Jump to content

Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα, από σήμερα κι εγώ κάτοχος s6! Το κινητό είναι πανέμορφο! Είναι όμως από Γερμανό και μου βγάζει στην αρχή το σήμα της cosmote (έχει και κανά 2-3 εφαρμογές αλλά αυτές θα τις σουτάρω). Επειδή δεν έχω στείσει ακόμα το κινητό θα ήθελα να μου πείτε:

α) ποιά έκδοση unbranded είναι καλύτερη να περάσω,

β) πώς? (κάποιον οδηγό) και

γ) γράφει ο knox? (αν ναί θα μείνω με το λογότυπο της cosmote:)).

Ευχαριστώ την παρέα

Όχι δεν γράφει ο knox. Περνά Γερμανία η Γαλλία η ακόμα κ την καθαρή την ελληνικη.

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όχι δεν γράφει ο knox. Περνά Γερμανία η Γαλλία η ακόμα κ την καθαρή την ελληνικη.

Ευχαριστώ! Κανά Link με οδηγό?

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128

http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G920F/

Διάλεξε χώρα κ έχει οδηγίες η ίδια ή Samsung

Ευχαριστώ και πάλι! Θα ασχοληθώ αύριο που θα έχω χρόνο και καθαρό μυαλό!

Κάτι τελευταίο : την γερμανική ή την γαλλική την προτείνεις επειδή θα παίρνει νωρίτερα τις αναβαθμίσεις ή επειδή είναι καλύτερη/πιο σταθερή?

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128

Ευχαριστώ και πάλι! Θα ασχοληθώ αύριο που θα έχω χρόνο και καθαρό μυαλό!

Κάτι τελευταίο : την γερμανική ή την γαλλική την προτείνεις επειδή θα παίρνει νωρίτερα τις αναβαθμίσεις ή επειδή είναι καλύτερη/πιο σταθερή?

Νομίζω της Γαλλίας περνει πιο γρήγορα τα update.

Τώρα από σταθερότητα νομίζω όλες ίδιες είναι

Καπου διαβασα οτι η Πολωνικη παιρνει πιο γρηγορα τα updates. Αν το βρω θα το ποσταρω.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Καλησπέρα παιδιά, πηρα αποφαση και πουλησα το Νοτε 4 και αποφάσισα να ερθω στην παρεα του s6

Ρε παιδια με εχει τρελανει το blue topaz αλλα σκρουτζ τπτ ακομη ενω εχει βγει σαν χρωμα.... και απο οτι κατάλαβα περιμενουν να ξεστοκαρουν απο τα αλλα χρώματα και μετα θα τα βγαλουν... εχει κανεις καμια ιδεα που στο καλο μπορω να το βρω? φυσικα οχι σε τιμη ελληνικων καταστήματων...

παιδες ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος για ροοτ χωρις να "φαινεται" μελλοντικα αν θελω να το βγαλω και ποια διαδικασια ακολουθω γιατι εχω να κανω ροοτ απο εποχη σ3

Επισης θελω να ρωτησω πως βγαζω επειτα bloatware και το λογοτυπο της κοσμοτε οταν ανοιγει? και τι ρομ υπαρχουν για το σ6 ελληνικο κοσμοτε?(ετσι πιο σταθερες και καλες?) ευχαριστω! και γενικα αξιζει το ροοτ ειτε σε ταχυτητα ειτε σε μπαταρια?

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

γινεται ενω ειναι απο κοσμοτε να περασω την πολωνικη για μελλοντικα πιο γρηγορα updates? επισης αν περασω ειτε την ελληνικη ειτε την πολωνικη σε καθε περιπτωση τι κερδιζω? αφου μολις αγορασα το κινητο ...τι διαφορα εχει η εκδοση που εχει τωρα απο την κοσμοτε???

επισης απο το λινκ το παραπανω κατεβαζει με 200 κβ/sec την πολωνικη εκδοση υπαρχει καποιο αλλο λινκ?

και απο που βλεπουμε ποια θα κατεβασουμε? εχε κατι κωδικους διπλα... AOCV η AOE3?

Edited by m4rvel

κανεις τπτ? τοσο πισω πια το σ6?

Όλα αυτά που ρωτάς είναι πιο πίσω και εχουν απαντηθεί....αλλά ερωτήσεις τύπου για το κατέβασμα του αρχείο μην περιμένεις και απάντηση. ...

Samsung S8 Plus midnight black

Nexus 5 red 16GB

Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ]

TWRP : 3.0.2-0

δεν εχουν απαντηθει ειναι ερωτηματα σημαντικα καθως δεν ξερω ποια εκδοση να κατεβασω και αν μπορω να κατεβασω πολωνικη πχ για πιο γρηγορα updates ? και ποια εκδοση ακριβως.

δεν εχουν απαντηθει ειναι ερωτηματα σημαντικα καθως δεν ξερω ποια εκδοση να κατεβασω και αν μπορω να κατεβασω πολωνικη πχ για πιο γρηγορα updates ? και ποια εκδοση ακριβως.

Κατέβασε την EUR GREECE έκδοση. .εγώ το τελευτσιο update το πήρα με το που βγήκε,πριν είχα την GREECE COSMOTE και ακόμα το περιμενουν...

Nexus 5 red 16GB

Κατέβασε την EUR GREECE έκδοση. .εγώ το τελευτσιο update το πήρα με το που βγήκε,πριν είχα την GREECE COSMOTE και ακόμα το περιμενουν...

υπομονή μην πειράζετε τις firmware το update θα έρθει προς το τέλος του μηνα...

----- προσθήκη μηνύματος 88 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

παιδιά ειλικρινά εδώ και 1μηνα που έχω το s6 άρχισε ξαφνικά να κολλάει..! και δεν το έχω καν φόρτωση με άχρηστες εφαρμογές και αλλα τέτοια...! το θεωρώ πραγματικά πολύ πίσω ένα κινητό 769 euro στην ελληνική αγορά με αυτά τα χαρακτηριστικά να είναι κατώτερο και από ένα iPhone 5. που έχω...

Samsung?????? :mad::mad:

υπομονή μην πειράζετε τις firmware το update θα έρθει προς το τέλος του μηνα...

----- προσθήκη μηνύματος 88 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

παιδιά ειλικρινά εδώ και 1μηνα που έχω το s6 άρχισε ξαφνικά να κολλάει..! και δεν το έχω καν φόρτωση με άχρηστες εφαρμογές και αλλα τέτοια...! το θεωρώ πραγματικά πολύ πίσω ένα κινητό 769 euro στην ελληνική αγορά με αυτά τα χαρακτηριστικά να είναι κατώτερο και από ένα iPhone 5. που έχω...

Samsung?????? :mad::mad:

Συμβαινει λογο ραμ που υπαρχει bug. Σε επομενο update, αυτο λενε διορθωνεται. Συγκεκριμενα, με το καλημερα, εχει 90% χρηση της ραμ.

εχει διαφορες σε κατι αλλο εκτος απο τα update?

πως μπορω να κανω remove bloatware αφου κανω ροοτ? μεσω του ping pong root γραφει ο knox?(διαβασα πως οχι)ισχυει? η δεν αξιζει το ροοτ?

Συμβαινει λογο ραμ που υπαρχει bug. Σε επομενο update, αυτο λενε διορθωνεται. Συγκεκριμενα, με το καλημερα, εχει 90% χρηση της ραμ.

το γνωρίζω αυτό αλλα ποτε δεν είχε lag και καθυστέρηση πιο πριν...

όσο για την ram είναι μόνιμα στο 85% > 87%

έτυχε και είδα ένα δείγμα που είχανε σε κατάστημα και ήτανε φορτωμένο με πολλά apps και games και το κινητό πήγαινε σφαίρα...! ήτανε από αυτά τα δείγματα που δίνει η samsung fortomena με φωτογραφίες/video/μηνύματα/επαφές/κλπ

παιδια εχω ενα galaxy s6 αγορασμενο απο dubai και εχει imei null και δεν επιδιορθωνεται.Αν το στειλω στο dubai θα πληρωσω φορο στο τελωνειο?

10 μερες μαζι του κι και αρχισαν τα τρελά κολληματα. Ουτε 10 εφαρμογες δεν του εχω φορτωμενες. Απαραδεκτο για συσκευη τοσων χρημάτων.
Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

νωριτερα πηρα και εγω ενα s6 ...χρυσο ...βγαινω για λιγο εξω...επινα καπου καφε και το Αφηνω (χωρις θηκη - αφου δεν εχει ερθει ακομα πανω σε ενα ξυλινο λουστραρισμενο τραπεζακι...και το δακτυλιδι γυρω απο την καμερα σημαδευτηκε για Πλακα....υπαρχει γιατρια,προστασια τοπικη ? ή μονο η λυση της θηκης....το Υλικο πλαστικο και Φαουλ....[ATTACH]61724[/ATTACH][ATTACH]61725[/ATTACH]

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Μα τι ξεφτιλίκια είναι αυτά; Ήθελα να πάρω το edge σε κανά 3μηνο αλλά με αυτά που διαβάζω λέω μόνο note. Θα μείνω με το note 4 για πολύ ακόμα. Άλλοι γράφουν ότι το κινητό αρχίζει και κολλάει μετά από κάποιες μέρες, γρατζουνιέται και ξεβάφει για πλάκα. Τι είναι αυτά; Πρωτάρηδες είναι εκεί στη σάμσουνγκ. Πήγαν να φτιάξουν ένα καλύτερο TW και τα θαλάσσωσαν μου φαίνεται. Πρέπει να το ξαναγράψουν από την αρχή, μόνο κακό τους κάνει. Δίνει updates και το memory leak εκει δεν λέει να φύγει. Έλεος !!! Κόκκινη κάρτα από εμένα γιατί το παραέκαναν εκεί στην Κορέα και μυαλό δεν λένε να αλλάξουν. Περιμένω λοιπόν note 5 και s7 μπας και στρώσει ο TW.:mad::mad:

Έχω το edge 1 μήνα τώρα και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα. .Μάλιστα το ειχα σχεδόν 2 εβδομάδες χωρίς θήκη...ούτε σημαδακι δεν έχει...ούτε κολλήματα,ούτε lag...

Nexus 5 red 16GB

Ρε σεις χαρείτε τα κινητά σας και μην ασχολείστε με μεμονωμένα μικρό προβλήματα που σε όλες τις εταιρίες υπάρχουν.

Δύο μήνες το έχω και δεν εχω το παραμικρό πρόβλημα. Τον τελευταίο μήνα χωρίς θήκη,αλλά με ένα γυαλί τις nilkin στο πίσω μέρος και ένα Screen protector μπροστά.

Το παραμικρό σημάδι δεν υπάρχει στο κινητό και είναι όπως την πρώτη μέρα και σε εμφάνιση αλλά και σε δυνατότητες.

Υ/Σ

Τις πραγματικές δυνατότητες σε 3g 4g σε ώρες οθόνης στην Ελλάδα δεν θα τις δούμε ποτέ στο τηλέφωνο παιδιά. Όχι μόνο στο s6 edge αλλά και σε οποιαδήποτε άλλο.

Όταν είμαι στο εξωτερικό με data βγάζω περίπου μία ώρα παραπάνω οθόνη από ότι στην Ελλάδα.

Δυστυχώς το σήμα στις δύο μεγάλες εταιρίες είναι αισχος, και ειδικά αν κινηθεις στην εθνική οδό εκεί είναι που είναι για γέλια.

Edited by galanakop

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

30 μέρες στα χέρια μου . Ούτε το παραμικρό κόλλημα, lag, ζόρι, έλλειψη αξιοπιστίας. Εκπληκτική συσκευή από όλες τις απόψεις...

30 μέρες στα χέρια μου . Ούτε το παραμικρό κόλλημα, lag, ζόρι, έλλειψη αξιοπιστίας. Εκπληκτική συσκευή από όλες τις απόψεις...

Ακριβως ετσι.

ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)