just_a_comment Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 α καλα το τελευταιο ειναι ταμαμ για την τρεχουσα ελληνικη τηλεοπτικη πραγματικότητα ;) :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 κορυφη το τελευταιο!!!χαχαχαχα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Το γράφω εδώ σαν απάντηση σ'αυτά που λέγαμε στο thread του Family Guy για να μη θεωρηθει εκεί off topic... Aυτό που με τρελαίνει στο SP, δεν είναι τόσο οτι πεθαινω στα γέλια - που πολλες φορές συμβαίνει κι αυτό - αλλά ότι στα καλα του επεισόδια, φτάνει στο τέλος (εκεί που συνηθως ένας απο τους ήρωες λέει "You know, I learned something today...") και λέω "τι ειπες τώρα!" - όχι φυσικά για το δηθεν ηθικό δίδαγμα, στο οποίο πέφτουν πολλαπλά επίπεδα ειρωνείας, αλλά για το πώς εξελίχθηκε το επεισόδιο, με πόση φαντασία συνέδεσε τα στοιχεία της πλοκής και πως, μέσα απο την επιφανειακή καφρίλα, άγγιξε θέματα ταμπου, ή κοινωνικά/πολιτικά/θρησκευτικά, με μια τόσο καθαρή ματιά που φωτίζει όλες τις πλευρές τους, ακομα και καποιες που μπορει να μην ειχα ξανασκεφτει. Και έχει και ένα άλλο φοβερό, που το συνειδητοποιώ τώρα τελευταια και το εχω εκτιμησει ακόμα περισσότερο: εχει καταφέρει σε 14 σεζόν να έχει κρατήσει μια αξιοθαύμαστη συνοχή στο "canon" της ιστορίας, όπου παρά τα τρελά που συμβαίνουν σε κάθε επεισόδιο, αυτά δεν ξεχνιουνται σα να μην εγιναν, αλλα γινονται μερος της ιστοριας του κάθε χαρακτήρα. Κι επισης, όσο κι αν ντρεπομαι που το λεω :O , υπάρχουν και στιγμές τόσο καλές που με συγκινούν: πχ το επεισόδιο που θελουν να ελευθερωσουν τη φαλαινα και καταληγουν να τη στελνουν στο φεγγάρι (κι απο τοτε, οποτε δειχνουν το φεγγάρι ειναι κι η φάλαινα πανω!) ή τότε που φτιαχνουν τη σκάλα για να βρουν τον Κενι στον παράδεισο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Έλιωσα στα γέλια με το "Creme Fraiche" (Shake Weight κλπ). just_a_comment, συμφωνώ με αυτά που γράφεις. Οι παραληλλισμοί που κάνει για να θίξει σοβαρά θέματα είναι πολύ ενδιαφέροντες, και ταυτόχρονα με τέτοιον τρόπο που να μην παίρνουν τόσο σοβαρά τον εαυτό τους ή να προσπαθούν να γίνουν διδακτικοί στα επεισόδια. Απλά αν θέλεις το βλέπεις απλώς σαν επιφανειακή σάτιρα, ή αν θες εμβαθύνεις και λίγο παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Νέο επεισόδιο! The Human cent-ipad! Τρελό γέλιο....Let the flame war begin! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 από που μπορώ να βλέπω τα επεισόδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 (edited) http://www.southparkstudios.com/full-episodes/ ---moderated--- Edited April 28, 2011 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Νέο επεισόδιο! The Human cent-ipad! Τρελό γέλιο....Let the flame war begin! :) Το είδα και εγώ πριν κανά 2ωρο. Πολύ καλό! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 η ταινια στην οποια "βασιζεται" ειναι η πιο αηδιαστικη που χω δει ποτε μου :lol: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 η ταινια στην οποια "βασιζεται" ειναι η πιο αηδιαστικη που χω δει ποτε μου :lol: προσπαθω να τη διαγραψω απο τη ζωη μου:X:lol: παω να δω το νεο επεισοδιο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 (edited) Ελεεινό! :lol: Και δεν ξαναπατάω "Agree to terms and conditions" στα τυφλά :p Εδιτ: Ο χριστός κι η παναγία! υπάρχει τέτοια ταινία?? Τώρα το πήρα χαμπάρι! δεν είναι καλά ο κόσμος! Edited April 29, 2011 by just_a_comment Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empathis Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Η ταινία αυτή ήταν τόσο γελοία που της άξιζε 100% η διακωμώδηση. Χίλια μπράβο στους Parker και Stone και ελπίζω να συνεχίσουν και με άλλες τέτοιες. Παράθεση I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Ελεεινό! :lol: Και δεν ξαναπατάω "Agree to terms and conditions" στα τυφλά :p Εδιτ: Ο χριστός κι η παναγία! υπάρχει τέτοια ταινία?? Τώρα το πήρα χαμπάρι! δεν είναι καλά ο κόσμος! πρεπει να προσεχουμε απο δω και περα !!! :lol::lol::lol: και ομως υπαρχει... ειναι οτι χειροτερο εχω δει ποτε μου πραγματικα... η αηδια στο μεγαλειο της ! :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 (edited) 15x02: Funnybot metacomedy (κωμωδία με θέμα την κωμωδία)+Doctor Who tribute (AWKWAAAAARD!:lol:) = μου φτιαξε τη μέρα εντελώς :lol::lol: South Park στα καλύτερά του! Edit: ω! αυτό είναι το χιλιοστό μου μήνυμα! και να σκεφτείτε ότι γράφτηκα στο φόρουμ για να κάνω αυτό που λέει το ηλίθιο ψευδώνυμό μου χεχε Edited May 5, 2011 by just_a_comment Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Όχι ότι δεν ήταν έξυπνο, αλλά έχουμε δει και καλύτερα πιστεύω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Η ταινία αυτή ήταν τόσο γελοία που της άξιζε 100% η διακωμώδηση. Χίλια μπράβο στους Parker και Stone και ελπίζω να συνεχίσουν και με άλλες τέτοιες. μα ποιά ταινία? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 μα ποιά ταινία? humancecipade η καπως ετσι... ανθρωπινη σαρανταποδαρουσα στα ελληνικα Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Δεν ήταν άσχημο το σημερινό. Πως θα μπορούσε να είναι άσχημο το επεισόδιο που έχει ένα Dalek να κάνει stand up; :p Αλλά ενώ είχε αρκετές αστείες στιγμές (Token!!!), συνολικά δεν ήταν από τα πολύ καλά τους. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 οντως εχουν πεσει λιγο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Axwell Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Επεισόδιο 15x3: Royal Pudding Σίγουρα το καλύτερο από τα τρία μέχρι στιγμής. Όλα τα λεφτά ο Καναδός σχολιαστής :D Δε λέω περισσότερα, δείτε το οπωσδήποτε. Έχει καιρό να με κάνουν να γελάσω τόσο :lol: Παράθεση When the sun is cold and black, when you wanna scream and shout, and the record plays the dark side of the moon... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Είχε πλάκα το νέο επεισόδιο! Ψάχνω το τραγουδάκι που λέγανε τα νήπια στη θεατρική παράσταση (οδοντίατρος) θέλω να το βάλω για ήχο sms Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Επεισόδιο 15x3: Royal Pudding Σίγουρα το καλύτερο από τα τρία μέχρι στιγμής. Όλα τα λεφτά ο Καναδός σχολιαστής :D Δε λέω περισσότερα, δείτε το οπωσδήποτε. Έχει καιρό να με κάνουν να γελάσω τόσο :lol: Θεϊκό ήταν! κι επειδή τη μέρα του γάμου υπέπεσα στην αμαρτία να δω λίγο BBC (αφού είχαμε αργία γι' αυτή τη δουλειά, τι να κανα :O ) η όλη αναπαράσταση ήταν ακριβέστατη :lol::lol: Mε τέτοια θέματα φαίνεται το μεγαλείο του South Park. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Μου άρεσε και το τελευταίο (15x4 - TMI). Χωρίς να είναι ξεκαρδιστικό ήταν πολύ to the point και αληθινό! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Axwell Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Καλά, οι τύποι έχουν παρανοήσει εντελώς :D Ο Cartman δίνει ρεσιτάλ, όλο το 15x5 είναι ξεκαρδιστικό! I don't make the rules mam, I just think them up and write them down (!) What do you want me to do Kyle? Find a stepladder of some kind, and risk MY safety to get up there and change the rules? Student A-thl-etes, ho ho that is brilliant sir! :lol::lol::lol: Παράθεση When the sun is cold and black, when you wanna scream and shout, and the record plays the dark side of the moon... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 αληθεια σας αρεσε τπ 5ο? αυτο ηταν το χειροτερο πραγμα που εχω δει . Εβα Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts