iPap Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Δεν ξέρω τι έχετε παρατηρήσει αλλά εγώ νομίζω ότι έγινε πιο γρήγορο το κινητό. Με μπαταρία δεν έχω δει διαφορά αλλά δεν είναι κάτι που αλλάζει εύκολα αυτό. Συνεπώς I'm happy! Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Σύμφωνα με την Samsung Τουρκίας θα έχουμε Android 7 στο S6 τέλη της 3ης εβδομάδας του Φεβρουαρίου. Υπομονή :) https://twitter.com/TansuYegen/status/829238824274448384 Μακάρι αλλά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι θα την δώσουν πριν βγει το S8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Άλλες αποψεις για την αναβάθμιση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ranger_Aragorn Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Απο οσους την βαλαμε,μονο 2 ατομα γραψανε για χειροτερη μπαταρια. Βεβαια το οτι εκατσε καλα στο S7,δεν σημαινει οτι θα κανουνε καλη δουλεια και στο S6. Ελπιζω να σας ερθει γρηγορα... Greenify με aggressive dose enabled καθώς και ενεργοποίηση Doze on the GO through ADB, στην MM έχει βελτωθεί πάρα πολύ η αυτονομία. Παράθεση http://www.lordoftherings.net/media/aim_icons/lotr_aim_aragorn.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talentscout Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Παιδιά σ εμένα το Greenify γιατί δεν κάθεται καλά ποιος μπορεί να βοηθήσει? Μετά την εγκατάσταση του δίνω τις απαραίτητες άδειες που μου ζητάει για να δουλέψει και μετά απο λίγη ώρα έχω θέμα όταν ανοιγοκλείνω το τηλέφωνο. Συγκεκριμένα για να ανοίξει η συσκευή θα πρέπει να πατήσω το Power 5-6 φορές ... Το απενεργοποιώ απο την ''προσβ/τητα'' και όλα καλά. Είναι κάποια άλλη ρύθμιση που πρέπει να κάνω και δεν έχω καταλάβει? ας βοηθήσει κάποιος γιατί το χρειάζομαι. Δεν είμαι root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 (edited) Παιδιά τι changelist σας δίνει μετά το καινούργιο update . Φαίνεται μέσα από το App Phone info. Ευχαριστώ Changelist 8821257 Αν θες να δεις screen οταν πατησεις περιμενε να φορτωσει) http://bayimg.com/bAiifaaGM Edited February 12, 2017 by CHIEF Εβαλα screenshot Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPN Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Καλημέρα παιδιά, Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την κατανάλωση μπαταρίας από τη χρήση email. Η χρήση μπαταρίας δείχνει 79% από email και τα υπόλοιπα σε φυσιολογικό ποσοστό. Είχα το ίδιο πρόβλημα στο παρελθόν και το έλυσα αλλάζοντας τη διάρκεια συγχρονισμού σε 2 ώρες και όλοι οι φάκελοι να συγχρονίζονται Χειροκίνητα. Τότε το πρόβλημα επιλύθηκε και η χρήση μπαταρίας από email έπεσε κάπου στο 15% με 10% Να σημειωθεί πως έχω τρεις λογαριασμού email Καμία ιδέα στο τι μπορεί να φταίει;;; Επαναφορά ρυθμίσεων δε θέλω να κάνω, υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για να λυθεί το πρόβλημα. Ευχαριστώ, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Καλημέρα παιδιά, Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την κατανάλωση μπαταρίας από τη χρήση email. Η χρήση μπαταρίας δείχνει 79% από email και τα υπόλοιπα σε φυσιολογικό ποσοστό. Είχα το ίδιο πρόβλημα στο παρελθόν και το έλυσα αλλάζοντας τη διάρκεια συγχρονισμού σε 2 ώρες και όλοι οι φάκελοι να συγχρονίζονται Χειροκίνητα. Τότε το πρόβλημα επιλύθηκε και η χρήση μπαταρίας από email έπεσε κάπου στο 15% με 10% Να σημειωθεί πως έχω τρεις λογαριασμού email Καμία ιδέα στο τι μπορεί να φταίει;;; Επαναφορά ρυθμίσεων δε θέλω να κάνω, υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για να λυθεί το πρόβλημα. Ευχαριστώ, Απενεργοποίησε τον αυτόματο συγχρονισμό και ενεργοποίησε το Push... Έτσι θα λαμβάνεις αμέσως τα emails που σου έρχονται και δεν θα έχεις τόσο φόρτο (εγώ τουλάχιστον δεν έχω) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPN Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Ευχαριστώ αλλά μπορείς να μου πεις πως γίνεται αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Ευχαριστώ αλλά μπορείς να μου πεις πως γίνεται αυτό; Ποιόν email client έχεις φίλε; Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPN Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Χρησιμοποιώ το κλασσικό που έχεις η Samsung email λέγεται και εκει μέσα έχω ένα λογαριασμό gmail ένα exchange και έναν pop3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Χρησιμοποιώ το κλασσικό που έχεις η Samsung email λέγεται και εκει μέσα έχω ένα λογαριασμό gmail ένα exchange και έναν pop3 Τσέκαρε αυτό φίλε και θα βγάλεις άκρη... http://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-s6/514981-samsung-s6-mail-app-push-notifications.html Εγώ δουλεύω το aquamail δεν έχω ιδέα απο τον stock της Samsung Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Γιατί δεν τα βάζεις όλα στο Gmail να τελειώνεις... Επίσης το Outlook της Microsoft χρησιμοποιώ για της δουλειάς το mail και δουλεύει άψογα. Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanDr Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Επειδή δεν έχω παρακολουθήσει το τελευταίο διάστημα.. όντως έχει έρθει αναβάθμιση; καπου διάβασα ότι θα ναι για το marshmallow και μετα θα ρθει το 7άρι.. της Αγγλίας έχουν ήδη την ενημέρωση η γερμανιας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Σε εμενα δεν εχει ερθει τιποτα ακομα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Επειδή δεν έχω παρακολουθήσει το τελευταίο διάστημα.. όντως έχει έρθει αναβάθμιση; καπου διάβασα ότι θα ναι για το marshmallow και μετα θα ρθει το 7άρι.. της Αγγλίας έχουν ήδη την ενημέρωση η γερμανιας; Tα παιδιά μιλούν για ένα update που μας ήρθε πάνω στην M και όχι για την αναβάθμιση σε Ν. Σε εμένα αυτό το update ( το τελευταίο φαντάζομαι πριν τoν ερχομό της Ν) ήρθε πριν λίγες μέρες. Φορώ γερμανική DBT με changelist 8821257. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanDr Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Ωραία παιδιά!ευχαριστώ! Εγώ έχω αγγλική ακόμα περιμένω! Δε ξερω το τελευταίο διάστημα το κινητό κολλάει ολόκληρο και ελπίζω σε μια βελτίωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Ωραία παιδιά!ευχαριστώ! Εγώ έχω αγγλική ακόμα περιμένω! Δε ξερω το τελευταίο διάστημα το κινητό κολλάει ολόκληρο και ελπίζω σε μια βελτίωση! Καθάρισε την cache και σβήσε τα temporary files... Κάνε κανα restart... Δεν είναι λογικό να σου κολλάει το τούμπανο :) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Ωραία παιδιά!ευχαριστώ! Εγώ έχω αγγλική ακόμα περιμένω! Δε ξερω το τελευταίο διάστημα το κινητό κολλάει ολόκληρο και ελπίζω σε μια βελτίωση! Τσέκαρε χειροκίνητα. Εγώ το πήρα την προηγούμενη βδομάδα και βελτίωσε την ταχύτητα του κινητού θαρρώ. Η μπαταρία στα ίδια, δεν είναι διαφορά ως τώρα τουλάχιστον Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Ωραία παιδιά!ευχαριστώ! Εγώ έχω αγγλική ακόμα περιμένω! Δε ξερω το τελευταίο διάστημα το κινητό κολλάει ολόκληρο και ελπίζω σε μια βελτίωση! Συμφωνώ με τον DimitrisAndNiki. Το κινητό δεν κολλά καθόλου οπότε προφανώς κάποιο θέμα έχει η συσκευή σου. Γνώμη μου είναι να κάνεις ακόμα πιο δραστική κίνηση => factory reset. Ξέρω ότι πιθανόν να βαριέσαι να πάρεις backup και να ξαναπεράσεις τα πάντα αλλά είναι κρίμα να έχεις τέτοια συσκευή και να μην απολαμβάνεις. Κανένα update δεν θα σου λύσει το πρόβλημα αν δεν καθαρίσεις τη συσκευή σου. Η Μ ρολάρει άψογα στα πάντα και δεν είναι αυτή το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Sorry αν ειμαι off topic...πιστεύετε οτι αξίζει να πάει κάποιος σε s7? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Sorry αν ειμαι off topic...πιστεύετε οτι αξίζει να πάει κάποιος σε s7? Για μπαταρια,αδιαβροχοποιηση και καρτα μνημης.Αν δεν σε ενδιαφερει κανενα απο αυτα τοτε μην ασχοληθεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Η μπαταρια μόνο με ξενερώνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Η μπαταρια μόνο με ξενερώνει... Πάρε κινέζο με 4000+ mAh να βγαζεις 2 μέρες. Το ψήνω μετά το S6, πότε θα είναι όμως..! Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mare194 Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Πάρε κινέζο με 4000+ mAh να βγαζεις 2 μέρες. Το ψήνω μετά το S6, πότε θα είναι όμως..! Καλησπερα μηπως μπορει να μου πει καποιος τι κωδικο πληκτολογω για να δω τι καμερα φοραει το s6 edge ειχα ενα θεμα με την μπροστινη μολις μιας εβομαδας κινητο και το πηγα στην sumsung οπου μου την αλλαξαν η πισω ειναι sony και θα ηθελα η μπροστα να δω τι βαλανε ευχαριστω εκ τον προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts