poniros89 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 (edited) Ξεκινάω το κατέβασμα της M !! Είμαι με αγγλική firmware XEU. 1247 MB είναι το download. Edited February 22, 2016 by poniros89 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Μπηκε σε εμενα. Με μια γρηγορη ματια ολα καλα. Καπως πιο γρηγορη (τα animation)... θα δειξει ;) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poniros89 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Καλορίζικη! Άντε να δουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 φιλε η εσυ κατεβαζεις λαθος η εγω , εμενα ειναι 1,8 . απο που την κατεβασες εσυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 ρε τι απατεωνες ειναι αυτη η σαμσουγκ.μια μερα μετα την παρουσιαση του s7 εβγαλαν το update.καλα επεμενε γι αυτο ενας τυπος εδω στο φορουμ,κατι ηξερε τελικα Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poniros89 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Ενημέρωση λογισμικού πάτησα από της ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 h XEU εχει ota μονο για το edge??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Χρειάζεται factory reset πριν την εγκατάσταση της ota? Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Χρειάζεται factory reset πριν την εγκατάσταση της ota? Αν θες να κανεις κανε μετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poniros89 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Παιδιά, οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές. Το κινητό ρολαρει πολύ ωραία! Σίγουρα όσοι την βάλετε θα την χαρείτε την Μ. Προσωπικά εμένα όμως με ξενέρωσαν 2 μικρά πραγματάκια. Το πρώτο (που είναι και θέμα γούστου) είναι ότι στην οθόνη κλειδώματος όταν έχεις την κύλιση ενεργοποιημένη, χαθηκε το εφε με τις φουσκάλες . Δεν ξέρω αν υπάρχει κάπου ρύθμιση για αυτό, έψαξα αλλά δε βρήκα τίποτα. Το δεύτερο είναι ότι κάθε φορά που κάνω επανεκκίνηση το κινητό, λαμβάνω αυτήν την ειδοποίηση.. Δεν καταλαβαίνω μήπως δεν έκανα κάτι σωστά; https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160222/39c1b82bba85aea56c0e3e2611831bdb.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Εσύ έκανες επαναφορά τηλεφώνου αφού την πέρασες? Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poniros89 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Όχι δεν έκανα. Άμα δουλεύει σωστά γιατί να μπω σε αυτήν τη διαδικασία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lifeowner771 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 H αναβαθμιση αν καταλαβα καλα εχει ερθει για κατοχους που το τηλεφωνο τους ειναι απο Aγγλια; Eμενα πχ που ειναι απο Ιταλια θα ερθει αργοτερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Όχι δεν έκανα. Άμα δουλεύει σωστά γιατί να μπω σε αυτήν τη διαδικασία; Πως δουλεύει σωστά, αφού σου βγάζει μήνυμα ότι κάτι διακόπηκε. Μάλλον πρέπει να το δοκιμάσεις. Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 παντως εμενα δεν μου ηρθε οτα και με παιδεψε μεχρι να την βαλω .... ετρωγα συνεχεια φαιλ με οδιν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manytso Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 παντως εμενα δεν μου ηρθε οτα και με παιδεψε μεχρι να την βαλω .... ετρωγα συνεχεια φαιλ με οδιν. εμενα το τηλ ειναι απο γαλλια αν την βαλω θα εχω προβλημα με τον knox?λεω να δοκιμασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
benrgv Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 XEF κατεβάζω τωρα...1227,06mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 ειχα ξεχασει οτι υπηρχε και ο κνοξ . φιλαρακι δεν ξερω , αν περασεις μονο την ρομ την επισημη δεν γραφει , αλλα εγω περασα και pit και με αυτο δεν ξερω τι παιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poniros89 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Πως δουλεύει σωστά, αφού σου βγάζει μήνυμα ότι κάτι διακόπηκε. Μάλλον πρέπει να το δοκιμάσεις. Μάλλον θα πάω για factory reset αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με τα αρχεία. Το Smart Switch μπορεί να τα επαναφέρει μετά το reset ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Οπωσδηποτε hard reset μετα την αναβαθμιση σε mm..αλλαζει ολο το λειτουργικο.. Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psaltas Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Κανείς με csc BTU Αγγλικη την εχει παρει??? :confused: Παράθεση Επιτρέπεται μόνο 1 εικόνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Κανείς με csc BTU Αγγλικη την εχει παρει??? :confused: Εγω με BTU μπα τίποτα.. Για να ξεκιναει με XEU μας βλεπω να αργει η BTU. Οταν ήμουν με Νοτε 4, τα BTU ηταν για τα σκυλιά.... Αν δεν μπορείς να περιμένεις, φλασαρεις και τελειώνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psaltas Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Eτσι θa κάνω μάλλον μεχρι να βγει η αλλη ...κανεις με EUR csc ?? Παράθεση Επιτρέπεται μόνο 1 εικόνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psaltas Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Eτσι θa κάνω μάλλον μεχρι να βγει η αλλη ...κανεις με EUR csc ?? σκατ* τα εκανα ...:mad::cry: εβαλα την XEF και μου γυρισε το csc σε PHT.. πριν ειχα BTU ...τωρα τι κανουμε??:cry: Παράθεση Επιτρέπεται μόνο 1 εικόνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 σκατ* τα εκανα ...:mad::cry: εβαλα την XEF και μου γυρισε το csc σε PHT.. πριν ειχα BTU ...τωρα τι κανουμε??:cry: Εκανες επαναφορά μεσα απο τις ρυθμίσεις? Αν δεν αλλαξει τοτε κατεβασε την 5.1.1 BTU και φλασαρε την. Μετα ξανα κανε επαναφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts