Jump to content

Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά έχει υποστήριξη για το spen του ΝΟΤΕ;

Δηλαδή αν αγοράσω ένα πενακι θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω στο edge?

ευχαριστώ.

Υ. Γ το έχω 5 ημέρες, τις τελευταίες 2 του έχω βάλει καστομ ρομ και έναν κερνελ του arter97, η συσκευή εκτός του ότι έχει πάει σε εντελώς άλλο επίπεδο ταχύτητας lag free σε όλα τα επίπεδα (δεν ξέρω αν είχε προβλήματα με την κανονική ρομ, δεν πρόλαβα να το πονεσω), αλλά σε Θέμα μπαταρίας με αυτόν τον κερνελ το κινητό είναι θηρίο.

http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά έχει υποστήριξη για το spen του ΝΟΤΕ;

Δηλαδή αν αγοράσω ένα πενακι θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω στο edge?

ευχαριστώ.

Υ. Γ το έχω 5 ημέρες, τις τελευταίες 2 του έχω βάλει καστομ ρομ και έναν κερνελ του arter97, η συσκευή εκτός του ότι έχει πάει σε εντελώς άλλο επίπεδο ταχύτητας lag free σε όλα τα επίπεδα (δεν ξέρω αν είχε προβλήματα με την κανονική ρομ, δεν πρόλαβα να το πονεσω), αλλά σε Θέμα μπαταρίας με αυτόν τον κερνελ το κινητό είναι θηρίο.

Αν θες γράψε πια rom έβαλες.

Ευχαριστώ

Νικήτας

Τελικά θα αναγκαστώ να κάνω hard reset.

Δεύτερη μέρα σήμερα μετά την αναβάθμιση και μου άρχισε κουλά του στυλ play store να κολλάει απίστευτα,music με bt μου πέταξε 2 φορές του στυλ unfortunately music not responding.

Τελικά ειναι νόμος μετά απο καθε αναβάθμιση και ενα hard reset στο καπάκι.

Το εφαρμόζω παντού και σε αλλα android και iOS.

Θα ήταν παράδοξο η Samsung να ξεφύγει με το βεβαρημένο παρελθόν στα του λογισμικού σε διαχρονική βάση.

Το σπαστικό ότι πρεπει να ξαναπεράσω μέσω PC μουσική,αρχεία κλπ ενώ με μια micro sd θα είχα γλιτώσει τουλάχιστον αυτο.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Άστα να πάνε αυτή η sd. Μιλάμε οπότε έρθει ώρα για factory reset με πιάνει τρέλα.

Τόσο δύσκολο ήταν να βάλουν μια θύρα γμτ?

Πάντως όσο αφορά lag και τέτοια είναι παρελθόν.

Κορυφαία συσκευή.

Άστα να πάνε αυτή η sd. Μιλάμε οπότε έρθει ώρα για factory reset με πιάνει τρέλα.

Τόσο δύσκολο ήταν να βάλουν μια θύρα γμτ?

Πάντως όσο αφορά lag και τέτοια είναι παρελθόν.

Κορυφαία συσκευή.

Δεν μου έκατσε καλά διοτι εως χθες πριν βάλω το update κομπλέ ήμουν.

Λογικά θα στρώσει μετά το reset και θα ειναι άψογο.

Απλά ήθελα να το αποφύγω λογω μη micro sd να ξανά περνάω μέσω PC.

Τι να κάνουμε.

Τελικά θα αναγκαστώ να κάνω hard reset.

Δεύτερη μέρα σήμερα μετά την αναβάθμιση και μου άρχισε κουλά του στυλ play store να κολλάει απίστευτα,music με bt μου πέταξε 2 φορές του στυλ unfortunately music not responding.

Τελικά ειναι νόμος μετά απο καθε αναβάθμιση και ενα hard reset στο καπάκι.

Το εφαρμόζω παντού και σε αλλα android και iOS.

Θα ήταν παράδοξο η Samsung να ξεφύγει με το βεβαρημένο παρελθόν στα του λογισμικού σε διαχρονική βάση.

Το σπαστικό ότι πρεπει να ξαναπεράσω μέσω PC μουσική,αρχεία κλπ ενώ με μια micro sd θα είχα γλιτώσει τουλάχιστον αυτο.

Με το smart switch ( μεσω pc βεβαια )κερδίζω αρκετό χρόνο γιατί κρατά και επαναφέρει πολύ γρήγορα

Επαφες-sms-wifi key - αρχεία μουσικής - έγραφα κλπ.

Δοκίμασε το

Νικήτας

Eγω παντως πριν και μετα κανω reset και επιπλεον μετα το update κανω και wipe cache. Ολα δουλευουν περιφημα, η μπαταρια εξαιρετικη, ειναι τερας σταθεροτητας και μοναδικο μελανο σημειο παραμενει το multitasking το οποιο ομως ειναι βελτιωμενο σε σχεση με τις πρωτες εκδοσεις!

ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Με το smart switch ( μεσω pc βεβαια )κερδίζω αρκετό χρόνο γιατί κρατά και επαναφέρει πολύ γρήγορα

Επαφες-sms-wifi key - αρχεία μουσικής - έγραφα κλπ.

Δοκίμασε το

Αυτό ήθελα να πω κι εγώ. Με επαναφορά από το smart switch δεν περνάει μουσική, βίντεο, φώτος κλπ?

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128

Αυτό ήθελα να πω κι εγώ. Με επαναφορά από το smart switch δεν περνάει μουσική, βίντεο, φώτος κλπ?

Ναι τα περνάει όλα μια χαρά

Από σήμερα κάτοχος του edge μετά από το απλό s6 και iphone 6,καλώς σας ξαναβρηκα,Υπάρχει πρόβλημα να φροντίζουμε με τον αυθεντικό fast charge της συσκευής ;Κάτι είχα διαβάσει παλιότερα. Edited by vag74

Καλορίζικο φίλε μου.

Τώρα να σου πω την αλήθεια για την φόρτιση εγώ 2 φορές την έκανα με τον fast. Από εκεί και πέρα χρησιμοποιώ wireless.

Καλορίζικο φίλε μου.

Τώρα να σου πω την αλήθεια για την φόρτιση εγώ 2 φορές την έκανα με τον fast. Από εκεί και πέρα χρησιμοποιώ wireless.

Σε ευχαριστώ,δεν έχω ασύρματο φορτιστή.

Κοίτα αν θέλεις να είσαι σίγουρος που δεν πιστεύω να βγάλει κάτι μπορείς να χρησιμοποιήσεις έναν απλό φορτιστή και όχι τον fast.

Αλλά αυτό από τι λένε είναι συμβάν που εμφανίστηκε στην πρωτη φουρνιά.

Εγώ την πάτησα.

Κατέβασα το τελευταίο firmware της vf το πέρασα νομίζοντας ότι θα την παλεψω με στοκ ρομ και όταν προσπάθησα να ξανά βάλω custom recovery ανακάλυψα ότι η Samsung πλέον κλειδώνει τον bootloader και τώρα παπαλα. No more custom roms. ..

Edit: Λοιπόν και κάτι ευχάριστο για όσους ζηλευουν το icloud και το ότι το κινητό μηλαρακι είναι άχρηστο αν είναι κλειδωμένο.

Αν λοιπόν έχεις ενεργοποίημενο το "εύρεση συσκευής" τότε ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊΣ να φλασαρεις ΤΙΠΟΤΑ στην συσκευή. Που πάει να πει ότι όσο μάγκας και γνώστης να είναι ο άλλος αν έχεις στοκ ρομ και ενεργή την επιλογή η συσκευή δεν γίνεται να αλλάξει ρομ ΜΕ ΤΊΠΟΤΑ.

Edited by tron13

Καλησπερα σε ολους!Μολις παρελαβα ενα Edge Απο Dubai.Βαζω ελληνικη Sim Και συνεχιζω σε οτι Update μου βγαλει ή να κανω Flash Ευρωπαικη ρομ κτλ?

Καλησπερα σε ολους!Μολις παρελαβα ενα Edge Απο Dubai.Βαζω ελληνικη Sim Και συνεχιζω σε οτι Update μου βγαλει ή να κανω Flash Ευρωπαικη ρομ κτλ?

Βάλε κάρτα ελληνική και βγαλτου τα μάτια... Δεν έχει κανένα θέμα... Εννοείται πως ότι Update σου βγάλει το κάνεις, δεν έχει κανένα θέμα.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Βάλε κάρτα ελληνική και βγαλτου τα μάτια... Δεν έχει κανένα θέμα... Εννοείται πως ότι Update σου βγάλει το κάνεις, δεν έχει κανένα θέμα.

να κανω μια χαζη ερωτηση?το ποσο γρηγορα ερχονται τα Updates Εξαρταται απο την ρομ ή σε ποια χωρα δουλευει το κιν?και αν ειναι απο την ρομ ξερουμε τα εμιρατα πως πανε σε αυτον τον τομεα?:rolleyes:

Απο τη rom εξαρτάται βέβαια! Τώρα για τα εμιράτα λίγο δύσκολο να βρεις κάποιον που να ξέρει. Ξεκίνα βλέποντας κατ' αρχήν στο sammobile αν έχει ενημερωθεί η έκδοση της rom που φοράει το κινητό σου.

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128

Απο τη rom εξαρτάται βέβαια! Τώρα για τα εμιράτα λίγο δύσκολο να βρεις κάποιον που να ξέρει. Ξεκίνα βλέποντας κατ' αρχήν στο sammobile αν έχει ενημερωθεί η έκδοση της rom που φοράει το κινητό σου.

updates ktl Αυριο με το καλο!το τελευταιο ευρωπαικο πιο ειναι για να δω αν συμφωνουν?...εχω να προσεχω τπτ αλλο?εγγυηση δν εχουμε οποτε και καφριλες ευπροσδεκτες δεν φοβομαστε τον κ.Knox:ninja:

Δεύτερη μέρα μετά το hard reset μετά την τελευταία αναβάθμιση και επανήλθε σε φυσιολογικά και ήρεμα νερά.:)

Προσωπικά εως τώρα απο την συσκευή απόλυτα ευχαριστημένος.

Άξιζε η αναμονή ενός τετραμήνου απο την κυκλοφορία του διοτι και δεν βίωσα τις άθλιες πρώτες εκδόσεις λογισμικού και σε πιο προσιτά επιπεδα τιμών έγινε η απόκτηση του.

Εγώ την πάτησα.

Κατέβασα το τελευταίο firmware της vf το πέρασα νομίζοντας ότι θα την παλεψω με στοκ ρομ και όταν προσπάθησα να ξανά βάλω custom recovery ανακάλυψα ότι η Samsung πλέον κλειδώνει τον bootloader και τώρα παπαλα. No more custom roms. ..

Edit: Λοιπόν και κάτι ευχάριστο για όσους ζηλευουν το icloud και το ότι το κινητό μηλαρακι είναι άχρηστο αν είναι κλειδωμένο.

Αν λοιπόν έχεις ενεργοποίημενο το "εύρεση συσκευής" τότε ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊΣ να φλασαρεις ΤΙΠΟΤΑ στην συσκευή. Που πάει να πει ότι όσο μάγκας και γνώστης να είναι ο άλλος αν έχεις στοκ ρομ και ενεργή την επιλογή η συσκευή δεν γίνεται να αλλάξει ρομ ΜΕ ΤΊΠΟΤΑ.

Απενεργοποιησε το αυτο....εχεις ενεργοποιησει το reactivation lock..αν ειναι ενεργοποιημενο δν περνας τπτ εκτος απο official

I Want To Believe

Ευχαριστώ φίλος.

Και κάτι λίγο οφφτοπικ... Η Vodafone γιατί σέρνεται;

Είχα cosmote και πήγα σε Vodafone για καλύτερη επιδότηση και το δίκτυο της σέρνεται, εκτός του ότι δεν υπάρχει ίδια κάλυψη σε 4g.

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F)