Te_salat Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Δεν εχω ιδεα για τις διαθεσιμοτητες... Κανονικα θα πρεπε να εχουν. Λοιπον παιδες εκανα harad reset και ξαναστησα το τηλεφωνο χτες. Αυτο που βλεπω στο Gsam ειναι οτι το app usage εχει 39% απο τα οποια το 16,3% ειναι του android system. Ειναι φυσιολογικο αυτο; Αυτό το στιλ μετρησης το είδα απο την μέρα που μου ηλθε η lollipop στο Μ8. Αν προσέξεις τα ποσοστά κατανάλωσης σε κάθε εφαρμογή είναι περίεργα μικρά. Προφανώς μέρος της κατανάλωσης κάθε εφαρμογής πηγαίνει στο android system. Χωρίς να μπορώ να το εξηγησω τεχνικά, φαντάζομαι οτι είναι θέμα ART. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 21, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Αναμένουμε εντυπώσεις τελευταίων χρηστών που να έχουν συμπληρώσει μια εβδομάδα χρήσης ετςι ώστε να βγει πιο ασφαλές συμπέρασμα με τον τροπο που δουλεύει ο καθένας την συσκευη της που διαφέρει απο τον έναν στον άλλον και με βάση τα προηγούμενα κινητά που είχαν. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis79 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Καλησπερα, εχω παραγγειλει το edge απο Πλαισιο Πειραια, αλλα ακομα να το παραλαβω..ξερετε τι παιζει με τις διαθεσιμοτητες...? Αργουν πολυ και πρεπει να τους τα ψαλω..ή ειναι ακομα νωρις...? Καλησπέρα φίλε μου... Κι εγώ έχω κάνει προπαραγγελία το 128gb edge αλλά δυστυχώς τίποτα... Έχω μιλήσει με όλους... Έχουν έρθει λίγα κομμάτια σε 32gb και 64gb... Από ότι μου είπαν από κεντρικές αποθήκες Πλαίσιο επόμενη παραλαβή είναι στις 30/04 :mad::mad::mad: λογικά θα είναι και τα 128gb όποτε υπομονή μέχρι τότε (Μια βδομαδούλα ακόμα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Θα αργήσουν τα 128GB παιδια... μη τα περιμένετε σύντομα. Το δικό μου ήρθε, το έσκισα setting it up, και το έβαλα στην πρίζα γιατι πέθανε μετά απο 2 ώρες συνεχούς χρήσης. http://s26.postimg.org/8jd2dh96x/20150421_095237.jpg Έχω γράψει τις εντυπώσεις μου όταν το είδα στην έκθεση στο Λονδίνο. Δίπλα στο Note Edge απλά κλέβει όλα τα βλέματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikos Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Καλησπέρα φίλε μου... Κι εγώ έχω κάνει προπαραγγελία το 128gb edge αλλά δυστυχώς τίποτα... Έχω μιλήσει με όλους... Έχουν έρθει λίγα κομμάτια σε 32gb και 64gb... Από ότι μου είπαν από κεντρικές αποθήκες Πλαίσιο επόμενη παραλαβή είναι στις 30/04 :mad::mad::mad: λογικά θα είναι και τα 128gb όποτε υπομονή μέχρι τότε (Μια βδομαδούλα ακόμα) Το κριμα ειναι οτι πρωτη φορα αγορασα απο ελληνικο καταστημα και τελικα απογοητευτικα, θα μπορουσαν να μας ενημερωσουν και να πουν οτι αν το παραγγειλετε απο μας λογω του ογκου παραγγελιων θα το παραλαβετε απο 30 απριλη..Ας ελπισουμε οτι θα ειναι εδω 30 Απριλη και να μην περασουμε τα μεσα Μαη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Θα αργήσουν τα 128GB παιδια... μη τα περιμένετε σύντομα. Το δικό μου ήρθε, το έσκισα setting it up, και το έβαλα στην πρίζα γιατι πέθανε μετά απο 2 ώρες συνεχούς χρήσης. http://s26.postimg.org/8jd2dh96x/20150421_095237.jpg Έχω γράψει τις εντυπώσεις μου όταν το είδα στην έκθεση στο Λονδίνο. Δίπλα στο Note Edge απλά κλέβει όλα τα βλέματα... Το χρώμα αυτό μου αρέσει πολύ. Το είδα από κοντά και πιστεύω πως το αδικουν οι φωτογραφίες και τα βίντεο. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Σημερα πηρα φορτιστη wireless δουλευει αψογα και εχει πολυ ωραιο φωτισμο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Το χρώμα αυτό μου αρέσει πολύ. Το είδα από κοντά και πιστεύω πως το αδικουν οι φωτογραφίες και τα βίντεο. Το έχω ξαναπεί, ότι για μένα το άσπρο είναι η καλύτερη επιλογή :D:D Φόρτησε σε λιγότερο απο 1 ώρα (απο 0%-80% το είχα κλειστό) και ξεκινάει η καθημερινή χρήση:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Καλησπερα, εχω παραγγειλει το edge απο Πλαισιο Πειραια, αλλα ακομα να το παραλαβω..ξερετε τι παιζει με τις διαθεσιμοτητες...? Αργουν πολυ και πρεπει να τους τα ψαλω..ή ειναι ακομα νωρις...? Δεν έχουν σε μαύρο απ' όσο είδα, σε λευκό το έχει και ο Κοτσώβολος. Ένα μαύρο υπήρχε στο Πλαίσιο της Κηφισιάς και το πήρα εγώ το μεσημέρι για λογαριασμό ενός φίλου. :lol: Μαλλον κατά τα τέλη του μήνα θα έχουν μου είπαν από τα κεντρικά , χωρίς να είναι σίγουροι όμως. Καταπληκτική συσκευή πάντως, είπα να του πω ότι μου το κλέψανε. :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 (edited) Εμένα αυτό που μου τη σπάει από το τηλέφωνο είναι ότι η αναφορά παράδοσης στα μυνημα τα κτυπά είναι σαν κανονικό μυνημα (και δεν έχω βρει τρόπο να το κάνει να μην κτυπα) Edited April 21, 2015 by chocbhed_6630 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Πολύ όμορφο και το άσπρο χρώμα!!! Ήμουν ανάμεσα σ' αυτό και στο Gold Platinum (τελικά προτίμησα το 2ο) χωρίς να το έχω δει demo. Ευτυχώς δεν έχασα με το ρίσκο μου, είναι πανέμορφο και το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον δεν το έχει δει από κοντά. Δεν είναι το κλασσικό χρυσό, καμία σχέση, είναι κομψό και εντυπωσιακό. Σχετικά με την μπαταρία του, αν εξαιρέσουμε το πρώτο 5ωρο που το έστησα, εμένα στο τέλος την ημέρας, με σχετικά light χρήση, μου μένει υπόλοιπο περίπου 70%. Οπότε το 3ήμερο δικής μου χρήσης θα το βλέπω σίγουρα, όταν στρώσει και η μπαταρία. Το ΝΟΤΕ 4 ήταν κατώτερο στον τομέα αυτονομίας.. Επίσης, έχει παραλάβεις κανείς tempered Glass να μας πει από που , πόσο το πήρε, και αν κάθεται καλά στην οθόνη? Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Έχουν δημιουργηθεί θέματα για Διαθεσιμότητα, Μπαταρία, Φωτογραφίες/Βίντεο και Τροποποιήσεις. Μπορείτε πλέον να γράφετε σε αυτά τα θέματα για τις αντίστοιχες συζητήσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 ειμαι μεταξύ gold και green emerald..... στα public που είχα πάει είχαν μονο το μαύρο edge για να το δείχνουν..... πφφφ δύσκολη η επιλογη μου! Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 ειμαι μεταξύ gold και green emerald..... στα public που είχα πάει είχαν μονο το μαύρο edge για να το δείχνουν..... πφφφ δύσκολη η επιλογη μου! Εμένα μου έχει κολλήσει το green χωρίς να το έχω δει από κοντά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Υπάρχει πουθενά το gold να το δούμε. Όλο σε άσπρο και μαύρο το βρίσκω. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest 26 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Το edge δεν ειναι ακομα διαθεσιμο σε κανενα καταστημα γι'αυτο και δεν εχει πεσει η τιμη του. Οταν θα το έχουν ολοι διαθεσιμο αμεσα θα αρχισει η κατρακυλα. Το s6 έχει πεσει ηδη στα 640 ευρώ και λογικά σε κανα μήνα το edge θα έχει παει στα 700 μπορει και πιο κατω. χμμμ ναι δεν ειχα προσεξει οτι δεν εχει κυκλοφορησει ακομα...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 22, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Εμένα αυτό που μου τη σπάει από το τηλέφωνο είναι ότι η αναφορά παράδοσης στα μυνημα τα κτυπά είναι σαν κανονικό μυνημα (και δεν έχω βρει τρόπο να το κάνει να μην κτυπα) Χρησιμοποίησε τριτη εφαρμογή όπως το εξαιρετικό handsetSMS. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 (edited) Παιδιά μόλις μου ήρθε το μαύρο S6 edge !!! Εκπληκτικό το κινητό απο αισθητικής πλευράς. Και το χρώμα μπλεδίζει στο φως και είναι υπέροχο (και δεν εννοώ μόνο στον ήλιο αλλα και σε εσωτερικό χώρο δείχνει μπλε). Ουσιαστικά δεν είναι μαύρο. Δεν ξέρω για τα άλλα χρωματα αλλα το μαύρο παιδιά είναι όλα τα λεφτά !!!! Θα επανέλθω αργότερα . Edited April 23, 2015 by geornirv Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Λοιπόν,σήμερα στην παρέα των κινητομανων,στον πρωινό μας καφέ,είχαμε κι ένα edge λευκό.σε αυτό το χρώμα μάλιστα,πανέμορφο.σε μαύρο ούτε για αστείο. Μένει να δω και το πράσινο αν και πιστεύω ότι το λευκό θα μου αρέσει περισσότερο. Και τελικά ναι,η οθόνη φαίνεται μικρότερη λόγω της καμπύλης σε σχέση με το απλό. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Ταξιδιώτη το είδες το μαύρο χρώμα και λες ούτε για πλάκα? Είναι πανεμορφο. Μετά την αναβάθμιση που ήρθε νομίζω ότι δεν είναι τόσο ανάλαφρο το κινητο. Μου κάνει στο swipe της αρχικής οθόνης πιο έντονο lag. Επίσης το 3g δεν είναι και πολύ ικανοποιητικο. στο ίδιο σημειο με άλλες συσκευές έπιανε καλύτερο σήμα ενώ αυτό δυσκολεύεται. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Ταξιδιώτη το είδες το μαύρο χρώμα και λες ούτε για πλάκα? Είναι πανεμορφο.... To μαύρο αρέσει σε σένα προσωπικά, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αρέσει σε όλους. Κι εγώ δεν το ήθελα σε μαύρο, όπου και το είδα σε demo μαύρο το είχαν και δεν μου άρεσε. Πήρα το Gold platinum και το βρίσκω κλάσεις ανώτερο. Όλα αυτά όμως είναι υποκειμενικά. Το τι θεωρεί ο καθένας από εμάς όμορφο είναι κάτι προσωπικό . Φιλικά πάντα. Θανάσης Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Ταξιδιώτη το είδες το μαύρο χρώμα και λες ούτε για πλάκα? Είναι πανεμορφο. Μετά την αναβάθμιση που ήρθε νομίζω ότι δεν είναι τόσο ανάλαφρο το κινητο. Μου κάνει στο swipe της αρχικής οθόνης πιο έντονο lag. Επίσης το 3g δεν είναι και πολύ ικανοποιητικο. στο ίδιο σημειο με άλλες συσκευές έπιανε καλύτερο σήμα ενώ αυτό δυσκολεύεται. μα επειδη το ειδα το γραφω. πηγαμε και το ειδαμε οταν τα φερανε και σε public και σε πλαισιο και συγκεκριμενα σχολιασαμε με εναν φιλο που πηγαμε,οτι καλα τα φερανε για demo στα πιο χαλια χρωμα,λευκο το απλο,μαυρο το edge. φυσικα γουστα ειναι αυτα,εμενα ας πουμε σημερα που το ειδα σε λευκο μου αρεσε πολυ. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Το λευκο απλα τραγικο. Θεωρω το μαυρο μακραν το καλυτερο ειδικα οταν μπλεδιζει. Δυστυχως πολυ θα ηθελα να το δω και σε χρυσο αλλα δε νομιζω να πηγαινει πολυ σε αντρα. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Το λευκο απλα τραγικο. Θεωρω το μαυρο μακραν το καλυτερο ειδικα οταν μπλεδιζει. Δυστυχως πολυ θα ηθελα να το δω και σε χρυσο αλλα δε νομιζω να πηγαινει πολυ σε αντρα. Το χρυσό δεν είναι το κλασικό χρυσό (πχ το αισχρό του Galaxy S5). Eίναι το Gold Platinum, έχει στοιχεία χρυσού χρώματος αλλά κυρίως πλατίνας, είναι πανέμορφο και σε όποιον θέλει να το δει από κοντά στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, ευχαρίστως κανονίζουμε συνάντηση. Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Το χρυσό δεν είναι το κλασικό χρυσό (πχ το αισχρό του Galaxy S5). Eίναι το Gold Platinum, έχει στοιχεία χρυσού χρώματος αλλά κυρίως πλατίνας, είναι πανέμορφο και σε όποιον θέλει να το δει από κοντά στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, ευχαρίστως κανονίζουμε συνάντηση. Σε ευχαριστω φιλε μου αλλα μενω Αθηνα δυστυχως! :( Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts