stefanos1999 Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Α... οκ... κατάλαβα. .. Αυτό δεν το κάνουν ούτε οι εταιρίες του εξωτερικού γιατί θα είναι μεγαλύτερο το πλήγμα στην εικόνα της εταιρίας παρά στο κέρδος που θα έχει στην πραγματικότητα. Πάντως εδώ (Ελλαδα) έχει γίνει τουλάχιστον μια φορά (για οικονομικό θέμα) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 22, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Πάντως εδώ (Ελλαδα) έχει γίνει τουλάχιστον μια φορά (για οικονομικό θέμα) . Ποιο ήταν ; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Ποιο ήταν ; Αυτά που λέω για άλλους να τα κάνω εγώ? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 22, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Αυτά που λέω για άλλους να τα κάνω εγώ? :p Στείλτο μου PM είμαι πολύ περίεργος....:) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 (edited) Στείλτο μου PM είμαι πολύ περίεργος....:) Δεν υπάρχει περίπτωση, και σε συμβουλεύω φιλικά σε ανοιχτές δικαστικές διαμάχες τρίτων να μην εμπλέκεσαι ούτε καν να εκφέρεις γνώμη ή/και αποψη, με κανένα τροπο. Συνήθως και ιδίως σε "οριακες" διαμάχες την πληρώνουν οι άμαχοι και οι περίεργοι. Edited April 22, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 22, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Δεν υπάρχει περίπτωση, και σε συμβουλεύω φιλικά σε ανοιχτές δικαστικές διαμάχες τρίτων να μην εμπλέκεσαι ούτε καν να εκφέρεις γνώμη ή/ και αποψη, με κανένα τροπο. Συνήθως την πληρώνουν οι άμαχοι και οι περίεργοι. Anyway με το pm δεν θα το έβλεπε κανείς απλά από περιεργια. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts