alex_gate_7 Δημ. January 14, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Δωρεάν για σήμερα το Wallpaper Studio 10 για να φτιάξετε τη δική σας homescreen/lockscreen σε Windows 10 Mobile και PC :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Δωρεάν για σήμερα το Wallpaper Studio 10 για να φτιάξετε τη δική σας homescreen/lockscreen σε Windows 10 Mobile και PC :) Μια χαρα μπηκε στην προσωπικη συλλογη:) Αν και υπαρχει εναλλακτικη το beautiful background για την lock screen και το John background switcher για την home screen(desktop) εγω που ειμαι ακομα στα 8.1:p Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Δωρεάν για σήμερα το Wallpaper Studio 10 για να φτιάξετε τη δική σας homescreen/lockscreen σε Windows 10 Mobile και PC :) Γιατι μας ταλαιπωρειτε... Εκει που σερφαρα με την Android ταμπλετα, το ειδα και αναγκάστηκα να ανοίξω το Surface για να το παρω.. :lol: Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 15, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Χαχαχαχα... Πάρε και αυτό τώρα: WiFi Tool Δωρεάν για λίγες ακόμα ώρες... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 (edited) The Weather Channel Universal App updated with better Windows 10 support http://wmpoweruser.com/weather-channel-universal-app-updated-better-windows-10-support/ The official Weather Channel app has been updated with better support for Windows 10. NEW! OPTIMISED FOR ALL DEVICES THAT RUN WINDOWS 10 Our app works on any device that runs Windows 10 – from your mobile phone to your Laptop. The app features: ◾Forecasts and Current Conditions: Get detailed current conditions, hourly forecasts, and 15-day forecasts. ◾Weather Maps: Fast-loading, interactive radar maps show past and future radar (US and Western Europe only). ◾Rain Alerts: Never get caught in the rain again with real-time alerts for your GPS location and morning rain reports for your favourite locations. (US and Western Europe only) ◾Pollen Alerts: Know the pollen counts near you. (US and UK only). ◾Live Tiles: Get your current conditions and the high/low temperatures for your favourite locations in a glance. http://s29.postimg.org/a6wpgkyqv/The_Weather_Channel_Windows_10_App.png Foxit MobilePDF now a Universal Windows App http://wmpoweruser.com/foxit-mobilepdf-now-a-universal-windows-app/ Foxit Mobile PDF is a small, lightning fast PDF viewer which allows you to open, view, and annotate any PDF file, as well as easy to use collaboration features, such as the ability to add annotations to PDF. It delivers industry leading capabilities to utilize PDF documents on the go. Foxit MobilePDF is based on the same technology as Foxit Reader. Now, with Foxit MobilePDF, you can start to enjoy your comfortable reading trip on PDF documents anytime, anywhere. It features: ◾Easily read PDF files ◾Search text in file ◾Directly jump to certain page using bookmark ◾Easily zoom page using fingers ◾Support highlight, underline, and strike out text ◾Easily adjust comment colors and opacity ◾Show or hide comments ◾Record recently opened files ◾Open webpage by clicking links in document ◾Easily clear your recent documents list Farming Simulator 16 now in the Windows Store http://wmpoweruser.com/farming-simulator-16-now-in-the-windows-store/ For those who do not know, in the game you manage your own farm and drive massive machines in an open world. Farming Simulator 16 allows you to manage your own realistic farm in extraordinary detail. Plant, grow, harvest, and sell five different crops, raise cows and sheep, and sell timber at your own pace. Buy new fields to expand your farm land. Take direct control of harvesters and tractors, or hire AI helps and manage your growing farm from the full screen management map. As the newest in the series of Farming Simulator games, this game has the best of agriculture simulation. The game features massive tractors and other machines from over 20 brands of agricultural manufacturers, including New Holland, Case IH, Ponsse, Lamborghini, Horsch, Krone, Amazone, MAN and more. It features: New 3D graphics show even more detail on your machinery! Plant and harvest five different crops: Wheat, canola, corn, sugar beet and potatoes Sell your crops in a dynamic market Use realistic tractors and trucks from some of the biggest agriculture machine makers Feed your cows and sheep to produce and sell milk and wool Forestry has gone mobile! Harvest wood with dedicated machinery and sell the timber Manage AI helpers for better results http://s12.postimg.org/x1bnpxwjx/farming_simulator_16.jpg Edited January 17, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Καλησπέρα. Έγινε μεταφορά της εφαρμογής μου Best Player από Windows Phone σε Universal. Η έκδοση για Windows 8, Windows 8.1 (αν έχει μείνει κανείς), και για Windows 10 είναι διαθέσιμη εδώ (v3.6.0.0): Best Player Universal Αν έχετε χρόνο, ρίξτε μια ματιά και αν είναι δυνατόν ενημερώστε με --> εδώ <--για τυχόν προβλήματα. Δυστυχώς δεν έχω tablet και δεν είμαι σε θέση να τεστάρω την εφαρμογή. Ενημερώστε αν τρέχει εννοείται, τυχόν προβλήματα με aspect ratio, scaling κ.τ.λ. και οτιδήποτε άλλο θέλετε. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ector7 Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 (edited) Μια παρα πολυ καλη Universal Eφαρμογη Video Player και File Explorer μαζι(2 σε 1): Best Player Universal App απο το μελος του myphone.gr,faasf. Αναλυτικο review απο το myphone.gr θα βρειτε ΕΔΩ! Το ειδικο θεμα της εφαρμογης ,για απορίες και εισηγήσεις ΕΔΩ! Χαρακτηριστικά ως media player: 1. παίζει σχεδόν όλα τα φορμά βίντεο (MKV, FLV, TS, M2TS, AVI, DivX, VOB, MP4, MOV, MPG, WMV, κ.λπ.) 2. παίζει σχεδόν όλα τα φορμά ήχου (AAC, MP3, WMA, FLAC, OGG, WAV, κλπ) 3. δημιουργία λιστών αναπαραγωγής (playlists) από φακέλους 4. συνέπεια του 3. απευθείας αναπαραγωγή των φακέλων (δημιουργία λιστών και απευθείας αναπαραγωγή των). 5. διαβάζει όλους τους υπότιτλους από το φάκελο του αρχείου βίντεο φορτώνοντας τους σε λίστα, προσβάσιμη απευθείας από την οθόνη αναπαραγωγής και αυτόματα φορτώνει τους υπότιτλους με το ίδιο όνομα με το αρχείο βίντεο ή αν δεν είναι ίδιο, το πρώτο αρχείο υπότιτλων που βρέθηκε. 6. απευθείας φόρτωση των υποτίτλων από συμπιεσμένα αρχεία (δυνατότητα επιλογής: με ίδιο όνομα αρχείου ή από οποιοδήποτε) ** 7. πλήρως παραμετροποίησιμοι υπότιτλοι (χρώμα, σκιά, τη θέση, συγχρονισμός χρόνου, κλπ) 8. υποστηρίζει υπότιτλους τόσο Unicode όσο και μη-Unicode (.srt) 9. ομαλή αναπαραγωγή βίντεο υψηλής ανάλυσης 10. εμφάνιση όλων των αρχείων βίντεο, όλων των αρχείων ήχου, όλων των αρχείων εικόνας σε ξεχωριστούς φακέλους. 11. gestures (swiping) για τη θέση του χρόνου, ελέγχου έντασης 12. δυνατότητα επιλογής για αναζήτηση των υπότιτλων είτε με τον ενσωματωμένο διαχειριστή αρχείων, είτε με τον filepicker των windows ** Χαρακτηριστικά ως διαχειριστής αρχείων: 1. μπορεί να διαχειριστεί αρχεία εύκολα και γρήγορα (αποκοπή, αντιγραφή, μετακίνηση, μετονομασία, διαγραφή) με απεικόνιση της προόδου σε λειτουργία αντιγραφής. 2. πολλαπλή επιλογή αρχείων και φακέλων 3. γρήγορη φόρτωση των αρχείων και φακέλων 4. αποσυμπίεση αρχείων (zip, rar, 7zip, πίσσα, gzip) στον τρέχοντα φάκελο ή σε ξεχωριστό φάκελο με την ένδειξη προόδου 5. πλήρη πρόσβαση στους φακέλους του τηλεφώνου και στην κάρτα SD. 6. αυτόματη ανίχνευση των φακέλων που περιέχουν αρχεία πολυμέσων (με δυνατότητα απενεργοποίησης *) 7. μικρογραφίες των αρχείων (με δυνατότητα απενεργοποίησης *) 8. αυτόματη μέτρηση των αρχείων και φακέλων που περιέχονται σε κάθε φάκελο (με δυνατότητα απενεργοποίησης *) 9. ταξινόμηση κατ' όνομα, μέγεθος, ημερ/νια δημιουργίας (με δυνατότητα απενεργοποίησης *) 10. ο ιδιωτικός φάκελος μπορεί να προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης (*) απενεργοποιημένη λειτουργία --> ταχύτερη φόρτωση των αρχείων (**) απενεργοποιημένη προεπιλογή (αν και δεν επιφέρει ανιχνεύσιμη καθυστέρηση) (***) όταν είναι επιλεγμένος ο ενσωματωμένος διαχειριστής αρχείων είναι πιο εύκολη και πιο γρήγορη η αναζήτηση των υπότιτλων, αλλά όταν επιστρέφουμε στο διαχειριστή αρχείων πρέπει να ξαναφορτώνονται τα αρχεία (απουσία cache), με συνέπεια να έχουμε μια μικρή καθυστέρηση κατά τη φόρτωση. Όταν είναι επιλεγμένος ο filepicker των windows ισχύει το αντίθετο. Λίγο πιο αργή αναζήτηση των υπότιτλων, αλλά ακαριαία (λόγω της cache) εμφάνιση των αρχείων, κατά την επιστροφή από το βίντεο. (τα παραπάνω στην περίπτωση που δεν έχουν βρεθεί υπότιτλοι στον ίδιο φάκελο, διαφορετικά αυτοί είναι εύκολα προσβάσιμοι από τη λίστα στην οθόνη βίντεο) Καλησπέρα. Έγινε μεταφορά της εφαρμογής μου Best Player από Windows Phone σε Universal. Η έκδοση για Windows 8, Windows 8.1 (αν έχει μείνει κανείς), και για Windows 10 είναι διαθέσιμη εδώ (v3.6.0.0): Best Player Universal Αν έχετε χρόνο, ρίξτε μια ματιά και αν είναι δυνατόν ενημερώστε με --> εδώ <--για τυχόν προβλήματα. Δυστυχώς δεν έχω tablet και δεν είμαι σε θέση να τεστάρω την εφαρμογή. Ενημερώστε αν τρέχει εννοείται, τυχόν προβλήματα με aspect ratio, scaling κ.τ.λ. και οτιδήποτε άλλο θέλετε. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Πολυ ευχαριστη ειδηση της μεταφορας σε Universal Apps! Μην ανησυχεις για το τεσταρισμα της εφαρμογη,θα το κανουμε εμεις και θα εχεις και τον alextrela (και στo tablet ),"πανω απο το κεφαλι σου" για αλλαγες και βελτιωσεις!!!:p Edited January 26, 2016 by ector7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Ευχαριστώ πολύ ector. Πολύ ωραία. Ό,τι συγκεντρώσετε, ενημερώστε. Από την επόμενη Πέμπτη θα έχω 7-10 μέρες χρόνο να δουλέψω στις διορθώσεις/προσθήκες. Ούτως ή άλλως προσθήκες θα ακολουθήσουν και θα είναι πολλές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 (edited) Βασικά την εφαρμογή αυτήν την είχα αγοράσει στα Windows phone 8 πριν 3 χρόνια. Τωρα στα 8.1 x64 δεν μου τη εμφανίζει καν στην λίστα με τις αγορασμένες. Στα 10αρια δεν ξέρω τι γίνεται διοτι δεν τα εχω εγκατεστημένα αυτή την περίοδο. Πάντως κατα περίεργο τροπο η αξιολόγηση μου εμφανίζεται κανονικα στα 10 store οχι όμως στα 8.1 store που είχα κανει.(στο όνομα alejandro) https://www.microsoft.com/el-gr/store/apps/best-player/9wzdncrdpqsx Πάντως αλλη μια εφαρμογή καιρού είχα αγοράσει στα 8 και ουδέποτε εμφανίστηκε στον κατάλογο με τα αποκτηθέντα ακόμα και τωρα στα 10. Δεν ξέρω για πιο λογο έγινε αυτο. Πάντως κατέβασα την εφαρμογή σε δοκιμαστική μορφή προσπάθησα να παίξω ενα αρχείο video αλλα δεν άνοιγε καν. Θα ξανά προσπαθήσω αργότερα με διαφορετικά αρχεια. Πάντως εως σήμερα η μόνη εφαρμογή που παιζε πιο αψογα ελληνικούς υπότιτλους ειναι το ενσωματωμένο video player του film closet. Καμια αλλη απο τις γνωστές που μια παίζουν μια οχι για αυτο και χρησιμοποιώ το desktop bsplayer που δουλεύει παντα αψογα. Edited January 27, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Κακώς δε στην εμφανίζει. Πάντως υπάρχουν σοβαρά προβλήματα με το Store, τα οποία και έχω αναφέρει στη Microsoft. Αναμένω απάντηση. Και αυτό με τις κριτικές υφίσταται -και μένα μου εξαφανίζονται κριτικές, περίπου το 20%-, οπότε μάλλον έχουν να κάνουν με το store των 8.1. Εκτός από τα παραπάνω αναφέρονται πολλά προβλήματα με εγκατάσταση. Δυστυχώς δε νομίζω ότι θα λυθούν άμεσα. Όσον αφορά το αρχείο που δεν παίζει, δε νομίζω να φταίει το αρχείο. Μάλλον δε βρίσκει τη διαδρομή. Στους φακέλους μπορείς να μετακινηθείς; Τι μήνυμα σου εμφανίζει; Δυστυχώς δεν έχω Windows 8.1, οπότε δεν την έχω τεστάρει εκεί. Πάντως αφού μου γράφεις ότι δεν παίζει το αρχείο θα βρω αύριο ή μεθαύριο ένα desktop στα 8.1 x64 να την τεστάρω. Με δεξί κλικ --> άνοιγμα με --> Best Player , τι μήνυμα σου εμφανίζει; Το πρόβλημα με τις universal εφαρμογές, από ότι έχω προλάβει να τεστάρω, είναι ότι δεν υπάρχουν συμβατές διαδρομές ανάμεσα στις διαφορετικές συσκευές και λειτουργικά συστήματα. Επειδή έχω σχεδόν τελειώσει την έκδοση UWP, αυτό πλέον δεν υφίσταται. Δοκίμασε στην ίδια διαδρομή να βάλεις ένα αρχείο txt ή srt και προσπάθησε να το ανοίξεις (άνοιγμα με). Αν δε στο ανοίξει σημαίνει ότι δε βρίσκεται η διαδρομή και δε φταίει το φορμά του αρχείου video. Αν φτιαχτεί το παραπάνω οι υπότιτλοι θα παίξουν σωστά. Για να μη χαλάμε το thread, alex στείλε μου σε πμ, σε παρακαλώ ένα δείγμα του αρχείου, γράψε μου που το είχες εγκαταστήσει (π.χ. στο φάκελο videos, σε εξωτερικό σκληρό). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 (edited) Κακώς δε στην εμφανίζει. Πάντως υπάρχουν σοβαρά προβλήματα με το Store, τα οποία και έχω αναφέρει στη Microsoft. Αναμένω απάντηση. Και αυτό με τις κριτικές υφίσταται -και μένα μου εξαφανίζονται κριτικές, περίπου το 20%-, οπότε μάλλον έχουν να κάνουν με το store των 8.1. Εκτός από τα παραπάνω αναφέρονται πολλά προβλήματα με εγκατάσταση. Δυστυχώς δε νομίζω ότι θα λυθούν άμεσα. Όσον αφορά το αρχείο που δεν παίζει, δε νομίζω να φταίει το αρχείο. Μάλλον δε βρίσκει τη διαδρομή. Στους φακέλους μπορείς να μετακινηθείς; Τι μήνυμα σου εμφανίζει; Δυστυχώς δεν έχω Windows 8.1, οπότε δεν την έχω τεστάρει εκεί. Πάντως αφού μου γράφεις ότι δεν παίζει το αρχείο θα βρω αύριο ή μεθαύριο ένα desktop στα 8.1 x64 να την τεστάρω. Με δεξί κλικ --> άνοιγμα με --> Best Player , τι μήνυμα σου εμφανίζει; Το πρόβλημα με τις universal εφαρμογές, από ότι έχω προλάβει να τεστάρω, είναι ότι δεν υπάρχουν συμβατές διαδρομές ανάμεσα στις διαφορετικές συσκευές και λειτουργικά συστήματα. Επειδή έχω σχεδόν τελειώσει την έκδοση UWP, αυτό πλέον δεν υφίσταται. Δοκίμασε στην ίδια διαδρομή να βάλεις ένα αρχείο txt ή srt και προσπάθησε να το ανοίξεις (άνοιγμα με). Αν δε στο ανοίξει σημαίνει ότι δε βρίσκεται η διαδρομή και δε φταίει το φορμά του αρχείου video. Αν φτιαχτεί το παραπάνω οι υπότιτλοι θα παίξουν σωστά. Για να μη χαλάμε το thread, alex στείλε μου σε πμ, σε παρακαλώ ένα δείγμα του αρχείου, γράψε μου που το είχες εγκαταστήσει (π.χ. στο φάκελο videos, σε εξωτερικό σκληρό). Λοιπον για να παίξει πρεπει να μεταφέρω τα video αρχεια στο φάκελο video και μέσα απο την εφαρμογή να ανοίξω το συγκεκριμένο φάκελο για να παίξει το αρχείο. Υπότιτλους με την μια τους αναγνώρισε. Απλά στην αρχή με δυσκόλεψε διοτι εμφάνιζε mobile UI σε portrait mode και έπρεπε να παίξω λιγο με τις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Με δεξί κλικ --> άνοιγμα με --> Best Player δεν μου ανοίγει καθόλου η ανοίγει αλλα ενα full black screen βλέπω και τίποτα αλλο. Επίσης παρατήρησα οτι το live tile ειναι ενα ολόλευκο φόντο που δεν αναγράφει καμια πληροφορία ουτε καμια ενημέρωση η ανανέωση περιεχομένου. Επίσης στο acpect ratio ειτε έβαζα auto ειτε 16:10/16:9 το ίδιο και το αυτο. Πάντως full screen mode δεν μου έβγαζε καν και μιλάω σε tablet με 16:10 format 1920x1200 ανάλυση. Θα δοκιμάσω αργότερα και με αλλα video να τσεκάρω επιπλεον. Όλα αυτα στα 8.1 x64. Θα δοκιμάσω και αλλα 4-5 διαφορετικά αρχεια να δω αν θα παίξουν σωστα και το video και οι υπότιτλοι. Αν μείνω ευχαριστημένος θα την ξαναγορασω την εφαρμογή και ελπίζω να μην υπαρχουν θέματα με το store μελλοντικά και να μην μου την εμφανίζει στα αποκτηθεντα μαζί με τα αλλες εφαρμογες που εχω αγοράσει όλα αυτα τα 3 χρόνια. Edited January 27, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Να μην την ξανααγοράσεις. Θα το αναφέρω στη Microsoft. Όσον αφορά το tile δεν είναι live. Δεν το έχω κάνει. Θα φτιαχτεί. Κακώς όμως είναι ολόλευκο. Θα έπρεπε να έχει το χρώμα του θέματος του υπολογιστή. Θα το κοιτάξω. Στα 10αρια εμφανίζεται κανονικά, τουλάχιστον στον υπολογιστή μου. Αυτό για το mobile UI δεν κατάλαβα. Κανονικά θα έπρεπε να ξεκινάει σε landscape. Θα το δω και αυτό. Τέλος όσον αφορά τη διαδρομή, εκτός από τους προκαθορισμένους θα προστεθεί επιλογή έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να δηλώσει οποιοδήποτε φάκελο. Αυτό έχει να κάνει με την λειτουργία των windows store apps και με θέματα permissions που δίνονται από το χρηστή στις εφαρμογές για να μπορούν να προσπελαυνουν συγκεκριμένους φακελους. Με βρίσκει σύμφωνο πάντως αυτή η λογική. Και μια ερώτηση. Αν κανεις δεξί κλικ και άνοιγμα με στο αρχείο, από το φακελο βιντεος ή από εξωτερικό σκληρό αυτό δεν ανοίγει; Αν ναι κακώς. Θα το κοιτάξω γιατί συμβαίνει αυτό στα 8αρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 (edited) Να μην την ξανααγοράσεις. Θα το αναφέρω στη Microsoft. Όσον αφορά το tile δεν είναι live. Δεν το έχω κάνει. Θα φτιαχτεί. Κακώς όμως είναι ολόλευκο. Θα έπρεπε να έχει το χρώμα του θέματος του υπολογιστή. Θα το κοιτάξω. Στα 10αρια εμφανίζεται κανονικά, τουλάχιστον στον υπολογιστή μου. Αυτό για το mobile UI δεν κατάλαβα. Κανονικά θα έπρεπε να ξεκινάει σε landscape. Θα το δω και αυτό. Τέλος όσον αφορά τη διαδρομή, εκτός από τους προκαθορισμένους θα προστεθεί επιλογή έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να δηλώσει οποιοδήποτε φάκελο. Αυτό έχει να κάνει με την λειτουργία των windows store apps και με θέματα permissions που δίνονται από το χρηστή στις εφαρμογές για να μπορούν να προσπελαυνουν συγκεκριμένους φακελους. Με βρίσκει σύμφωνο πάντως αυτή η λογική. Και μια ερώτηση. Αν κανεις δεξί κλικ και άνοιγμα με στο αρχείο, από το φακελο βιντεος ή από εξωτερικό σκληρό αυτό δεν ανοίγει; Αν ναι κακώς. Θα το κοιτάξω γιατί συμβαίνει αυτό στα 8αρια Θα το δοκιμάσω και αυτο μέσω απο το φάκελο video η απο εξωτερικό να ανοίξω το αρχείο. Διοτι είχα δοκιμάσει απο αλλο φάκελο που εχω τα video συγκεντρωμένα,στο download συγκεκριμένα. Οπως και με το πως ανοίγει θα δοκιμάσω με επιπλεον αρχεια να το τεστάρω αν ανοίγει σε landscape οπως πρεπει η οπως σε portrait mode οπως την πρώτη φορα,ενω το είχα σε landscape το tablet. Θα ψάξω και στα email μου αν το εχω συγκρατήσει την αγορά που είχα κανει πριν 3 χρόνια. Edited January 27, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Τώρα είδα ότι τρέχεις από tablet. Δεν το είχα καταλάβει. Φαντάζομαι ότι υπάρχει το εικονίδιο που κλειδώνει ξεκλειδώνει το landscape, portrait. Όσον αφορά το aspect αυτό το περίμενα ότι θα υπάρξει πρόβλημα. Δυστυχώς για να το κάνω τέλειο πρέπει να βρω tablet. Θα το κοιτάξω. Τέλος ερώτηση για το full screen mode. Στο παράθυρο πάνω δεξιά δεν εμφανίζεται επιλογή για full screen mode; Εκεί που βρίσκονται τα εικονίδια ελαχιστοποίησης και κλεισιματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Τώρα είδα ότι τρέχεις από tablet. Δεν το είχα καταλάβει. Φαντάζομαι ότι υπάρχει το εικονίδιο που κλειδώνει ξεκλειδώνει το landscape, portrait. Όσον αφορά το aspect αυτό το περίμενα ότι θα υπάρξει πρόβλημα. Δυστυχώς για να το κάνω τέλειο πρέπει να βρω tablet. Θα το κοιτάξω. Τέλος ερώτηση για το full screen mode. Στο παράθυρο πάνω δεξιά δεν εμφανίζεται επιλογή για full screen mode; Εκεί που βρίσκονται τα εικονίδια ελαχιστοποίησης και κλεισιματος Θα το ψάξω πιο αναλυτικά και θα σου πω για το full screen mode αν εχει επιλογη extra που δεν την ειδα. Το εικονίδιο που κλειδώνει/ξεκλειδώνει landscape/portrait πάντως υπαρχει κανονικα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Κάνε τις δοκιμές και αν μπορείς γράψε αναλυτικά. Θα τα δω λίγο αργότερα για να ξέρω τι προβλήματα υπάρχουν, έτσι ώστε σιγά σιγά να διορθωθούν. Μια παρατήρηση. Υπάρχουν δυο κλειδώματα για την οθόνη. Ένα για το file explorer και ένα για το βίντεο. Αυτό εξυπηρετεί τα τηλεφώνα, γιατί είναι προτιμότερο να έχουμε portrait mode στον file explorer και landscape για video. Οπότε πρέπει να ρυθμιστούν ξεχωριστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ector7 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Αλεξ βρηκα το προβλημα με το aspect ratio. Για να δουλεψει πρεπει πρωτα να πατησει το Fill και μετα επελεξε καποιο απο τα αλλα AR.Μολις πατησεις το auto,σταθεροποιειται στο default και μενει! Αυτο στα windows 10. Στο θεμα με το κλειδωμα,οταν ειναι κλειδομενο το rotation της εφαρμογης σε περνει σε portal mode(απομηναρι λογικα απο την mobile εκδωση) και οταν ειναι ξεκλειδοτο ακολουθα την λογικη του λογισμικου. Το tile στα 10ρια δεν εχουν απλα το live ,αλλα ειναι μια χαρα οσο αφορα την εμφανηση,εχει το σημα της εφαρμογης στο κεντρο και το χρωμα που εχω για εγω για ολα τα tiles στο υπολοιπο! Τα βιντεο ξεκινουν απο οποιο φακελλο και να τα επιλεξω και αναγνωριζει κανονικα και ολους τους υποτιτλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 (edited) Φίλε μου όλα άψογα.:) Έπαιξα αλλά 2 βίντεο και υπότιτλοι με την μια τους αναγνώρισε αυτόματα,full screen mode όπως ανέφερε ο Έκτορας και ανοίγουν με την μια από τον ίδιο το φάκελο με τα video με open with. Και ανοίγει κανονικά σε landscape mode. Μόνο το live tile δεν φαίνεται να δουλεύει σωστά και μου εμφανίζει μόνιμα ένα ολολευκο φόντο. Ψιλό πταίσμα ίσως μελλοντικα σε update να λυθεί και αυτό. Πάντως σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα media player app φαίνεται να εμφανίζει και να παίζει τους ελληνικούς υπότιτλους άψογα που ήταν το μεγαλύτερο παραπονο μου. Όχι τυχαία μόνο οι ελληνικές εφαρμογές είναι πιο πλήρες σε αυτό όπως και το ενσωματωμένο media player της εφαρμογής film closet που ελληνική είναι Πάντως στην σελίδα της εφαρμογής του store στα 8.1 δεν εμφανίζει καθόλου μα καθόλου αξιολογήσεις. Κάποια πατάτα της MS. Ούτε βέβαια την δικιά μου. http://s21.postimg.org/3st1xo9dz/Screenshot_1.png http://s22.postimg.org/sis6fdyc1/Screenshot_2.png Edited January 27, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 (edited) Ότι βρεθεί, ή οποιοδήποτε feedback --> εδώ <-- Ούτως ή άλλως θα υπάρξουν πολλές προσθήκες, οπότε όλο και κάτι θα πάει στραβά. ρίξε μια ματιά εδώ --> εδώ <--. Ακολούθησε τις οδηγίες και γράψε αν σου ανοίγουν από οποιοδήποτε φάκελο με δεξί κλικ. Edited January 29, 2016 by faasf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 καλημέρα :D Στο mytube όταν κατεβάζουμε ένα βιντεακι που το αποθηκεύει??:worry: Έβλεπα χτες ένα βίντεο κ είπα δοκιμάσω αυτήν την δυνατότητα αλλά μετά δεν το έβρισκα πουθενά! Surface pro 3 με Windows 10!! Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 καλημέρα :D Στο mytube όταν κατεβάζουμε ένα βιντεακι που το αποθηκεύει??:worry: Έβλεπα χτες ένα βίντεο κ είπα δοκιμάσω αυτήν την δυνατότητα αλλά μετά δεν το έβρισκα πουθενά! Surface pro 3 με Windows 10!! Καλημέρα. Μπορείς να το δεις μέσα από την εφαρμογή μόνο. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Μια χαρά αποθηκεύονται στο φάκελο βίντεο -mytube και τα βλέπεις off line οπότε θες με οποιαδήποτε media player. Αυτά στα 8.1 στάνταρ, για τα 10 δεν ξέρω αν είναι διαφορετικό. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Καλημέρα. Μπορείς να το δεις μέσα από την εφαρμογή μόνο. Windows 10 έχεις? Μια χαρά αποθηκεύονται στο φάκελο βίντεο -mytube και τα βλέπεις off line οπότε θες με οποιαδήποτε media player. Αυτά στα 8.1 στάνταρ, για τα 10 δεν ξέρω αν είναι διαφορετικό. Θα το κοιτάξω! :) Ίσως να το έχουν αλλάξει στα 10 !! Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Windows 10 έχεις? Ναι..! Εγώ δεν μπορώ να τα παίξω με άλλο πρόγραμμα, παρά μόνο απο την εφαρμογή..! Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ector7 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 (edited) Στα windows 10 τα κατεβαζει στον default φακελο Videos σε υποφακελο mytube. Για καποιο λογο δε μου τα παιζει στο BS player,αλλα σε ολους τους υπολοιπους δεν εχουν προβλημα να παιξουν. Youtube apps που σου επιτρεπει να διαλεγεις,απο τις ρυθμησεις τους,σε ποιο φακελο να τα κατεβαζει και παιζουν με το BS: 1.Tubecast 2.Hyper for youtube 3.Exploret for youtube(σ'αυτον μπορεις να επιλεξει πολλαπλα βιντεο για κατεβασμα) Εχω προσεξει οτι ο BS player εχει καποιο θεμα με τα βιντεος που κατεβαζεις σε youtube εφαρμογες που δεν εχουν επιλογη που να κατεβαζουν τα αρχεια,οπως ειναι το mytube και το perfect tube. Edited February 8, 2016 by ector7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts