george_21 Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Χρησιμοποιώντας τον edge κ σκρολαροντας σε διάφορες σελίδες παρατήρησα ότι στο κέντρο της οθόνης βγάζει μια γραμμή αστραπιαία....κ χάνεται..μετά από λίγο πάλι...είναι κάτι του edge η να ανησυχώ για την οθόνη??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polhs Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Καλησπέρα σε όλους Έχω εγκαταστήσει τα 10 σε 640xl όμως αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα . Όταν μου στέλνει μύνημα κάποιος δεν με ειδοποιεί ( ήχος , ειδοποίηση στην οθόνη κλπ ) . Για να δω το μύνημα πρέπει να πάω στα μυνήματα για να το διαβάσω . Δεν μπορώ να βρω πως ενεργοποιώ ήχο και ειδοποίηση ) Την βοήθεια σας παρακαλώ Ευχαριστώ και καλό υπόλοιπο Κυριακής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Καλησπέρα σε όλους Έχω εγκαταστήσει τα 10 σε 640xl όμως αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα . Όταν μου στέλνει μύνημα κάποιος δεν με ειδοποιεί ( ήχος , ειδοποίηση στην οθόνη κλπ ) . Για να δω το μύνημα πρέπει να πάω στα μυνήματα για να το διαβάσω . Δεν μπορώ να βρω πως ενεργοποιώ ήχο και ειδοποίηση ) Την βοήθεια σας παρακαλώ Ευχαριστώ και καλό υπόλοιπο Κυριακής Καλησπέρα φίλε.πας ρυθμίσεις,σύστημα ,ειδοποιήσεις κ ενέργειες.κατεβαίνουμε προς τα κάτω κ βρίσκεις μηνύματα...πατάς κ ρυθμίζεις τα πάντα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Καλησπερα παιδια να ρωτησω κατι, εκτος του Here το οποιο απ'οτι διαβασα δεν υπαρχει στα 10, υπαρχει αλλη αξιολογη εφαρμογη για πλοηγηση στα windows και αν ναι δωρεαν η με πληρωμη. Ευχαριστω Υπάρχουν Προεγκατεστημένοι οι χάρτες της Microsoft, μακράν καλύτεροι από τους here. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polhs Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Καλησπέρα φίλε.πας ρυθμίσεις,σύστημα ,ειδοποιήσεις κ ενέργειες.κατεβαίνουμε προς τα κάτω κ βρίσκεις μηνύματα...πατάς κ ρυθμίζεις τα πάντα... Το έκανα όμως δεν έγινε τίποτα Μήπως είναι κάποιο bug ? Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Το έκανα όμως δεν έγινε τίποτα Μήπως είναι κάποιο bug ? Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση Δες αν τρέχουν στο παρασκήνιο!!!Ίσως να είναι ανενεργά από εκεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cult Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Παιδια καπου στα 10αρια λεει ποσο χρονο θελουμε ν α μενει η οθονη ενεργη χωρις να κλειδωνει.Θυμαται καποιος που ειναι αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desmar Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Καλησπέρα πήρα και εγώ το 640 xl ερώτηση πως μπορώ να κλειδώσω τα μηνύματα όχι messenger του τηλεφώνου προσπαθώ με προγράμματα αλλά δεν έχουν τα κλασικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Παιδια καπου στα 10αρια λεει ποσο χρονο θελουμε ν α μενει η οθονη ενεργη χωρις να κλειδωνει.Θυμαται καποιος που ειναι αυτο? Ρυθμίσεις, εξατομικευση,οθόνη κλειδώματος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brousko Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Πριν γυρίσω στα 8.1 δοκίμασα και το νέο χαρακτηριστικό που "κρατάς πατημένο το menu και η μισή οθόνη σβήνει και σκρολάρεις στην υπόλοιπη για κινητά με μεγάλες οθόνες". Αλλά μάπα, μερικά στοιχεία όσο και να σκρολάρεις μένουν κρυμμένα κάτω ή πάνω. Δοκίμασε κανείς? Παράθεση Όλες οι γενικεύσεις είναι λάθος,όπως και αυτή εδώ :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilir Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Πριν γυρίσω στα 8.1 δοκίμασα και το νέο χαρακτηριστικό που "κρατάς πατημένο το menu και η μισή οθόνη σβήνει και σκρολάρεις στην υπόλοιπη για κινητά με μεγάλες οθόνες". Αλλά μάπα, μερικά στοιχεία όσο και να σκρολάρεις μένουν κρυμμένα κάτω ή πάνω. Δοκίμασε κανείς? Τα κάτω στοιχεία και στο δικό μου 640 δεν τα εμφανιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bep1995 Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 (edited) Τα κάτω στοιχεία και στο δικό μου 640 δεν τα εμφανιζει. Αυτό που έχουν τα 10 δεν είναι one handed είναι μπούρδα handed.... :) Όχι μόνο δεν εμφανίζει τα κάτω κάτω, αλλά και μετά από μερικά δευτερόλεπτα επανέρχεται η οθόνη, έπρεπε μόνο χειροκίνητα να γίνεται αυτό. Έλεος δηλαδή..... Edited March 27, 2016 by bep1995 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mediolanos Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Υπάρχουν Προεγκατεστημένοι οι χάρτες της Microsoft, μακράν καλύτεροι από τους here. Μετα απο τα W10 δεν εχω ηχητικες οδηγιες σε κανεναν πλοηγο (Maps, here, κα). Κανενας το ιδιο προβλημα? Εχω κανει 2 φορες hard reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brousko Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Μετα απο τα W10 δεν εχω ηχητικες οδηγιες σε κανεναν πλοηγο (Maps, here, κα). Κανενας το ιδιο προβλημα? Εχω κανει 2 φορες hard reset Ξανακατέβασες φαντάζομαι τις φωνητικές οδηγίες έτσι? Παράθεση Όλες οι γενικεύσεις είναι λάθος,όπως και αυτή εδώ :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpourasg Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 (edited) Mετα την εγκατάσταση W10 και με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων όλα τα προβλήματα λύθηκαν εκτός από ένα βασικό. Η αυτονομία μειώθηκε δραστικά. Και μπορεί κάποιοι φίλοι να το είχαν επισημάνει αλλά προσωπικά δε περίμενα αυτό να γίνεται σε τόσο μεγάλο βαθμό. Το πρωί πήρα το κινητό φορτισμένο και μέχρι αργά το μεσημεράκι, χωρίς να κάνω τίποτα ιδιαίτερο είχε πέσει λίγο κάτω από 50%. Πριν το είχα κρατήσει 3 μέρες αφόρτιστο χωρίς αν θυμάμαι καλά τι τρίτη μέρα να είχε πέσει τελείως η μπαταρία. Για αυτό τωρα εγκατέστησα το recovery tool και είμαι στη φάση επαναφοράς και ελπίζω να μη έχω κάποιο θέμα. ΥΓ. Εδώ και 1 δεκάλεπτο το πρόγραμμα είναι στη φάση ''ανάγνωση πληροφοριών τηλεφώνου''.Είναι φυσιολογικό αυτό; Edited March 28, 2016 by mpourasg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Ξανακατέβασες φαντάζομαι τις φωνητικές οδηγίες έτσι? εν οψει της καταργησησ των HERE σε W10, πως στο καλο κατεβάζουμε φωνη πλοηγησησ στους MAPS? (εννοω χωρις δεκανικι τους HERE αλλα μαμισιο και μονο ΜΑΠΣ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Mετα την εγκατάσταση W10 και με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων όλα τα προβλήματα λύθηκαν εκτός από ένα βασικό. Η αυτονομία μειώθηκε δραστικά. Και μπορεί κάποιοι φίλοι να το είχαν επισημάνει αλλά προσωπικά δε περίμενα αυτό να γίνεται σε τόσο μεγάλο βαθμό. Το πρωί πήρα το κινητό φορτισμένο και μέχρι αργά το μεσημεράκι, χωρίς να κάνω τίποτα ιδιαίτερο είχε πέσει λίγο κάτω από 50%. Πριν το είχα κρατήσει 3 μέρες αφόρτιστο χωρίς αν θυμάμαι καλά τι τρίτη μέρα να είχε πέσει τελείως η μπαταρία. Για αυτό τωρα εγκατέστησα το recovery tool και είμαι στη φάση επαναφοράς και ελπίζω να μη έχω κάποιο θέμα. ΥΓ. Εδώ και 1 δεκάλεπτο το πρόγραμμα είναι στη φάση ''ανάγνωση πληροφοριών τηλεφώνου''.Είναι φυσιολογικό αυτό; ΄ Πάλι καλά που λύθηκαν τα περισσότερα και έμεινε μόνο αυτό της αυτονομίας που για μένα είναι το σημαντικότερο. Περίμενε λίγο για να επιστρέψεις στα 8.1. Θέλει λίγο χρόνο. Και σε εμένα έτσι έκανε. Τελικά βλέπω οτι πολλοί επιστρέφουν στα 8.1. Μεγάλη πατάτα από την MICROSOFT. Πιο BETA το λειτουργικό δεν γίνεται. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Mετα την εγκατάσταση W10 και με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων όλα τα προβλήματα λύθηκαν εκτός από ένα βασικό. Η αυτονομία μειώθηκε δραστικά. Και μπορεί κάποιοι φίλοι να το είχαν επισημάνει αλλά προσωπικά δε περίμενα αυτό να γίνεται σε τόσο μεγάλο βαθμό. Το πρωί πήρα το κινητό φορτισμένο και μέχρι αργά το μεσημεράκι, χωρίς να κάνω τίποτα ιδιαίτερο είχε πέσει λίγο κάτω από 50%. Πριν το είχα κρατήσει 3 μέρες αφόρτιστο χωρίς αν θυμάμαι καλά τι τρίτη μέρα να είχε πέσει τελείως η μπαταρία. Για αυτό τωρα εγκατέστησα το recovery tool και είμαι στη φάση επαναφοράς και ελπίζω να μη έχω κάποιο θέμα. ΥΓ. Εδώ και 1 δεκάλεπτο το πρόγραμμα είναι στη φάση ''ανάγνωση πληροφοριών τηλεφώνου''.Είναι φυσιολογικό αυτό; 1. συμφωνω με ότι λες για μπαταρια και εγω πισω πηγα (+2-3 αλλους λογους) 2. 1.7 giga είναι τα 8.1 φανταζομαι τα 10αρια πιο πολύ οποτε για roll back to 8.1 να υπολογιζεις 30 λεπτα (τοσο μου πηρε εμενα) Προσεξε μην σου ζητησε καποια ενεργεια από μερουσ σου και δεν το πηρες χαμπαρι οποτε μαλλον ποτε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 1. συμφωνω με ότι λες για μπαταρια και εγω πισω πηγα (+2-3 αλλους λογους) 2. 1.7 giga είναι τα 8.1 φανταζομαι τα 10αρια πιο πολύ οποτε για roll back to 8.1 να υπολογιζεις 30 λεπτα (τοσο μου πηρε εμενα) Προσεξε μην σου ζητησε καποια ενεργεια από μερουσ σου και δεν το πηρες χαμπαρι οποτε μαλλον ποτε... Εσύ που γύρισες στα 8.1 απέκτησες swipe στα ελληνικά; :lol::lol::lol: Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 όχι δεν εχω ...αν εννοεισ το ρυθμιζομενο πληκτρολογιο με τα emoticons. Δεν ειχα προσεξει αν υπηρχαν στα 10αρια. Εχω ομωσ στο σκαιπ που στελνω μηνυματα τζαμπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 όχι δεν εχω ...αν εννοεισ το ρυθμιζομενο πληκτρολογιο με τα emoticons. Δεν ειχα προσεξει αν υπηρχαν στα 10αρια. Εχω ομωσ στο σκαιπ που στελνω μηνυματα τζαμπα Εννοώ την λειτουργία που σέρνεις το δάχτυλο πάνω στα γράμματα και γράφει την λέξει αυτόματα. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 (edited) καταλαβα σαν το swype (android) δηλ ...όχι δεν εχω στα 8.1 τετοιο πραγμα, μετα που ξαναγυρισα από τα 10. Καπου διαβασα, ισωσ να μην καταλαβα και καλα, ότι μερικοι το εχουν, παρα το rollback από 10 σε 8.1, δηλ κρατηθηκε σαν εφαρμογη. Δεν το πολυεψαξα διοτι περα από λιγα & συνοπτικα μηνυματα δεν στελνω. Σιγουρα καποιους τους ενδιαφερει ομως. διαβασε apo το μηνυμα 2408 στο LUMIA 640 TOPIC αν σε ενδιαφερει, ισωσ βγαλεις ακρη Βουντου και Ευχελαιο ισως βοηθησουν κρινοντας από τα σχολια των αλλων παιδιων / Τασος Edited March 28, 2016 by ELTASSOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tenoross Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Kαλησπέρα στην παρέα , 2 μέρες προσπαθώ να βρω πως αλλάζει το πιν 1 της κάρτας sim και δεν μπορώ να το βρω. Όπως θα καταλάβατε σίμαι νέος κάτοχος του lumia 640 xl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Kαλησπέρα στην παρέα , 2 μέρες προσπαθώ να βρω πως αλλάζει το πιν 1 της κάρτας sim και δεν μπορώ να το βρω. Όπως θα καταλάβατε σίμαι νέος κάτοχος του lumia 640 xl Ρυθμίσεις,δίκτυο κ ασυρματη σύνδεση,κιν τηλεφωνία κ σιμ,ρυθμίσεις σιμ...σε windows 10 αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tenoross Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 (edited) Χμ 8 αρια εχει γίνεται με αλλον τροπο? Παω στις ρυθμισρις sim και δεν βρισκω κατι σχετικο Edited March 28, 2016 by tenoross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts