baambam Δημοσιεύτηκε March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 1, 2015 Καλημερα σε ολους, Θελω να αγορασω κατι καλο και αξιοπιστο στα 300 ευρω, θελω κατι να το κρατησω κανα 2 χρονια!! Ξεκινησα το ψαξιμο και σε αυτα τα λεφτα ειμαι αναμεσα με meixu mx4 οχι το προ και xiomi mi4!! Mε ενδιαφερει κυριως το 4g, να μη κολλαει και να μπορω να κανω multitasking. Το θεμα μου ειναι οτι δεν εχω ξανα ασχοληει με κινεζικες συσκευες!! Θα ηθελα να μου πει καποιος που εχει χρησιμοπιησει και τα 2 να μου πει την αποψη του .Στο mx4 με προβληματιζει τα 2gb ram ενω στο mi4 δεν εχει gorilla glass!! Eπισης αξιζει να δωσω τοσα λεφτα για να το παρω απο Κινα χωρις εγγυηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 κοιτα,απο Κινα εχει σαφως δελεαστικες τιμες σε ναυαρχιδες,το θεμα ειναι αν σου κατσει στραβη,την ηπιες,στα απλα ελληνικα. φυσικα και κανενας δε μπορει να σου εγγυηθει οτι αν παρεις απο κει τηλεφωνο,δε θα βγαλει καποιο προβλημα,αν στο εγγυηθει καποιος,πες του να στο πληρωσει κιολας αφου ειναι τοσο σιγουρος. οποτε απο ελλαδα. και τα 2 ειναι καλα τηλεφωνα,απο μπαταρια βεβαια μην περιμενεις και θαυματα. ετσι κι αλλιως οποιο κι αν παρεις καλο θα ειναι να βαλεις προστασια οθονης γιατι αντιχαρακτικη πολυ απλα οθονη,δεν υπαρχει. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DOR1K1N Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Με ένα tempered glass είσαι οκ με το mi4. όποιο και να πάρεις,θα είσαι οκ! Καλή αγορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 (edited) Εναλλακτική αυτό εδώ http://www.skroutz.gr/s/5246521/Samsung-Galaxy-Alpha.html Αλλιώς ανάμεσα στα 2 που ανέφερες μου αρέσει εμφανισιακά το MX4 Από amazon έχεις 2 έτη εγγύηση και είναι ευρωπαϊκή έκδοση. Διαλέγεις χρώμα και χωρητικότητα και πωλητή το ίδιο το amazon.fr http://www.amazon.fr/gp/offer-listing/B00QLPCFOW/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new Edited March 1, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baambam Δημ. March 1, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Ενδιαφερον η αγορα απο το amazon αλλα δε ξερω γαλικα. Τιμη απο οτι βλεπω μου φαινεται ιδια με τα μαγαζια απο Κινα η κανω λαθος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 (edited) Ενδιαφερον η αγορα απο το amazon αλλα δε ξερω γαλικα. Τιμη απο οτι βλεπω μου φαινεται ιδια με τα μαγαζια απο Κινα η κανω λαθος?? Μπες με chrome για μετάφραση σελίδας στα αγγλικά. Πολύ μικρη η διαφορά με Κίνα http://www.aliexpress.com/item/Original-Meizu-MX4-LTE-MediaTek-6595-Octa-core-5-36-1920-x-1152-2-16GB-20MP/2035084114.html Edited March 1, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 (edited) Ενδιαφερον η αγορα απο το amazon αλλα δε ξερω γαλικα. Τιμη απο οτι βλεπω μου φαινεται ιδια με τα μαγαζια απο Κινα η κανω λαθος?? 339 +μεταφορικά και 299 το 16αρι Edited March 1, 2015 by leo06 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baambam Δημ. March 1, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 με το 4g δε θα εχω καποιο προβλημα ετσι?? επισης xiaomi αν καταλαβα καλα εχει ξεχωριστα με και χωρις 4g ετσι? Μαλλον για αμαζον και μειζου με βλεπω!Ελπιζω να αξιζει τα λεφτα του! Δε θα εχει κινεζικα μεσα ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 με το 4g δε θα εχω καποιο προβλημα ετσι?? επισης xiaomi αν καταλαβα καλα εχει ξεχωριστα με και χωρις 4g ετσι? Μαλλον για αμαζον και μειζου με βλεπω!Ελπιζω να αξιζει τα λεφτα του! Δε θα εχει κινεζικα μεσα ετσι? με cosmote/vodafone οχι,ναι το mi4 4g είναι ποιο ακριβό,δεν θα έχει κινέζικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenind Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 αν έχεις να διαθέσεις 50 ευρώ ακόμα παίρνει το xperia Z3 compact που είναι ανώτερο από τα υπόλοιπα και έχει πολύ καλή αυτονομία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexanderCool Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 αν έχεις να διαθέσεις 50 ευρώ ακόμα παίρνει το xperia Z3 compact που είναι ανώτερο από τα υπόλοιπα και έχει πολύ καλή αυτονομία Ανώτερο σε τι; Μόνο σε μπαταρία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baambam Δημ. March 5, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Mx4 η lg g3 τι μου προτεινετε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Εναλλακτική αυτό εδώ http://www.skroutz.gr/s/5246521/Samsung-Galaxy-Alpha.html Αλλιώς ανάμεσα στα 2 που ανέφερες μου αρέσει εμφανισιακά το MX4 Από amazon έχεις 2 έτη εγγύηση και είναι ευρωπαϊκή έκδοση. Διαλέγεις χρώμα και χωρητικότητα και πωλητή το ίδιο το amazon.fr http://www.amazon.fr/gp/offer-listing/B00QLPCFOW/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new 339 euro το γκρι; εξοδα αποστολης ξερουμε; το χρυσο ειναι στα 299 ευρω σωστα; Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 τα ειχα και τα 3 , το mi4 kai το meizu Mx4 ειναι ανωτερα για μενα απο το z3 compact. βεβαια η μπαταρια του z ηταν πολυ πιο μπροστα αλλα και αυτο το φορτιζα την νυχτα. και με 40% να σου μεινει ενω τα αλλα 2 θα σου μεινουν με 15% , το βραδυ θελουν ολα φορτισμα. επισεις το z3 το πλενεις και στο πληντυριο αν θες.. μεγαλο πραμα αυτο. οθονη και απο τα τρια την καλυτερη την εχει το meizu , ειναι αυτο που λεμε κρυσταλλο. σε θεμα ταχυτητας τωρα ολα ειναι πυραυλακια . νομιζω , διοτι δεν τα δουλεψα ταυτοχρονα πως το meizu αρπαζει πιο γρηγορα σε καθε τυπου εφαρμογη. τωρα καμερα για να βγαλεις με το z3c φωτογραφια καλη το βραδυ πρεπει να εχεις κανει σεμιναρια , δηλαδη φωτογραφιες του τυπου τσακ μπαμ , πιανω και πυροβολω βραδυ μεσα στο μαγαζι την παρεα στο αυτοματο ξεχασετο. το mi4 την μερα βγαζει πολυ γρηγορες και καλες φωτογραφιες αλλα οχι τοσο καλες οσο το meizu , ειδικα το βραδυ. αν και το meizu το εχω λιγες μερες μου φαινεται πως εχει την πιο ωραια εμπειρια χρησης και απο τα τρια , πολυ ομαλη και αερινη. δεν λεω το miui το εχω μεσα στην καρδια αλλα και το flyme του mx ειναι υπεροχο και κατι το διαφορετικο. επισεις το meizu εχει υπερβολικα δυνατο ηχειο , αυτο μου εκανε πραγματικη εντυπωση, δεν προκεiται λογο θορυβου να χασεις κληση. ενα κακο για το mi4 ειναι που δεν υποστηριζει double tap . αυτα τα λιγα απο μενα , αν θες περισσοτερες πληροφοριες ρωτα,εδω ειμαστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Meizu mx4 αλλά μιας και το oppomart έχει το meizu mx4 pro σε προσφορά, εγώ θα έπαιρνα το mx4 pro, βασικά σκέφτομαι να το πάρω μαλιστα, but that's another story ;D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baambam Δημ. March 19, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Ειμαι αναμεσα σε mx4 pro και oneplusone το θεμα μου ειναι οτι το μειζου θα ειναι 16 και το αλλο 64αρι και πιο οικονομικο. Το μειζου μου αρεσει πιο πολυ φαινεται πιο κομψο. Θελω να παρω κατι για το κρατησω καιρο για αυτο το σκεφτομαι τοσο πολυ! Πειτε μου την αποψη σας σας παρακαλω και αν καποιος εχει δουλεψει και τα δυο θα ηθελα αν μου απαντησει.. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts