Jump to content

Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Διαβάζω για παράπονα αυτονομίας με την οθόνη συνεχώς σε foul φωτεινότητα.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερο λάθος απ αυτό στις σημερινές amoled.

Κάτι τέτοιο προϋποθέτει μόνιμη χρήση σε εξωτερικούς χώρους και με ήλιο κατευθείαν πάνω μας.

Δεν νομίζω να υπάρχουν πολλοί χρήστες που περνούν όλη την μέρα τους στην ύπαιθρο και μάλιστα χρησιμοποιοντας το κινητό τους συνεχώς.

Το auto δουλεύει τέλεια και μάλιστα ως γνωστόν αν το βάλεις στο +5 δίνει μεγαλύτερη φωτεινότητα από το να το έχεις manual στο foul.

Συνεπώς δεν υπάρχει λόγος να έχουμε την οθόνη μονίμως στο φουλ.

Εκτός από υπερβολική κατανάλωση χωρίς λόγο κουράζουμε τα μάτια μας.

Όσοι έχουν πρόβλημα όρασης, πχ πρεσβυωπία, αντί να αυξάνουν την φωτεινότητα το βράδυ, είναι καλύτερα να φορούν τα γυαλιά τους.

Έτσι θα απολαμβάνουν στο 100% την εξαιρετική ποιότητα της QHD οθόνης και δεν θα κουράζουν τα μάτια τους με την λάμψη.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Να παρακαλέσω κάποιον από τους κατόχους να μας πει πως τα πάει σε FullHD video;

Αν μπορεί να ανεβάσει κάποιο δείγμα ( στο σχετικό νήμα ) που να δείχνει πέρα από την ανάλυση και τα χρώματα και σε σταθερότητα ( κούνημα ), δηλαδή τραβώντας με φυσιολογική κίνηση του χεριού δεξιά αριστερά ή και περπατώντας, πως τα πάει η κάμερα;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων όποιο φίλο μπει στο κόπο!

Διαβάζω για παράπονα αυτονομίας με την οθόνη συνεχώς σε foul φωτεινότητα.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερο λάθος απ αυτό στις σημερινές amoled.

Κάτι τέτοιο προϋποθέτει μόνιμη χρήση σε εξωτερικούς χώρους και με ήλιο κατευθείαν πάνω μας.

Δεν νομίζω να υπάρχουν πολλοί χρήστες που περνούν όλη την μέρα τους στην ύπαιθρο και μάλιστα χρησιμοποιοντας το κινητό τους συνεχώς.

Το auto δουλεύει τέλεια και μάλιστα ως γνωστόν αν το βάλεις στο +5 δίνει μεγαλύτερη φωτεινότητα από το να το έχεις manual στο foul.

Συνεπώς δεν υπάρχει λόγος να έχουμε την οθόνη μονίμως στο φουλ.

Εκτός από υπερβολική κατανάλωση χωρίς λόγο κουράζουμε τα μάτια μας.

Όσοι έχουν πρόβλημα όρασης, πχ πρεσβυωπία, αντί να αυξάνουν την φωτεινότητα το βράδυ, είναι καλύτερα να φορούν τα γυαλιά τους.

Έτσι θα απολαμβάνουν στο 100% την εξαιρετική ποιότητα της QHD οθόνης και δεν θα κουράζουν τα μάτια τους με την λάμψη.

Διαφωνώ καθέτως, οριζοντίως, ακόμα και στον z axis.. Προσωπικά, η φωτεινότητα μου αρέσει στο φουλ, ειδικά σε οθόνες με τέτοιο ppi.. αλλιώς είναι ξέπλυμα.. Αν κουραστώ ή θελήσω πιο ambient κατάσταση τότε οκ..

Google Pixel 5

Καλησπερα παιδια.Οποιος εχει το πακετο ασυρματος φορτιστης και θηκη μπορει να μου πει αν περιλαμβανει ξεχωριστο φορτιστη γιο το wireless pad η το συνδεω με το ταχειας φορτισης του κινητου;Γιατι πηρα το πακετο και λεω μηπως ειχε μεσα και φορτιστη ξεχωριστο; Edited by Rospy7

Διαφωνώ καθέτως, οριζοντίως, ακόμα και στον z axis.. Προσωπικά, η φωτεινότητα μου αρέσει στο φουλ, ειδικά σε οθόνες με τέτοιο ppi.. αλλιώς είναι ξέπλυμα.. Αν κουραστώ ή θελήσω πιο ambient κατάσταση τότε οκ..

Το να έχεις την δική σου άποψη δεν σημαίνει ότι είναι και αντιπροσωπευτική.

Τα χρώματα σε συνθήκες φωτισμού γραφείου η δωματίου είναι πολύ φυσικά με τον φωτισμό στο auto.

Αντιθέτως στο foul χάνουν την φυσικότητα τους.

Και το χειρότερο η έντονη λάμψη δεν σ αφήνει να συγκεντρωθείς στο κείμενο κλπ.

Αυτά δεν τα λέω εγώ, είναι βασικοί κανόνες σωστής λειτουργίας της οθόνης.

Στην μοναδική περίπτωση που χρειάζεται αύξηση η φωτεινότητα όταν βρίσκεται στο auto, είναι σε απόλυτο σκοτάδι. Και εκεί ελάχιστα γιατί θα στραβωθείς.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Τα χρώματα σε συνθήκες φωτισμού γραφείου η δωματίου είναι πολύ φυσικά με τον φωτισμό στο auto.

Στην μοναδική περίπτωση που χρειάζεται αύξηση η φωτεινότητα όταν βρίσκεται στο auto, είναι σε απόλυτο σκοτάδι. Και εκεί ελάχιστα γιατί θα στραβωθείς.

+1000 απο εμενα ;).Αν το δουλευεις συνεχεια 100% ζητημα να βγαλεις 3 ωρες ανοιχτη οθονη.Παντος με την δικη μου χρηση 1η φορτιση εβγαλα 5 ωρες ακριβως ανοιχτη οθονη με 1 ημερα και κατι λεπτα αυτονομια.Ειχε δικιο ο @galanakop η μπαταρια του τελικα δεν ειναι τοσο χαλια αντιθετως μπορω να πω τα παει πολυ καλα για 2600mah.

Για αυτό και γράφω ¨προσωπικά¨ μπρο!:cool: Πάντως στην εταιρεία, οι art, οι designers, μη σου πω και οι pm's, τιγκα έχουν το brightness στα mac τους.. :p

Edited by Shuffle
Google Pixel 5

+100000000

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Η φωτεινοτητα στο τερμα και auto ειναι μια χαρα για μενα. :)

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Για αυτό και γράφω ¨προσωπικά¨ μπρο!:cool: Πάντως στην εταιρεία, οι art, οι designers, μη σου πω και οι pm's, τιγκα έχουν το brightness στα mac τους.. :p

Κι εγώ στο Mac μου την έχω στο foul αλλά δεν έχει καμία σχέση η φωτεινότητα του ενός με του άλλου συν ότι δεν το έχεις 20 εκατοστά από τα μάτια σου.

Δεν έχω αυτή την στιγμή κάμερα να τραβήξω την οθόνη του NOTE 4 δίπλα στην οθόνη του macbook μου ενώ δείχνουν την ίδια φώτο για να καταλάβεις τι λέω.

Πληροφοριακά ακόμα και με το auto συν μέση το note έχει μεγαλύτερη φωτεινότητα από το macbook στο foul.

Αν βάλω και το NOTE στο φουλ, άσε καλύτερα.

Θα το κάνω το βράδυ που θα είμαι σπίτι.

Εγω προσωπικα την φωτεινοτητα την εχω στο 30% περιπου.Παραπανω με ενοχλει.

Οταν βγαινω εξω στον ηλιο για φωτογραφιες τη βαζω τερμα.

Kαλημέρα κι ευχαριστώ για την βοήθεια. Το έκανα και μου δείχνει SONY IMX240 για την πίσω κάμερα, και SLSI για την μπροστινή.

Καλησπέρα, μια χαρά είσαι... Όχι οτι o ISOCELL δεν ειναι καλός αλλά χάνει ελαφρώς σε ευκρίνεια και χρώματα είναι λιγο καλύτερος όμως σε χαμηλο φωτισμό. Συνολικά όμως ο sony θεωρειται ελάχιστα καλύτερος...

Καλησπερα.θα το παρει αυριο ενας φιλος.Εχει αγχωθει μηπως ο fast charger του δημιουργησει προβλημα.τι να κσνει να τον χρησιμοποιησει η να παρει εναν οπως αυτον που ειχε το S5;

Παντως εγω που τραβηξα 4κ βιντεο..τρελαθηκα και οσοι το ειδαν χαζεψαν στην κυριολεξια...galaxy edge gold 32gb..και απο εμφανιση ειδικα εκτος θηκης ειναι πανεμορφο...

Η φωτεινότητα σε manual mode στο 100% είναι αρκετά χαμηλότερη από την αντίστοιχη του s6 άρα δεν θεωρώ ότι είναι υπερβολή κάποιος να την χρησιμοποιεί κυρίως μέσα στην διάρκεια της ημέρας σε πολύ φωτεινά δωμάτια η χώρους εργασίας.

Τώρα τη νύχτα η σε κλειστούς εσωτερικούς χώρους εννοείται είναι υπερβολή,ενα 60-70% είναι υπεραρκετά πιστεύω.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Καλημέρα στην παρέα... Μου ήρθε κι εμένα (επιτέλους) απο Πλαίσιο Πάτρας 128gb Βlack S6 edge, προπαραγγελία απο Μάρτη. Το κινητό πετάει, χωρίς γρατζουνιές η οθόνη, ενημερωμένο απο το κουτί με το τελευταίο firmware. Το φορτίζω με συμβατικό φορτιστή (μετά απο αυτά που κυκλοφόρησαν για τον fast charger. Παρατήρησα κι εγώ με την φωτεινότητα οτι την έχω στο τέρμα, ΧΩΡΙΣ να είναι τικαρισμένο το Auto, οτι σε εσωτερικούς χώρους πέφτει η φωτεινότητα, ενώ εξωτερικά π.χ. στον ήλιο αυξάνει σε σημείο που βλέπεις παντακάθαρα την οθόνη. Θέλω να ρωτήσω δύο πραγματάκια:

1.ΕΙναι φυσιολογικό αυτό? και

2.Όταν έχω ενεργή την χρήση δεδομένων και κατεβάζω την κουρτίνα, πατάω για απενεργοποίηση και ΠΑΝΤΑ μου πετάει το μήυμα της φωτογραφίας όπου πατάω το ΟΚ και απενεργοποιούνται. Επειδή είχα όλη την σειρά των Galaxy S και όλη την σειρά των Galaxy Note, νομίζω μου έβγαζε στην αρχή το μήνυμα και πάταγα 'όχι επανάληψη' και τέλειωνα. Τωρα έτσι το βγάζει πάντα?

http://i62.tinypic.com/11aldvm.png

Ναι πάντα σε ρωτάει. Δεν το έψαξα για να δω αν απενεργοποιητε.

Τώρα χωρίς auto στην φωτεινότητα δεν έχει αυξομιωσεις στο δικό μου.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Καλησπερα.Υπαρχει πουθενα επιλογη για αλφαβιτικη σειρα στις εφαρμογες;Τωρα ειναι ολα μπουρδουκλωμενα.

Καλησπερα.Υπαρχει πουθενα επιλογη για αλφαβιτικη σειρα στις εφαρμογες;Τωρα ειναι ολα μπουρδουκλωμενα.

Αμέ, αν έχεις US model ναι, έχει Α-Ζ επιλογή, τα European νιετ..:X

Google Pixel 5

Αμέ, αν έχεις US model ναι, έχει Α-Ζ επιλογή, τα European νιετ..:X

Το εψαξα εχεις δικιο μονο τα US model.Εμεις στο χωριο μου λεμε σε κατι τετοιες περιπτωσεις ''να φανε ΣΚΑΤΑ''.:X

Το εψαξα εχεις δικιο μονο τα US model.Εμεις στο χωριο μου λεμε σε κατι τετοιες περιπτωσεις ''να φανε ΣΚΑΤΑ''.:X

Xxaxaxaxax, θα λυθεί και αυτό με Update. φήμες λένε.

Google Pixel 5

Συγγνωμη για την ασχετη ερωτηση αλλα εχω αγχωθει.Ας απαντησει καποιος που ξερει.Το ειχα στην φορτιση και επεσε η ασφαλεια ρευματος στο σπιτι.Υπαρχει περιπτωση να επαθε κατι μολις ξαναηρθε το ρευμα;;;Υπαρχει περιπτωση να καηκε κατι;;;

Συγγνωμη για την ασχετη ερωτηση αλλα εχω αγχωθει.Ας απαντησει καποιος που ξερει.Το ειχα στην φορτιση και επεσε η ασφαλεια ρευματος στο σπιτι.Υπαρχει περιπτωση να επαθε κατι μολις ξαναηρθε το ρευμα;;;Υπαρχει περιπτωση να καηκε κατι;;;

όχι φίλε μου τι να πάθει απλά σταμάτησε να δίνει ρεύμα δεν έπεσε κάνα κεραυνός για να έχεις πρόβλημα:lol:.

:respect:

Να ρωτησω κατι παιδια μιας και ειπε ο φιλος παραπανω την λεξη ''κουρτινα'' και το θυμηθηκα.:p

Εχουν απενεργοποιησει πλεον την λειτουργια που οταν κατεβαζες τη notification bar με δυο δαχτυλα ανοιγε η (ας το πουμε) ''εκτεταμενη'' με ολες τις επιλογες?

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F)