paok4270 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 παιδιά γεια σας σήμερα το πήρα και θέλω μια βοήθεια ρε παιδιά Δεν βρίσκω την ρύθμιση να έχω συνέχεια ανάμεσα τα κουμπάκια που είναι δίπλα στο χομ μ****** αυτό που πας πίσω και το άλλο που σβήνουμε όλες της ανοιχτές εφαρμογές αυτά τα θέλω συνέχεια αναμενα, επίσης δεν βρίσκω την ρύθμιση για γρήγορη φόρτιση , σας παρακαλώ ρε παιδιά βάλτε ένα χεράκι γιατί θα το σπάσω έχω και το Note4 και δεν είναι το ίδιο Οι οθόνες δεν θέλω να τερματιζουν θέλω να γυρίσουν συνέχεια γίνεται; Σας ευχαριστώ ρε παιδιά για το πρωτο που ρωτας βαλε αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.notquiteinsane.galaxybuttonlights&hl=en το τελευταιο που ρωτας δε γινεται...πρεπει ν'αλλαξεις Launcher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 (edited) για το πρωτο που ρωτας βαλε αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.notquiteinsane.galaxybuttonlights&hl=en το τελευταιο που ρωτας δε γινεται...πρεπει ν'αλλαξεις Launcher φιλε μου σ ευχαριστω παρα πολυ πρεπει να κανω καποια ριθμιση για να φορτιζει γρηγορα το τηλεφωνο ? Edited April 24, 2015 by setter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick76 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 ΠΡΟΒΛΗΜΑ!Ενω μεσω wifi μπαινω σφαιρα ακομα και με λιγο σημα,δεν μπαινει με τιποτα μεσω δεδομενων.καθυστερει υπερβολικα η δεν μπαινει καθολου.Εχω συνδεση wind.καμια ιδεα τι μπορει να φταιει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 ΠΡΟΒΛΗΜΑ!Ενω μεσω wifi μπαινω σφαιρα ακομα και με λιγο σημα,δεν μπαινει με τιποτα μεσω δεδομενων.καθυστερει υπερβολικα η δεν μπαινει καθολου.Εχω συνδεση wind.καμια ιδεα τι μπορει να φταιει; Σίγουρα φταίει και η wind !! :p Αλλά αι εγω όπως εχω ξαναγράψει σε προηγούμενο ποστ μου, έχω δει ότι η συνδεση με 3g δεν είναι το ατού του κινητου. Και σε μενα δυσκολευεται καποιες φορές και με voda kai ote σε σημεια που αλλα κινητά δεν ειχαν θεμα. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick76 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Οταν παιρνω ενα κινητο με 900€ απαιτω να δουλευει τελεια.-Αυτο στο ενενηντα τοις εκατο των περιπτωσεων δε μπαινει καν!!!ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ την δευτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 παιδιά καλημέρα το τηλέφωνο είναι από μόνο του στην γρήγορη φόρτηση ή πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση εγώ για να φορτίζει γρήγορα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 (edited) για το πρωτο που ρωτας βαλε αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.notquiteinsane.galaxybuttonlights&hl=en Φίλε paok4270 Να σ' ευχαριστήσω κι εγώ με την σειρά μου για την πολύ χρήσιμη εφαρμογή που μας υπέδειξες. Επίσης εχθές και προχθές είχα την δυνατότητα να τεστάρω την μπαταρία του κινητού (S6 Edge) σε δύο τομείς: --Το έθεσα σε λειτουργία πτήσης και το άφησα στο συρτάρι επί 11 συνεχόμενες ώρες . Η μπαταρία του δεν έχασε ούτε το ελάχιστο. 100% το άφησα, 100% το βρήκα. Το ΝΟΤΕ 4 σε παρόμοιο τεστ έχανε τουλάχιστον 3%. Το LG G3 έχανε 1-2%. --Το έθεσα σε λειτουργία πτήσης και έβαλα την πλαϊνή οθόνη edge να δείχνει συνεχώς το ρολόι επί 7 συνεχόμενες ώρες . Το κινητό έχασε 8% της μπαταρίας του, δηλαδή περίπου 1% και κάτι ψιλά για κάθε ώρα , και χωρίς να κάνω τίποτε άλλο με την συσκευή. Edited April 25, 2015 by apostolidisathan Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 (edited) σε σχεση με το Μ9 το οποιο επισης αγορασα ,το S6 εχει ανωτερη οθονη και καμερα κατα πολυ καλητερη επισης το Μ9 εχει ανωτερο λευκο αλλα εχει χαμηλη φωτεινοτητα στο φως της μερας σε σχεση με το σ6. To gold ειναι πανεμορφο και καποιος πρεπει να το δει απο κοντα για να καταλαβει οτι δεν ειναι τοσο kitsaria οσο δειχνει στης φωτο. θα ανεβασω φωτο σε λιγο. εδιτ. s6 βγαλμενο απο το Μ9. https://www.dropbox.com/s/1zen0xmzjmreq0n/IMAG0030-1.jpg?dl=0 M9 βγαλμενο απο το s6 https://www.dropbox.com/s/419j7oi72blvrhx/20150425_103451.jpg?dl=0 εδω ο φακελος με ολες τις φωτο που πιστευω φαινεται η διαφορα στο χρωμα. ενα περιεργο πραγμα,με φως οπως στις φωτογραφιες,ειναι πιο κοντα στην πραγματικοτητα το s6 ενω με λιγο φως ειναι πιο κοντα το M9 Edited April 25, 2015 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unitrax Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Μην ανησυχείς έτσι είναι σε όλες τις οθόνες. Όχι δεν φαίνεται σε όλες. Στο S6 φαίνεται, στο Z3 φαίνεται, στο iphone όχι. Έχει να κάνει με την τεχνολογία που χρησιοποιεί ο κάθε κατασκευαστής στις οθόνες του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 (edited) Και εμένα στην αναμονή δεν χάνει τίποτα για πάνω από 10 ώρες. Και η μπαταρία στο WiFi δεν χάνει πολύ. Το 3g την κάνει την δουλειά και τρώει. Αλλά γενικά είμαι ευχαριστημένος με την μπαταρία. Με την οθόνη δεν τρελάθηκα. Η φωτεινότητα δεν είναι μεγάλη και έχει μια μουνταδα. Το συγκρινα με sony. Επίσης ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να βάλω να δονειται όταν κάνω κλήση και ο άλλος απαντάει? Edit : Α !!! Και κάτι άλλο. Πως γινεται να μην χανει τους κωδικους μου απο τις ιστοσελίδες ? Πχ. όταν πάω να μπω στο myphone συνεχεια μου ζηταει κωδικους. Edited April 25, 2015 by geornirv Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 παιδιά SOS δεν μπαίνει σε άλλο δίκτυο Wi-Fi εκτός από του σπιτιού μου που το ενεργοποίηση έκανα κάτι; υπάρχει κάποια ρύθμιση; παιδιά πρέπει να μπω στο δίκτυο για να δουλέψω θα σας είμαι υποχρεώσεις παιδιά πέστε μου τι να κάνω ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick76 Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Καλησπερα σε ολους!Μερικες φορες οταν στελνω μυνημα στον παραληπτη εμφανιζονται αντι για το μυνημα πολλα ερωτηματικα!Γιατι συμβαινει αυτο;Χρειαζεται καποια ρυθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 (edited) Καλησπερα σε ολους!Μερικες φορες οταν στελνω μυνημα στον παραληπτη εμφανιζονται αντι για το μυνημα πολλα ερωτηματικα!Γιατι συμβαινει αυτο;Χρειαζεται καποια ρυθμιση; Κι εμενα μου το κανει. Δοκιμασα αλλαγη κωδικοποιησης χαρακτηρων αλλα... αγγουρια. Edited April 26, 2015 by megatr0n Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 To manual στα ελληνικά για κατέβασμα Samsung_Galaxy_S6_edge_user_manual_SM_G925F_Lollipop_Greek_language http://gadgetguideonline.com/galaxys6/samsung-galaxy-s6-edge-user-manual/ Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Τελικά οι κάτοχοι πρέπει να είμαστε λίγοι, αν κρίνω από την συμμετοχή και τα posts στο υπάρχων νήμα συζήτησης Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Ξέρεις πολλούς να δίνουν 800 για κινητό στην Ελλάδα του σήμερα? Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Ξέρεις πολλούς να δίνουν 800 για κινητό στην Ελλάδα του σήμερα? Νομίζω ότι οι πωλήσεις κάθε νέου μοντέλου iPhone μας διαψεύδουν όλους. Προσωπικά αγόρασα το S6 Edge πληρώνοντας αρκετά λιγότερο από 700€, με δώρο τον ασύρματο φορτιστή και την αυθεντική θήκη (έκανα χρήση μεγάλης επιδότησης φιλικού προσώπου). Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikos Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Τελικά οι κάτοχοι πρέπει να είμαστε λίγοι, αν κρίνω από την συμμετοχή και τα posts στο υπάρχων νήμα συζήτησης Νομιζω οτι εχει να κανει με την διαθεσιμοτητα και λιγοτερο με τα λεφτα, το εχω παραγγειλει σχεδον τρεις εβδομαδες το περιμενω δυο και οταν ρωτω ποτε θα το φερουν λενε αγνωστο..παραδεχτηκαν οτι δεν το περιμεναν..ποσο μαλλον οταν μιλας για το gold και το emerald green... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camp3on Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Το galaxy s6/s6 edge έχει την καλύτερη κάμερα σε smartphone σύμφωνα με το site dx0mark. http://www.dxomark.com/Phones Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Το galaxy s6/s6 edge έχει την καλύτερη κάμερα σε smartphone σύμφωνα με το site dx0mark. http://www.dxomark.com/Phones Συγνώμη τώρα αλλά το s4 και το z1 καλύτερο από το 1020? Και θες να τους πάρω στα σοβαρά? Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Συγνώμη τώρα αλλά το s4 και το z1 καλύτερο από το 1020? Και θες να τους πάρω στα σοβαρά? Καλά από αυτούς έχω δει review για κάμερες που τις βγάζουν άχρηστες και μόλις τις έχω πιάσει στα χέρια μου έχω πάθει ζημιά. Επαψα να ασχολουμαι με review εδώ και αρκετό καιρό. Γενικά αν σας ενδιαφέρει ένα προϊόν καλύτερα να διαβάζετε απόψεις χρηστών και σίγουρα τα μάτια σας. Τίποτα άλλο. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Συγνώμη τώρα αλλά το s4 και το z1 καλύτερο από το 1020? Και θες να τους πάρω στα σοβαρά? Η κατάταξη αφορά το άθροισμα σε φωτογραφία & βίντεο, ενδεχομένως αυτά που ανέφερες να τα πηγαίνουν καλά στο βίντεο, πρέπει να δεις τις επιμέρους αναλύσεις ή αυτό που ενδιαφέρει τον καθένα. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick76 Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Καλημερα.Μερικες φορες οταν μιλαω ακουγεται απο το ηχειο ενας μετταλικος ηχος σαν σφυριγμα.Εχει καποιος ιδεα τι μπορει να ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Nαι φίλε μου και εγώ διαπίστωσα αυτόν τον ήχο στο απλό S6 και ήμουν έτοιμος να γράψω σχετικό πόστ.Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να είναι.Πάντως θέμα δικτύου δεν πρέπει να είναι είναι γιατί σε άλλη συσκευή δεν μου το κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis79 Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Αγόρασα κι εγώ σήμερα απο Γερμανό σκέτη συσκευή edge 32gb και μου βγαίνει το σήμα της Cosmote στην αρχή... Κάπου αναφέρθηκε οτι κάποια κομμάτια έχουν γρατζουνιές στην οθόνη... Δυστυχώς έτυχα σε ένα τέτοιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts