Jump to content

Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χαχαχα, λετε δηλαδη οτι το χρυσο ειναι γυφτικο? εμενα του Ζ5 το χρυσο δε μαρεσε, ειναι πολυ κιτρινο, εντελως γυφτικο..Ενω στο S6 edge ειναι πιο σαμπανιζε.. ή υπαρχει και σαμπανιζε και χρυσο? να ξερω παιδες γιατι θα την κανω την βλακεια οπως το παω.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ειναι βασικά petrol/πράσινο που το κανει πιο όμορφο απο το green emerald του edge βλεπωντας φωτό.:p

Αλλα απο το z6 βλέπουμε :lol:

Ακομα χειροτερα για σενα! Θα σου στειλω και φωτο αμα το παρω!! :D

Χαχαχα, λετε δηλαδη οτι το χρυσο ειναι γυφτικο? εμενα του Ζ5 το χρυσο δε μαρεσε, ειναι πολυ κιτρινο, εντελως γυφτικο..Ενω στο S6 edge ειναι πιο σαμπανιζε.. ή υπαρχει και σαμπανιζε και χρυσο? να ξερω παιδες γιατι θα την κανω την βλακεια οπως το παω.

Φιλε μου ενα ειναι το χρυσο στο s6, οπότε πας αφοβα!

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Ακριβώς έτσι το βλέπω και εγω.Το Ζ5 χρυσό είναι πολύ έντονο και φαίνεται γυφτικο. Αντίθετα του s6 είναι σαν σκούρο και δείχνει φοβερό

Ένα χρυσό s6 υπάρχει.

Αν και είχα πει ότι δεν θα έπαιρνα χρυσό τηλέφωνο ποτέ, όταν είδα το s6 edge plus σε χρυσό άλλαξα γνώμη.

Πρώτη φορά συσκευή μ'αρεσε σε χρυσό περισσότερο από ότι στο πιο κλασσικό μπλε.

Το s6 edge σε χρυσό δεν το εχω δει για να ειμαι σιγουρος ότι είναι ίδιο με το μεγαλο , αλλα ούτως ή άλλως θα το έπαιρνα σε πράσινο.

Για μένα αν μπορείς προσπάθησε να τα δεις από κοντά.

Είναι υπόκεινενικο καθαρά το θέμα.

Και πρασινο και χρυσο ωραια και τα 2.Θηκη μια γκριζα εχω σιλικονη.

Βεβαια η αισθηση του γυμνου ειναι αλλο πραγμα..

Βασιλης

Δες τα σε μαγαζί να κρίνεις,διοτι μπορεί να μην σου αρεσει.

Εμένα με χαλάει περα απο το χρωμα οτι κανει μπαμ οτι τα bezel μπροστά ειναι εξίσου σε χρυσό.

Θέλω εναν τόνο πιο διακριτική απόχρωση οταν επιλέγω χρωμα και μπροστά όλο μαύρο panel και πλαίσια.

Δεν θέλω να το υπερτονίζει.

Αν ήταν μαύρο όλο μπροστά,θα έκανε καλύτερη αντιθεση με πίσω χρυσό.

Για αυτο στο edge μονο μαύρο η σκούρο πράσινο θα έπαιρνα που επέλεξα το δεύτερο.

Ετσι μου αρέσουν να ειναι μπροστά η πρόσοψη στα κινητά στο λευκο/χρυσό ειναι κάκιστη επιλογή δηλαδη με τα λευκο/χρυσό χρωμα bezel)

http://cdn2.pcadvisor.co.uk/cmsdata/reviews/3624709/sony_xperia_z5.jpg

http://www.droid-life.com/wp-content/uploads/2015/03/galaxy-s6-edge-colors.jpg

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Παιδες, δυνατοτητα για να το δω απο κοντα δυσκολα εχω, και που μπαινω τοσο συχνα στο φορουμ θαυμα ειναι, το κανω για να ξεσκαω απο τη δουλεια καθως δεν μπορω να κουνηθω, Αθηνα ερχομαι μονο Σκ και αυτο με το ζορι, μια φορα στους 5 μηνες πλεον.

Εδω δεν εχουμε μαγαζι με βιτρινα.

Λευκο και χρυσο νομιζω ειναι τα κορυφαια. Τα σκουρα δεν ξερω γιατι αλλα δε μου αρεσουν..

Και εγω ειχα πει οτι δε θα επαιρνα χρυσο αλλα τωρα μουχει κατσει!

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

To πρασινάκι είναι το ''καλύτερο'' χρώμα για μένα, εκτός αν είσαι.....ολυμπιακός :p

Είμαι αλλά το πρασινο μαζί με το κόκκινο είναι τα αγαπημένα μου ;)

~~~ Νίκος

κοιτα.... στο s6 για εμενα το χρυσο ειναι το καλυτερο αν και το μπλε το περιμενα ποιο καλο..δεν ειναι το μπλε που ειχε το s4 Ε330S..πολυ ωραιο χρωμα!αν πας σε edge μονοδρομος το πρασινο
I Want To Believe

Επανέρχομαι παιδιά ....χωρίς τη συσκευή στα χέρια μου ακόμα...!

Η Smartec εντιμότατη όπως έχετε πει αρκετοί εδώ μέσα, διέγνωσε στα 20 λεπτά καμμένη κεντρική πλακέτα και μετά από προτροπή μου κάναμε αίτημα αντικατάστασης. Από τότε και μέχρι σήμερα μετά από αλεπάλληλες επικοινωνίες με τα κεντρικά της Samsung, καταγγελία στο συνήγορο του καταναλωτή (αφού τεκμαίρεται ελάττωμα εκ κατασκευής), ακόμα περιμένω την επίσημη θέση της ελληνικής αντιπροσωπείας.... ... ...

Πλήρωσα για μια - υποτίθεται - κορυφαία συσκευή, για ένα μήνα και 5 ημέρες, χάνοντας μάλιστα όλα μου τα δεδομένα ( backup παιδιά από την πρώτη μέρα να κρατάτε) κι έμεινα χωρίς τηλέφωνο και μετην αίσθηση πως - το λιγότερο - με αγνοούν.

Ωραίο after sale έχει η Σάμυ στην Ελλάδα!!!!

Apple και πάλι apple. Μην πω πως θα ξεφορτωθώ και ότι άλλο υπάρχει στο σπίτι μου με αυτή τη φίρμα :mad:

Edited by bravodep

Επανέρχομαι παιδιά ....χωρίς τη συσκευή στα χέρια μου ακόμα...!

Η Smartec εντιμότατη όπως έχετε πει αρκετοί εδώ μέσα, διέγνωσε στα 20 λεπτά καμμένη κεντρική πλακέτα και μετά από προτροπή μου κάναμε αίτημα αντικατάστασης. Από τότε και μέχρι σήμερα μετά από αλεπάλληλες επικοινωνίες με τα κεντρικά της Samsung, καταγγελία στο συνήγορο του καταναλωτή (αφού τεκμαίρεται ελάττωμα εκ κατασκευής), ακόμα περιμένω την επίσημη θέση της ελληνικής αντιπροσωπείας.... ... ...

Πλήρωσα για μια - υποτίθεται - κορυφαία συσκευή, για ένα μήνα και 5 ημέρες, χάνοντας μάλιστα όλα μου τα δεδομένα ( backup παιδιά από την πρώτη μέρα να κρατάτε) κι έμεινα χωρίς τηλέφωνο και μετην αίσθηση πως - το λιγότερο - με αγνοούν.

Ωραίο after sale έχει η Σάμυ στην Ελλάδα!!!!

Apple και πάλι apple. Μην πω πως θα ξεφορτωθώ και ότι άλλο υπάρχει στο σπίτι μου με αυτή τη φίρμα :mad:

Αν και μετρημενοι στα δάχτυλα του ενός χεριού είναι οι δυσαρεστημενοι με το service της Samsung στην Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια που ακούω και διαβάζω, παρόλα αυτά υπάρχουν από ότι λες και οι εξερεσεις. Κρίμα δίκιο έχεις ότι και να πεις αν ισχύουν τα παραπάνω.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Δυστυχώς ισχύουν φίλε μου. Όλα είναι καλά μέχρι να σου κάτσει ή πολύ στραβη.

Εκεί τη θέλουμε όμως την αντιπροσωπεία να δρα άμεσα και δίκαια, υποστηρίζοντας τον καταναλωτή.

Ναι Apple και παλι Apple που δινει 1 χρονο εγγυηση και δεν εχει ΚΑΝ δικη της επισημη αντιπροσωπεια στο Ελλαντα (παλι καλα που υπαρχει η infoquest).

Φιλε μου, εχεις απολυτο δικιο στο θεμα σου... Δυστυχως οπως υπαρχουν οι θετικες γνωμες για το σερβις της sammy, υπαρχουν και οι αρνητικες. Σου ευχομαι να βρεις το δικιο σου ταχιστα!

Ναι Apple και παλι Apple που δινει 1 χρονο εγγυηση και δεν εχει ΚΑΝ δικη της επισημη αντιπροσωπεια στο Ελλαντα (παλι καλα που υπαρχει η infoquest).

Φιλε μου, εχεις απολυτο δικιο στο θεμα σου... Δυστυχως οπως υπαρχουν οι θετικες γνωμες για το σερβις της sammy, υπαρχουν και οι αρνητικες. Σου ευχομαι να βρεις το δικιο σου ταχιστα!

αν και offtopic ο νομος λεει ξεκαθα οτι ειναι υποχρεωτικα τα 2 χρονι εγγυηση, οποτε καμια απλε δεν μπορει να εξαιρεθει. και η αδερφη μου ειχε ενα λαπτοπ ΗΡ που ελεγε πανω 1 χρονο εγγυηση και στους 20 μηνες εκαψε μητρικη.. Σας πληροφορω οτι μολις τους εστειλα τον νομο και τους ειπα οτι ακολουθει μηνυση, μου απαντησαν οτι τελικα ειχαμε αλλους 4 μηνες εγγυηση και ειχε γινει λαθος....μεχρι τοτε απλα μου ελεγαν να το πεταξω...

Μην κωλωνετε λοιπον, σιγουρα ειναι ασχημη εμπειρια και διαδικασια, αλλα σε ολους μπορει να τυχει και σε ολες τις μαρκες.. Εγω αν μου αρεσε το edge πιο πολυ θα το ξανα επαιρνα μετα απο κακη εμπειρια απλα θα προσεχα με τα δεδομενα μου.. το σερβις το κυνηγας αν θες. Και παντα ενα XPeria M των 60 ευρω καβατζα για τις ημερες που ξεμενεις :p:p:lol:

αν και offtopic ο νομος λεει ξεκαθα οτι ειναι υποχρεωτικα τα 2 χρονι εγγυηση, οποτε καμια απλε δεν μπορει να εξαιρεθει. και η αδερφη μου ειχε ενα λαπτοπ ΗΡ που ελεγε πανω 1 χρονο εγγυηση και στους 20 μηνες εκαψε μητρικη.. Σας πληροφορω οτι μολις τους εστειλα τον νομο και τους ειπα οτι ακολουθει μηνυση, μου απαντησαν οτι τελικα ειχαμε αλλους 4 μηνες εγγυηση και ειχε γινει λαθος....μεχρι τοτε απλα μου ελεγαν να το πεταξω...

Μην κωλωνετε λοιπον, σιγουρα ειναι ασχημη εμπειρια και διαδικασια, αλλα σε ολους μπορει να τυχει και σε ολες τις μαρκες.. Εγω αν μου αρεσε το edge πιο πολυ θα το ξανα επαιρνα μετα απο κακη εμπειρια απλα θα προσεχα με τα δεδομενα μου.. το σερβις το κυνηγας αν θες. Και παντα ενα XPeria M των 60 ευρω καβατζα για τις ημερες που ξεμενεις :p:p:lol:

Και εγω ειχα Hp laptop Αξιας 600ευρω.Στους 4 μηνες καηκε η μητρικη.Αξια επισκευης 432 ευρω.Απαντηση Hp.Υγρασια στην μητρικη απο δικη μου λαθος χρηση.αντε τρεχα αποδειξε οτι δεν φταις.οι αντιπροσωπειες δυστυχως ειναι για κανενα καμμενο

πιξελ και κανα καλωδιο.γι'αυτο οι παραεισαγωγες εχουν παρει φωτια

Και εγω ειχα Hp laptop Αξιας 600ευρω.Στους 4 μηνες καηκε η μητρικη.Αξια επισκευης 432 ευρω.Απαντηση Hp.Υγρασια στην μητρικη απο δικη μου λαθος χρηση.αντε τρεχα αποδειξε οτι δεν φταις.οι αντιπροσωπειες δυστυχως ειναι για κανενα καμμενο

πιξελ και κανα καλωδιο.γι'αυτο οι παραεισαγωγες εχουν παρει φωτια

καλα με την υγρασια ειναι περιεργο, γιατι μπορει αυτος που στο πουλησε να το ειχε σε καμια αποθηκη γεματη υγρασια.. βεβαια θα φαινοταν στο κουτι, αλλα νομιζω οτι αποδεικνυεται..εγω δε θα το αφηνα ετσι.

Το ξερω Νικο. Αντε να ξερει τωρα ο καθενας αυτη την οδηγια της ΕΕ, που ξερουμε πολυ λιγοι...

Επειδή έχω μπερδευτεί ποιο είναι το τελευταίο firmware? Εγώ έχω το COH2, είμαι πολύ πίσω? Το κινητό είναι ελληνικό με EUR.

Τέλος ενώ το κινητό είναι καινούργιο, μόλις 2 ημερών, το phone info λέει ότι έχω συνδέσει τα ακουστικά 5 φορές!(usage history, headset connect 5) Εννοείται ότι τα ακουστικά ούτε καν τα έχω αγγίξει!

Επειδή έχω μπερδευτεί ποιο είναι το τελευταίο firmware? Εγώ έχω το COH2, είμαι πολύ πίσω? Το κινητό είναι ελληνικό με EUR.

Τέλος ενώ το κινητό είναι καινούργιο, μόλις 2 ημερών, το phone info λέει ότι έχω συνδέσει τα ακουστικά 5 φορές!(usage history, headset connect 5) Εννοείται ότι τα ακουστικά ούτε καν τα έχω αγγίξει!

εχει βγει καινουρια αλλα δεν ξερω γιατι δεν την εμφανιζει με coi9.καιι εγω eur εχω.

edit:δοκιμασα να το συνδεσω στο pc με το προγραμμα της samsung το smart switch και βρηκε το update,το περασε ευκολα χωρις να σβηστει κατι.

Edited by stelioz78

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Όντως τα δύο χρόνια δεν είναι στη διακριτική ευχέρεια των εταιρειών ΠΛΕΟΝ.

Θα πρέπει να διαβάσουμε όλοι κάποια στιγμή τους νόμους της Ευρωπαϊκής ένωσης που μας αφορούν ως καταναλωτές (google).

Το apple και πάλι apple που έγραψα έχει να κάνει με τα τρία iphone που είχα πριν και ποτέ μα ποτέ δε μου παρουσίασαν το παραμικρό. Θα μου πεις... θέμα τύχης... Ίσως. Αλλά καμμένη μητρική στον ένα μήνα και η αντιπροσωπεία να κάνει τον κινέζο (κυριολεξία?) στην αντικατάσταση της συσκευής, δεν είναι τυχαίο, είναι ουσιαστικό για την πολιτική της.

Φανταστείτε να φοβάστε να ακουμπήσετε την καινούρια σας αστέρι συσκευή, να "πεθαίνει" στα καλά καθούμενα στο μήνα και να προτείνουν άνοιγμα και επισκευή πλακέτας και εφόσον παρουσιάσει πάλι κάποιο πρόβλημα ... πιθανή αντικατάσταση. Ουάου!

Όμως δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω πίσω την ελατωματική συσκευή! Θα το φτάσω μέχρι εκεί που πρέπει με ότι κόστος.

Υ.Γ. Φοβερό! Ακριβώς ίδιας τιμής είναι η καβάντζα που πήρα

Ερώτηση sos : μπορώ να φόρτισω το s6 edge με φορτιστή original από s4 επειδή δεν έχω πάνω μου τον δικό του?

ναι και και αν ειναι λιγοτερα ampere και volt ακομα καλυτερα.. Των ταμπλετ να αποφευγεις που συνηθως ειναι πιο δυνατοι φορτιστες και ισως να δημιουργειται προβλημα.

Όντως τα δύο χρόνια δεν είναι στη διακριτική ευχέρεια των εταιρειών ΠΛΕΟΝ.

Θα πρέπει να διαβάσουμε όλοι κάποια στιγμή τους νόμους της Ευρωπαϊκής ένωσης που μας αφορούν ως καταναλωτές (google).

Το apple και πάλι apple που έγραψα έχει να κάνει με τα τρία iphone που είχα πριν και ποτέ μα ποτέ δε μου παρουσίασαν το παραμικρό. Θα μου πεις... θέμα τύχης... Ίσως. Αλλά καμμένη μητρική στον ένα μήνα και η αντιπροσωπεία να κάνει τον κινέζο (κυριολεξία?) στην αντικατάσταση της συσκευής, δεν είναι τυχαίο, είναι ουσιαστικό για την πολιτική της.

Φανταστείτε να φοβάστε να ακουμπήσετε την καινούρια σας αστέρι συσκευή, να "πεθαίνει" στα καλά καθούμενα στο μήνα και να προτείνουν άνοιγμα και επισκευή πλακέτας και εφόσον παρουσιάσει πάλι κάποιο πρόβλημα ... πιθανή αντικατάσταση. Ουάου!

Όμως δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω πίσω την ελατωματική συσκευή! Θα το φτάσω μέχρι εκεί που πρέπει με ότι κόστος.

Υ.Γ. Φοβερό! Ακριβώς ίδιας τιμής είναι η καβάντζα που πήρα

Δεν ειναι ευρωπαικη νομοθεσια, ειναι ευρωπαικη οδηγια που εχει ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ στην ελληνικη νομοθεσια, ειναι δηλαδη ελληνικος νομος! Ας το ξερετε οσοι εχετε μπλεξιματα.. καπου εχω και τον νομο σε pdf, για ωρα αναγκης.. :lol::lol:

Λοιπον, μετα απο καμια 10αρια βιντεο με τα χρωματα, κατεληξα.

1ο το μαυρο. Ενω θεωρουσα οτι δε θα μαρεσει, αυτο το blue-black που βγαζει μου αρεσε πολυ..δεν ειναι μαυρο, για να μην πω οτι το πρασινο που λετε ειναι πιο σκουρο..

εκει που το ειχα στο φτυσιμο λοιπον το βαζω 1ο.

2ο το χρυσο, αν και το θεωρω γυναικειο, ειδικα το οτι ειναι glossy Πισω, νομιζα πως ειναι πιο ματ, αλλα μου αρεσει. Αν το Ζ5 ηταν σε αυτη την αποχρωση θα τα εσπαγε..ματ δηλαδη.

3ον το πρασινο που οκ δε με τρελανε γιατι ειναι πιο σκουρο..

4ον το λευκο που μου φανηκε αδιαφορο..

Κατα τα αλλα, ρομ αλλαζουμε για να παιρνουμε γρηγορα updates ή φοβομαστε τον Knox?

Το μονο που θελω ειναι να βαλω μια που να υποστηριζει ελληνικα και να μην κανει 5 μηνες να παρει Update σε σχεση με την 1η.

Τελος, σε ποια εκδοση ειμαστε τωρα? 5.1.1 ή πιο πισω? δουλευει καλα παιδες ή να παμε καμια Kitkat?

Λοιπον, μετα απο καμια 10αρια βιντεο με τα χρωματα, κατεληξα.

1ο το μαυρο. Ενω θεωρουσα οτι δε θα μαρεσει, αυτο το blue-black που βγαζει μου αρεσε πολυ..δεν ειναι μαυρο, για να μην πω οτι το πρασινο που λετε ειναι πιο σκουρο..

εκει που το ειχα στο φτυσιμο λοιπον το βαζω 1ο.

2ο το χρυσο, αν και το θεωρω γυναικειο, ειδικα το οτι ειναι glossy Πισω, νομιζα πως ειναι πιο ματ, αλλα μου αρεσει. Αν το Ζ5 ηταν σε αυτη την αποχρωση θα τα εσπαγε..ματ δηλαδη.

3ον το πρασινο που οκ δε με τρελανε γιατι ειναι πιο σκουρο..

4ον το λευκο που μου φανηκε αδιαφορο..

Κατα τα αλλα, ρομ αλλαζουμε για να παιρνουμε γρηγορα updates ή φοβομαστε τον Knox?

Το μονο που θελω ειναι να βαλω μια που να υποστηριζει ελληνικα και να μην κανει 5 μηνες να παρει Update σε σχεση με την 1η.

Τελος, σε ποια εκδοση ειμαστε τωρα? 5.1.1 ή πιο πισω? δουλευει καλα παιδες ή να παμε καμια Kitkat?

την kitkat που την βρηκες σε αυτη τη συσκευη ?

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F)