hackfree Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 παιδιά είδα εδω http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-G925F ότι βγήκε πριν 2 ώρες η αναβάθμιση για το κινητό μου EUR s6 edge. αλλά την ψάχνω από το κινητό και δεν μου λέει ότι υπάρχει κάτι σε ΟΤΑ..... γιατί? Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Θα στη βγαλει στο pc πρωτα. OTA μπορει να σου δειξει κ σε 2 μερες μετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Πρωτα κλεισε την συσκευη και μετα πατα volume up+home+power button μεχρι να σου βγαλει το ανθρωπακι του android thanx..το βρηκα :) εκανα hard reset (3-4 στη σειρα) και ελπιζω τουλαχιστον να δω διαφορα στη μπαταρια.... Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Ρε παιδια ειναι χαλια η μπαταρία η μου φαίνεται? ?αυτη η 5.1.1 τα διέλυσε ολα..πιστεύω να ερθει update γρήγορα. . Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISTOSTZANID Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Ρε παιδια ειναι χαλια η μπαταρία η μου φαίνεται? ?αυτη η 5.1.1 τα διέλυσε ολα..πιστεύω να ερθει update γρήγορα. . Τα ιδια προβληματα ειχα και εγω και περασα την ελληνικη 5.1.1 της cosmote και ειναι ολα μια χαρα επιτελους... και το προβλημα με τη φωτεινοτητα δεν ειναι τοσο εντονο.. και η μπαταρια παει μια χαρα... ουτε lag ουτε τιποτα.... και ειναι και πιο σβελτο απο αλλες που εχω δοκιμασει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 (edited) Τα ιδια προβληματα ειχα και εγω και περασα την ελληνικη 5.1.1 της cosmote και ειναι ολα μια χαρα επιτελους... και το προβλημα με τη φωτεινοτητα δεν ειναι τοσο εντονο.. και η μπαταρια παει μια χαρα... ουτε lag ουτε τιποτα.... και ειναι και πιο σβελτο απο αλλες που εχω δοκιμασει... εμφανιζεται logo cosmote στην εναρξη? ή μονο εφαρμογες cosmote? και αν Ναι αφαιρουνται? Edited July 13, 2015 by anergos13 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISTOSTZANID Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 εμφανιζεται logo cosmote στην εναρξη? ή μονο εφαρμογες cosmote? και αν Ναι αφαιρουνται? Ναι εμφανιζεται το logo της cosmote, τις εφαρμογες που εχει μπορεις να τις απεγκαταστησεις ολες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cr4zyst0ry Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Πωσ αλαζεις θέλω και εγώ να βάλω τις κοσμοτε την 5.1.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 την κυπριακη που εχει το νεωτερο changelist (μαζι με τα firm της vodafone) και ειναι unbranded...την εχει δοκιμασει κανεις? http://www.sammobile.com/firmwares/download/50341/G920FXXU2POFC_G920FVFG2BOF2_CYV/ Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cr4zyst0ry Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Μπορεί κάποιος να μου πει τον τρόπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Δηλαδή ρε παιδιά εγώ που έχω ελληνικό πια ρομ πρέπει να βάλω? Έκανα αναβάθμιση μέσω κινητού και μετά restore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 (edited) Μπορεί κάποιος να μου πει τον τρόπο? Μπαίνεις σε sammobile, κατεβάζεις την ρομ που θες για τη συσκευή σου και έπειτα την περνάς μέσω Odin. Οδηγίες δίνονται και στο sammobile στη σελίδα που θα σε παραπέμψει για να κατεβάσεις το λογισμικό αλλά και στον οδηγό της υπογραφής μου. Δηλαδή ρε παιδιά εγώ που έχω ελληνικό πια ρομ πρέπει να βάλω? Έκανα αναβάθμιση μέσω κινητού και μετά restore. Εάν δεν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα καμία. Edited July 14, 2015 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cr4zyst0ry Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Και να ρωτήσω πως βλέπω ποια ρομ έχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 14, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Και να ρωτήσω πως βλέπω ποια ρομ έχω? Στον dialer της συσκευής σου γράψε... *#1234# Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vip3r Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Στο sammobile ξαναδωσανε update σε 5.0.2??? Πχ GR Vodafone και άλλες χώρες. ...rollback ??? Παράθεση •Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey) ___________________Notable History___________________ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cr4zyst0ry Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Πως βλεπω ποια κάμερα φορά το κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psaltas Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Εμένα αυτος ο κωδικός δεν δουλευει!Φταιει η rom??:mad: Παράθεση Επιτρέπεται μόνο 1 εικόνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Πως βλεπω ποια κάμερα φορά το κινητό? Aida64 από το playstore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Εμένα αυτος ο κωδικός δεν δουλευει!Φταιει η rom??:mad: Κατέβασε το phone info από το store και θα σου δείξει τις πληροφορίες που θέλεις. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 παιδιά, αν πάθει κάτι το κινητό και έχει αγοραστεί απο σκρουτζομάγαζο, το στέλνεις πίσω στο σκρουτζομάγαζο που αγοράστηκε, ή σε κάποια αντιπροσωπία κατευθείαν? απλά ρωτάω προληπτικά..... είχα δώσει το s6 edge μου πρόσφατα πριν λίγες μέρες και το μετάνιωσα οικτρά, και το ξαναπήρα, (αύριο έρχεται Ιταλικό χρυσό με sony αισθητήρα κάμερας) απλά ρωτάω για το θέμα της εγγύησης.... ελπίζω να μην έχω πάλι θέμα με την φωτεινότητα (αν και μάλλον το έχουν όλα τα edge) Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 παιδιά, αν πάθει κάτι το κινητό και έχει αγοραστεί απο σκρουτζομάγαζο, το στέλνεις πίσω στο σκρουτζομάγαζο που αγοράστηκε, ή σε κάποια αντιπροσωπία κατευθείαν? απλά ρωτάω προληπτικά..... είχα δώσει το s6 edge μου πρόσφατα πριν λίγες μέρες και το μετάνιωσα οικτρά, και το ξαναπήρα, (αύριο έρχεται Ιταλικό χρυσό με sony αισθητήρα κάμερας) απλά ρωτάω για το θέμα της εγγύησης.... ελπίζω να μην έχω πάλι θέμα με την φωτεινότητα (αν και μάλλον το έχουν όλα τα edge) στις πρωτες 7 μερες αν εχεις καποιο θεμα το στελνεις στο μαγαζι για να σου κανουν doa.αν εχεις καποιο θεμα μετα το στελνεις στην samsung hellas. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 παιδιά, αν πάθει κάτι το κινητό και έχει αγοραστεί απο σκρουτζομάγαζο, το στέλνεις πίσω στο σκρουτζομάγαζο που αγοράστηκε, ή σε κάποια αντιπροσωπία κατευθείαν? απλά ρωτάω προληπτικά..... είχα δώσει το s6 edge μου πρόσφατα πριν λίγες μέρες και το μετάνιωσα οικτρά, και το ξαναπήρα, (αύριο έρχεται Ιταλικό χρυσό με sony αισθητήρα κάμερας) απλά ρωτάω για το θέμα της εγγύησης.... ελπίζω να μην έχω πάλι θέμα με την φωτεινότητα (αν και μάλλον το έχουν όλα τα edge) Δύσκολα να βρεις σε ένα κινητό όλα αυτά που προσφέρει το Edge. Καλορίζικο και πάλι!!! Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 παιδιά, αν πάθει κάτι το κινητό και έχει αγοραστεί απο σκρουτζομάγαζο, το στέλνεις πίσω στο σκρουτζομάγαζο που αγοράστηκε, ή σε κάποια αντιπροσωπία κατευθείαν? απλά ρωτάω προληπτικά..... είχα δώσει το s6 edge μου πρόσφατα πριν λίγες μέρες και το μετάνιωσα οικτρά, και το ξαναπήρα, (αύριο έρχεται Ιταλικό χρυσό με sony αισθητήρα κάμερας) απλά ρωτάω για το θέμα της εγγύησης.... ελπίζω να μην έχω πάλι θέμα με την φωτεινότητα (αν και μάλλον το έχουν όλα τα edge) Αν πάθει κάτι στην πορεία απευθύνεσαι σε εξουσιοδοτημένο service της samsung,. Το κατάστημα που αγοράστηκε δεν έχει καμία εμπλοκή και θα σου προτείνουν κι αυτοί το επίσημο service στα πλαίσια της εγγύησης. Στην περίπτωση βέβαια που διαπιστώσεις κάποιο πρόβλημα κατά το πρώτο άνοιγμα της συσκευασίας, εννοείται ότι θα πρέπει να απευθυνθείς πρώτα στο μαγαζί που το πήρες. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 (edited) μου ήρθε σήμερα, όλα καλά προς το παρών όμως είναι ΤΙΜ, στην 5.0.2 και δεν μου βγάζει update στο ΟΤΑ. επίσης δεν μου βγάζει update και στο smart switch! ενώ μπηκα στο site και λέει έχει βγει η 5.1.1 για την ΤΙΜ.....λογικά είναι αυτό εδώ: http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G925F/TIM/ γιατί αυτό? Edit: τελικά την πέρασα με Samsung kies χειροκίνητα επιλέγοντας το μοντέλο Edited July 16, 2015 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosapost Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Παιδιά να κάνω μια ερώτηση!Το κινητό απενεργοποιειται πορόλο που είναι κλειδωμένο με αποτύπωμα.Αν χαθεί και το βρει κάποιος κάνοντας reset με τα τρία κουμπια υπάρχει περίπτωση να βρεθεί το κινητο με findmymobile η διαγράφονται τα πάντα?Εχασα έτσι το s5 αλλα δεν το είχα κλειδωμένο και θελω να αποφύγω να πάθω τα ίδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts