doganos Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Πότε θα έρθει η 6αρα; Δεν άργησε πολύ;; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poniros89 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Τώρα μιλάς για το Light Flow η γενικά όταν σου έρχεται SMS γιατί δεν κατάλαβα.. Για το Light flow μιλάω. Το ίδιο γίνεται και με τις αναπάντητες. Πατώ κάτω αριστερά στο τηλέφωνο να δω ποιος με πήρε αλλά πάνω στη γραμμή ειδοποιήσεων παραμένει το εικονίδιο της αναπάντητης. ..γενικότερα βλέπω ότι δεν είναι τόσο φιλόξενο με το edge. Κάποιες δυνατότητες της οθονης edge όπως πχ. να σου βγάζει στα πλάγια την χρωματιστή γραμμή που σημαίνει ότι κάποιος γνωστός σε καλούσε, πλέον δεν στην βγάζει .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrZ Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Πρό λίγων ημερών χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω το gps με το google maps για να πάω κάπου.Προς έκπληξή μου, κάθε τρείς και λίγο έχανε το σήμα (ακουγόταν και φωνητικά "χάθηκε το σήμα GPS") και φυσικά όταν επανερχόταν είχα βγεί εκτός πορείας και ξανά μανά.Αυτό έγινε αρκετές φορές ώσπου κατέληξα να κοιτάζω το τελευταίο στίγμα μου και να υπολογίζω μόνος μου τις στροφές. Μου είχε ξανατύχει μια μέρα με κακοκαιρία και δεν έδωσα σημασία, αφού το GPS υποτίθεται πως είναι "οπτική επαφή" με τους δορυφόρους, αλλά τώρα δεν ήταν λογικό.Το google-αρα και ανακάλυψα ότι 99% είναι θέμα hardware και το έχουν συναντήσει πάρα πολλοί. Έχετε καμιά ιδέα?Να το στείλω στο service?:( Δεν έχω άλλο κινητό για backup-συσκευή με όλες τις λειτουργίες που χρησιμοποιώ και φοβάμαι μην αργήσουν να μου το επιστρέψουν. Παράθεση Ride fast Ride hard Ride home. ZX6R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Εχω κανει το enable work around αλλα το led δεν αναβει..δεν λειτουργεί τοlightflow σε εμένα δε ξέρω τι αλλο πρέπει να κανω Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Για το Light flow μιλάω. Το ίδιο γίνεται και με τις αναπάντητες. Πατώ κάτω αριστερά στο τηλέφωνο να δω ποιος με πήρε αλλά πάνω στη γραμμή ειδοποιήσεων παραμένει το εικονίδιο της αναπάντητης. ..γενικότερα βλέπω ότι δεν είναι τόσο φιλόξενο με το edge. Κάποιες δυνατότητες της οθονης edge όπως πχ. να σου βγάζει στα πλάγια την χρωματιστή γραμμή που σημαίνει ότι κάποιος γνωστός σε καλούσε, πλέον δεν στην βγάζει .. Περίεργο γιατί εγώ δεν έχω κανένα από τα προβλήματα που λες και δουλεύουν όλα όπως πρέπει. Στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου έχεις ενεργοποιημενη την επιλογή να ανάβει το led όταν έχεις ειδοποίηση; Έχεις δώσει πρόσβαση στα notifications του τηλεφώνου στο Light Flow; Έχω την έκδοση 3.61.06.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Εγω εχω δωσει προσβαση και κατεβασα τη ν 09 αλλα ακομα καμια τύχη.δοκιμαζω εναλλακτικές Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 οποιος εχει αντροιντ 6.0.1,μπορει να δοκιμασει οι τροφοδοσιες της οθονης edge οταν ειναι σβηστη,αναβουν και δεξια και αριστερα?εγω το εχω να αναβει απο δεξια και κατα λαθος το δοκιμασα και αναβει και απο τις 2 πλευρες Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redsky Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 οποιος εχει αντροιντ 6.0.1,μπορει να δοκιμασει οι τροφοδοσιες της οθονης edge οταν ειναι σβηστη,αναβουν και δεξια και αριστερα?εγω το εχω να αναβει απο δεξια και κατα λαθος το δοκιμασα και αναβει και απο τις 2 πλευρες Και εγώ δεξιά το έχω και ανάβουν και οι δύο πλευρές... Παράθεση Η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή... Μωρό μου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Και εγώ δεξιά το έχω και ανάβουν και οι δύο πλευρές... νομιζω οταν το ειχα πρωτοπαρει,με λολλιλοπ αναβε μονο απο τη μια πλευρα.ευχαριστω για την απαντηση παντως Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poison21 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Πρό λίγων ημερών χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω το gps με το google maps για να πάω κάπου.Προς έκπληξή μου, κάθε τρείς και λίγο έχανε το σήμα (ακουγόταν και φωνητικά "χάθηκε το σήμα GPS") και φυσικά όταν επανερχόταν είχα βγεί εκτός πορείας και ξανά μανά.Αυτό έγινε αρκετές φορές ώσπου κατέληξα να κοιτάζω το τελευταίο στίγμα μου και να υπολογίζω μόνος μου τις στροφές. Μου είχε ξανατύχει μια μέρα με κακοκαιρία και δεν έδωσα σημασία, αφού το GPS υποτίθεται πως είναι "οπτική επαφή" με τους δορυφόρους, αλλά τώρα δεν ήταν λογικό.Το google-αρα και ανακάλυψα ότι 99% είναι θέμα hardware και το έχουν συναντήσει πάρα πολλοί. Έχετε καμιά ιδέα?Να το στείλω στο service?:( Δεν έχω άλλο κινητό για backup-συσκευή με όλες τις λειτουργίες που χρησιμοποιώ και φοβάμαι μην αργήσουν να μου το επιστρέψουν. Τα επισημα σερβις για Αθηνα ειναι η arvato(ktel κηφισου)και η smartec στο παλατακι.Οχρονος επισκευης στα κινητα ειναι 1 ωρα απο την ωρα που θα το παραλαβουν εκτος αν δεν εχουν ανταλλακτικο. Παράθεση ONE PLUS 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 υπαρχει καποια αλλη εταιρια που να εχει flagship συσκευη στην αγορα και να μην εχει παρει την εκδοση M? Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 υπαρχει καποια αλλη εταιρια που να εχει flagship συσκευη στην αγορα και να μην εχει παρει την εκδοση M? μαλλον οχι.για την ακριβεια στις υπολοιπες έταιριες ειναι στη φαση που αναβαθμιζουν τα περσινα φλαγκσιπ.αρε σαμσουνγκ.... Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Σήμερα διάβασα οτι η t mobile θα αρχίσει να δινει ΟΤΑ την 6 σε πολωνια και χωρες βαλτικης για να δούμε Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Aντε να δουμε!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Ρε παιδιά έχω ένα edge emerald Green και θέλω του βάλω προστασία οθόνης. Γυαλί ή ζελατίνα είναι καλύτερο? Θέλω όμως να καλύπτει όλη την οθόνη. Έχετε να προτείνετε κάτι δοκιμασμένο? Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 φιλε μου σε αυτα τα τηλεφωνα δυσκολα θα κατσει καλα..με θηκη σιλικονης ισως το ξεκολλησει...εγω ειχα βαλει μια μεμβρανη απλη αλλα σαν να κολλαγε στο χερι οταν ρολαρεις!!τελικα πηρα ενα tempered glass απο το ebay γυρω στα 15 ευρω,ειναι μπρος πισω αλλα δεν ενθουσιαστηκα και τοσο...σαν τις nillkin δεν ειναι με τπτ και αν ξεκολλησει θα το αφησω ετσι!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Παιδια δεν μπορώ να βγάλω τη ζελατίνα από το φλας! Βάζω νύχι ομως τπτ..καμια εναλλακτική? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Παιδια δεν μπορώ να βγάλω τη ζελατίνα από το φλας! Βάζω νύχι ομως τπτ..καμια εναλλακτική? Καρφίτσα με πολλή προσοχή Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Παιδια δεν μπορώ να βγάλω τη ζελατίνα από το φλας! Βάζω νύχι ομως τπτ..καμια εναλλακτική? Εγω την ειχα βγαλει με καρφιτσα.σιγα σιγα ειχα σηκωσει την ακρη και μετα τη τραβηξα με το χερι.αλλα με μεγαλη προσοχη με τη καρφιτσα μη κανεις γραντζουνια. Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Καλημερα.Επιτελους.http://www.sammobile.com/2016/02/15/samsung-releases-android-6-0-marshmallow-for-the-galaxy-s6-and-the-galaxy-s6-edge-globally/ Επισης το smart switch στο pc μου εβγαλε Update που μου λεει οτι ειναι για την εκδοση marshmallow 6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Καλημερα.Επιτελους.http://www.sammobile.com/2016/02/15/samsung-releases-android-6-0-marshmallow-for-the-galaxy-s6-and-the-galaxy-s6-edge-globally/ Επισης το smart switch στο pc μου εβγαλε Update που μου λεει οτι ειναι για την εκδοση marshmallow 6. Από ποια χώρα είναι φίλε μου το δικό σου;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Απο Netherlands ειπε ενας οτι του ηρθε. Εγω ειμαι με BTU. Για να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 εμενα απο Barcelona για να δουμε... Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 15, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Για πείτε εντυπώσεις όσοι την περνάνε να δουμε τι παιζει. Τελικά ποια εκδοση ειναι;;; Η 6.0 η 6.0.1;;; Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GDoakos Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Για πείτε εντυπώσεις όσοι την περνάνε να δουμε τι παιζει. Τελικά ποια εκδοση ειναι;;; Η 6.0 η 6.0.1;;; Αποτι είδα σε ξένα τεχνολογικά site είναι η 6.0.1 Παράθεση Συσκεύες: lg optimus l7, sony xperia z2, lenovo a806, samsung galaxy s3, samsung galaxy s4 black edition, samsung galaxy s6 Gold Platinum 64g, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts