panos93gr Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Παιδιά δοκιμάστε να περάσετε την ελληνική της Vodafone. Έχει μεγαλύτερο changelist και δουλεύει καλύτερα δλδ τι παραπάνω εχει δεν κατάλαβα δεν ξέρω πολλά από αυτά για εξήγησε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Δουλεύει πολύ καλύτερα ούτε ζεσταίνεται ούτε ρίχνει την μπαταρία γρήγορα Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 καλησπερα στην παρεα,στις αρχες ειχε παρουσιασει ενα θεμα με το home button να παιζει,εξακολουθει ακομη να υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Δουλεύει πολύ καλύτερα ούτε ζεσταίνεται ούτε ρίχνει την μπαταρία γρήγορα Σε χρήση ζεσταίνεται λιγότερο, σε φόρτιση τα ίδια. Επίσης η μπαταρία στο standby έχει βελτιωθεί αρκετά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos93gr Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Δουλεύει πολύ καλύτερα ούτε ζεσταίνεται ούτε ρίχνει την μπαταρία γρήγορα έχω πολωνική εκδοσή λες να βάλω της voadafone ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgoos21 Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 (edited) έχω πολωνική εκδοσή λες να βάλω της voadafone ? αν την δοκιμασεις ενημερωσε μας,γιατι και εγω με την πολωνικη 5,1,1 ειδα διαφορα στην θερμοκρασια Edited July 13, 2015 by giorgoos21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 [ATTACH]62940[/ATTACH] Το τηλ έχει αρχίσει και γίνεται τοστιέρα ειδικά στο μεταλλικό πλαίσιο δεν μπορείς να το κρατήσεις ελπίζω να βελτιωθεί με κάποια αναβάθμιση γιατί δεν παλεύεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgoos21 Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 [ATTACH]62940[/ATTACH] Το τηλ έχει αρχίσει και γίνεται τοστιέρα ειδικά στο μεταλλικό πλαίσιο δεν μπορείς να το κρατήσεις ελπίζω να βελτιωθεί με κάποια αναβάθμιση γιατί δεν παλεύεται 58 βαθμοι δεν ειναι τιποτα,ειναι μια χαρα!εχω φτασει τους 74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 [ATTACH]62941[/ATTACH] Ναι αλλά δεν μπορείς να το κρατήσεις ανεβάζει περισσότερο Το χειρότερο είναι ότι δεν κάνω κάτι απλώς είμαι στο ίντερνετ και στο ταπαταλκ δηλαδή αν παίξω κάποιο παιχνίδι πόσο θα πάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 [ATTACH]62941[/ATTACH] Ναι αλλά δεν μπορείς να το κρατήσεις ανεβάζει περισσότερο Το χειρότερο είναι ότι δεν κάνω κάτι απλώς είμαι στο ίντερνετ και στο ταπαταλκ δηλαδή αν παίξω κάποιο παιχνίδι πόσο θα πάει Κάποια εφαρμογή στο κάνει φίλε,εγώ φλασαρω custom rom από το recovery και δεν ξεπερνά τους 45.Προσεξτε πολλές εφαρμογές του Android δεν έχουν αναβαθμιστεί σε lollipop πόσο μάλλον σε 5.1.1 ο επεξεργαστής είναι κορυφαίος για smartphone:o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Το έχω καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά αλλά βαριέμαι να κάνω φορματ και μια τελευταία φώτο . ελπίζω να μην πάρει καμία φωτιά [ATTACH]62942[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Αγορινες ειχα ξαναρωτησει αλλα δεν πηρα απαντηση. Εχει αντιμετωπισει κανεις στο απλο S6 προβλημα με την περιστροφη οθονης? κατι που γινεται στο edge? Διοτι με κυνηγαει λιγο η κακοτυχια τωρα τελευταια. Και το παραγγειλα σε 64αρι και το περιμενω λογικα μεχρι Παρασκευη. Πριν αποφασισω γι αυτο ειχα παρει το G4 στο οποιο αλλαξα 4 συσκευες και ολες ειχανε προβλημα με την οθονη και απο τι φαινεται ειναι κι αλλα παιδια με τετοια θεματα. Και επιδη χαλαστηκα αμεσως η επομενη επιλογη μου ητανε η το edge το οποιο το αποριψα γι αυτον τον λογο η το S6 το απλο οπως και παραγγειλα μιας και με τα ιδια λεφτα που θα επαιρνα edge 32 (δευτερος λογος) πηρα 64αρι απλο Απλα να ξερω αν ναι τι πρεπει να αποφυγω και αν εχει να κανει με 32 αρια, 64 αρια, 128αρια η οχι. Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με την περιστροφή της οθόνης με το δικό μου.64 gb έχω και εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISTOSTZANID Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Εγω εχω το edge 2 μηνες τωρα και δεν εχω κανενα προβλημα με την περιστροφη οθονης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Αγορινες ειχα ξαναρωτησει αλλα δεν πηρα απαντηση. Εχει αντιμετωπισει κανεις στο απλο S6 προβλημα με την περιστροφη οθονης? κατι που γινεται στο edge? Διοτι με κυνηγαει λιγο η κακοτυχια τωρα τελευταια. Και το παραγγειλα σε 64αρι και το περιμενω λογικα μεχρι Παρασκευη. Πριν αποφασισω γι αυτο ειχα παρει το G4 στο οποιο αλλαξα 4 συσκευες και ολες ειχανε προβλημα με την οθονη και απο τι φαινεται ειναι κι αλλα παιδια με τετοια θεματα. Και επιδη χαλαστηκα αμεσως η επομενη επιλογη μου ητανε η το edge το οποιο το αποριψα γι αυτον τον λογο η το S6 το απλο οπως και παραγγειλα μιας και με τα ιδια λεφτα που θα επαιρνα edge 32 (δευτερος λογος) πηρα 64αρι απλο Απλα να ξερω αν ναι τι πρεπει να αποφυγω και αν εχει να κανει με 32 αρια, 64 αρια, 128αρια η οχι. Ευχαριστω εκ των προτερων. φιλε εγω δεν εχω κανενα προβλημα με s6 απλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Αγορινες ειχα ξαναρωτησει αλλα δεν πηρα απαντηση. Εχει αντιμετωπισει κανεις στο απλο S6 προβλημα με την περιστροφη οθονης? κατι που γινεται στο edge? Διοτι με κυνηγαει λιγο η κακοτυχια τωρα τελευταια. Και το παραγγειλα σε 64αρι και το περιμενω λογικα μεχρι Παρασκευη. Πριν αποφασισω γι αυτο ειχα παρει το G4 στο οποιο αλλαξα 4 συσκευες και ολες ειχανε προβλημα με την οθονη και απο τι φαινεται ειναι κι αλλα παιδια με τετοια θεματα. Και επιδη χαλαστηκα αμεσως η επομενη επιλογη μου ητανε η το edge το οποιο το αποριψα γι αυτον τον λογο η το S6 το απλο οπως και παραγγειλα μιας και με τα ιδια λεφτα που θα επαιρνα edge 32 (δευτερος λογος) πηρα 64αρι απλο Απλα να ξερω αν ναι τι πρεπει να αποφυγω και αν εχει να κανει με 32 αρια, 64 αρια, 128αρια η οχι. Ευχαριστω εκ των προτερων. δεν θα εχεις κανενα θεμα φιλε.και στο edge που λες δεν ειχε πολλα κρουσματα και ηταν κυριος στα πρωτα μοντελα που βγηκαν. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis12 Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Έχω από σκρουτζομάγαζο ένα s6 γερμανικό και πριν 5 μέρες μου ήρθε η 5.1.1 Μπορώ να πω πλέον μετά από τις λίγες αυτές μέρες με την τελευταία έκδοση lollipop ότι η απόκριση στο multitasking είναι ΠΟΛΥ καλύτερη. Υπερθέρμανση μόνο όταν φορτίζει. Αισθητά γρηγορότερο launch στην κάμερα + exposure slider. Κατά τα άλλα δεν αλλάζει κάτι. Καλή αναβάθμιση. Γνωρίζετε αν θα πάρει Android M? Φιλικά Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 (edited) Λοιπον καταρχην να ευχαριστησω ολους τους χρηστες για τις απαντησεις που μου δωσανε για την περιστροφη οθονης και να τους ρωτησω επισης αν φορτιζουν με τον fast charger φορτιστη της συσκευασιας. Τωρα οσων αφορα το andrοid M πιστευω απο την εμπειρια μου και γενικα τον χωρο κινητων που τον παρακολουθω διοτι το χω σαν χομπι οτι το S6 καθως και ολες οι τωρινες ναυαρχιδες θα το παρουνε. Edited July 13, 2015 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Λογικα θα παρει το Μ απο τα πρώτα. Περυσι το S5 πηρε Lollipop αρκετά πιο νωρις απο το Νοτε 4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Λοιπον καταρχην να ευχαριστησω ολους τους χρηστες για τις απαντησεις που μου δωσανε για την περιστροφη οθονης και να τους ρωτησω επισης αν φορτιζουν με τον fast charger φορτιστη της συσκευασιας. Τωρα οσων αφορα το andrοid M πιστευω απο την εμπειρια μου και γενικα τον χωρο κινητων που τον παρακολουθω διοτι το χω σαν χομπι οτι το S6 καθως και ολες οι τωρινες ναυαρχιδες θα το παρουνε. Ναι φιλε εγω το φορτιζω με ταχυφορτιστη και ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο το χρονο φορτισης.Φαντασου απο το 25% φορτιζει σε μια ωρα και 10 λεπτα περιπου.Αν κανω καποιο λαθος με το χρονο που σου λεω ας με διορθωσει καποιος.Παντως πανω κατω εκει ειναι ο χρονος φορτισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Ναι φιλε εγω το φορτιζω με ταχυφορτιστη και ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο το χρονο φορτισης.Φαντασου απο το 25% φορτιζει σε μια ωρα και 10 λεπτα περιπου.Αν κανω καποιο λαθος με το χρονο που σου λεω ας με διορθωσει καποιος.Παντως πανω κατω εκει ειναι ο χρονος φορτισης. Ωραια. Βασικα τωρα μου εκατσε μια περιπτωση πολυ καλη για Ellhniko edge σφραγισμενο 64αρι σε πολυ καλη τιμη και το σκεφτομαι σοβαρα να ακυρωσω την παραγγελια μιας και δεν υπαρχει διαθεσιμο τωρα το S6 στο καταστημα και περιμενω.. Απλα πολυ φοβαμαι αυτην την περιστροφη. Εχω τρομοκρατηθει βλεπεις με οσα περασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISTOSTZANID Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Λοιπον καταρχην να ευχαριστησω ολους τους χρηστες για τις απαντησεις που μου δωσανε για την περιστροφη οθονης και να τους ρωτησω επισης αν φορτιζουν με τον fast charger φορτιστη της συσκευασιας. Και με τον fast charger και ασυρματα το φορτιζω εγω... Αλλα κυριως με τον fast επειδη φορτιζει στο μισο χρονο απ τον ασυρματο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Το έχω καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά αλλά βαριέμαι να κάνω φορματ και μια τελευταία φώτο . ελπίζω να μην πάρει καμία φωτιά [ATTACH]62942[/ATTACH] φιλε μου εγω δεν ειχα ποτε τετοιο θεμα με το s6 (με την 5.0.2 βέβαια)βαλε το cpu temp και δες τι σου δείχνει σε θερμοκρασια cpu!!!μήπως το phone info δεν το μετραει και τοσο καλα τελικα!!το σίγουρο ειναι οτι ηταν το πιο δροσερο τηλεφωνο που ειχα στα χερια μου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Αν εχει τετοια θεματα ο exynos, ο 810 δηλαδη 100 πιανει και χαρακτηριζεται το χειροτερο soc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Αν εχει τετοια θεματα ο exynos, ο 810 δηλαδη 100 πιανει και χαρακτηριζεται το χειροτερο soc? φιλε μου οταν ειχα το s6 μαζι με το lg g2 (snapdragon 800) η θερμοκρασια του g2 ηταν παντα 15 με 20% παραπανω στo cpu!!!!φαντασου εσυ τωρα τι γίνεται με τον 810!!!εγω το εδωσα μονο και μονο για το αθλιο multitaskin και τιποτα αλλο !!!εκτος απο αυτο το τηλεφωνο ειναι κορυφή σε ολα και ειναι και σφαιρα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts