Jump to content

Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εκτος απο το οτι λενε ψεματα για το νερο,δοκιμασε στο μαρκετ υπαρχουν εφαρμογες που διορθωνουν κολλημενα πιξελ.αν δεν γινει κατι και αφου δεν σου δινουν εγγυηση πηγαινε το καπου αλλου να το κοιταξουν.θυμαμαι η οθονη ειχε αναφερει καποιος οτι την επισκευασε σε επισημο σαμσουγκκ με 200 ευρω.300 παντως με την καμια

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπερα εχω το samsung galaxy s6 edge και εχει εμφανιστει ενα Μπλε pixel στην οθονη το κινητο το εχω 5 μηνες και το πηγα για servise με την εγγυηση και μου ειπαν οτι εχει πεσει μεσα νερο (ενω δεν μου εχει πεσει το κινητο σε νερο) και μου ζητανε 300 ευρο για την οθονη και δεν εχω τα χρηματα για καινουρια οθονη τι μπορω να κανω?

http://img.prntscr.com/img?url=http://i.imgur.com/6F4fLmF.png

Το έχω παρει απο τον κοτσοβοτο ακομα πληρωνω τις δοσεις.Για service το πηγα σε κεντρο υποστήριξης της samsung, και μου ειπαν οτι το νερο περασε απο εδω ενω την τρυπουλα που βαζεις την βελονα για να ανοιξεις την sim ειναι κλειστο.

http://mobilehowto.co.uk/wp-content/uploads/2015/03/Samsung_Galaxy_S6_Edge_SIM_Slot.jpg

Το πηγα εδώ

http://img.prntscr.com/img?url=http://i.imgur.com/5a5wmSh.png

Το πηγες στο MyService στη Θεσσαλονικη? Οι τυποι ειναι οτι να ναι.Πανε το στην Omnitech στο λιμανι.Εκει πηγε η μανα μου το κινητο της.Σε μια βδομαδα το εφτιαξαν.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εκτος απο το οτι λενε ψεματα για το νερο,δοκιμασε στο μαρκετ υπαρχουν εφαρμογες που διορθωνουν κολλημενα πιξελ.αν δεν γινει κατι και αφου δεν σου δινουν εγγυηση πηγαινε το καπου αλλου να το κοιταξουν.θυμαμαι η οθονη ειχε αναφερει καποιος οτι την επισκευασε σε επισημο σαμσουγκκ με 200 ευρω.300 παντως με την καμια

Μη το ψαχνεις,στο χειροτερο σερβις πηγε,οι τυποι ειναι απαραδεκτοι.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Εχω ενα παρομοιο προβλημα μετα απο καθε κληση για 2-3 δευτερα δεν εχω σημα εαν δοκιμασω να παρω τηλεφωνο εκεινη τη στιγμη μου γραφει οτι "το σημα κινητης τηλεφωνιας δεν ειναι διαθεσιμο".Εχει παρουσιαστει σε καποιον αλλον;ευχαριστω

Καλησπέρα, μόλις είδα οτι βγήκε η MM 6.0 μέσω Smart Switch (1.691MB) έκανα ένα backup, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στο τι να κάνω για καλύτερο πέρασμα...?

και μόλις είδα οτι βγήκε και στην ενημέρωση λογισμικού της συσκευής μου... βέβαια εδω βλέπω οτι είναι η 6.0.1 (1.252,27MB)

τι να κάνω...???

Edited by Netrinoman

κανε την μεσω ota που σου ηρθε η ενημερωση και μετα hard reset ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!περασε τα στον υπολογιστη σου οτι back up εχεις
I Want To Believe

κανε την μεσω ota που σου ηρθε η ενημερωση και μετα hard reset ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!περασε τα στον υπολογιστη σου οτι back up εχεις

OTA εννοείς απο το update του κινητού ? hard reset τι εννοείς ? έχω το back up από Smart Switch... είναι ok αυτό ?

ναι απο το κινητο!μολις το κανεις απενεργοποιησε το κινητο και πατησε:volume up+menu+power κρατησε τα πατημενα και μολις εμφανισει το λογοτυπο τα αφηνεις.σε παει σε recovery και απο εκει κανεις το hard reset!αλλιως ο ευκολος τροπος μολις ανοιξει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων απο τις ρυθμισεις!

I Want To Believe

ναι απο το κινητο!μολις το κανεις απενεργοποιησε το κινητο και πατησε:volume up+menu+power κρατησε τα πατημενα και μολις εμφανισει το λογοτυπο τα αφηνεις.σε παει σε recovery και απο εκει κανεις το hard reset!αλλιως ο ευκολος τροπος μολις ανοιξει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων απο τις ρυθμισεις!

και μετά κάνω restore απο Smart Switch ? χάνω κάτι που πρέπει να το σώσω αλλού?

παιδιά μπορεί να μου απαντήσει κάποιος αν αρκεί το backup που εκανα απο Smart Switch και αν είναι σωστό μετά το reset να κάνω restore απο Smart Switch...?

γεια σας παιδια ,,πηρα το κινητο πριν περιπου μια εβδομαδα μολις το ανοιξα μου ηρθε και η ενημερωση και την εκανα,,,με την μπαταρια δεν ειμαι και πολυ ευχαριστημενος ,,διαβαζω που λετε για hard reset μετα την ενημερωση ,,εμενα ομως που μολις ανοιξα το κινητο την εκανα δεν χρειαζετε να κανω hard reset σωστα ????

παιδιά μπορεί να μου απαντήσει κάποιος αν αρκεί το backup που εκανα απο Smart Switch και αν είναι σωστό μετά το reset να κάνω restore απο Smart Switch...?

Λογικά ναι αλλά προσωπικά πάντα ρίχνω τα αρχεία μου στο pc με ένα copy paste και πάντα κάνω εξαγωγή τις επαφές στη μνήμη όπου πάλι το αρχείο που δημιουργείται το περνάω στο pc. Απλά πράγματα αλλά σίγουρα...τώρα το να επαναφέρεις ρυθμίσεις δεν είναι ότι καλύτερο...για σμσ και ημερολόγιο οκ.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

έχω σώσει τηλέφωνα, φωτογραφίες, κάτι παιχνίδια και αυτά που έχω για να συγχρονίζουν, εσύ τι ρυθμίσεις εννοείς οτι δεν είναι και το καλύτερο?

καλησπερα παιδια... επειδη ειμαι καινουριος με το edge plus εκανα root μετα unroot αλλα θα ηθελα να μαθω αν μπορω να κανω reset το knox για να επιστρεψει και η εγγυηση μου....

αν μπορει καποιος να με βοηθησει....

καλησπερα παιδια... επειδη ειμαι καινουριος με το edge plus εκανα root μετα unroot αλλα θα ηθελα να μαθω αν μπορω να κανω reset το knox για να επιστρεψει και η εγγυηση μου....

αν μπορει καποιος να με βοηθησει....

οχι τωρα παει...

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

λοιπόν χτες έκανα update και σήμερα έχω κάποια θέματα...

1ο θέμα... ενώ είμαι σε wifi και μπαίνω κανονικά όταν πχ είμαι στο fb και πάω να ανοίξω κάτι μου λέει κάτω χαμηλά "Η σύνδεση δεν είναι δυνατή αυτή την στιγμή" αυτό δεν γίνεται σε όλα, γίνεται απο αυτά που παρατήρησα μόνο όταν θέλω να ανοίξω ομάδες του fb άρα πρέπει να πάω σε ρυθμίσεις να δω τι επιτρέπει και τι οχι... που μπορώ να το δώ?

2ο θέμα... ενεργοποίησα την λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας και τώρα έχει το εικονίδιο της ενεργοποίησης πάνω αριστερα και έχει γκριζάρει και το βλέπω συνέχεια, πως μπορώ να το κάνω να μην φαίνεται έτσι, στην 5 αν και ενεργοποιημένη δεν φαινόταν συνέχεια έτσι και μόνο όταν το άνοιγα, κάτι είναι στις ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΩΝ αλλά τι?

μάλλον πρέπει να είναι κάποιο θέμα με το fb γιατί μόνο εκεί μου το βγάζει αυτό το μήνυμα, βέβαια από άλλη συσκευή (ios) δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, τώρα τι πρόβλημα είναι αυτό δεν ξέρω... μετά απο το update έκανα hard reset, όταν ανοίγω το chat μου βγάζει αναμονή για σύνδεση, όταν πάω να ανοιξω μια σελίδα (ομάδα) στο fb μου γράφει η σύνδεση δεν είναι δυνατή αυτή την στιγμή, όλα τα άλλα ανοίγουν κανονικά και στο fb... εχω τρελλαθει να ψαχνω...

Αυτό συμβαίνει επειδή έχεις ανοιχτή εξοικονόμηση και δεν το έχεις βάλει στις εξαιρέσεις. Είτε το βάζεις εξαίρεση είτε κλείνεις εφαρμογή και εξοικονόμηση. Την εφαρμογή την κλείνεις χειροκίνητα όχι απλά να βγεις..και μετά ξανά μπες και θα παίξει κανονικά.

Εγώ πχ επειδή μου τη σπάει η εφαρμογή αλλά βολεύει σε πολλά δεν την έχω σε εξαίρεση απλά κλείνω προσωρινά την εξοικονόμηση και μπαίνω και μετά ξανά ανοίγω.

Edited by Nikos_Mpl

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Αυτό συμβαίνει επειδή έχεις ανοιχτή εξοικονόμηση και δεν το έχεις βάλει στις εξαιρέσεις. Είτε το βάζεις εξαίρεση είτε κλείνεις εφαρμογή και εξοικονόμηση. Την εφαρμογή την κλείνεις χειροκίνητα όχι απλά να βγεις..και μετά ξανά μπες και θα παίξει κανονικά.

Εγώ πχ επειδή μου τη σπάει η εφαρμογή αλλά βολεύει σε πολλά δεν την έχω σε εξαίρεση απλά κλείνω προσωρινά την εξοικονόμηση και μπαίνω και μετά ξανά ανοίγω.

το έκανα και έφτιαξε τώρα όλα καλά, αυτό πρέπει να το κανω συνέχεια...?

το έκανα και έφτιαξε τώρα όλα καλά, αυτό πρέπει να το κανω συνέχεια...?

ή να μην εχεις ανοιχτη εξοικονομηση, ή να το βαλεις στις εξαιρεσεις και ξεμπλεκεις ή αυτο. Εγω προτιμω το 3ο γιατι το FB δουλευει ασυστολα, και απο το να μου τρωει μπαταρια για ειδοποιησεις που εχω κλεισει και δε θελω να βλεπω, προτιμω να το κοβει η εξοικονομηση. Απλα αν καμια φορα το ανοιξω, κανω αυτη τη διαδικασια, αλλα μιλαμε για 1-2 φορες τη μερα. Το messenger το εχω στις εξαιρεσεις γιατι μου ειναι πιο χρησιμο..

ρε παιδια επειδη ειμαι ψιλοασχετος,πως μπορω να βαλω το flash player στο s6? εχω 6.0.1..

χρειαζεσαι αυτο:http://download.macromedia.com/pub/flashplayer/installers/archive/android/11.1.115.81/install_flash_player_ics.apk

και εναν browser που να παιζει flash,εγω χρησιμοποιω τον mozilla

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F)