Rospy7 Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Καλησπερα παιδια.Μου ηρθε η τελευταια εκδοση 5.1.1 με το καινουργιο UI Vodafone Italy ειναι η συσκευη.Καποιος που την εχει περασει εκανε hard reset απο recovery πριν και μετα το update η την περασε απο πανω; Βασικα σημερα βγηκε το τελευταιο update σε παρα πολλες χωρες για το s6 και s6 edge αλλα προς το παρον μονο με smart switch απο pc γινεται η αναβαθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Καλησπερα παιδια.Μου ηρθε η τελευταια εκδοση 5.1.1 με το καινουργιο UI Vodafone Italy ειναι η συσκευη.Καποιος που την εχει περασει εκανε hard reset απο recovery πριν και μετα το update η την περασε απο πανω; Βασικα σημερα βγηκε το τελευταιο update σε παρα πολλες χωρες για το s6 και s6 edge αλλα προς το παρον μονο με smart switch απο pc γινεται η αναβαθμιση. Το καλυτερο φιλε μου ειναι να κανεις και πριν και μετα. ----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά έχω θεματακι με το home button...έγινε πλέον πολύ χαλαρό και μου κάνει έναν θόρυβο όταν το πατάω. ..επειδή είμαι από Χανιά πιο service προτείνεται για να το στείλω? Στην Smartec στειλτο φιλε μου. Ακουγονται τα καλυτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis1983 Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 καλημέρα, παιδιά υπάρχει τρόπος για το samsung s6 edge να κάνω καινούριο λογαριασμό γιατί έχω ξεχάσει τον άλλο. μετά από reset του κινητού μου ζητάει το παλιό ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Εντάξει με το νέο update (Italy Vodafone) η συσκεή κοντεύει να αγγίξει την τελειότητα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stolidi Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Καλημερα ξερει κανεις ποτε θα ερθει η αναβαθμιση για ελληνικες ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 +1. Έχω την unbranded GR και ακόμα τίποτα..Να μείνω εδώ η να περάσω την UK vs FR?Καλημερα ξερει κανεις ποτε θα ερθει η αναβαθμιση για ελληνικες ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 H Vodafone πάντως έχει βγάλει την νέα αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T.R.S. Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Και εγω ρε παιδια είναι ισπανικο unbranded και ακόμη τιποτα!Στο sammobile εν τω μεταξύ λεει οτι εχει ηδη βγει απο 01/08!Ξέρει κανείς τι παίζει? Παράθεση ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Και εγώ γαλλικό ακόμα περιμένω την 3η 5.1.1... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 3, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 (edited) Υπάρχει προγράμμα σε στυλ pc companion όπου μπορούμε να αναβαθμίζουμε μέσω Windows αν αργήσει OTA(wifi); Όπως βλέπω εδω μόνο branded συσκευες έχουν πάρει την πιο φρέσκια. http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G925F/ Edited September 3, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 ODIN ανεπισημα και samsung switch επισημα Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T.R.S. Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Ρε παιδιά εγω ουτε τη πρωτη 5.1.1 δεν έχω παρει.Ειναι normal?Ειμαι με 5.0.2.Ισπανικη Παράθεση ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Ρε παιδιά εγω ουτε τη πρωτη 5.1.1 δεν έχω παρει.Ειναι normal?Ειμαι με 5.0.2.Ισπανικη Συνδεσε το με το kies στο pc και θα σου την δωσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T.R.S. Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Συνδεσε το με το kies στο pc και θα σου την δωσει. Το kies μου λεει βαλε το smart switch. Βαζω το smart switch και τιποτα. Παράθεση ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Το kies μου λεει βαλε το smart switch. Βαζω το smart switch και τιποτα. μην βαλεις το smart switch και κοιτα να κανεις αναβαθμιση με το kies Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis1983 Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 καλημέρα, παιδιά υπάρχει τρόπος για το samsung s6 edge να κάνω καινούριο λογαριασμό γιατί έχω ξεχάσει τον άλλο. μετά από reset του κινητού μου ζητάει το παλιό ευχαριστώ πολύ http://s30.postimg.org/daeifxj0t/IMG_4751.jpg' alt='IMG_4751.jpg'> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 μην βαλεις το smart switch και κοιτα να κανεις αναβαθμιση με το kies Δοκίμασα κι εγώ με το kies και με παραπέμπει στο smart switch.. Όπου δε μου βγάζει επιλογή για το νέο update της 5.1.1... (ελληνικό unbranded από κωτσοβολο) Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Δοκίμασα κι εγώ με το kies και με παραπέμπει στο smart switch.. Όπου δε μου βγάζει επιλογή για το νέο update της 5.1.1... (ελληνικό unbranded από κωτσοβολο) Ναι παιδιά με το kies δεν γίνεται τίποτα.. Δεν δουλεύει καθόλου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Ναι παιδιά με το kies δεν γίνεται τίποτα.. Δεν δουλεύει καθόλου Εγω με το Kies το εκανα. Διαλεξα αναβαθμιση και μου ζητησε serial και imei. Του τα εδωσα και κατεβασε την ρομ και μετα μου ζητησε να μπω σε download mode και την περασε κανονικα. Απλα μου εγραψε οτι δεν ειναι συμβατο αλλα το αγνοησα. Και εμενα εστι ητανε και δεν ειχε ota απο την 5.0.2. Afoy yo ekana meta moy hrue kai to 3o update και τωρα περιμενω το τεταρτο που εχει τα κολπα του edge+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T.R.S. Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Μάγκες τελικά ήρθε Ο.Τ.Α.5.1.1 με το καινούργιο apps panel Παράθεση ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Μάγκες τελικά ήρθε Ο.Τ.Α.5.1.1 με το καινούργιο apps panel Ε σημερα θα σκασει και σε ολα πιστευω .της Παρασκευές εχω δει περνουν τα ελληνικά update .αντε να δούμε μακαρι. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Ε σημερα θα σκασει και σε ολα πιστευω .της Παρασκευές εχω δει περνουν τα ελληνικά update .αντε να δούμε μακαρι. Μόλις ήρθε σε έμενα η τελευταία 5.1.1 με γερμανικό csc (DBT) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis1983 Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 http://s30.postimg.org/daeifxj0t/IMG_4751.jpg' alt='IMG_4751.jpg'> κανένας δε μπορεί να βοηθήσει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 4, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 (edited) Όσοι περάσετε την νέα αναβάθμιση σας εχει βγει πχ αυτή η πρόσθετη λειτουργία/δυνατότητα στην edge screen. http://www.notebookcheck.net/fileadmin/_processed_/csm_Screenshot_2015-08-31-14-59-16_e53874ad58.png κανένας δε μπορεί να βοηθήσει ? Μπες στο gmail account σου ειτε απο κινητό ειτε pc και πηγαίνει εκεί που λέει στο πεδίο όπου ξέχασες το password και πατάς να στο κάνει reset η Google και εισάγεις καινούργιο και μετά με τον νέο εισάγεις τα στοιχεία στην εικόνα που παραθέτεις. Edited September 4, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Όσοι περάσετε την νέα αναβάθμιση σας εχει βγει πχ αυτή η πρόσθετη λειτουργία/δυνατότητα στην edge screen. http://www.notebookcheck.net/fileadmin/_processed_/csm_Screenshot_2015-08-31-14-59-16_e53874ad58.png Και βέβαια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts