GaNgBaNg Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Υπάρχει το χρυσό σε κάποιο κατάστημα στην Αθήνα για να το δω από κοντά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos4evil Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Δυστυχώς από την εποχή του S2 στη Samsung όπως και στις περισσότερες συσκευές η αλλαγή digitizer (εξωτερικό τζάμι) πηγαίνει μαζί με την οθόνη, έτσι είναι το ανταλλακτικό. Γι'αυτό και η εξωφρενική τιμή. Εν ολίγοις ακόμα κι αν βρεις κάποιον να σου αλλάξει μόνο το digitizer δύσκολα να βρεις ανταλλακτικό της προκοπής. Ρώτησε καλού κακού σε όλα τα αναγνωρισμένα service αλλά κάτω π.χ. απο 180-200€ μην περιμένεις. Αν βρω τα ανταλλακτικα απο το ιντερνετ,να τα παω σε καποιο service γινεται?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Αν βρω τα ανταλλακτικα απο το ιντερνετ,να τα παω σε καποιο service γινεται?? Σε επίσημο service δεν γίνεται κάτι τέτοιο. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 (edited) Νέα αναβάθμιση προσεχώς (Samsung Pay, new icons and overall improved user interface). Edited August 20, 2015 by geovass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vip3r Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Και apps edge; γουστάρω Παράθεση •Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey) ___________________Notable History___________________ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 (edited) Apps Edge δεν νομίζω... Μακάρι - αλλά γνωρίζοντας την Samsung τόσα χρόνια το βλέπω πολύ δύσκολο! EDIT. κι όμως! Εδώ γράφει ότι δίνουν και τα Apps! Edited August 20, 2015 by geovass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 20, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Apps Edge δεν νομίζω... Μακάρι - αλλά γνωρίζοντας την Samsung τόσα χρόνια το βλέπω πολύ δύσκολο! Δυστυχώς η Samsung δεν θα καταφέρει να προσθέσει επιπλέον προστιθέμενη αξία στις πλαϊνές οθόνες δίνοντας επιπλέον fautures που απλά θα αρκεστεί στην διαφορετικότητα και το ντιζάιν που προσφέρει. Στο Note edge η εκμετάλλευση και η χρηστικότητα της πλαϊνές οθόνης ειναι σε πιο υψηλό επίπεδο. Δεν ξέρω τι θα κάνει αλλα θα πρεπει στο s7 edge η υλοποίηση να ειναι πολύ καλύτερη. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Herakles Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 μπορει να μου πει καποιος αν ξερει πως μπορώ να αφαιρέσω το prompt παραθυρο που βγαίνει όταν κλεινω τα data?? Αυτό που σε ενημερώνει ότι και καλα οι εφαρμογές σου δεν θα συγχρονίζουν κλπ... Στο s4 που είχα δεν είχε ποτέ τετοια !#!@#!@# , επίσης στο s5 μπορούσες να το κάνεις disable. Στο s6 γίνεται; Παράθεση http://www.elink.gr Internet ,Προγραμματισμός ,Smartphone Apps, Κατασκευή Ιστοσελίδων, Υποστήριξη Δικτύων, Service H/Y , Graphics - Media Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 παιδια μια ερωτηση...καποιος χρηστης απο iphone 6 που πηγε σε edge,ειναι κατα πολυ χειροτερη η μπαταρια? Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vip3r Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 παιδια μια ερωτηση...καποιος χρηστης απο iphone 6 που πηγε σε edge,ειναι κατα πολυ χειροτερη η μπαταρια? Στην δικιά μου χρήση είναι καλύτερη...βέβαια το iPhone 6 το κράτησα 12 μέρες. .και πολλές ήταν. .. Παράθεση •Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey) ___________________Notable History___________________ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Εγω που τα χρησιμοποιω και τα 2, του edge ειναι καλυτερη λιγο. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 (edited) Νέα αναβάθμιση προσεχώς (Samsung Pay, new icons and overall improved user interface). Και apps edge; γουστάρω Apps Edge δεν νομίζω... Μακάρι - αλλά γνωρίζοντας την Samsung τόσα χρόνια το βλέπω πολύ δύσκολο! EDIT. κι όμως! Εδώ γράφει ότι δίνουν και τα Apps! Καλησπερα.Το αναφερει και σε αυτο το βιντεο https://www.youtube.com/watch?v=3u87mjCDfC8 στο 01:35' οτι τα features οτι θα τα παρουμε και εμεις με το s6 edge. Edited August 20, 2015 by Rospy7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 (edited) Πάντως παιδιά είναι το ίδιο τηλ στην ουσία εκτός λίγων διαφορών. Αν δεν τα δώσει θα είναι εντελώς για τα πανηγύρια. Και προσωπικά πιστεύω ότι το μοναδικό σημαντικό κριτήριο αγοράς του είναι το μέγεθος και μετά η ράμ και το 4g++. Τουλάχιστον δική μου άποψη. Edited August 20, 2015 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 21, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Με nova prime θα δουλεύουν άραγε αυτά τα extra στην πλαϊνή οθονη και ειδικά τώρα με την 5.1.1 και τα οποία update δοθούν στο κοντινό μέλλον; Δουλεύει κανεις nova prime στο edge; Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Ναι παίζει κανονικά. Μόνο με το Note Edge δεν παίζει 100%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Αυτό με τις πλαινες εφαρμογές, για να μην περιμένετε πότε θα το δώσει η Samsung, κατεβαστε από το play store το glovebox. Δουλεύει πολύ καλά και φαίνεται σαν native εφαρμογή του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISTOSTZANID Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Εχω φλασαρει το λογισμικο του edge plus και ειναι πολυ ανωτερο σε ολα απ το δικο μας... πολυ γρηγοτερο πιο smooth, γενικα ειναι πιο αερατο το κινητο..... αυτο με τις εφαρμογες στο πλαι ενω ηθελα πολυ να το δοκιμασω τελικα το απενεργοποιησα... θα ειναι κριμα αν δεν το δωσουν επισημα και στο edge οχι για τα επιπλεον χαρακτηριστηκα που προσθεσαν αλλα επειδη ειναι πιο καλη σε αποκριση η συσκευη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Νομίζω ότι με την τελευταία αναβάθμιση (αναμένετε άμεσα) θα δούμε αρκετές αλλαγές στην ταχύτητα και σε νέα applicaitons. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 21, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Αλίμονο από την στιγμή που η μόνη ουσιαστική διαφορά μεταξύ τους είναι το μέγεθος της οθόνης και το 1gb ram που τους χωρίζει, να μην προσθέσει τα οποία καλούδια του edge plus στο s6 edge εξίσου. Είναι το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει, σεβόμενοι όσοι έσκασαν τα 700-800 για αυτήν την συσκευή. Πάντως όσο περνάει ο καιρός και βελτιώνεται στο software και στην εμπειρία χρήσης και άμα συνδυαστεί με μια γενναία πτώση τιμών θα αυξηθεί το ενδιαφέρον του κόσμου. Ειδωμεν. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 (edited) Εγώ ελπίζω ότι θα τα πάρουμε όλα διότι η Sammy θέλει να πετύχει παρόμοια αποτελέσματα σε αυτούς που θέλουν 5.7 αλλά και 5.1 ίντσες. Δεν είναι κάποια άλλη καινούρια συσκευή ώστε να θέλει να πουλήσει αυτήν και όχι την παλιά. Αν ήταν S7 edge ας πούμε ίσως να μην περνάμε τίποτα αλλά τώρα έχει να κάνει με 2 στην ουσία ίδιες συσκευές που το μόνο ουσιωδες κριτήριο αγοράς είναι το μέγεθος και θέλει να κατακτήσει οπαδούς και στα δύο μεγέθη και όχι να αποτρέψει την αγορά του μικρότερου. Αυτό θελω να πιστεύω. Edited August 21, 2015 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Εγώ ελπίζω ότι θα τα πάρουμε όλα διότι η Sammy θέλει να πετύχει παρόμοια αποτελέσματα σε αυτούς που θέλουν 5.7 αλλά και 5.1 ίντσες. Δεν είναι κάποια άλλη καινούρια συσκευή ώστε να θέλει να πουλήσει αυτήν και όχι την παλιά. Αν ήταν S7 edge ας πούμε ίσως να μην περνάμε τίποτα αλλά τώρα έχει να κάνει με 2 στην ουσία ίδιες συσκευές που το μόνο ουσιωδες κριτήριο αγοράς είναι το μέγεθος και θέλει να κατακτήσει οπαδούς και στα δύο μεγέθη και όχι να αποτρέψει την αγορά του μικρότερου. Αυτό θελω να πιστεύω. Σωστη προσεγγιση..μακαρι να δωσει και μερικα στο S6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
th0d0ris2309 Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Παιδια όσοι ειστε απο Αθήνα ισως να μπορέσετε να με βοηθήσετε. Ειμαι απο το Ηράκλειο Κρήτης και ειχα βάλει ενα υλικό στην οθόνη μου οταν πήρα το τηλέφωνο το οποίο λέγεται paintbull protec. Αυτο το υλικό υποτίθεται ειναι αντιχαρακτικο όμως έγιναν 2 μικρές γρατζουνιες στην οθωνη. Η εταιρεία που παρέχει το υλικό δίνει εγγύηση και σου αλλάζει οθόνη σε περίπτωση γρατζουνιας. Μίλησα λοιπόν με τους αρμόδιους και μου ειπαν να στείλω το τηλέφωνό μεσω του καταστήματος που εβαλα το υλικό για να γίνει έλεγχος και να αλλάξουν την οθόνη σε επίσημο samaung service. Η ερώτηση μου λοιπόν ειναι αν γνωρίζετε το υλικό αυτο και την εταιρεία και κατά πόσο είναι σωστοί στις δουλειές τους. Και τι θα κάνατε εσείς στη θεση μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 θα το δώσει 100% αργότερα και στο s6 edge, ας κυκλοφορήσει μία, και στο επόμενο update θα το δώσει.... μου κανε εντύπωση όμως ότι και στο note 5 υπάρχει η επανέναρξη των εφαρμογών του multitasking.... με 4gb.... άρα δεν φταίει το κινητό φταίει το software της samsung.... δεν το κόβω να διορθώνεται σύντομα.... δεν ξέρω για ποιον λόγο το κάνει αυτό....κρίμα δεν είναι? Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 (edited) Στο s6 Γαλλίας έβγαλε την 3ή αναβάθμιση με το μενού του note 5 Άλλαξαν τα εικονίδια έβγαλε μια ρύθμιση για καλύτερη ποιότητα ήχου στα ακούστηκα κ πρόσθεσε την λειτουργία live broadcast. Ούτε raw ούτε παραπάνω manual ρυθμίσεις στην κάμερα. Επισεις παρατηρώ ότι έπεσε η δεσμευμένη ραμ κ όλα είναι πολύ πιο βουτυρενια κ όλα ανοίγουν αστραπιαία. Edited August 21, 2015 by akizaki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Στο unbranded S6 της Γαλλιας?? Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts