Jump to content

Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το πήρα Μάιο όλα καλά μέχρι πριν 3 μέρες που ξαφνικά κατά πως φαίνεται κάηκε ο φακός

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τελικά με DHL Express έγινε αποστολή και ήδη έφτασε Αθήνα-Αεροδρόμιο!!

Πέμπτη, Αύγουστος 27, 2015 Τοποθεσία Ώρα Τεμάχιο

9 Η αποστολή έφτασε στο Κέντρο Διαλογής ATHENS - GREECE ATHENS - GREECE 08:27

1 Τεμάχιο

Μπαμ μπαμ δηλαδη.:)

Αύριο θα παραλάβω.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Τελικά με DHL Express έγινε αποστολή και ήδη έφτασε Αθήνα-Αεροδρόμιο!!

Πέμπτη, Αύγουστος 27, 2015 Τοποθεσία Ώρα Τεμάχιο

9 Η αποστολή έφτασε στο Κέντρο Διαλογής ATHENS - GREECE ATHENS - GREECE 08:27

1 Τεμάχιο

Μπαμ μπαμ δηλαδη.:)

Αύριο θα παραλάβω.

με το που παραλάβεις πες μου εντυπώσεις για το πράσινο!!!! αν πεις οτι ειναι οκ το πήρα και εγώ! να ελεγξεις το κινητό και την μπροστά κάμερα μην έχει καμμένα υποπίξελ σε χαμηλο φωτισμο (μπλε τελίτσες) κ.λ.π ελπίζω να σου βγει τέλειο!

αναμένω!!!! (σε αναμμενα καρβουνα)

technoholic maniac reviewer

με το που παραλάβεις πες μου εντυπώσεις για το πράσινο!!!! αν πεις οτι ειναι οκ το πήρα και εγώ! να ελεγξεις το κινητό και την μπροστά κάμερα μην έχει καμμένα υποπίξελ σε χαμηλο φωτισμο (μπλε τελίτσες) κ.λ.π ελπίζω να σου βγει τέλειο!

αναμένω!!!! (σε αναμμενα καρβουνα)

Ότι έχω δει σε φωτό στο Ίντερνετ.

Τώρα πως θα φαίνεται στην πράξη θα το διαπιστώσουμε αύριο.

Ας κάτσει άριστη παρτίδα βασικά και όλα τα αλλα σε δεύτερη μοίρα διότι με αυτα που εχω διαβάσει έχει τρομάξει το μάτι μου.

Άστα κάθε φορά με νέα συσκευή με πιάνει μπόλικο άγχος διότι πολλά έχουν δει τα μάτια μου τα τελευταία χρόνια ειτε κινητά,ειτε tablet.

Είμαι και ψείρας:p

Ελπίζω όλα καλά να πάνε,χτυπά ξύλο :)

Πάντως εγώ παιδιά σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το πουλήσω μιας και πότε δεν δέχτηκα να ανοιχτεί συσκευή. Είμαι πολύ κολλημένος και δεν μου κάθεται καλά αν και από τι είδα η αλλαγή μπροστινης κάμερας είναι αρκετά εύκολη χωρίς να λύνονται πολλά. Μόνο οι βίδες εσωτερικά χρειάζονται για να βγει το μπροστά. Μετά είναι κουμπωτη. Γμτ και είναι το 64αρι που έχει 1000 ευρώ. Πόσο άραγε μπορώ να το δώσω μετά μαζί με την UAG θήκη που έχει ένα 40αρι? Αξίζει? Εσεις τι λέτε?

Μπορεί να πάω για το Plus μετά.

Και σκάω διότι ως τώρα όλα ήταν τέλεια. Δεν είχε το παραμικρό. Είχα δοκιμάσει τα πάντα από GPS κάμερες λειτουργίες οθόνη κτλ. Κρίμα.

Edited by cocous

Πάντως εγώ παιδιά σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το πουλήσω μιας και πότε δεν δέχτηκα να ανοιχτεί συσκευή. Είμαι πολύ κολλημένος και δεν μου κάθεται καλά αν και από τι είδα η αλλαγή μπροστινης κάμερας είναι αρκετά εύκολη χωρίς να λύνονται πολλά. Μόνο οι βίδες εσωτερικά χρειάζονται για να βγει το μπροστά. Μετά είναι κουμπωτη. Γμτ και είναι το 64αρι που έχει 1000 ευρώ. Πόσο άραγε μπορώ να το δώσω μετά μαζί με την UAG θήκη που έχει ένα 40αρι? Αξίζει? Εσεις τι λέτε?

Μπορεί να πάω για το Plus μετά.

Και σκάω διότι ως τώρα όλα ήταν τέλεια. Δεν είχε το παραμικρό. Είχα δοκιμάσει τα πάντα από GPS κάμερες λειτουργίες οθόνη κτλ. Κρίμα.

Φίλε μου δεν έγινε και τίποτα σιγά μην αγχώνεσαι δεν υπάρχει πρόβλημα οι μισοί γνωστοί μου έχουν αλλάξει την μπροστά κάμερα δεν θα έχει κάποιο θέμα μετά.

Φίλε μου δεν έγινε και τίποτα σιγά μην αγχώνεσαι δεν υπάρχει πρόβλημα οι μισοί γνωστοί μου έχουν αλλάξει την μπροστά κάμερα δεν θα έχει κάποιο θέμα μετά.

Σίγουρα ρε συ. Είμαι πολύ κολλημένος με τα κινητά. Μιλάμε δεν έχουν το παραμικρό και πότε δεν μου έχουν πέσει. Μιλάμε τα έχω μωρά. Γι αυτό σκάω. Θα το στείλω Δευτέρα και όταν με το καλό έρθει θα δω και ανάλογα θα πράξω. Την αυτοκόλλητη ταινία που ειναι κολλημενο το πίσω καπάκι την αλλάζουν μετά η αφήνουν την ίδια?

Και φοβάμαι τυχόν σημάδια στο πλαίσιο από τα εργαλεία που θα βάλουν για να αφαιρέσουν το καπάκι.

Σίγουρα ρε συ. Είμαι πολύ κολλημένος με τα κινητά. Μιλάμε δεν έχουν το παραμικρό και πότε δεν μου έχουν πέσει. Μιλάμε τα έχω μωρά. Γι αυτό σκάω. Θα το στείλω Δευτέρα και όταν με το καλό έρθει θα δω και ανάλογα θα πράξω. Την αυτοκόλλητη ταινία που ειναι κολλημενο το πίσω καπάκι την αλλάζουν μετά η αφήνουν την ίδια?

Και φοβάμαι τυχόν σημάδια στο πλαίσιο από τα εργαλεία που θα βάλουν για να αφαιρέσουν το καπάκι.

Πω ρε φιλε, πως μοιαζουμε σε αυτο. Θα σε εχω στα υπόψιν εαν παρω κινητο μεταχειρισμενο καμια φορα θα σε προτιμήσω (δεν κανω πλακα). :) Η αληθεια ειναι οτι και εγω θα ξενερωνα με την ολη διαδικασια...

Samsung S21 Ultra

Πω ρε φιλε, πως μοιαζουμε σε αυτο. Θα σε εχω στα υπόψιν εαν παρω κινητο μεταχειρισμενο καμια φορα θα σε προτιμήσω (δεν κανω πλακα). :) Η αληθεια ειναι οτι και εγω θα ξενερωνα με την ολη διαδικασια...

Άστα να πάνε. Είναι κακό όμως διότι πχ αν έπρεπε να αλλάξεις μπαταρία?

Πραγματικά θέλω να την ξεπεράσω αυτήν την αρρώστια αλλά δυσκολεύομαι.

Άστα να πάνε. Είναι κακό όμως διότι πχ αν έπρεπε να αλλάξεις μπαταρία?

Πραγματικά θέλω να την ξεπεράσω αυτήν την αρρώστια αλλά δυσκολεύομαι.

Η αλήθεια είναι ότι ξενερωνεις αλλά τι να κάνουμε συμβαίνει σε όλους εγώ ευτυχώς δεν έχω κανένα πρόβλημα.να σε ρωτήσω κάτι τι αισθητήρες έχει?3 φίλοι μου το το έπαθαν είχαν Sony.δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο

εφοσον το στειλεις smartec το κινητο σου θα επιστεψει οπως το εστειλες....

Ενα απο τα κορυφαια αν οχι το κορυφαιο(με αυτα που εχουν ακουστει) Service...

Εγω ειχα παει ενα note 3 και μου αλλαξανε επιτοπου το μισο κινητο...οθονη, home button,πισω καμερα , περιφερειακο bezel...

μεσα σε μια ωρα...Αψογοι!!!

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Η αλήθεια είναι ότι ξενερωνεις αλλά τι να κάνουμε συμβαίνει σε όλους εγώ ευτυχώς δεν έχω κανένα πρόβλημα.να σε ρωτήσω κάτι τι αισθητήρες έχει?3 φίλοι μου το το έπαθαν είχαν Sony.δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο

Πισω εχω Sony και μπροστα μαλλον πρεπει να ειναι Samsung και ξεκιναει με SLSI

----- προσθήκη μηνύματος 99 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εφοσον το στειλεις smartec το κινητο σου θα επιστεψει οπως το εστειλες....

Ενα απο τα κορυφαια αν οχι το κορυφαιο(με αυτα που εχουν ακουστει) Service...

Εγω ειχα παει ενα note 3 και μου αλλαξανε επιτοπου το μισο κινητο...οθονη, home button,πισω καμερα , περιφερειακο bezel...

μεσα σε μια ωρα...Αψογοι!!!

Αυτο που με φοβιζει ειναι τα εργαλεια που ανοιγουν το κινητο για τυχον γρατσουνιες κτλ.

Πισω ειδα οτι ζεσταινεται αλλα ειδα και κατι σφαχτες που το ανοιγαν με μεταλικα αντικιμενα και ακομα και τραπουλοχαρτα. Δηλαδη ελεος.

Από ότι ξέρω το βάζουν σε ένα <κλιβανο >και με την κατάλληλη θερμοκρασία βγαίνει η πλάτη.. Η αλήθεια είναι ότι ξέρουν αυτοί.. Αυτή είναι η δουλειά τους.. Και χωρίς σημάδια

Από ότι ξέρω το βάζουν σε ένα <κλιβανο >και με την κατάλληλη θερμοκρασία βγαίνει η πλάτη.. Η αλήθεια είναι ότι ξέρουν αυτοί.. Αυτή είναι η δουλειά τους.. Και χωρίς σημάδια

Ευχομαι να ναι ετσι διοτι ειναι κριμα να παθει κατι. Μιλαμε το τηλ δεν εχει το παραμικρο. Τι το θελε τωρα και αυτο να το βγαλει?

Ελπιζω μετα να μην το ξαναπαθει η εκτος αν γνωριζουν παρτιδες με προβληματικες μπροστινες καμερες και βαζουν απροβληματιστες. Τι να πω. Παντως ειναι πολυ χαζα αυτα τα πραγματα. Πανακριβη συσκευη με τετοιου ειδους προβληματα. Ομως πραγματικα μετα το τελευταιο update το τηλ εγινε αγνωριστο.

εννοείται ρε παιδιά ότι δεν θα έχει σημάδια το τηλέφωνο. έχουν ειδικά εργαλεία για αυτή τη δουλειά. και έχουν ανοιξει ένα σωρό τηλέφωνα δεν θα είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταιος. σε αυτό είναι εξπέρ οι άνθρωποι.

αφήστε τα σενάρια και ας το πάει σέρβις και όλα θα πάνε καλά. μην βλέπετε κάτι άσχετους και απλούς τεχνικούς που ανοίγουν το τηλέφωνο στο youtube, για πρώτη-δεύτερη φορά. λογικό ειναι να ειναι σφάχτες. και εγώ είχα παλαιότερα ένα note 4 λευκό με πρόβλημα οθόνης, και μου την αλλάξανε χωρίς να έχει ούτε κόκκο σημαδιού πουθενά. δεν λέω το s6 είναι πιο φιξ στην κατασκευή του, αλλά ξέρουν αυτοί.

με την κατάλληλη θερμοκρασία, και τη κατάλληλη βεντούζα βγαίνει το πίσω γυαλί μια χαρά, και από εκεί και πέρα όλα ειναι τυφλοσούρτι

edit: και να φροντίσεις cocous να μην αγχώνεσαι τόσο με τα τηλέφωνά σου, γιατί πάντα θα σε γκεντέμης και θα σου βγαίνουν προβλήματα! σε φαντάζομαι να σκουπίζεις κάθε λίγο και λιγάκι την οθόνη με ειδικά πανάκια και αγχώνομαι και εγώ για σένα!

Edited by hackfree

εννοείται ρε παιδιά ότι δεν θα έχει σημάδια το τηλέφωνο. έχουν ειδικά εργαλεία για αυτή τη δουλειά. και έχουν ανοιξει ένα σωρό τηλέφωνα δεν θα είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταιος. σε αυτό είναι εξπέρ οι άνθρωποι.

αφήστε τα σενάρια και ας το πάει σέρβις και όλα θα πάνε καλά. μην βλέπετε κάτι άσχετους και απλούς τεχνικούς που ανοίγουν το τηλέφωνο για πρώτη-δεύτερη φορά. λογικό ειναι να ειναι σφάχτες. και εγώ είχα παλαιότερα ένα note 4 λευκό με πρόβλημα οθόνης, και μου την αλλάξανε χωρίς να έχει ούτε κόκκο σημαδιού πουθενά. δεν λέω το s6 είναι πιο φιξ στην κατασκευή του, αλλά ξέρουν αυτοί.

με την κατάλληλη θερμοκρασία, και τη κατάλληλη βεντούζα βγαίνει το πίσω γυαλί μια χαρά, και από εκεί και πέρα όλα ειναι τυφλοσούρτι

Δευτερα το στελνω. Καλα αν δειτε τι αντικειμενα συσκευασιας εχω παρει για να τους το στειλω θα γελατε. Απ κουτια, φακελους, φουσκες, για να παει ασφαλη. Ω ρε τρελλα. χαχαχαχαχα. Ας ελπιζω να πανε ολα καλα.

Δευτερα το στελνω. Καλα αν δειτε τι αντικειμενα συσκευασιας εχω παρει για να τους το στειλω θα γελατε. Απ κουτια, φακελους, φουσκες, για να παει ασφαλη. Ω ρε τρελλα. χαχαχαχαχα. Ας ελπιζω να πανε ολα καλα.

Εμένα κάτι μου λέει ότι σε λίγο καιρό θα παίζεις με το s6 edge plus!!!

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Με κάρτα εξωτερικού την έκανα την αγορά μέσω φιλικού προσώπου που διαμένει και εξωτερικό.

Ελληνική δοκίμασα πριν κανα 10ημερο στο γερμανικό Amazon και έφαγα άκυρο.

Πόσα βγήκε η αγορά σε ευρώ δηλαδή; έχω ξεμείνει με το p8 lite και ψάχνομαι για το edge αλλά 769 είναι πολλά. Θα πέσει άραγε καθόλου με τον ερχομό του edge+?

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128

Πόσα βγήκε η αγορά σε ευρώ δηλαδή; έχω ξεμείνει με το p8 lite και ψάχνομαι για το edge αλλά 769 είναι πολλά. Θα πέσει άραγε καθόλου με τον ερχομό του edge+?

έπεσε 769 για αυτό το λόγο..... παλαιότερα ήταν 800+

έπεσε 769 για αυτό το λόγο..... παλαιότερα ήταν 800+

100 ευρώ πέσανε κι αυτό και το απλό (στις μεγάλες αλυσίδες) αλλά πιστεύω οτι πέσανε για να πουλησουνε και όχι λόγω του edge+. Για να δούμε...

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128

Εμένα κάτι μου λέει ότι σε λίγο καιρό θα παίζεις με το s6 edge plus!!!

Κοίτα αν το δώσω είναι σίγουρα ότι εκεί θα πάω μιας και τα note δεν τα γουστάρω προσωπικά. Αλλά και αυτό μου άρεσε πάρα πολύ ειδικά που είχα μάθει με μεγάλα κινητά και τώρα μπορώ και δουλεύω με ένα χέρι.

Και κάτι που με ξενέρωσε στο Plus είναι ότι δεν έχει υπέρυθρες και είναι κάτι που το χρησιμοποιώ.

Το θέμα είναι αν όμως το δώσω που σίγουρα με κρύα καρδιά και λόγω αλλαγής καμερουλας διότι είμαι κολλημένος με τα ανοίγματα πόσο μπορώ να το δώσω?

Έχω και μια θήκη που την πήρα 40 ευρώ και πραγματικά τα σπάει. Τώρα το screen protector θα το βγάλουν στην smartec από τι μου είπανε και αυτό μου κόστισε ένα 20αρικο.

Edited by cocous

615 ευρώ σύνολο.

Το είχαν σε μαύρο σε 595 αλλα ήθελα πράσινο.

Ελπίζω να μου βγει σε καλό η προτίμηση μου.

αφήστε τα σενάρια και ας το πάει σέρβις και όλα θα πάνε καλά. μην βλέπετε κάτι άσχετους και απλούς τεχνικούς που ανοίγουν το τηλέφωνο στο youtube, για πρώτη-δεύτερη φορά. λογικό ειναι να ειναι σφάχτες. και εγώ είχα παλαιότερα ένα note 4 λευκό με πρόβλημα οθόνης, και μου την αλλάξανε χωρίς να έχει ούτε κόκκο σημαδιού πουθενά. δεν λέω το s6 είναι πιο φιξ στην κατασκευή του, αλλά ξέρουν αυτοί.

edit: και να φροντίσεις cocous να μην αγχώνεσαι τόσο με τα τηλέφωνά σου, γιατί πάντα θα σε γκεντέμης και θα σου βγαίνουν προβλήματα! σε φαντάζομαι να σκουπίζεις κάθε λίγο και λιγάκι την οθόνη με ειδικά πανάκια και αγχώνομαι και εγώ για σένα!

Έτσι ακριβώς όπως με φαντάζεσαι είμαι.

Χαχαχαχάααααααααχα.

Τώρα είδα το edit.

615 ευρώ σύνολο.

Το είχαν σε μαύρο σε 595 αλλα ήθελα πράσινο.

Ελπίζω να μου βγει σε καλό η προτίμηση μου.

Kαλοριζικο Alex! :D:D

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Ευχαριστώ παιδιά.

Παρέλαβα πριν λίγο ωριτσα και μόλις έκανε το περιβόητο unboxing :)

Η συσκευή στο χρώματακι αυτο ειναι τρελα:lol:

Άψογη η συσκευή όπως έριξα μια αναλυτική μάτια.

Η δυο κάμερες όλα άψογα.

Η οθονη χάρμα οφθαλμών χωρίς παραμορφώσεις,bleeding η pixel.

Home/power/volume button άριστη εντύπωση μου αφήνουν χωρίς να παίζουν η να ειναι χαλαρά.

Με την 5.0.2 μου ήρθε,πιο αργότερα θα κάνω την αναβάθμιση διότι με 50% μπαταρία μου ήρθε.

Άψογη η συσκευασία απο το Amazon,με διπλή ταινία ασφαλείας.

Απο ότι κατάλαβα γερμανική unbranded η συσκευή,άσχετα αν απο Αγγλία παρήγγειλα και η αποστολή έγινε απο Γαλλία :p

Θα ανεβάσω φωτό σε λίγο.

Edited by alextrela

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F)