Hunter Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 στο πεδιο που λεει inside ip βαζεις το ip της καρτας δικτυου του φιλου σου και στα πεδια ports βαζεις την πορτα 4899 και στα δυο, το outside ip το αφηνεις οπως ειναι Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 Να ρωτήσω κάτι άλλο; Το μηχάνημα συνδέεται με dsl από vivodi ή από οτε; Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. December 1, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mcde (30 Νοέ. 2004 , 17:47) Να ρωτήσω κάτι άλλο; Το μηχάνημα συνδέεται με dsl από vivodi ή από οτε; ote giati paizei kapoio rolo??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Καμιά φορά η vivodi κλείνει κάποια ports, γι'αυτό ρώτησα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. January 15, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter (30 Νοέ. 2004 , 17:47) στο πεδιο που λεει inside ip βαζεις το ip της καρτας δικτυου του φιλου σου και στα πεδια ports βαζεις την πορτα 4899 και στα δυο, το outside ip το αφηνεις οπως ειναι otan les ip kartas diktuou ennoeis thn ip pou bgazo apo to ipconfig? sosta? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. January 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2005 Εγώ χρησιμοποιώ το real VNC και παρόλο που έχω ανοίξει τα ports που χρειάζεται, δεν γίνεται η σύνδεση. Αν απενεργοποιήσω το ΝΑΤ (με το Default server) όλα ΟΚ. Ξέρει κανείς μήπως πρέπει να ανοίξω και κανα άλλο port από αυτά που δίνω στα settings; Έχω Speedtouch 530 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. January 31, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 akomh den exo kataferei tipota kapoios filos eipe na kano bridge connection gia na pernei to pc thn ip tou router allios den 8a mou doulepsei isxuei kati tetoio? kala den mporouse na uparxei ena aplo programmataki na kanei thn douleia nio8o toso xazos pou den mporo na to kano na doulepsei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 δεν ξέρω εάν κατάλαβα καλά αλλά; σε ένα δίκτυο, πλην ιντερνετ, χρησιμοποίησε το total commander. Υπάρχει στο http://www.tucows.gr. για να μπορέσεις να ''ανοίξεις'' τον δίσκο του άλλου χρήστη χωρίς να σε καταλάβει κιόλας και να δεις τα πάντα είναι δεν είναι share πατάς Net -> Show Admin Shares. Αυτό δουλεύει σε windows 2000, windows xp home & prof. windows 2000 server ;) . Εγώ αυτό το χρησιμοποιώ. Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. May 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2005 Δούλευα με το vnc και ήταν μια χαρά. Αλλα μόλις έβαλα dsl δεν λειτουργεί. Εχω ανοίξει τις πόρτες βέβαια. Δοκίμασα το radmin, γίνεται σύνδεση κανονικά χωρίς μάλιστα να έχω κάνει port forwarding, αλλα οταν μπαίνω σαν client με πετάει στο login του router. Οσο και αν έψαξα δεν βρήκα απάντηση σε κανένα forum. Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 Στο PC που θες να ελέγξεις βάζεις το DynDNS-Updater και το Radmin server. Στον υπολογιστή από τον οποίο θα ελέγχεις βάζεις το Radmin viewer. Προσπάθησα να κατεβάσω τον DynDNS-Updater και κατέβηκε και εγκατέστησα την έκδοση 3. Κατά την ρύθμισή του με ρωτάει για hostname. 1) Τι πρέπει να βάλω εκεί; 2) Έβαλα πάντως κάτι άσχετο και τρέχει το προγραμματάκι στο background. Τώρα πως μπορώ να δω από άλλον υπολογιστή την public IP αυτού που έχω εγκαταστήσει το DynDNS-Updater; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 Επίσης να πω ότι ο router μου είναι ο zyxel 650R και δεν έχει NATP μενού. Έχει NAT με υποκατηγορίες SUA only και Full feature. Πειραματίστηκα λίγο με αυτά αλλά τίποτα. Δεν μπορώ να συνδεθώ στον remote βάζοντας την public διεύθυνση του router. Οι ρυθμίσεις που μπορούν να γίνουν στα παραπάνω μενού είναι στα screenshot. Μπορεί κάποιος να διαφωτίσει λίγο την υπόθεση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 Για το router σου δεν ξέρω. Στο hostname βάζεις το hostname που έχεις κατοχυρώσει στο http://www.dyndns.com (π.χ. το mplampla.ath.cx) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 Για το router σου δεν ξέρω. Στο hostname βάζεις το hostname που έχεις κατοχυρώσει στο http://www.dyndns.com (π.χ. το mplampla.ath.cx) Το οποίο είναι επί πληρωμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 Το οποίο είναι επί πληρωμή; Όχι, free. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Για το router σου δεν ξέρω. Στο hostname βάζεις το hostname που έχεις κατοχυρώσει στο http://www.dyndns.com (π.χ. το mplampla.ath.cx) Τελικά κατάφερα να κατοχυρώσω δωρεάν ένα domain και έτρεξα το DynDNS Update στο pc. Την πρώτη φορά που έβαλα το domain στο pc που τρέχει το Remote Administrator Viewer συνδέθηκα κανονικά με το remote pc αλλά μετά που άλλαξε η IP (εσκεμμένα, μπήκα και βγήκα για να κάνω δοκιμή) δεν ξαναμπήκε με το domain που είχα κατωχυρώσει. Η νέα IP είδα ότι είχε περαστεί στο DynDNS Updater αλλά απ' ότι κατάλαβα δεν είχε γίνει αντιστοίχηση του domain με την νέα IP. Προσπάθησα και άλλες φορές αλλά τα ίδια. Ξέρει μήπως κανείς τι μπορεί να συμβαίνει και δεν ξαναμpαίνει με το domain που επέλεξα από την στιγμή που άλλαξε το IP; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Έχεις ρυθμίσει το DynDNS updater να κάνει ανανέωση στο domain σου; Το προσθέτεις στο manage accounts και συμπληρώνεις login/password. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Έχεις ρυθμίσει το DynDNS updater να κάνει ανανέωση στο domain σου; Το προσθέτεις στο manage accounts και συμπληρώνεις login/password. Βεβαίως το έχω κάνει, κάθε 10 λεπτά. Μετά από κάποια ώρα πάντως και πάλι δούλεψε το domain. Μήπως το site αργεί να ενημερώσει τον DNS για την καινούρια IP και γι'αυτό δεν έμπαινε αμέσως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts