Axwell Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Πειρατές στη Σομαλία, lmao :D!!!! Μετά από καιρό, ένα καλό episode...:) Παράθεση When the sun is cold and black, when you wanna scream and shout, and the record plays the dark side of the moon... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 οντως ειχε πολύ γελιο το τελευταίο αλλά εμένα μ'αρεσαν κι άλλα απ αυτη τη σεζόν : και αυτό με τηους εξωγηινους και αυτό με τους Jonas brothers (καλα δε λεω οτι ήταν τελειο για πρωτο της σεζον αλλα ηταν μια χαρα αστείο) και το "the coon" με τους σουπερ ηρωες ειχε γελιο αλλά το κορυφαίο όλων - το κατατάσσω στα "επικά" - ήταν αυτό που συνδύαζε την οικονομική κρίση με το Πάσχα "Margaritaville". Είναι το είδος επεισοδίων που κάνει το Southpark να υπερτερει σαφώς του -επίσης αγαπημένου μου και πολύ αστείου σε γενικες γραμμές FG- καπως τα καταφερνουν και φτιαχνουν αυτα τα επεισόδια που εχουν ταυτόχρονα πολλή φαντασία στην πλοκή, καταφερνοντας να συνδυασουν διαφορα γεγονοτα της επικαιροτητας, πολύ γέλιο αλλά και μια πολύ καυστική και υπόγεια κριτική που δίνει πολλή τροφή για σκέψη (παρόλο που τα οικονομικα μου προκαλουν αλεργία -μπλιαχχ- η ιστορία με το Stan κ το μηχανημα για μαργαρίτες αναπαριστούσε ακριβώς την εικόνα και τα αιτια της οικονομικής κρίσης και ειδα σχόλια απο φοιτητες οικονομικων που έλεγαν οτι δε θα μπορουσαν να τους το εχουν εξηγησει καλύτερα στη σχολή τους - η εξήγηση βέβαια ήταν διανθισμένη με την πλήρη γελοιοποίηση του τρόπου λειτουργίας του χρηματιστηρίου κ της αγοράς - βλ. εκεί με το κοτόπουλο) Γενικά, νομίζω οτι εχει σχολιαστει κ επισήμως και απ τους δημιουργούς, αυτό που με γοητεύει και με πωρωνει πολλες φορες στο SP ειναι οτι πραγματεύεται διάφορα αμφιλεγόμενα ζητήματα χωρίς να "δειχνει" προς μία κατεύθυνση σωστης/λαθους αντιμετωπισης. Κάθε φορά στο τελος σε αφήνει να ζυγίσεις μόνος σου τα πράγματα και να αποφασίσεις μόνος σου τι στάση να κρατήσεις και αυτό ειναι εκπληκτικό. Οντως δεν εχω να θυμηθω πολλά τέτοια επεισόδια από τη φετινη χρονια (σεζον 12+13 δλδ) -το άλλο που θυμαμαι εντονα ειναι αυτο με τον Ομπαμα (κορυφηηηη!!!) ομως σιγουρα το SP ειναι πια all time favourite:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 Ξεκίνησε και πάλι και το επεισόδιο (13x08, Dead Celebrities) ήταν εξαιρετικά κακόγουστο και ταυτόχρονα ξεκαρδιστικό. Κλασικό South Park δηλαδή. :D Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 Ξεκίνησε και πάλι και το επεισόδιο (13x08, Dead Celebrities) ήταν εξαιρετικά κακόγουστο και ταυτόχρονα ξεκαρδιστικό. Κλασικό South Park δηλαδή. :D Έτσι ακριβώς! Τελείως wrong αλλά έλιωσα στο γέλιο. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 Έτσι ακριβώς! Τελείως wrong αλλά έλιωσα στο γέλιο. μολις το δα! εντελώς ελεεινό! πέθανα στο γέλιο φυσικά! :lol::lol::lol: και να δειτε που το χα σκεφτεί οτι το σαουθπαρκ φετος θα ξεκινησει με αναφορα σε MJ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. October 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2009 Το νέο επεισόδιο με τον Butters (13χ08) είναι το πρώτο επεισόδιο τα τελευταία δύο χρόνια που πραγματικά γέλασα αβίαστα και που μου θύμισε SP από πρώτες seasons. Απολαυστικότατο! :) You know what I'm sayin' ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 "oh Dios mio, mataron al pollo loco!" "bastardos!":lol::lol::lol::lol: για αλλη μια φορα ελεεινο και κορυφαίο συνάμα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 Στην φάση με τον κόκκορα ("they took his job", "di touk hiz job" ,"DD TKK HZ JBB","kikiriiiikouuu") ΔΑΚΡΥΣΑ από τα γέλια. :lol::lol::lol: Πάρα πολύ καλό και αυτό, απίστευτο γέλιο με τα 2 τελευταία επεισόδια! "That was some of the best wrestling I have ever seen!" lol :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 Στην φάση με τον κόκκορα ("they took his job", "di touk hiz job" ,"DD TKK HZ JBB","kikiriiiikouuu") ΔΑΚΡΥΣΑ από τα γέλια. :lol::lol::lol: Απίθανο επεισόδιο, instant classic. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 Είδα τα 3 καινιύργια επεισόδια μετά τα καλά σχόλια που διάβαζα ( το SP το είχα κόψει μετά από κάτι επεισόδια με emo & Jonas Brothers που είχαν κάνει), και όντως έχουν επανέλθει δυνατά! Νομίζω ότι ξεχώρισα το 13x09 (Stretch!!!), αν και τα 3 ήταν κορυφαία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 Είδα τα 3 καινιύργια επεισόδια μετά τα καλά σχόλια που διάβαζα ( το SP το είχα κόψει μετά από κάτι επεισόδια με emo & Jonas Brothers που είχαν κάνει), και όντως έχουν επανέλθει δυνατά! Νομίζω ότι ξεχώρισα το 13x09 (Stretch!!!), αν και τα 3 ήταν κορυφαία! Έλα ρε συ, αυτό με τους Jonas Brothers ήταν πολύ καλό. Και μόνο που είχαν βάλει το Μίκυ με την κλασική φωνή του να κάνει το μοχθηρό αφεντικό της Disney = αυτόματος θρίαμβος. :lol: Επίσης το επεισόδιο με τον Kanye West αποδείχθηκε προφητικό. :p Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasalimani Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 η 13 σεζον ειναι απο τις κορυφαιες τους.περα απο ενα (αυτο με τα γυναικεια αερια!)ολα τ αλλα ειναι παρα πολυ καλα.εχοντας παρακολουθησει φανατικα south park, family guy,american dad,και τωρα το εχω ριξει στους simpsons, το south park κατα τη γνωμη μου ειναι πολλες σκαλες πανω.και μετα απο 13 σεζον δειχνουν τρομερη φρεσκαδα στα θεματα τους Παράθεση Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 Έλα ρε συ, αυτό με τους Jonas Brothers ήταν πολύ καλό. Και μόνο που είχαν βάλει το Μίκυ με την κλασική φωνή του να κάνει το μοχθηρό αφεντικό της Disney = αυτόματος θρίαμβος. :lol: Επίσης το επεισόδιο με τον Kanye West αποδείχθηκε προφητικό. :p Δεν θυμάμαι λεπτομέρειες, γιατί είχα δει 2-3 απανωτά επεισόδια εκείνη την περίοδο που με είχαν ψιλο-απογοητεύσει. Τώρα που αναφέρεις τον Μίκυ όμως, κάτι μου θυμίζει αμυδρά... Anyway, δεν είμαι από τους σταθερούς fans του South Park, αλλά όταν τα επεισόδια είναι καλά και έξυπνα, είναι απολαυστικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 η 13 στο 14 εμεινε? ποτε θα ξαναχουμε παλι? δε μπορω εχω παθει συνδρομο στερησης Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Tελείωσε η σεζόν, και η επόμενη ξεκινά λογικά μέσα στην άνοιξη (το πρώτο μισό, και το δεύτερο μισό το φθινόπωρο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Πλάκα είχε το ξεκίνημα της νέας σεζόν... Όχι από τα καλύτερα επεισόδια, but still... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 ο θάνατος του kenny,το παραλήρημα του butters και το βιντεοπαιχνίδι ήταν κορυφαία!ξεκίνησαν πολύ καλά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 Πώς σας φάνηκαν τα 2 τελευταία; Αυτό με το facebook ήταν πολύ καλό πιστευω Το χτεσινό ήταν από τα κάπως χοντροκομμένα τους αλλά ομολογώ οτι γέλασα πολύ με το Μωάμεθ σε στολή αρκουδάκι και με τη φωνή του. Κατατάσσεται στα "επικού" στυλ/υπερπαραγωγές και μου έκανε εντύπωση που ήταν σαν ένα σχόλιο για το σάουθπαρκ μέσα στο σάουθπαρκ - θα μπορούσα να το φανταστώ και να είναι το τελευταίο επεισόδιο της σειράς...αλήθεια δεν πιστεύω να χουμε τίποτα τέτοιες πληροφορίες έτσι? Και απ' ο,τι φαίνεται είναι "to be continued" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 To facebook επεισόδιο καλό ήταν όντως! Το τελευταίο, επειδή ήταν και το 200ό επεισόδιο νομίζω ότι ήταν "φόρος τιμής" στις πιο ακραίες και "αμφιλεγόμενες"/προκλητικές στιγμές του SP. Τώρα, δεν ξέρω αν τελειώσαμε με το part 1 της φετινής σεζόν και θα περιμένουμε Σεπτέμβρη για τη συνέχεια... Συνήθως δείχνει τα μισά (7) επεισόδια μέχρι το καλοκαίρι, αλλά το χθεσινό ήταν το 5ο για φέτος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasalimani Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 η σεζον οντως δεν εχει αρχισει τοσο καλα οσο αλλες,παρολα αυτα πιστευω οτι αυτη τη σειρα η τη λατρευεις οτι και να κανουν η τη μισεις.το τελευταιο επεισοδιο ολα τα λεφτα,πιστευω πως στο δευτερο μερος θα εμφανιστει και ο σεφ επειδη δεν εχουν ορια οι τυποι! Παράθεση Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 Το τελευταίο, επειδή ήταν και το 200ό επεισόδιο Α! ε, έτσι πες μας γιατί κι εγώ αναρωτιόμουνα προς τι το επετειακό ύφος...;) πιστευω πως στο δευτερο μερος θα εμφανιστει και ο σεφ επειδη δεν εχουν ορια οι τυποι! χα! κι εγώ ακριβώς τν ίδια σκέψη έκανα! λέτε να μας αποκαλυφθεί και το ποιός είναι ο μπαμπάς του καρτμαν? (αναφέρονταν σε κάποιο παλιότερο επεισόδιο εκεί που έλεγαν για το DNA τεστ για το μπαμπά του καρτμαν? κάτι μου θυμίζει αυτό απ' τα πολύ παλιά αλλά δεν είμαι σίγουρη :confused: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 Χαχα κι εγώ τον σεφ σκέφτηκα! :lol: Δεν νομίζω ότι είχαν απαντήσει ποιος είναι ο πατέρας του... Πάει καιρός όντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soka Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Επειδη σκεφτομαι να αρχισω τη σειρα αλλα ισως να μη τα δω ολα τα επεισοδια, μηπως ξερετε που μπορω να βρω καποιο ειδος rating των επεισοδιων ολων των σεζον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasalimani Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 xepisodes.com εχει βαθμολογια για καθε επεισοδιο και μπορεις να τα δεις και απο εκει Παράθεση Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 17, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Το πιο επικό φετινό επεισόδιο ήταν ΜΑΚΡΑΝ αυτό με την μαριχουάνα και τον καρκίνο των όρχεων. Από τα καλύτερα επεισόδια του SP διαχρονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts