μπαταρία 59%...η γυναίκα μου με 10αρία 27%, αφρούς βγάζει!:lol:

• The title was changed to Microsoft Lumia 640 XL