nikchris Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Εγώ την έχω αγοράσει αλλά νομίζω ότι πιο πολλά προβλήματα δημιουργεί παρά βελτιώνει κάτι Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για πες. Τι θεματα ειχες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Battery drain Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 το κινητο αξιζει;;και αν ναι πιο απτα δυο μοντελα;;το edge ή το edge plus;; θα ερθω απο lg g4... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 το κινητο αξιζει;;και αν ναι πιο απτα δυο μοντελα;;το edge ή το edge plus;; θα ερθω απο lg g4... με το edge θα εχεις την ιδια μπαταρια,με το plus πολυ καλυτερη.και στις 2 περιπτωσεις δεν θα εχεις microsd Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 και το edge ειναι πολυ καλο.στο plus θα εχεις ποιο μεγαλη οθονη,μπαταρια,4gb ram! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Ίδια διάρκεια μπαταρίας θυμάμαι είχε το edge με το plus Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poniros89 Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Νέο μεγάλο update (350MB περίπου) για την αγγλική firmware ! Διακρίνω ήδη κάποιες αλλαγές στο μενού των ρυθμίσεων... Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Νέο μεγάλο update (350MB περίπου) για την αγγλική firmware ! Διακρίνω ήδη κάποιες αλλαγές στο μενού των ρυθμίσεων... Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν ξερω ποιο firmware εχω τωρα (μαλλον καποιο Γερμανικο, αυτη τη γλωσσα ειχε το κινητο μετα το factory reset και καποια τετοια apps) Αξιζει να βαλω άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poniros89 Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Δεν έχω παρατηρήσει κάτι σημαντικό πέραν της βελτιωμένης πλέον απόκρισης της φωτεινότητας όταν είναι 100% και στο manual. Πλέον δεν τρεμοσβηνει όταν είσαι κάτω από τον ήλιο. Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Δεν έχω παρατηρήσει κάτι σημαντικό πέραν της βελτιωμένης πλέον απόκρισης της φωτεινότητας όταν είναι 100% και στο manual. Πλέον δεν τρεμοσβηνει όταν είσαι κάτω από τον ήλιο. Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Aλλο εννοω. Ποιας χωρας ειναι καλυτερο το firmware να περασουμε; Και αλλος μου εχει πει για το αγγλικο, καποιες οδηγιες για αρχαριο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Aλλο εννοω. Ποιας χωρας ειναι καλυτερο το firmware να περασουμε; Και αλλος μου εχει πει για το αγγλικο, καποιες οδηγιες για αρχαριο; Btu θα βάλεις με odin μπες στο sammobile εκεί έχει ότι θέλεις ακόμα και video. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxiarchos Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Πήρα το s6 edge από Κίνα, έτοιμο ρουταρισμενο σε Android 5.0.2 και KNOX 2.4... Μπορώ όπως είμαι να κάνω update σε Android 6? Πρέπει να προσέξω κάτι?? Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Πήρα το s6 edge από Κίνα, έτοιμο ρουταρισμενο σε Android 5.0.2 και KNOX 2.4... Μπορώ όπως είμαι να κάνω update σε Android 6? Πρέπει να προσέξω κάτι?? Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πολυ πιθανο να χασεις το ρουτ.Αφου ετσι κι αλλιως δεν εχεις εγγυηση ξαναρουταρεις μετα το update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxiarchos Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Δεν με ενδιαφέρει πλέον το ρουτ.... Που πάω για να κάνω το update??? Δεν χρειάζεται κάτι...? Μη τυχόν κάνω τπτ και "κλειδωσω" το κινητό... Κάπου που να έχει τα βήματα? Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilismam Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Καλησπέρα παιδιά κάτοχος και εγώ του s6 edge. Αγόρασα τη συσκευή από σκρουτζ και έχει προεγκατεστημενες τις εφαρμογές της Vodafone. Γίνεται να περάσω το official "καθαρό " λογισμικό;Υπάρχει κάποιος οδηγός? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Καλησπέρα παιδιά κάτοχος και εγώ του s6 edge. Αγόρασα τη συσκευή από σκρουτζ και έχει προεγκατεστημενες τις εφαρμογές της Vodafone. Γίνεται να περάσω το official "καθαρό " λογισμικό;Υπάρχει κάποιος οδηγός? Καλησπέρα φίλε, φυσικά και γίνεται.. Μπαίνεις SamMobile βρίσκεις official firmware οποίας χώρας θέλεις,σου προτείνω BTU(UK)..και το φλασαρεις με Odin με τις οδηγίες που σου δίνονται.. Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maik1982 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Update 290 mb σε ελληνικό firmware. Μόλις το έβαλα, υπάρχει κάπου λίστα με τις αλλαγές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Update 290 mb σε ελληνικό firmware. Μόλις το έβαλα, υπάρχει κάπου λίστα με τις αλλαγές; Δεν υπαρχουν αλλαγες σε αυτα τα update,απλα περιεχουν τις ενημερωσεις ασφαλειας του μηνα Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Παιδιά SOS! Ενώ παρακολουθούσα ένα βιντεάκι στο youtube το κινητό σβήνει και αυτή την στιγμή αναβοσβήνει το logo της samsung και δεν αντιδρά. Τώρα που δεν μπορούμε να βγάλουμε την μπαταρία τι άλλο μπορώ να κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 (edited) Κρατα πατημενο volume down και το κουμπι power μεχρι να κανει επανεκινηση,μπορει να παρει και 10 δευτερα,εσυ κρατα τα πατημενα. Ειναι κινηση αντιστοιχη του να βγαζεις τη μπαταρια Edited August 30, 2016 by stelioz78 Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Update 290 mb σε ελληνικό firmware. Μόλις το έβαλα, υπάρχει κάπου λίστα με τις αλλαγές; Κι εμένα (με ελληνικό firmware) μου ήρθε αυτή με τα 290mb το Σάββατο, και είναι το επίπεδο ασφάλειας Αυγούστου. Λίγο πριν λείξει ο μήνας, και βγεί το επόμενο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Καλησπέρα φίλε, φυσικά και γίνεται.. Μπαίνεις SamMobile βρίσκεις official firmware οποίας χώρας θέλεις,σου προτείνω BTU(UK)..και το φλασαρεις με Odin με τις οδηγίες που σου δίνονται.. Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό ηθελα να ρωτησω κι εγω. Μπορω να αφαιρεσω το bootlogo της cosmote αν περασω επισημη rom ελληνική χωρις να γραψει ο knox; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Αυτό ηθελα να ρωτησω κι εγω. Μπορω να αφαιρεσω το bootlogo της cosmote αν περασω επισημη rom ελληνική χωρις να γραψει ο knox; Ναι κι εχει απαντηθει παρα πολλες φορες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Sorry και σε ευχαριστω :bow: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Sorry και σε ευχαριστω :bow: απλα φλασαρεις μια αλλη ρομ απο το sam mobile,δε γραφει ο knox.προτεινω btu που εχω και γω,ελαφρια σχετικα Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts