Jump to content

Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα τους ξέφυγε φαντάζομαι. Το δικό μου είχε κανονικά boot logo cosmote κλπ αλλά αυτό έγινε μόνο στο πρώτο boot μιας και στο καπάκι του πέρασα στην Generic Gr. :)

επισης απο πισω δεν γραφει "Galaxy S6" μονο το λογοτυπο της Samsung εχει...

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Από σήμερα έχω και s6 (κάνει σαν 2η συσκευή παρέα στο s6 edge plus ) και δεν είδα να έχει θέμα υπερθέρμανσης.Το έστησα με εφαρμογές και τα σχετικά, δεν το άφησα να ηρεμήσει και όλα μια χαρά (και το edge plus όταν το πήρα δεν είχε θεμα)

Πάντως οφείλω να παραδεχτώ πως έχει φοβερό κράτημα στο χέρι.Ισως επειδή αυτό είναι μικρότερο από το plus

για δες ποσο διαφορετικες οθονες εχουν...ειναι απιστευτο το ποσο διαφορετικες ειναι σε calibration και δυναμη λευκου

Δημήτρης

XS Max 512gb.

στα δικα σας ρε παιδια γραφει απο πισω "Galaxy S6" ?? το δiκο μου δεν γραφει και ειναι και unbranded παρολο που το αγορασα απο Cosmote. Επισης σταματησε να δουλευει το ηχειο. Μηπως παιζει η Cosmote να πουλαει παραεισαγωγης? παντως μου το κανουν DOA χωρις κανενα προβλημα. Απλα δεν υπαρχει διαθεσιμη συσκευη και πρεπει να περιμενω να φερουν.

στα δικα σας ρε παιδια γραφει απο πισω "Galaxy S6" ?? το δiκο μου δεν γραφει και ειναι και unbranded παρολο που το αγορασα απο Cosmote. Επισης σταματησε να δουλευει το ηχειο. Μηπως παιζει η Cosmote να πουλαει παραεισαγωγης? παντως μου το κανουν DOA χωρις κανενα προβλημα. Απλα δεν υπαρχει διαθεσιμη συσκευη και πρεπει να περιμενω να φερουν.

Πίσω γράφει Samsung

για δες ποσο διαφορετικες οθονες εχουν...ειναι απιστευτο το ποσο διαφορετικες ειναι σε calibration και δυναμη λευκου

Θες να πεις ότι στο edge έκανε καλύτερη δουλειά ή επειδή έχει κυρτη οθόνη? Έτσι στα γρήγορα που τα έβαλα δίπλα δίπλα δεν μπόρεσα να καταλάβω πολλά

ναι εννοω εκτος απο το "Samsung"

Samsung μόνο γράφει και μετά πιο κάτω με αχνό χρώμα τις πιστοποιήσεις CE κλπ.

Galaxy κλπ δεν γράφει πουθενά.:)

Samsung μόνο γράφει και μετά πιο κάτω με αχνό χρώμα τις πιστοποιήσεις CE κλπ.

Galaxy κλπ δεν γράφει πουθενά.:)

Στα Αμερικανικα γραφει καλα τα λες

Θες να πεις ότι στο edge έκανε καλύτερη δουλειά ή επειδή έχει κυρτη οθόνη? Έτσι στα γρήγορα που τα έβαλα δίπλα δίπλα δεν μπόρεσα να καταλάβω πολλά

εγώ που τα ξέσκισα στα τεστ (s6 και s6 edge+) είδα ότι εν τέλει έχει ένα κλικ πάνω φωτεινότητα το s6 edge plus (όταν δεν είναι τέρμα σκοτάδι διαφορετικά η φωτεινότητα του s6 στο manual και τέρμα σκοτάδι στο μέγιστο, ειναι μεγαλύτερη ένα κλικ απο του edge+)

όσο αφορά την ανάλυση, τα χρώματα, είδα ότι το calibration είναι ελαφρά καλύτερο στο s6 edge+ και αυτό φαινόταν κυρίως στο μαύρο (διαβαθμίσεις του μαύρου).

δεν έχει όμως τεράστια διαφορά, και οι 2 οθόνες ειναι πολύ καλές. από τα s6, s6 edge, s6 edge+ χειρότερη (αν μπορείς να το πεις) είναι στο s6 edge.

το μόνο που έχω να πω πάντως, είναι ότι σίγουρα δεν αξίζει να δώσει κάποιος 750+ ευρώ για να πάει από s6 σε s6 edge+ για τις λεπτομέρειες που προσφέρει. (ενώ μπορεί να αγοράσει το s6 με κάτω απο 500 ευρώ). κανονικά θα έπρεπε η διαφορά να ειναι 50 ευρώ το s6 edge, και 100 (άντε 150 βαριά βαρια) το s6 edge+.

εξού και τα αποτελέσματα στα κέρδη της samsung..... έβγαλε τα τέλεια τηλέφωνα, σε λάθος τιμές...... το κοστολόγιο κατασκευής θα ήταν υψηλό, συνεπώς και τα κέρδη λιγότερα. όχι όμως ότι δεν πουλάει σαν ζεστό ψωμί.... ήρθε και η apple με το 6s, έκανε το ρεκόρ της (αν το πει κανείς αληθές όταν περιλαμβάνει και την κίνα πρώτη φορά) δεν έδωσε το note 5 (μέγα φάουλ) για άγνωστο λόγo στην Ευρώπη.....

Edited by hackfree
technoholic maniac reviewer

Πάντως τα κινητά είναι υπέροχα. Στην αρχή όταν βγήκαν το s6 και το edge δεν μου εκατσαν καλά στο μάτι. Όταν όμως είδα το s6 edge plus σε χρυσό είπα εδώ είμαστε. Με βαριά καρδιά έδωσα το note 4 καθ πήρα το plus. Το s6 ήρθε κατά τύχη την Κυριακή στην κατοχή μου ως μεταχειρισμενο (έγινε τραμπα, αλλιως δεν έδινα τόσα πολλά λεφτά για 2η συσκευή) . Τώρα για την τιμή όλες οι εταιρείες έχουν ξεφύγει. Πάνε οι εποχές που dayone θυμάμαι για το Ζ2 599€ δεν θα έρθουν άλλο.

Εδω και μια εβδομαδα το τηλεφωνο κλεινει απο μονο του.Το εχει κανει πεντε με εξι φορες.Πριν παει για σερβις μπορω να κανω κατι ?

Εδω και μια εβδομαδα το τηλεφωνο κλεινει απο μονο του.Το εχει κανει πεντε με εξι φορες.Πριν παει για σερβις μπορω να κανω κατι ?

Δοκιμασε επαναφορα.

χαιρετώ τη παρέα του s6

από χθες και εγώ κάτοχος μετά τη προσπάθεια μου σε windows phone και αρχίζω να το μαθαίνω σιγά σιγά

να ρωτήσω κάτι, όταν έρχονται ειδοποιήσεις τύπου emails, facebook κτλ γιατί δεν ανάβει η οθόνη? παρά μόνο χτυπάει και ανάβει η λυχνία

έψαξα μέσα στις ρυθμίσεις αλλά δεν βρήκα κάτι

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

σε powerbank τι output πρεπει να εχει?

1Α? η 2Α?

Εξαρταται αν θες γρηγορη φορτιση ή οχι.

Προφανως σε powerbank σε ενδιαφερει η ταχυτητα φορτισης και οχι η διαρκεια χρησης που μπορει να σου προσφερει η φορτιση.

Προσωπικα παντως εχω βαλει τον fast charger του S6 σε ενα wireless charger και για απλη φορτιση χρησιμοποιω ενα φορτιστη με λιγοτερα A ο ποιος φορτιζει πιο αργα...

Γενικα ο κανονας ειναι:

Γρηγορη φορτιση -> Μικροτερη διαρκεια μπαταριας

Αργη φορτιση -> Μεγαλυτερη διαρκεια μπαταριας

Διαλεγεις και παιρνεις!

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

χαιρετώ τη παρέα του s6

από χθες και εγώ κάτοχος μετά τη προσπάθεια μου σε windows phone και αρχίζω να το μαθαίνω σιγά σιγά

να ρωτήσω κάτι, όταν έρχονται ειδοποιήσεις τύπου emails, facebook κτλ γιατί δεν ανάβει η οθόνη? παρά μόνο χτυπάει και ανάβει η λυχνία

έψαξα μέσα στις ρυθμίσεις αλλά δεν βρήκα κάτι

Δεν ανάβει η οθόνη. Δοκίμασε το glimpse notifications από το play store.

Μάγκες SOS μου κλείδωσε το s6 μετά από προσπάθεια να το ξεκλειδωσω με τον αριστερό αντίχειρα και δεν θυμάμαι τον εφεδρικό κωδικό.Μου βγάζει ξεκλείδωνε με google βάζω email και κωδικό αλλά δεν μπορώ να σηνδεθω ούτε με wifi ούτε με δεδομένα... Τι πρέπει να κανω;

Μάγκες SOS μου κλείδωσε το s6 μετά από προσπάθεια να το ξεκλειδωσω με τον αριστερό αντίχειρα και δεν θυμάμαι τον εφεδρικό κωδικό.Μου βγάζει ξεκλείδωνε με google βάζω email και κωδικό αλλά δεν μπορώ να σηνδεθω ούτε με wifi ούτε με δεδομένα... Τι πρέπει να κανω;

Φίλε μου αν δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο κλειστό, μπες σε ρεκοβερι και κάνε φορματ

Ξέρει κάποιος πως μπορώ να δω τι κάμερα φοράει το κινητό;; Sony η κάτι άλλο;;

Aida 64 από το playstore και δες στο devices τον αισθητήρα.

Παιδιά έβγαλε η Samsung ανακοίνωση για το πότε θα πάρει το S6 το Android M;

Από το νέο έτος να περιμένεις.

Από το νέο έτος να περιμένεις.

Δεν νομίζω τόσο αργά. Πέρυσι έδωσε lollipop στο s5 αρχές-μέσα Δεκεμβρίου. Οπότε κάπου εκεί περιμένουμε εμείς με τα s6-s6 edge.

Μια ερώτηση: η συσκευή μας υποστηρίζει usb on the go?

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus

τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)