Jump to content

Σημαδεμένα κουδούνια

maria4790
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά καλησπερα.. να σας πω και γω το δραμα μου.. χτες με ειδοποιησαν οτι το κουδουνι της πολυκατοικιας μου ηταν σημαδεμενο με ενα κοκκινο σχεδιο πραγμα που σημαινει οτι η πολυκατοικια (η το διαμερισμα μου) ειναι στοχος ληστων.. τα παιξα.. ολο το βραδυ δε κοιμηθηκα και αφου το εσβησα καλεσα αστυνομια και απο εκει μου ειπαν να κλειδωνω και να εχω το νου μου.. Βραστα δλδ.. ενημερωσα και τους ενοικους διπλα και αποφασισαμε να καλεσουμε γενικη συνελευση για να συζητηθει το τι μπορει να γινει..απο θεμα ασφαλειας της πολυκατοικιας. Εχω κατατρομαξει.. προσπαθω να χαλαρωσω αλλα δυσκολευομαι. Σας εχει τυχει κατι αναλογο;

Μην τρελαίνεσαι...Όταν δουν ότι έσβησες το σημάδι, δεν θα ασχοληθούν με το διαμέρισμά σου...

Μην τρελαίνεσαι...Όταν δουν ότι έσβησες το σημάδι, δεν θα ασχοληθούν με το διαμέρισμά σου...

με πιανει μια υπερβολη δε λεω :lol:

αλλα θεωρησα σωστο να ενημερωσω κ την υπολοιπη πολυκατοικια.. η να βαλω κ συναγερμο.. που απο οτι μου λενε δεν σωζει

Τα σημάδια, τα οποία είναι παρωχημένη μέθοδος πλέον, έχουν τον ρόλο της ενημέρωσης του κλέφτη από τον συνεργό του που σε προγενέστερο χρόνο τσέκαρε την πολυκατοικία, περί των ωρών κατά τις οποίες αυτή είναι άδεια.

Θεωρώ, πάντως, πολύ πιθανό να σου/σας έκανε κάποιος πλάκα. Όπως έγραψα και παραπάνω, είναι μέθοδος που έχει εκλείψει...

προσπαθω να θυμηθω αν καποιος μου χτυπησε και δεν απαντησα.. στην αστυνομια μου ειπαν οτι ειχαν δει κ αλλες πολυκατοικιες σε αλλη οδο σημαδεμενες.. πιστευω ομως οπως λες οτι αφου σβηστηκε, θα το αγνοησουν

Τι κόκκινα κουδούνια και πράσινα άλογα, ποιος τα λέει αυτά; :wacko:

Τα μόνα σημάδια που βλέπω στα κουδούνια της οικοδομής είναι τα αυτοκόλλητα με το τηλέφωνο του κλειδαρά :lol::lol:

Τι κόκκινα κουδούνια και πράσινα άλογα, ποιος τα λέει αυτά; :wacko:

Τα μόνα σημάδια που βλέπω στα κουδούνια της οικοδομής είναι τα αυτοκόλλητα με το τηλέφωνο του κλειδαρά :lol::lol:

κ ομως οχι μονο σημαδια αλλα ολοκληρα σχεδια με επεξηγηση εχουν εφευρει.. περνανε ενας ενας κ επιβεβαιωνουν κ μετα μπουκαρουν στο σπιτι

Σημάδεψε όλες τις πολυκατοικίες της περιοχής με τον ίδιο τρόπο, για να τους μπερδέψεις.;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

χαχα δε ξερω αν κατι τετοιο θα ηταν αποτελεσματικο.. μια στις χιλιες να παρακολουθουν ακομη τη περιοχη την βαψαμε

Εχω δει αυτο σε αρκετα site αλλα δεν ξερω αν ισχυει ή ειναι μουφα.Συμφωνα με τον κωδικα, το Χ σημαινει οτι το εχουν βαλει στο ματι.Αν ισχυει θα μπορουσες να γραψεις εναν κυκλο πανω στο X,που υποτιθεται οτι σημαινει "τιποτα ενδιαφερον για να κλαπει"

Δεν είναι σε καμία περίπτωση πλάκα και το ζήσαμε στην πολυκατοικία του πεθερού μου.Δύο κουδούνια ήταν σημαδεμένα με σταυρούς και τα δύο σε ένοικους οι οποίοι λείπουν σχεδόν όλη μέρα λόγω δουλειάς και το σπίτι μένει άδειο.Και τα δύο σε διάστημα μίας βδομάδας εκλάπησαν.
Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Γι αυτο ακριβως και το εσβησα και θα ζητησω οσο πιο συντομα συνελευση. Αν και τελικα το συμβολο διπλ στο δικο μου εμοιαζε πιο πολυ για γυναικα μονη

Μαρία ξαναπάρε τηλέφωνο την αστυνομία και πες τους ότι ανακάλυψες το σημάδι "γυναίκα μόνη" στην πολυκατοικία σου και ότι είσαι στόχος ληστών. Όλη μέρα και αυτοί στα τηλέφωνα αμαρτία είναι, θέλουν κάτι να διασκεδάσουν.

Μετά αναστάτωσε όλη την πολυκατοικία και ζήτα ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ Γενική Συνέλευση, καλό θα ήταν να έβαζες και μερικές ανακοινώσεις στο ασανσέρ αλλά εξήγησε τον λόγο σε παρακαλώ, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Bonus points αν όλα αυτά γίνουν σε κλίμα πανικού, του στυλ "omg!!! Με έχουν σημαδέψει οι ληστές, δεν ξέρω πως να τους μπερδέψω!@1! Γειτόοοοοονοι, ΒΟΗΘΕΙΑ!".

Και ας ελπίσουμε να μην παρακολουθούν το σπίτι ακόμα οι ΚΛΕΦΤΗΔΕΣ (sic), την βάψαμε!

(Και όλοι αυτοί ψηφίζουν).

Μαρία ξαναπάρε τηλέφωνο την αστυνομία και πες τους ότι ανακάλυψες το σημάδι "γυναίκα μόνη" στην πολυκατοικία σου και ότι είσαι στόχος ληστών. Όλη μέρα και αυτοί στα τηλέφωνα αμαρτία είναι, θέλουν κάτι να διασκεδάσουν.

Μετά αναστάτωσε όλη την πολυκατοικία και ζήτα ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ Γενική Συνέλευση, καλό θα ήταν να έβαζες και μερικές ανακοινώσεις στο ασανσέρ αλλά εξήγησε τον λόγο σε παρακαλώ, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Bonus points αν όλα αυτά γίνουν σε κλίμα πανικού, του στυλ "omg!!! Με έχουν σημαδέψει οι ληστές, δεν ξέρω πως να τους μπερδέψω!@1! Γειτόοοοοονοι, ΒΟΗΘΕΙΑ!".

Και ας ελπίσουμε να μην παρακολουθούν το σπίτι ακόμα οι ΚΛΕΦΤΗΔΕΣ (sic), την βάψαμε!

(Και όλοι αυτοί ψηφίζουν).

διαισθανομαι ψηγματα trolling

εμένα πάντως όταν με κλέψανε, δεν είχα κάποιο σημάδι :p

Αλλά ακόμα και να δεχτούμε το οτι ειναι universal κωδικας επικοινωνίας ανάμεσα σε κλέφτες, που θεσπ'ιστηκε αυτό; Εχουν κάποιο φόρουμ πχ οπου ανακοινωνονται τα "σημάδια" τους;

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

το trolling δεν αρμόζει σε τέτοια θέματα.

Φυσικά και είναι υπαρκτά τα σημάδια,αν και όχι τόσο πολύ πλέον.

Στην δική μας πολυκατοικία μπούκαραν προχθές,ευτυχώς χωρίς να έχουμε περισσότερα ευτράπελα.

Το νου σας,κλειδώνετε πόρτες,και δεν ανοίγετε χωρίς να δείτε ποιος είναι.

Xiaomi 12 Pro

Παντως αποφασισα να βαλω συναγερμο. Μεγαλο κοστος αλλα απαραιτητο μετα απο κατι τετοιο. Ελπιζω να μην υπαρξει κανενα ευτραπελο

Οι διαρρήκτες το ξέρουν με τα σημάδια; Ούτε ο Ρομπέν των δασών δεν θα έβαζε σημάδια για να τα βλέπουν όλοι οι κλέφτες. Εκτός αν έχουν κάποιο σύλλογο και το κάνουν προς βοήθεια των λιγότερο έξυπνων κλεφτών.

Ειναι τσεκαρισμενι οτι τα σημαδια τα βαζουν αυτοι για να μαρκαρουν υποψηφιες πολυκατοικιες η μονοκατοικιες

Ειναι τσεκαρισμενι οτι τα σημαδια τα βαζουν αυτοι για να μαρκαρουν υποψηφιες πολυκατοικιες η μονοκατοικιες

Το εχει επιβεβαιώσει και ο σύλλογος κλεφτών;