Jump to content

[Προς κυκλοφορία] HTC One (M9)

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πολλές οι φήμες για το καινούριο μοντέλο που αναμένεται να αντικαταστήσει το ήδη υπάρχων M8.

Ποια η άποψή σας; Τί θα θέλατε να φέρει μαζί του, το οποίο δεν υπήρχε στο M8; Που θα περιμένατε βελτίωση; Ο λόγος σ'εσάς!

Περισσότερα:

HTC One (M9): Νέες εικόνες της συσκευής και της Dot View θήκης

HTC One (M9): Νεότερα renders αποκαλύπτουν σημαντικές πληροφορίες

HTC One (M9): Εγκαταλείπει την duo camera; (φήμες)

HTC One (M9): Έρχεται τελικά σε δύο μεγέθη; (φήμες)

HTC: Αυτό είναι το πρωτότυπο του One (M9); (φήμες)

UPDATE 01/03/2015: Έγινε και η επίσημη ανακοίνωση της συσκευής!

Edited by Villis
Τhe end of an era...

• Απαντήσεις 115
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το M8 ήταν από τις πιο ολοκληρωμένες, αν όχι η πιο ολοκληρωμένη, συσκευές στο Android. Τα μόνα διαφορετικά χαρακτηριστικά που θα ήθελα να δω είναι η οπίσθια κάμερα και μικρότερα bezels. Αν τα κάνει αυτά, πιστεύω θα έχει πετύχει το τέλειο η HTC.

http://bgr.com/2015/02/27/htc-one-m9-specs-features-videos/

Μακαρι..το δεξια ειναι ενας καλος λογος να αλλαξουμε το m8!

αν ειναι αληθινο το βιντεο τουλαχιστον αλλαξαν σχεδιο στα κουμπια:http://www.androidpolice.com/2015/02/28/hands-on-video-compares-the-unreleased-htc-one-m9-to-the-older-m8-and-m7/

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Μου κάνει εντύπωση στο βίντεο που η οθόνη "κάθεται" κάπως περιεργα πάνω στο σασί.... Σαν να εξέχει κάπως. Αυτό δεν μου ταιριάζει με αυτά που μας έχει συνηθίσει η HTC στις ναυαρχιδες της (και όχι μόνο). Εκτός και αν δεν φαίνεται καλά...
Will go to heaven for the climate, to hell for the company...

Σε λιγοτερο απο 5 ωρες θα μας λυθουν ολες οι αποριες :)

https://www.youtube.com/watch?v=BWhM_oHr558

hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi

htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom

htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab

htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim

Πλέον η συσκευή ανακοινώθηκε κι επίσημα!

Το "σκαλοπατάκι" στην οθόνη μου φαίνεται περίεργο, αλλά γενικότερα μου αφήνει καλή εντύπωση σαν συσκευή, αν και διαβάζω για ανάμικτα συναισθήματα στον κόσμο ;)

Τhe end of an era...

πραγματικα,το μονο που ξεχωριζω στο νεο αυτο μοντελο ειναι η καμερα και οτι η οθονη παρεμεινε 1080p.η ram ηταν σιγουρο οτι θα ανεβαινε στα 3gb.

Σε ολα τα υπολοιπα ομως,δεν ξερω τι ειχαν στο μυαλο οι σχεδιαστες της htc,εντελως προχειρη δουλεια σαν εμφανιση,ενταξει,ειδαμε το M7,m8,αλλα το m9 θα πρεπε να διαφοροποιειται καπως σαν σχεδιο κι οχι να μας πασαρουν και παλι το ιδιο.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

πραγματικα,το μονο που ξεχωριζω στο νεο αυτο μοντελο ειναι η καμερα και οτι η οθονη παρεμεινε 1080p.η ram ηταν σιγουρο οτι θα ανεβαινε στα 3gb.

Σε ολα τα υπολοιπα ομως,δεν ξερω τι ειχαν στο μυαλο οι σχεδιαστες της htc,εντελως προχειρη δουλεια σαν εμφανιση,ενταξει,ειδαμε το M7,m8,αλλα το m9 θα πρεπε να διαφοροποιειται καπως σαν σχεδιο κι οχι να μας πασαρουν και παλι το ιδιο.

Είναι κάτι σαν Μ8s. Αν ήταν Apple θα μοσχοπουλούσε, αλλά εδώ μιλάμε για HTC και δεν βλέπω να πηγαίνει καλά (αν και θα είναι μια χαρά συσκευή).

Πολύ όμορφο.Μου άρεσε ο συνδυασμος m7 και m8.Απο μπροστα μοιαζει πιο πολυ στο m7 και ειναι θετικο για μενα.Μου αρεσει το dual colour, όπως και το sense 7.Μπραβο στην htc.

Είναι κάτι σαν Μ8s. Αν ήταν Apple θα μοσχοπουλούσε, αλλά εδώ μιλάμε για HTC και δεν βλέπω να πηγαίνει καλά (αν και θα είναι μια χαρά συσκευή).

Μόνο πού απέχω από την apple.

Βασικά όντως m8 s,θα πρεπε να λεγόταν.

Αν δεν υπήρχε το m8 θα έλεγα ωραίο είναι.όμως κράτησε σχεδόν το ίδιο σουλούπι.κι αυτά τα bezels δεν λένε να τα ελαχιστοποιήσουν έστω και λίγο,αν και στα πλάγια σαφώς και μίκρυνε.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Μου κάνει εντύπωση στο βίντεο που η οθόνη "κάθεται" κάπως περιεργα πάνω στο σασί.... Σαν να εξέχει κάπως. Αυτό δεν μου ταιριάζει με αυτά που μας έχει συνηθίσει η HTC στις ναυαρχιδες της (και όχι μόνο). Εκτός και αν δεν φαίνεται καλά...

ο μονος λογος για τον οποιο δεν θα αγορασω το Μ9 ειναι αυτος που ειπες.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Εμενα αυτο που με χαλασε απιστευτα ειναι , οτι εβαλαν το πληκτρο on-off στο πλαι

ειχε πεσει στα χερια για καμια βδομαδα ενα xperia και μολις το επιανα το χερι μου ακουμπουσε το

on off και αναβε, σημερα βλεποντας ενα video παρατηρησα το ιδιο πραγμα.

Αρε htc τι το θελες εκει το πληκτρο:(

Εμενα αυτο που με χαλασε απιστευτα ειναι , οτι εβαλαν το πληκτρο on-off στο πλαι

ειχε πεσει στα χερια για καμια βδομαδα ενα xperia και μολις το επιανα το χερι μου ακουμπουσε το

on off και αναβε, σημερα βλεποντας ενα video παρατηρησα το ιδιο πραγμα.

Αρε htc τι το θελες εκει το πληκτρο:(

Αυτό είναι από τα πιο.. θετικά πάντως για τον περισσότερο κόσμο. Ήταν στα αρνητικά της προηγούμενης συσκευής λόγω του μεγάλου ύψους.

Για την κάμερα αναμένουμε πιο τελική μορφή στο λογισμικό.

Από το AnandTech που προσωπικά εμπιστεύομαι:

In casual testing, I saw a dramatic improvement in daytime image quality, and features like HDR as seen above are dramatically improved from the One M8. In general there seem to be fewer issues with things like field curvature and other types of optical distortion along with drastically improved dynamic range, but in low light the results I saw were indicative of poor processing and tuning. HTC representatives stated that the camera tuning, especially in low light were far from final so it remains to be seen if these issues remain in the final product. It seems that the ImageChip 2 has also been deleted from the M9, although the reasons for this are not clear.

http://anandtech.com/show/9012/htc-launches-one-m9-handson

Βλέπω τον κόσμο να τραβάει τις νυχτερινές με την Ultrapixel.

Γουστα ειναι αυτα τη να κανουμε θα ζησουμε :lol: ισως αλλαξω γνωμη οταν το πιασω στα χερια μου

Παρεπιπτοντως εσκασε και m8s το ειδατε ?

Γουστα ειναι αυτα τη να κανουμε θα ζησουμε :lol: ισως αλλαξω γνωμη οταν το πιασω στα χερια μου

Παρεπιπτοντως εσκασε και m8s το ειδατε ?

Όχι δεν είδα κάτι προσωπικά. Έχεις κάποιο λινκ;

Κάποιες φωτό ακόμα με λινκ μέσα στο κείμενο και η... σύγκριση του M9 με το S6 από το ZDnet:

http://www.zdnet.com/article/the-new-htc-one-m9-and-samsung-galaxy-s6-focus-on-design-but-samsung-may-have-gone-too-far/

Nα και η τιμουλα απο την htc γερμανιας 749.99

http://shop.emea.htc.com/de/p_htc_store_product.aspx?i=274737

Nα και η τιμουλα απο την htc γερμανιας 749.99

http://shop.emea.htc.com/de/p_htc_store_product.aspx?i=274737

ααα πολύ ωραία !

αντε να περιμένουμε να πέσει η τιμή αρκετα

ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION)

KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION)

BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION)

RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION)

Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7

Πάντως σε όσα hands on ειδα η συσκευη αναπνέει με την χαρακτηριστική άνεση του προκατόχου Μ8.. Το αλλο με το κεκλιμένο παρμπρίζ είχε κατι ωραια redraw εδω κι εκεί (ξέρω θα πουν preproduction sw και τα λοιπά αλλα δεν με πείθει)... Προσωπικά το βρίσκω πανέμορφο και βελτιωμένο παντού

ααα πολύ ωραία !

αντε να περιμένουμε να πέσει η τιμή αρκετα

Θα το χτυπήσεις φαντάζομαι:):)

παιδια οπως βλεπετε το νημα του s6 εχει κανει 700 ποστ ενω το M9 ουτε 200,αρα μονο αυτο λεει πολλα για την εμπορικη επιτυχια του Μ9....

παιδια οπως βλεπετε το νημα του s6 εχει κανει 700 ποστ ενω το M9 ουτε 200,αρα μονο αυτο λεει πολλα για την εμπορικη επιτυχια του Μ9....

Δεν υπήρχε καμία περίπτωση να κάνει παραπάνω ποστς το ένα από τα άλλο, ούτε να πουλήσει το ένα όπως το άλλο έτσι κι αλλιώς. Η Σάμσουνγκ δεν συγκρίνεται ως προς το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού με καμία άλλη στον κόσμο του Android και έχει φανατικούς fans και haters.

Βέβαια αν από τα 700 ποστς τα μισά είναι από 2-3 άτομα που μαλώνουν δεν λέει και πολλά.

Θα συμφωνήσω με τον αποπάνω δεν υπήρχε περίπτωση η HTC να πουλήσει περισσότερες συσκευές από τη SAMSUNG.Εδώ πέρσι παρά τις μειωμένες πωλήσεις, για τους Κορεάτες πάλι πούλησε μερικά εκατομμύρια κομμάτια παραπάνω.

Και εκτός αυτού μιλάμε για δύο συκευές απέναντι σε μία.Συν του ότι, έχουμε μια αρκετά διαφορετική εκτέλεση από τη Samsung απ'ότι μας είχε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Όταν βλέπεις γυαλί, μέταλλο, απουσία sd καρτας, αφαιρούμενης μπαταρίας κτλ κτλ ε όσο να'ναι έχεις περισσότερα να συζητήσεις.

Γενικά η HTC φέτος δε τόλμησε αλλά δεν έκανε και κάποιο τραγικό λάθος.Βελτίωσε στα σημεία το καλύτερο κινητό ,κατά γενική ομολογία, των 2 τελευταίων χρόνων.

Έχω την εντύπωση πως το M9 δε θα τα πάει άσχημα, αλλά σίγουρα δε θα πουλήσει όσο θα μπορούσε αν ρίσκαραν περισσότερο.

Έβλεπα μία συνέντευξη του υπέυθυνου design της HTC χθες και μου έδωσε να καταλάβω πως με την υπάρχουσα κατασκευή δεν υπάρχουν πολλά σημεία που μπορούν να γίνουν αλλαγές.Τα ηχεία όπως είναι φυσικό καταλαμβάνουν μεγάλο χώρο, (θέλουν και αρκετό χώρο για να "ανασάνουν") έτσι η μαύρη μπάρα με το λογότυπο που ενοχλεί τόσο πολύ, δύσκολα θα φύγει, αν δεν κάνει στροφή στο design η εταιρία.

Αν ήμουν η HTC αυτό που θα έκανα, θα ήταν να έβγαζα εκτός του M9 ένα ακόμα κινητό ( είτε στη medium, είτε στη high end κατηγορία) το οποίο θα έβαζε σε δεύτερη μοίρα τον ήχο, με σκοπό την όσο είναι δυνατόν μεγαλύτερη αναλογία οθόνης.Πάλι με unibody αλουμινένια κατασκευή. Σαν το κινητό που είχε παρουσιάσει ο evleaks π.χ

Αλλά απ'ότι φαίνεται λεφτά για r&d δεν υπάρχουν. Είτε πήγαν στο VR headset που θα βγει στην αγορά...

Εγώ φέτος έλεγα να τιμήσω την HTC μετά από πολλά χρόνια (HTC desire) αν έβγαζε αυτή τη χαζή μαύρη γραμμή με το σήμα της από μπροστά. Δυστυχώς επιμένουν στην βλακεια αλλιώς έχει όλο το πακέτο (και 1080 οθόνη που θα βγάζει κορυφαία μπαταρία).

αν δεν εχει αυτα τα θεματακια

https://plus.google.com/113781386215450614303/posts/YVf8PRQ6Sqg

που διαβαζουμε για τον 810 και που εχουν χασει λιγο τον υπνο τους,ειναι κορυφαια επιλογη.

ναι το S6 ειναι καλυτερο σε ολα,και το S6 edge ανωτερο γενικα απο ολα τα κινητα σε δυναμη και design ,

ομως την αισθηση HTC στο χερι δεν θα την εχουν...

Θα χαρω πολυ να διαψευθω

Δημήτρης

XS Max 512gb.