marios_ch Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Για όσους θέλουν block στις διαφημίσεις χωρίς root,adgaurd for android. Είναι αυτό που βγάζει μια ειδοποίηση πάντα στη γραμμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Είναι αυτό που βγάζει μια ειδοποίηση πάντα στη γραμμή; Ναι φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Ναι φίλε μου. Όλα καλά αλλά αυτό που δεν φεύγει η ειδοποίηση μου την σπάει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Η εκκαθαριση εγινε με την προεγκατεστημενη εφαρμογη της samsung? Μου φαινεται λιγο δυσκολο... Κοιταξες στο DCIM φακελο? Ναι από προεγκατεστημενο και δεν υπάρχει στην d Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 15, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Όλα καλά αλλά αυτό που δεν φεύγει η ειδοποίηση μου την σπάει! Ρυθμίσεις, Εφαρμογές, Διαχειριστής εφαρμογών, βρες την εφαρμογή και δοκίμασε να ξετικάρεις την επιλογή "Εμφάνιση Ειδοποιήσεων". Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisjim Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Χθες είχα μια ενημέρωση λογισμικού 216 mb , άλλαξε την εμφάνιση των εικονιδίων και προστέθηκε το excle ,word ,power poit της microsoft και το samsung gear. Δεν την έλαβε άλλος; Στο excle ,word λέει ότι υπάρχουν εντός της εφαρμογής χρεώσεις , δεν είναι δωρεάν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Χθες είχα μια ενημέρωση λογισμικού 216 mb , άλλαξε την εμφάνιση των εικονιδίων και προστέθηκε το excle ,word ,power poit της microsoft και το samsung gear. Δεν την έλαβε άλλος; Στο excle ,word λέει ότι υπάρχουν εντός της εφαρμογής χρεώσεις , δεν είναι δωρεάν; Καλημέρα.. Από ποια χώρα είναι το κινητό σου;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisjim Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Portugal/PT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Ρυθμίσεις, Εφαρμογές, Διαχειριστής εφαρμογών, βρες την εφαρμογή και δοκίμασε να ξετικάρεις την επιλογή "Εμφάνιση Ειδοποιήσεων". Φίλε μου παίζει να το χα κάνει αλλά θα δοκιμάσω ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Μολις μου ηρθε κ εμενα η αναβαθμιση! Οπως τα λεει o Makisjim ειναι ακριβως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Μολις μου ηρθε κ εμενα η αναβαθμιση! Χώρα φίλε μου;; ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μόλις παρατήρησα πως έχει βγει το update στο sammobile.. Ξέρει κάποιος πόσο περίπου χρόνο κάνει ώστε να έρθει η μέσω OTA ή μέσω smartswitch;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 5λεπτα μου εκανε εμενα περιπου μεσω ΟΤΑ!δν θυμαμαι χωρα φιλε μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Χώρα φίλε μου;; ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μόλις παρατήρησα πως έχει βγει το update στο sammobile.. Ξέρει κάποιος πόσο περίπου χρόνο κάνει ώστε να έρθει η μέσω OTA ή μέσω smartswitch;;; Εγώ οπότε το δω στο sammob το βρίσκει ΟΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 (edited) Μόλις μου ήρθε μέσω smartswitch.. Ιταλικό της Wind... Όλα στρογγυλά πια... Χα χα χα Σαφώς πιο γρήγορο... Δυνατό.. Καλύτερη διαχείριση ram.. Edited September 16, 2015 by panoramix77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Ναι φίλε μου. Φίλε μόνο το κλειδί δεν μπορώ να βρω πως φεύγει. Υπάρχει τρόπος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Όταν κλείνεις τα δεδομένα η το WiFi τότε φεύγει,εγώ κλείνω και την εφαρμογή γιατί στο tapatalk,Facebook,viper δεν έχω προβλήματα με διαφημίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Όταν κλείνεις τα δεδομένα η το WiFi τότε φεύγει,εγώ κλείνω και την εφαρμογή γιατί στο tapatalk,Facebook,viper δεν έχω προβλήματα με διαφημίσεις. Καλά θα το δω θενκς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Για όσους θέλουν block στις διαφημίσεις χωρίς root,adgaurd for android. Δεν το βρισκω στο μαρκετ. Καμια βοηθεια; Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiorgakis25 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 καλησπερα και απο μενα..κατοχος εδω και μια βδομαδα και εχω μια απορια το κεντρικο κουμπι με το finger sensor τρεμοπαιζει και σε σας η να το παω gia service?και αν γνωριζεται πως αλλαζω τον κυκλο στην χρηση δεδομενων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Δεν το βρισκω στο μαρκετ. Καμια βοηθεια; Google it apk. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Εγω παντως που δοκιμασα το Adguard δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα. Ασε που μερικες φορες το κινητο Lagαρει οταν τρεχει απο πισω το προγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Οι εφαρμογες του style adguard δουλευουν εντελως διαφορετικα απο το adblock. Για να καταφερουν να φιλτραρουν διαφημισεις περνανε ολη την κινηση απο ενα εικονικο vpn server εντος της συσκευης. Ουσιαστικα φιλτραρουν ολη την κινηση για να βρουν τιw διαφημισεις πραγμα που σημαινει φορτο εργασιας και αυξημενη καταναλωση. Το adblock λειτουργει με εντελως αλλο τροπο,χωρις φορτο εργασιας ,καταναλωση κτλ αλλα δυστιχως θελει root! Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 καλησπερα και απο μενα..κατοχος εδω και μια βδομαδα και εχω μια απορια το κεντρικο κουμπι με το finger sensor τρεμοπαιζει και σε σας η να το παω gia service?και αν γνωριζεται πως αλλαζω τον κυκλο στην χρηση δεδομενων? Σε πολλούς έτσι είναι. Και σε εμένα. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 (edited) Τρεις ερωτήσεις παρακαλώ για το S6 (απλό): 1. Οι υψηλές θερμοκρασίες κατά το browsing παρατηρούνται ακόμη; 2. Όταν έχεις εισερχόμενη κλήση έχει ακόμη αυτή τη λειτουργία που το ringtone ακούγεται χαμηλά και μετά απότομα πιο δυνατά; Αν ναι, απενεργοποιείται; Ευχαριστώ. 3. Από που τσεκάρω έξω από το κουτί παρτίδα και χώρα προέλευσης; Μπορώ έτσι να ξεχωρίσω έναν κλώνο από ένα αυθεντικό; Edited September 19, 2015 by rufous Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 (edited) Τρεις ερωτήσεις παρακαλώ για το S6 (απλό): 1. Οι υψηλές θερμοκρασίες κατά το browsing παρατηρούνται ακόμη; 2. Όταν έχεις εισερχόμενη κλήση έχει ακόμη αυτή τη λειτουργία που το ringtone ακούγεται χαμηλά και μετά απότομα πιο δυνατά; Αν ναι, απενεργοποιείται; Ευχαριστώ. 3. Από που τσεκάρω έξω από το κουτί παρτίδα και χώρα προέλευσης; Μπορώ έτσι να ξεχωρίσω έναν κλώνο από ένα αυθεντικό; 1) Έχει βελτιωθεί 2) Είναι feature της sansung και υπάρχει σε όλες τις συσκευές της, μπορείς να το βγάλεις εκτός με εφαρμογή από το store. 3) Εξωτερικά δεν μπορείς να δεις τίποτα. Μπορείς όμως να πάρεις ένα τηλέφωνο στην samsung και δίνοντάς τους το imei να σου πουν τα πάντα. Edited September 19, 2015 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts