manos27m Δημοσιεύτηκε September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 25, 2003 Παιδια θελω μια χαρη.Ξερει κανεις απο που μπορω να νοικιασω μια λιμουζινα(ή υπερπολυτελες αυτοκινητο) για μια μερα με οδηγο?????Ξερετε περιπου ποσο θα κοστισει και τι αυτοκινητα αλλα μπορω να βρω???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον manos27m Παιδια θελω μια χαρη.Ξερει κανεις απο που μπορω να νοικιασω μια λιμουζινα(ή υπερπολυτελες αυτοκινητο) για μια μερα με οδηγο?????Ξερετε περιπου ποσο θα κοστισει και τι αυτοκινητα αλλα μπορω να βρω???? Μήπως σε βοηθάει καθόλου αυτό το site??? Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. September 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2003 koita κ στην χρυση ευκαιρια στις ενοικιασεις αυτ/των... λογικα υπαρχουν κ στο αεροδρομιο λιμο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipparxos Δημ. September 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2003 Εάν ενοικιάσεις, γράφεις μοντέλο και τιμή; Από περιέργεια περισσότερο... Παράθεση Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NatasaMa_Car Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Παιδια θελω μια χαρη.Ξερει κανεις απο που μπορω να νοικιασω μια λιμουζινα(ή υπερπολυτελες αυτοκινητο) για μια μερα με οδηγο?????Ξερετε περιπου ποσο θα κοστισει και τι αυτοκινητα αλλα μπορω να βρω???? Ενοικιάζει λιμουζίνες 8 θέσεων αμερικάνικες Lincoln και άλλα πολυτελή αυτοκίνητα η εταιρεία Cars & Limos που βρίσκεται στο Περιστερι στη Θηβών 267. Οι τιμές είναι άψογες. Το τηλέφωνο τους είναι 210-5716504 φωτογραφίες εχει σίγουρα στο http://www.car.gr με επιλογή αυτοκινήτου Lincoln Continental. Εκει έχει φωτογραφίες μιας συγκεκριμένης που νοίκιασα και εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 https://www.mpallas.gr/index2.php αυτο για θεσσαλονικη για γαμους και αλλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 Εκτός από λιμουζίνες δεν υπάρχουν άλλα? Καμιά LAMBO παίζει να βρεις κάπου για νοίκιασμα? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 Δεν νομιζω να νοικιαζουν lambo στον καθενα.... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 Τη συγκεκριμενη limo την εχω βαρεθει,καθε μερα την βλεπω εξω απο το μαγαζι του.Οσο για supercars μπορεις να βρεις ferrari,porsche αλλα υπο αυστηρους ορους.Δηλαδη σου την παραδιδουν καμια 2 ωρες πριν το γαμο και μετα ερχονται και την περνουν απο εκει που θα γινει το γλεντι και το ποσο ειναι 600-1000 ευρω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 επειδη φανταζομαι τον λογο που τα θελετε...αν κ σιγουρα θα χει οριο ηληκιας+5-10χιλ.ε στην πιστωτικη-χρεωστικη.. κοιταξτε εδω...http://www.google.gr/search?hl=el&q=rent+a+supercar&meta=&aq=f&oq=rent+a+superca http://www.treatme.net/find_experience.php?keyword=supercar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 Εδώ και χρόνια ονειρεύομαι στον γάμο μου να νοικιάσω μια Bentley Continental Flying Spur. Δεν το έχω ψάξει αλλά μάλλον πρέπει να αρχίσω... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 Δεν ξέρω για τι ηλικίες μιλάμε πάντως όντως υπάρχει όριο ηλικίας και τα λεφτά είναι τόσο πολλά (για γρήγορα αυτοκίνητα) που πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο.. Μιχάλης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 Εδώ και χρόνια ονειρεύομαι στον γάμο μου να νοικιάσω μια Bentley Continental Flying Spur. Δεν το έχω ψάξει αλλά μάλλον πρέπει να αρχίσω... :D Ελπίζω να καλέσεις όλη την ΟΔ (και να μας αφήσεις να οδηγήσουμε). :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 Θα φάει ban ο σοφέρ και θα πάρουμε σειρά όλοι. :p :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts