Lefteriskou Δημοσιεύτηκε February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 24, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Έχω ενα s4 , την 05 έκδοση (1,9 ghz), στο οποίο έσπασε η οθόνη. Ζητάνε για επισκευή 170 με 200, και δεν αξίζει όταν παίρνει καινούριο με 270-280. Οπότε είμαι σε φάση αναζήτησης νέας συσκευής. 1η επιλογή το galaxy s4, 06 έκδοση με τον μεγάλο επεξεργαστή, κιάς πιυ έχω και τα πράγματα απο το παλιο s4 (θηκες, ζελατίνες κτλ) 2η επιλογή να πάω σε s5! Και 3η επιλογή, το galaxy Alpha που εμφανησιακά τουλάχιστον είναι φοβερό. Πείτε μου τις γνώμες σας, τα συν και τα πλην και κατα πόσο αξίζουν τα άλλα δυπ την χρηματική διαφορά απο το s4. Η χρήση που κάνω είναι πολύ ιντερνετ (κυριως 3/4G), ομιλία sms, σχεδόν καθόλου gamimg. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimsavv Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Έχω ενα s4 , την 05 έκδοση (1,9 ghz), στο οποίο έσπασε η οθόνη. Ζητάνε για επισκευή 170 με 200, και δεν αξίζει όταν παίρνει καινούριο με 270-280. Οπότε είμαι σε φάση αναζήτησης νέας συσκευής. 1η επιλογή το galaxy s4, 06 έκδοση με τον μεγάλο επεξεργαστή, κιάς πιυ έχω και τα πράγματα απο το παλιο s4 (θηκες, ζελατίνες κτλ) 2η επιλογή να πάω σε s5! Και 3η επιλογή, το galaxy Alpha που εμφανησιακά τουλάχιστον είναι φοβερό. Πείτε μου τις γνώμες σας, τα συν και τα πλην και κατα πόσο αξίζουν τα άλλα δυπ την χρηματική διαφορά απο το s4. Η χρήση που κάνω είναι πολύ ιντερνετ (κυριως 3/4G), ομιλία sms, σχεδόν καθόλου gamimg. Ευχαριστώ Και εγώ στη θέση σου μάλλον θα πουλούσα το σπασμένο σ4 και θα έπαιρνα κάτι άλλο.Τώρα από τις επιλογές που δίνεις,σ5 σου προτείνω,προφανώς καλύτερο απο σ4 στα πάντα,με πλεονέκτημα έναντι του alpha κυρίως σε οθόνη και μπαταρία.Αν όμως δεν είσαι κολλημένος με samsung υπάρχουν καλύτερες επιλογές σε αυτά τα λεφτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefteriskou Δημ. February 24, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Δεν ειμαι κολλημενος απλα σιγουρα δεν παιρνω lg/sony. Ειμαι ανοιχτός σε προτασεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Δεν ειμαι κολλημενος απλα σιγουρα δεν παιρνω lg/sony. Ειμαι ανοιχτός σε προτασεις! κίνα μεριά τότε :) κατι αλλο δεν υπαρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Εχεις ψαξει για καλο ανταλλακτικο απο Κινα? Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Δες και το Samsung Galaxy Α5 Έχει 5άρα οθόνη , 2GB Ram , πολύ λεπτό , full metal body , καλή μπαταρία ! :cool: Ξεκινά από τα 316,50 ευρώ ! http://www.skroutz.gr/s/6003622/Samsung-Galaxy-A5-16GB.html Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Εχεις ψαξει για καλο ανταλλακτικο απο Κινα? Huawei mate 7 έχω (πωλείται και στην Ελλάδα κανονικά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 (edited) Είτε το Α5 είτε το Αlpha. Δες τα και τα δυο και οποιο σου αρέσει περισσότερο. Και τα 2 έχουν πολλά θετικά και στα λεφτά τους σήμερα αξίζουν πολύ παραπάνω από το s4 Εδώ και στα δυο review http://www.notebookcheck.net/Samsung-Galaxy-A5-Smartphone-Review.136551.0.html http://www.notebookcheck.net/Samsung-Galaxy-Alpha-SM-G850F-Smartphone-Review.129097.0.html Edited February 25, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XMorsX Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Είτε το Α5 είτε το Αlpha. Δες τα και τα δυο και οποιο σου αρέσει περισσότερο. Και τα 2 έχουν πολλά θετικά και στα λεφτά τους σήμερα αξίζουν πολύ παραπάνω από το s4 Εδώ και στα δυο review http://www.notebookcheck.net/Samsung-Galaxy-A5-Smartphone-Review.136551.0.html http://www.notebookcheck.net/Samsung-Galaxy-Alpha-SM-G850F-Smartphone-Review.129097.0.html Αlpha και απο εμενα. To Α5 ειναι υποδεεστερο σε επεξεργαστη και καμερα, θα αποτελουσε πολυ καλη επιλογη αν ηταν φθηνοτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Αlpha και απο εμενα. To Α5 ειναι υποδεεστερο σε επεξεργαστη και καμερα, θα αποτελουσε πολυ καλη επιλογη αν ηταν φθηνοτερο. Το A5 έχει 5άρα οθόνη και αρκετά καλύτερη μπαταρία ! Αν διάβασες από την αρχή ο άνθρωπος λέει πως το θέλει κυρίως για internet , ομιλία και sms ! Επίσης από που και ως που έχει κατώτερη camera από το Alpha ????!! :blink: Βγάζει πάρα πολύ καλές φωτογραφίες ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XMorsX Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Το A5 έχει 5άρα οθόνη και αρκετά καλύτερη μπαταρία ! Αν διάβασες από την αρχή ο άνθρωπος λέει πως το θέλει κυρίως για internet , ομιλία και sms ! Επίσης από που και ως που έχει κατώτερη camera από το Alpha ????!! :blink: Βγάζει πάρα πολύ καλές φωτογραφίες ! Πιστεψε με, αν το ηθελε μονο για αυτα δε θα εδινε 300 + ευρω. :) Για την καμερα το εχω διαβασει σε reviews. Δεν εχω αποψη απο προσωπικη εμπειρια. Δες και το review απο το notebookcheck, και δες και την συγκριση με το alpha που ποσταρε ο alextrela. Οπως ειπα, το Α5 ειναι καλη συσκευη, αλλα ειναι ακριβη. Στα ιδια χρηματα το Alpha ειναι ανωτερο. Τον ιδιο επεξεργαστη εχει το Huawei G630s στα 140 ευρω. Δε λεω οτι ειναι ισαξια κινητα, αλλα ουτε διαφορα αξιας 200 ευρω εχουνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 ασε τα κινεζικα στην μπαντα. διαλεξε ενα απο τα 2 a5,alpha,πολυ καλες συσκευες. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefteriskou Δημ. February 26, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις! Αρχικα, δεν με ενδιαφερει κατι προς Κινα μερια (δεν τα σνομπαρω απλα δεν θα τα ηθελα ως την βασικη μου συσκευη). Κλεινω προς s5 να πω την αληθεια μου, αν και ακομα το σκεφτομαι. Δεν αποκλειω τιποτα. Η βασικη χρηση ειναι αυτη που ανεφερα, προφανως και δεν ειναι η μονη, το κινητο πλεον ειναι πολυεργαλειο. Γλυκοκοιταζω ιδιαιτερα το Αλφα, φοβαμαι μονο μην το παραμελησει η samsung σε support! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidas0 Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Και εγω σε αντιστοιχο διλλημα ειμαι. S5 vs alpha. Στα σκρουτζαδικα εχουν 40 με 50 ευρω διαφορα (αμελητεα για εμενα). Δυσκολη αποφαση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Παιδες πιστευω Alpha...ειναι πιο καλο απο το s5 κατα την γνωμη μου. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Κι απο μενα Galaxy Alpha.Πανεμορφο,λεπτο,ποιοτικο και σφαιρατο. Σε σχεση με το S5 υπολειπεται σε οθονη,ανθεκτικοτητα(σε σκονη και νερο) και ελλειψη καρτας sd. Απο την αλλη το S5 ειναι με διαφορα το ασχημοτερο galaxy S που εχει βγει μεχρι σημερα αλλα οκ γουστα ειναι αυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts