Jump to content

Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το θέμα με την ραμ θα λυθεί άραγε ποτέ? Δύο απορίες έχω, η μία συνδέεται με την ραμ.

1) το κινητό σε αναμονή, σκοτώνει από μόνο του την εφαρμογή πληκτρολογιου (Fleksy έχω), και μόλις έρχεται πχ μήνυμα, πατάω την μπάρα να ανέβει το πληκτρολόγιο και κάνει 3-4 δευτερόλεπτα να ξεκινήσει η εφαρμογή του πληκτρολογιου. Τραγικό... Λύση δεν έχω βρει.

2) σε WiFi δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις whatsapp, viber, messenger και γενικά ότι έχει σχέση με ίντερνετ. Πρέπει να ανάψω την οθόνη, ή θα έρθουν με καθυστέρηση όποτε θυμηθεί το τηλέφωνο. ρυθμίσεις του WiFi το έχω να είναι ενεργοποιημενο πάντα. Υπάρχει λύση?

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το θέμα με την ραμ θα λυθεί άραγε ποτέ? Δύο απορίες έχω, η μία συνδέεται με την ραμ.

1) το κινητό σε αναμονή, σκοτώνει από μόνο του την εφαρμογή πληκτρολογιου (Fleksy έχω), και μόλις έρχεται πχ μήνυμα, πατάω την μπάρα να ανέβει το πληκτρολόγιο και κάνει 3-4 δευτερόλεπτα να ξεκινήσει η εφαρμογή του πληκτρολογιου. Τραγικό... Λύση δεν έχω βρει.

2) σε WiFi δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις whatsapp, viber, messenger και γενικά ότι έχει σχέση με ίντερνετ. Πρέπει να ανάψω την οθόνη, ή θα έρθουν με καθυστέρηση όποτε θυμηθεί το τηλέφωνο. ρυθμίσεις του WiFi το έχω να είναι ενεργοποιημενο πάντα. Υπάρχει λύση?

Στο πρώτο κομμάτι που αναφέρεσαι το ίδιο συμβαίνει και με εμένα στο... Swift key.. Οι ειδοποιήσεις μου δεν έχουν θεμα... Για κοιτά μήπως έχεις απενεργοποιήσει κάτι

Καλημερα.Παρατηρησα οτι εαν μου στειλουν ενα μειλ με μια φωτογραφια και αποθηκευσω την φωτογραφια στη συλλογη,μολις σβησω το μειλ μετα απο λιγο σβηνεται η φωτογραφια που εχω αποθηκευσει.Γιατι γινεται αυτο;

Καλημερα.Παρατηρησα οτι εαν μου στειλουν ενα μειλ με μια φωτογραφια και αποθηκευσω την φωτογραφια στη συλλογη,μολις σβησω το μειλ μετα απο λιγο σβηνεται η φωτογραφια που εχω αποθηκευσει.Γιατι γινεται αυτο;

Αν κάνεις αποθήκευση δεν φεύγει. Αν απλά την ανοίξεις τότε φεύγει

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Αν κάνεις αποθήκευση δεν φεύγει. Αν απλά την ανοίξεις τότε φεύγει

Κανω αποθηκευση.Την κραταει μιση μερα περιπου και μετα εξαφανιζεται!

Κανω αποθηκευση.Την κραταει μιση μερα περιπου και μετα εξαφανιζεται!

Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Που την αποθηκεύεις? Επέλεξε εσύ το folder και ξαναδοκίμασε....

Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Που την αποθηκεύεις? Επέλεξε εσύ το folder και ξαναδοκίμασε....

Ανοιγω την εικονα και μετα παταω αποθηκευση και την αποθηκρυει στον φακελλο download.Μολις αβηνω το μειλ δεν σβηνεται αμεσως αλλα μετα απο λιγο.

Ελληνικο cosmote cos.

Μολις μου ηρθε η νεα αναβαθμιση. Δεν την κανω τωρα. Θα κανω πρωτα factory reset μετα update και μετα ξανα factory reset για να κατσει καλα.

Ελληνικο cosmote cos.

Μολις μου ηρθε η νεα αναβαθμιση. Δεν την κανω τωρα. Θα κανω πρωτα factory reset μετα update και μετα ξανα factory reset για να κατσει καλα.

Δεν χρειάζεται πριν μόνο μετα... Πριν και μετά σε μεγάλες αναβαθμίσεις όπως όταν μας έρθει η 6..

Δεν χρειάζεται πριν μόνο μετα... Πριν και μετά σε μεγάλες αναβαθμίσεις όπως όταν μας έρθει η 6..

Βασικα παντα ετσι κανω και ποτε δεν ειχα θεματα με το software :)

Αν είναι να κάνεις μετά γιατί να μην κάνεις και πριν?

Κοιτα προσωπικα σε οτι συσκευη ειχα ετσι εκανα ωστε να μπει η εγκατασταση οσο πιο καθαρα γινονταν.

Παντως ειναι το μονο τηλ που δεν εχω πειραξει ακομα λογω knox. Αλλα για ποσο?

Κοιτα προσωπικα σε οτι συσκευη ειχα ετσι εκανα ωστε να μπει η εγκατασταση οσο πιο καθαρα γινονταν.

Παντως ειναι το μονο τηλ που δεν εχω πειραξει ακομα λογω knox. Αλλα για ποσο?

Πριν & μετά επαναφορά & καθαρή εγκατάσταση των εφαρμογών με επαναφορά δεδομένων(από helium ή titanium) για όσες χρειάζεται, αυτός είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος για μένα.

Απλά επειδή θίχτηκε να κάνεις μόνο μετά, αφού θα κάνεις που θα κάνεις & δεν θα αποφύγεις το στύσιμο γιατί να μην κάνεις και πριν & να εξαλείψεις κάθε πιθανότητα να μην πήγε κάτι καλά?

Τώρα όσον αφορά το ροοτ στα sammy επειδή έχει τίμημα είναι προσωπική υπόθεση του καθενός να ζυγίσει συν//πλην & να πράξει αναλόγως.

Πριν & μετά επαναφορά & καθαρή εγκατάσταση των εφαρμογών με επαναφορά δεδομένων(από helium ή titanium) για όσες χρειάζεται, αυτός είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος για μένα.

Απλά επειδή θίχτηκε να κάνεις μόνο μετά, αφού θα κάνεις που θα κάνεις & δεν θα αποφύγεις το στύσιμο γιατί να μην κάνεις και πριν & να εξαλείψεις κάθε πιθανότητα να μην πήγε κάτι καλά?

Τώρα όσον αφορά το ροοτ στα sammy επειδή έχει τίμημα είναι προσωπική υπόθεση του καθενός να ζυγίσει συν//πλην & να πράξει αναλόγως.

Πολυ Σωστος.;)

Λετε ολοι να γίνεται επαναφορα μετα απο αναβάθμιση.

Απο που προκύπτει αυτό; ειναι οδηγια της καθε εταιριας;

Δηλαδη ενας μεγαλος ανθρωπος ο οποιος δεν εχει σχεση με τα φόρουμ κανει λαθος που απλα περναει την αναβαθμιση; η λετε η εταιριες να απευθυνονται μονο σε εμας;

Λετε ολοι να γίνεται επαναφορα μετα απο αναβάθμιση.

Απο που προκύπτει αυτό; ειναι οδηγια της καθε εταιριας;

Δηλαδη ενας μεγαλος ανθρωπος ο οποιος δεν εχει σχεση με τα φόρουμ κανει λαθος που απλα περναει την αναβαθμιση; η λετε η εταιριες να απευθυνονται μονο σε εμας;

Για μένα θα έπρεπε να είναι υποχρεωτικό(σίγουρα για τις μεγάλες αναβαθμίσεις) ή έστω να υπάρχει ως σύσταση.

Όλος αυτός ο μεγάλος αριθμός ανθρώπων, είναι ο ίδιος μεγάλος αριθμός ατόμων που αντιμετώπιζει κολλήματα και λέει πάλιωσε η συσκευή πρέπει να πάω σε καινούργια.

Είναι απλό έσενα πότε σου φαίνεται λογικό όταν περνάς καινούργιο λογισμικό, να ρολάρει καλύτερα & να μην έχει θέματα? Σε συσκευή που φέρει όλη τη σαβούρα χρήσης κάποιων μηνών ή σε μία καθαρή συσκευή?

Για μένα θα έπρεπε να είναι υποχρεωτικό(σίγουρα για τις μεγάλες αναβαθμίσεις) ή έστω να υπάρχει ως σύσταση.

Όλος αυτός ο μεγάλος αριθμός ανθρώπων, είναι ο ίδιος μεγάλος αριθμός ατόμων που αντιμετώπιζει κολλήματα και λέει πάλιωσε η συσκευή πρέπει να πάω σε καινούργια.

Είναι απλό έσενα πότε σου φαίνεται λογικό όταν περνάς καινούργιο λογισμικό, να ρολάρει καλύτερα & να μην έχει θέματα? Σε συσκευή που φέρει όλη τη σαβούρα χρήσης κάποιων μηνών ή σε μία καθαρή συσκευή?

Βρε εγω το ξερω τι πρεπει να γινεται απλα αναρωτιεμαι τι κανουν ολοι οι αλλοι. Θα επρεπε να υπαρχει οδηγια αυτο

Θα ήθελα να πω δυο πραγματάκια για την συσκευή. Οσον αφορά την ποιότητά της.Επιτέλους είδαμε μέταλλο και γυαλί που συνθέτουν μια πανέμορφη συσκευή για μένα. Όμως δεν είναι ιδιαίτερη ανθεκτική. Αν είσαι λίγο ψειρας όπως εγώ θα καταλάβεις γρήγορα ότι είναι ευαίσθητη.Και δεν εννοώ το εξαιρετικό Gorilla 4 γυαλί άλλα το μέταλλο. Θέλει πάρα μα πάρα πολύ προσοχή.Το τελείωμα που κάνει το μέταλλο και οδηγεί σε μια γραμμή που είναι κάπως πιο γυαλισμενη αισθητικά μπορεί να είναι ωραίο άλλα πρακτικά καθόλου καλή σκέψη καθώς κάνει σημάδι πανεύκολα. Είμαι ανώμαλος στο πώς προσέχω τα τηλέφωνα (για να μπορώ να τα πουλάω και μετά) αλλά σε εκείνο το σημείο ότι και να κάνεις θα γίνουν σημαδάκια. Ναι θήκη θα μου πείτε άλλα δεν κρίνουμε μια συσκευή με την θήκη.. Συμβουλεύω κι εγώ απαραιτήτως θήκη αλλά σιλικόνης και μόνο! που να καλύπτει το μέταλλο μέχρι το σημείο που αρχίζει η οθόνη οπωσδήποτε γιατί θα στεναχωρεθείται, τουλάχιστον εσάς που σας νοιάζει.. Εδώ να πω ότι τις samsung ενώ είναι ωραίες δεν κάνουν δουλειά, τις έχω όλες.. Οι σκληρές θήκες γενικά να αποφεύγονται μπορούν να κάνουν ζημιά. Έρχομαι τώρα να αναφέρω κάτι που είδα στη δική μου συσκευή δεν ξέρω για τις δικές σας. Ενώ σε όλες τις γωνίες το φινίρισμα του γυαλιού της οθόνης έρχεται και εφάπτεται ακριβώς στο μέταλλο, στην πάνω αριστερά γωνία σε μένα υπάρχει μια κενή γραμμή ανάμεσα στην οποία μπαίνουν σκόνες και σκουπιδακια , είναι μικρή φυσικά άλλα υπάρχει σε αντίθεση με τα υπόλοιπα σημεία του τηλεφώνου. Το θεωρώ για τα στάνταρ της συσκευής και γενικά της εταιρείας ανεπίτρεπτο σε σχέση φυσικά και με τα λεφτά που ζητάνε. Το έστειλα στο σέρβις και περιμένω.. Γενικά είναι καλό τηλέφωνο, είναι γρήγορο το software, είναι επιτέλους βελτιωμένο μπορεί και καλύτερα βέβαια όπως και στη μπαταρία. Οθόνη κάμερα ο,τι καλύτερο είχα και το gps μέχρι στιγμής πολύ καλό. Κάποιες φορές καίει άλλα νομίζω είναι λογικό 8 πυρήνες, οθόνη, ζέστη καλοκαιριού. Αυτά.. Ελπίζω να μην κούρασα με το ποστ μου

Βρε εγω το ξερω τι πρεπει να γινεται απλα αναρωτιεμαι τι κανουν ολοι οι αλλοι. Θα επρεπε να υπαρχει οδηγια αυτο

Μια εταιρία που θα σεβόταν προτίστως τη δουλειά της, θα είχε σίγουρα μεριμνήσει γι' αυτό, αλλά εδώ έχουμε δει πολλάκις να δίνουν προβληματικά updates για να αχρηστεύσουν συσκευές, σ'αυτό θα κολούσαν :lol:

Πολλά θα έπρεπε να κάνουν, που δεν κάνουν οι εταιρίες :mad:

καλησπερα και απο μενα παιδια..νεος κατοχος λευκου edge εδω και 2 μερες ..με το που το ανοιξα μου ηρθε αναβαθμιση σε 5.1.1 και το εκανα αμεσως..!ειναι απο vodafone το τηλεφωνο..για το κινητο δεν εχω λογια ειναι ενα κοσμημα!η καμερα του πολυ μπροστα οπως και η αισθηση της οθονης!το μονο που με προβληματιζει ειναι πως ενω δεν το ζοριζω γενικα ζεστενετε αρκετα το κινητο!ειχα iphone 6 και συγκριτικα με το προηγουμενο οπου δεν ζεστενοταν τοσο με ιδια χρηση στο edge καιει αρκετα!

δεν εκανα factory reset οταν εκανα την αναβαθμιση μιας και μολις το ξεσφραγισα εγινε απευθειας αναβαθμιση και σεταρισμα απο την αρχη..λετε να κανω και να δω καλυτερο αποτελεσμα?

να ενημερωσω πως λειτουργω το τηλεφωνο με 30-35% φωτεινοτητα..και ενα απλο παραδειγμα που ζεστενεται αρκετα ειναι η πλοηγηση σε facebook για κανα 10 λεπτο και αρχιζει να ζεστενεται και να πιανει θερμοκρασια γυρω στους 38-39 βαθμους!

Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν...

καλησπερα και απο μενα παιδια..νεος κατοχος λευκου edge εδω και 2 μερες ..με το που το ανοιξα μου ηρθε αναβαθμιση σε 5.1.1 και το εκανα αμεσως..!ειναι απο vodafone το τηλεφωνο..για το κινητο δεν εχω λογια ειναι ενα κοσμημα!η καμερα του πολυ μπροστα οπως και η αισθηση της οθονης!το μονο που με προβληματιζει ειναι πως ενω δεν το ζοριζω γενικα ζεστενετε αρκετα το κινητο!ειχα iphone 6 και συγκριτικα με το προηγουμενο οπου δεν ζεστενοταν τοσο με ιδια χρηση στο edge καιει αρκετα!

δεν εκανα factory reset οταν εκανα την αναβαθμιση μιας και μολις το ξεσφραγισα εγινε απευθειας αναβαθμιση και σεταρισμα απο την αρχη..λετε να κανω και να δω καλυτερο αποτελεσμα?

να ενημερωσω πως λειτουργω το τηλεφωνο με 30-35% φωτεινοτητα..και ενα απλο παραδειγμα που ζεστενεται αρκετα ειναι η πλοηγηση σε facebook για κανα 10 λεπτο και αρχιζει να ζεστενεται και να πιανει θερμοκρασια γυρω στους 38-39 βαθμους!

Να κανεις hard reset όπως έκανα εγω αφού το πήρα την επόμενη έκανα την αναβάθμιση και στο καπάκι reset.

Και μετά σεταρα το κινητό.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Να κανεις hard reset όπως έκανα εγω αφού το πήρα την επόμενη έκανα την αναβάθμιση και στο καπάκι reset.

Και μετά σεταρα το κινητό.

καλησπερα alex..hard reset κανω απο τις ρυθμισεις του κινητου που αναγραφει επαναφορα εργοστασιακων σωστα?

αν και πολυ βαριεμαι να κανω σεταρισμα παλι απο την αρχη αλλα θα το κανω ..

καλησπερα alex..hard reset κανω απο τις ρυθμισεις του κινητου που αναγραφει επαναφορα εργοστασιακων σωστα?

αν και πολυ βαριεμαι να κανω σεταρισμα παλι απο την αρχη αλλα θα το κανω ..

Ναι απο εκεί.

Κοιτά αμα θες άστο 1-2 εβδομάδες ακόμα διοτι ήδη τρέχει νέο update μην κανεις διπλό σεταρισμα εντός μικρό χρονικού διαστήματος.

Εκτός αν πήρες την τελευταία ήδη.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Ναι απο εκεί.

Κοιτά αμα θες άστο 1-2 εβδομάδες ακόμα διοτι ήδη τρέχει νέο update μην κανεις διπλό σεταρισμα εντός μικρό χρονικού διαστήματος.

Εκτός αν πήρες την τελευταία ήδη.

την τελευταια εχω παρει λογικα..δεν ειχα αλλη αναβαθμιση εκτος απο μια μικρη αναβαθμιση για τις λειτουργιες του edge που με εβγαλε μεσω εφαρμογων samsung οπου αυτο εγινε χθες μεγεθους 20 mb..!αν βοηθαει καθολου εχω την εκδοση COH2 (εκδοση βασικου φασματος)

και QOH8 (αριθμος κατασκευης)

την τελευταια εχω παρει λογικα..δεν ειχα αλλη αναβαθμιση εκτος απο μια μικρη αναβαθμιση για τις λειτουργιες του edge που με εβγαλε μεσω εφαρμογων samsung οπου αυτο εγινε χθες μεγεθους 20 mb..!αν βοηθαει καθολου εχω την εκδοση COH2 (εκδοση βασικου φασματος)

και QOH8 (αριθμος κατασκευης)

Αυτό είναι το τελευταίο... Σωστός

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F)