Jump to content

Επιλογή ανάμεσα σε samsung

Lefteriskou
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω ενα s4 , την 05 έκδοση (1,9 ghz), στο οποίο έσπασε η οθόνη. Ζητάνε για επισκευή 170 με 200, και δεν αξίζει όταν παίρνει καινούριο με 270-280.

Οπότε είμαι σε φάση αναζήτησης νέας συσκευής.

1η επιλογή το galaxy s4, 06 έκδοση με τον μεγάλο επεξεργαστή, κιάς πιυ έχω και τα πράγματα απο το παλιο s4 (θηκες, ζελατίνες κτλ)

2η επιλογή να πάω σε s5!

Και 3η επιλογή, το galaxy Alpha που εμφανησιακά τουλάχιστον είναι φοβερό.

Πείτε μου τις γνώμες σας, τα συν και τα πλην και κατα πόσο αξίζουν τα άλλα δυπ την χρηματική διαφορά απο το s4.

Η χρήση που κάνω είναι πολύ ιντερνετ (κυριως 3/4G), ομιλία sms, σχεδόν καθόλου gamimg.

Ευχαριστώ

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω ενα s4 , την 05 έκδοση (1,9 ghz), στο οποίο έσπασε η οθόνη. Ζητάνε για επισκευή 170 με 200, και δεν αξίζει όταν παίρνει καινούριο με 270-280.

Οπότε είμαι σε φάση αναζήτησης νέας συσκευής.

1η επιλογή το galaxy s4, 06 έκδοση με τον μεγάλο επεξεργαστή, κιάς πιυ έχω και τα πράγματα απο το παλιο s4 (θηκες, ζελατίνες κτλ)

2η επιλογή να πάω σε s5!

Και 3η επιλογή, το galaxy Alpha που εμφανησιακά τουλάχιστον είναι φοβερό.

Πείτε μου τις γνώμες σας, τα συν και τα πλην και κατα πόσο αξίζουν τα άλλα δυπ την χρηματική διαφορά απο το s4.

Η χρήση που κάνω είναι πολύ ιντερνετ (κυριως 3/4G), ομιλία sms, σχεδόν καθόλου gamimg.

Ευχαριστώ

Και εγώ στη θέση σου μάλλον θα πουλούσα το σπασμένο σ4 και θα έπαιρνα κάτι άλλο.Τώρα από τις επιλογές που δίνεις,σ5 σου προτείνω,προφανώς καλύτερο απο σ4 στα πάντα,με πλεονέκτημα έναντι του alpha κυρίως σε οθόνη και μπαταρία.Αν όμως δεν είσαι κολλημένος με samsung υπάρχουν καλύτερες επιλογές σε αυτά τα λεφτά.

Δεν ειμαι κολλημενος απλα σιγουρα δεν παιρνω lg/sony.

Ειμαι ανοιχτός σε προτασεις!

κίνα μεριά τότε :)

κατι αλλο δεν υπαρχει

Εχεις ψαξει για καλο ανταλλακτικο απο Κινα?
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Δες και το Samsung Galaxy Α5

Έχει 5άρα οθόνη , 2GB Ram , πολύ λεπτό , full metal body , καλή μπαταρία ! :cool:

Ξεκινά από τα 316,50 ευρώ !

http://www.skroutz.gr/s/6003622/Samsung-Galaxy-A5-16GB.html

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν...

Εχεις ψαξει για καλο ανταλλακτικο απο Κινα?

Huawei mate 7 έχω (πωλείται και στην Ελλάδα κανονικά)

Είτε το Α5 είτε το Αlpha.

Δες τα και τα δυο και οποιο σου αρέσει περισσότερο.

Και τα 2 έχουν πολλά θετικά και στα λεφτά τους σήμερα αξίζουν πολύ παραπάνω από το s4

Εδώ και στα δυο review

http://www.notebookcheck.net/Samsung-Galaxy-A5-Smartphone-Review.136551.0.html

http://www.notebookcheck.net/Samsung-Galaxy-Alpha-SM-G850F-Smartphone-Review.129097.0.html

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Είτε το Α5 είτε το Αlpha.

Δες τα και τα δυο και οποιο σου αρέσει περισσότερο.

Και τα 2 έχουν πολλά θετικά και στα λεφτά τους σήμερα αξίζουν πολύ παραπάνω από το s4

Εδώ και στα δυο review

http://www.notebookcheck.net/Samsung-Galaxy-A5-Smartphone-Review.136551.0.html

http://www.notebookcheck.net/Samsung-Galaxy-Alpha-SM-G850F-Smartphone-Review.129097.0.html

Αlpha και απο εμενα. To Α5 ειναι υποδεεστερο σε επεξεργαστη και καμερα, θα αποτελουσε πολυ καλη επιλογη αν ηταν φθηνοτερο.

Αlpha και απο εμενα. To Α5 ειναι υποδεεστερο σε επεξεργαστη και καμερα, θα αποτελουσε πολυ καλη επιλογη αν ηταν φθηνοτερο.

Το A5 έχει 5άρα οθόνη και αρκετά καλύτερη μπαταρία !

Αν διάβασες από την αρχή ο άνθρωπος λέει πως το θέλει κυρίως για internet , ομιλία και sms !

Επίσης από που και ως που έχει κατώτερη camera από το Alpha ????!! :blink:

Βγάζει πάρα πολύ καλές φωτογραφίες !

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν...

Το A5 έχει 5άρα οθόνη και αρκετά καλύτερη μπαταρία !

Αν διάβασες από την αρχή ο άνθρωπος λέει πως το θέλει κυρίως για internet , ομιλία και sms !

Επίσης από που και ως που έχει κατώτερη camera από το Alpha ????!! :blink:

Βγάζει πάρα πολύ καλές φωτογραφίες !

Πιστεψε με, αν το ηθελε μονο για αυτα δε θα εδινε 300 + ευρω. :)

Για την καμερα το εχω διαβασει σε reviews. Δεν εχω αποψη απο προσωπικη εμπειρια. Δες και το review απο το notebookcheck, και δες και την συγκριση με το alpha που ποσταρε ο alextrela.

Οπως ειπα, το Α5 ειναι καλη συσκευη, αλλα ειναι ακριβη. Στα ιδια χρηματα το Alpha ειναι ανωτερο. Τον ιδιο επεξεργαστη εχει το Huawei G630s στα 140 ευρω. Δε λεω οτι ειναι ισαξια κινητα, αλλα ουτε διαφορα αξιας 200 ευρω εχουνε.

ασε τα κινεζικα στην μπαντα.

διαλεξε ενα απο τα 2 a5,alpha,πολυ καλες συσκευες.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!

Αρχικα, δεν με ενδιαφερει κατι προς Κινα μερια (δεν τα σνομπαρω απλα δεν θα τα ηθελα ως την βασικη μου συσκευη).

Κλεινω προς s5 να πω την αληθεια μου, αν και ακομα το σκεφτομαι. Δεν αποκλειω τιποτα.

Η βασικη χρηση ειναι αυτη που ανεφερα, προφανως και δεν ειναι η μονη, το κινητο πλεον ειναι πολυεργαλειο.

Γλυκοκοιταζω ιδιαιτερα το Αλφα, φοβαμαι μονο μην το παραμελησει η samsung σε support!

Και εγω σε αντιστοιχο διλλημα ειμαι. S5 vs alpha. Στα σκρουτζαδικα εχουν 40 με 50 ευρω διαφορα (αμελητεα για εμενα). Δυσκολη αποφαση....

Παιδες πιστευω Alpha...ειναι πιο καλο απο το s5 κατα την γνωμη μου.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Κι απο μενα Galaxy Alpha.Πανεμορφο,λεπτο,ποιοτικο και σφαιρατο.

Σε σχεση με το S5 υπολειπεται σε οθονη,ανθεκτικοτητα(σε σκονη και νερο) και ελλειψη καρτας sd.

Απο την αλλη το S5 ειναι με διαφορα το ασχημοτερο galaxy S που εχει βγει μεχρι σημερα αλλα οκ γουστα ειναι αυτα.