Jump to content

Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό είναι το τελευταίο... Σωστός

οποτε καθομαι ετσι οπως ειμαι?να μην κανω φορματ?δεν εχω κανενα προβλημα εκτος απο την θερμοκρασια που ανεβαζει..

Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν...

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μόλις έκανα την αναβάθμιση σε γαλλικό (XEF) s6 edge....

μου αρέσει πολύ σαν εμφάνιση, επιτέλους έχω και το s6 edge apps....δεν ξέρω απο μπαταρία τι γίνεται. το πέρασα με kies και έτσι έκανε φορμάτ το τηλέφωνο..... για κάποιο λόγο ποτέ δε μου δούλεψε το smart switch....

έχει γίνει πολύ γρήγορο το τηλέφωνο..... σκεφτόμουν να πάω σε s6 edge plus αλλά δεν το αποφάσισα ακόμα.... έχω και απροβλημάτιστο τηλέφωνο..... πφφφφ αρρώστια

technoholic maniac reviewer

Μου ήρθε και εμένα μόλις τώρα που τσέκαρα!!

Θα την περάσω αργότερα διοτι λίγη μπαταρια εχω.

http://s26.postimg.org/hlr0uoznd/image.png

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Στο odin ποια κουτακια κλικαρο? Εχει 4-5

Στα οption το αφηνεις με auto reboot και F.Reset time τικαρισμενα και το firmware το βαζεις στο AP

Λετε ολοι να γίνεται επαναφορα μετα απο αναβάθμιση.

Απο που προκύπτει αυτό; ειναι οδηγια της καθε εταιριας;

Δηλαδη ενας μεγαλος ανθρωπος ο οποιος δεν εχει σχεση με τα φόρουμ κανει λαθος που απλα περναει την αναβαθμιση; η λετε η εταιριες να απευθυνονται μονο σε εμας;

Φίλε μου όχι το κινητό δεν χρειάζεται επαναφορά μετά την αναβάθμιση, δεν σου προσφέρει πραγματικά απολύτως τίποτα και ούτε κάθετε καλύτερα επειδή κάνεις επαναφορά πριν ή μετά. Στο κινητο ,πολλοί απο τους χρηστες, κάνουν όπως ειναι φυσιολογικο εγκταστασεις και απεγκαταστάσεις αρκετων app που αυτα αφήνουν υπολείμματά στο συστημα και ίσως το επιβραδυνουν με την παροδο του χρόνου .Αύτο που κάνει η επαναφορα ειναι, όπως λεει και το ονομα στα αγγλικα (wipe) ειναι να εκκαθαρίζει το συστημα , και να μας δίνει αυτην την αρχικη σπιρταδα που έχει το κινητο οταν το πρωτοπηραμε. Αν θέλετε κανετε wipe αλλα θα σας προσφέρει μια πιο ομαλη αισθηση για μια εβδομαδα και μετα θα ειστε πάλι στην αρχικη κατασταση πριν το wipe . Φροντιστε να γινεται πιο επιλεκτικη στη εγκατασταση εφαρμογων και δεν θα χρειαστειται καθόλου wipe.

Δεν συζητάω για περιπτωσεις custom rom , τροποποιημενων συστηματων ή διαφορων αλλων προβληματων έκει αλλάζει το πράγμα

Και εγώ χωρίς reset την πέρασα και όλα θαυμάσια μέχρι τώρα!

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

οταν αλλαζει ολο το modem,csc θελεις οπωσδηποτε reset μετα την εγκατασταση για να καθησει καλα η rom πανω γιατι ενα αρχειο να ειναι μικροτερο σε μεγεθος το αντικαθιστα και το υπολοιπο μενει εκει..ακομα και στο odin δεν κανει factory reset...γι αυτο με οποια αναβαθμιση ενα hard reset μετα ειναι απαραιτητο!!
I Want To Believe

Και εγω την πέρασα την αναβάθμιση χωρις reset.

Εως τώρα άψογο,ετσι κι αλλιώς φρέσκια 10 ημερών η συσκευή και είχα κάνει το reset απο την 5.0.2 στην 5.1.1 που ήταν πιο βαρβάτη αναβάθμιση.

Πολυ χρήσιμες και ωραίες οι προθήκες στην edge screen με τα app.:)

Ελπίζω η Samsung να συνεχίσει να εμπλουτίζει με περισσότερα feature και ότι δίνει στο edge plus να το δίνει και εδω.

Παντως παιδια, επειδη τελευταια χρησιμοποιησα το s6 προ 1,5 μηνος, βλεπω οτι η 5.1.1 με τα καλουδια της σαμμυ που πηρα μολις ανοιξα τη συσκευη εχει κανει το κινητο πραγματικα σπιρτοζικο. Το lag εχει περιοριστει σε πολυ μεγαλο βαθμο (πρακτικα βλεπω μονο στις recent apps ελαχιστο) και η συσκευη ειναι απολαυστικη στη χρηση της. Ελπιζω κι εγω η σαμμυ να ακολουθησει με τον ιδιο ρυθμο να προσθετει χρηστικοτητα...

Καλημερα.. Έχω Mac pc και θέλω να ρωτήσω..μπορώ μέσω odin να περνάω επίσημα firm?

Αν ο Mac 'τρέχει' Windows ναι (εννοώ αν τα έχεις εγκαταστήσει). Αλλιώς βρες υπολογιστή με Windows...

Αν ο Mac 'τρέχει' Windows ναι (εννοώ αν τα έχεις εγκαταστήσει). Αλλιώς βρες υπολογιστή με Windows...

Οκ ευχαριστώ.. Δύσκολο το βλέπω

Οκ ευχαριστώ.. Δύσκολο το βλέπω

Πήγαινε σε κανα φίλο/γνωστό η συγγενικό πρόσωπο που να εχει Windows να περάσεις μέσω Odin.

Φαντάζομαι 5-10 λεπτά υπόθεση θα ειναι.

Πήγαινε σε κανα φίλο/γνωστό η συγγενικό πρόσωπο που να εχει Windows να περάσεις μέσω Odin.

Φαντάζομαι 5-10 λεπτά υπόθεση θα ειναι.

Λεπτομέρειες για φλασαρισμα;; από you tube; ;

Υπάρχει και εδω στο φόρουμ οδηγός.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=412552

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=412759

Sammobile. Έχει αναλυτικές οδηγίες στην ενότητα των firmware. Εκεί κατεβάζεις και το Odin (3.10.7) εκτός από το firmware που θες.

Ήρθε η αναβάθμιση και σε εμένα (ελληνικό unbranded από public)

Αισθητικά, πολύ όμορφες οι αλλαγές..... Και φαίνεται και βολικό το edge apps... Θα περιμένω να δω και πως πάει από θέμα μπαταρίας

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

Ήρθε η αναβάθμιση και σε εμένα (ελληνικό unbranded από public)

Αισθητικά, πολύ όμορφες οι αλλαγές..... Και φαίνεται και βολικό το edge apps... Θα περιμένω να δω και πως πάει από θέμα μπαταρίας

Στα ίδια η καλύτερα επίπεδα εδώ η μπαταρία του. Είμαι στην δεύτερη φόρτιση και δεν ξέρω με ακρίβεια, αλλά από ότι βλέπω μάλλον καλύτερα είναι τα πράγματα.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Την πήρα και εγώ. ..άριστο

Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey)

___________________Notable History___________________

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F)