Rospy7 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Παντος εδω που τα λεμε το ηχειο του για 850-900ε συσκευη οταν του ανεβαζεις τερμα την ενταση σε ορισμενα βιντεο-τραγουδια τσιριζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Φιλε μου αν τα σημαδια ειναι εμφανη εγω θα εκανα που εκανε ενας φιλος που ειχε ενα σοβαρο προβλημα με ενα s2..πηρε τηλεφωνο στην Sammy...αναφερε το προβλημα και ζητησε προισταμενο για να μιλησει...μολις εμαθε ποιος ηταν ....εκανε κινηση "ματ" πηγε στα Κεντρικα στην Κηφισιας και πηγε και τον βρηκε....το προβλημα ελυθει.... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morrissey Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 καλημέρα, σήμερα πρωί έλαβα μια αναβάθμιση 150mb ,αν δε κάνω λάθος πήγε στην 5.0.2. ελληνικό το κινητό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Με 5.0.2 έρχεται η συσκευή. Απλά πήρε και η Ελληνική συσκευή την αναβάθμιση. OE3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zortam Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Καλημερα, επιβεβαιωνω για Update μεγεθους 150mb (unbranded συσκευη). για να δουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Επιβεβαιωνω για update σε edge 150 gb σε συσκευή branded από cosmote.....στην οποία μέσω odin περαστηκε το EUR firmware και ήρθε ota unbranded update. . Το λέω αυτό για τα παιδιά που προβληματιζονται για της branded συσκευές...όπου μπορούν να γίνουν unbranded εύκολα χωρίς να γράφει ο knox....και να παίρνουν και τα update γρηγορότερα!!! ☺ Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Μολις κατεβηκε και εγκατασταθηκε και στο δικο μου ( γερμανικο unbranded) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Το εγκατεστησα κι εγω! Unbranded απο ΠΛΑΙΣΙΟ. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Μολις κατεβηκε και εγκατασταθηκε και στο δικο μου ( γερμανικο unbranded) για δωσε το bulid number Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 (edited) Δεν ξερω αν σε βοηθαει αυτο... Edited May 22, 2015 by chocbhed_6630 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Δεν ξερω αν σε βοηθαει αυτο... ναι...ΟΕ3 ...εχει κανα δυο βδομαδες που βγηκε.Η τελευταια ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Νομίζω πως μετα και το καινούργιο firm τα πράγματα έχουν γίνει ακόμα καλύτερα και σε εμπειρία χρήσης αλλά και σε μπαταρία. Το γρήγορο έγινε ακόμα πιο αστραπιαιο και η μπαταρία αρχίζει και εκπλήσσει ακόμα πιο ευχάριστα. Με χρήση αποκλειστικά 3g είμαι 4+ώρες οθόνης σε 18 ώρες λειτουργίας καθώς και 1 ώρα ομιλίας από bt. Πριν ήμουν περίπου 3:30 ώρες σε ίδιες συνθήκες. Επίσης έχει γίνει ακόμα πιο ακαριαιο και γρήγορο σε άνοιγμα εφαρμογών. Νομίζω πως αγγίζουν το τέλειο πια εκεί στην σαμμυ με το τελευταίο firm. Περιμένω και από εσάς που το έχετε να επιβεβαιώσετε η να μας πείτε γενικότερα τι βλέπετε σε σχέση με αυτά που λέω. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_k7 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Έφτιαξε και το night time Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Καλησπερα.Εγω ειμαι Vodafone Italy Branded και πηρα σχετικα ποιο γρηγορα το 2o update για το s6 edge εχω αυτη την εκδοση G925FXXU1AODG ειναι ποιο παλια απο την G925FXXU1AOE3;Κατι ακομα την Italy Vodafone στο sammobile δεν την εχουν καν στα firmware.Επισης για αυτους που θελουν απο Ελλαδα μια καλη ζελατινα-γυαλι για την οθονη προτεινω αυτη http://www.cellphones.gr/p/5577/ εχω κανα 2ωρο που την περασα και ειναι αριστη ασε που μπαινει πανευκολα χωρις να κανει φουσκαλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Καλησπερα.Εγω ειμαι Vodafone Italy Branded και πηρα σχετικα ποιο γρηγορα το 2o update για το s6 edge εχω αυτη την εκδοση G925FXXU1AODG ειναι ποιο παλια απο την G925FXXU1AOE3;Κατι ακομα την Italy Vodafone στο sammobile δεν την εχουν καν στα firmware.Επισης για αυτους που θελουν απο Ελλαδα μια καλη ζελατινα-γυαλι για την οθονη προτεινω αυτη http://www.cellphones.gr/p/5577/ εχω κανα 2ωρο που την περασα και ειναι αριστη ασε που μπαινει πανευκολα χωρις να κανει φουσκαλες. η τελευταια ειναι OE3...φαινεται απο τα γραμματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Επισης για αυτους που θελουν απο Ελλαδα μια καλη ζελατινα-γυαλι για την οθονη προτεινω αυτη http://www.cellphones.gr/p/5577/ εχω κανα 2ωρο που την περασα και ειναι αριστη ασε που μπαινει πανευκολα χωρις να κανει φουσκαλες. Είσαι σίγουρος ότι είναι ζελατινα-γυαλι ? Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Είσαι σίγουρος ότι είναι ζελατινα-γυαλι ? Είναι πολύ καλή ζελατίνα.....και καλύπτει και τις γωνίες του edge.... Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 https://youtu.be/wB6MId15cpo Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Είσαι σίγουρος ότι είναι ζελατινα-γυαλι ? Είναι πολύ καλή ζελατίνα.....και καλύπτει και τις γωνίες του edge.... Είναι αυτό που χρειάζεσαι για να μπορείς να χρησιμοποιήσεις την θήκη clear view χωρίς να σου κάνει σημάδια η οθονη.Το site λέει ζελατίνα αλλά έχει τρομερή αντοχή και καλυπτει και την edge οθόνη κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Παιδιά μια ερώτηση για όσους πήραν το S6 EDGE από COSMOTE ή ΟΤΕ ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ (που είναι το ίδιο): Οι αναβαθμίσεις έχουν έρθει κανονικά στα κινητά σας? Ακόμα και αυτή η τελευταία πριν 8 ημέρες (150ΜΒ μέγεθος - OE3) που κάνει το τηλέφωνο σφαίρα? Ή μήπως χρειάστηκε να περάσετε άλλη ROM για να έχετε άμεση αναβάθμιση? Ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Καλησπερα παιδια.Χρησιμοποιεί κανεις τον τελευταιο Nova Launcher;Στις αρχες ειχε ακουστει οτι ο Nova δημιουργει θεμα στον αισθητηρα που γυρναει η οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Καλησπερα παιδια.Χρησιμοποιεί κανεις τον τελευταιο Nova Launcher;Στις αρχες ειχε ακουστει οτι ο Nova δημιουργει θεμα στον αισθητηρα που γυρναει η οθονη. Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει με τον nova .....η τελευταία έκδοση είναι εάν όχι τέλεια.....είναι απίστευτη και έξωπραγματικα γρήγορη Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει με τον nova .....η τελευταία έκδοση είναι εάν όχι τέλεια.....είναι απίστευτη και έξωπραγματικα γρήγορη Ωραια τετοια θελω να ακουω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει με τον nova .....η τελευταία έκδοση είναι εάν όχι τέλεια.....είναι απίστευτη και έξωπραγματικα γρήγορη Ωραια τετοια θελω να ακουω. Καλος ο Nova Launcher αλλα ρουφαει μπαταρια σε σχεση με τον TouchWiz με την ιδια ακριβως χρηση απο 100% σε 80% εβγαζα με τον TouchWiz 1 ωρα και 25λεπτα ανοιχτη οθονη και με τον Nova εβγαλα 1 ωρα ακριβως.Θα αφησω τον Νοva κανα 2 μερες ακομο για να ειμαι απολυτος σιγουρος και αν δεν βγαζει τους χρονους που εβγαζα με τον TouchWiz θα παρει ποδι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 (edited) Καλημερα.Μολις μιλησα με Samsung Hellas για το θεμα θηκη clear view για τα σημαδια που δημιουργει.Προ ημερων τους ειχα στειλει email με το ολο θεμα και μου ειχαν απαντησει οτι θα πρεπει να καθαριζω καλα το εσωτερικο της θηκης οπως και την οθονη με ενα πανακι.Τωρα ομως διαβασα αυτο http://www.sammobile.com/2015/06/02/this-is-what-samsung-is-doing-for-galaxy-s6-units-scratched-by-the-clear-view-cover/ και λεω δεν τους παιρνω ενα τηλεφωνο να τους ρωτησω και η απαντηση ηταν στειλε την συσκευη στην Smartec μαζι με την θηκη clear view να την δει εμπειρος τεχνικος γιατι εμεις δεν εχουν καμια ειδοποιηση απο την Samsung (για αλλαγη οθονης αναφερεται στο Link που εβαλα). Edited June 4, 2015 by Rospy7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts