toledo Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 παιδια οταν το δοκιμασει καποιος εδω στην ελλαδα θα δουμε τι λεει .....κατι ομως μου λεει πως θα βγαλει πολλα προβληματα για να δουμε? τα αλλα kingzone δεν εχουν βγαλει πολλα προβληματα!!! Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zimpilias Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 τα αλλα kingzone δεν εχουν βγαλει πολλα προβληματα!!! εγω που εχω δουλεψει με 2 κινγζονε κ1 δε θα ελεγα πως δεω εχουν προβληματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 καλησπερα, ειδα αυτο το βιντεο: ο τυπος δειχνει με την μεζουρα οτι ειναι 150mm μετραει και την οθονη διαγονιο 5,5 ιντσες αλλα μετα οταν ανοιγει το κινητο βλεπουμε περιμετρικα της μαυρες μπαρες!!!! αν βγαλουμε της μαυρες διαγωνιακα τοτε φτανουμε στο αποτελεσμα οτι πουλανε ενα 5.0 ιντσες με διαστασεις 5,5 ιντσες!!!!! μεγαλο φαουλ απο μενα ακυρο παμε για αλλο, κριμα και ειναι πολυ ομορφο τηλεφωνο για να το θαβουν ετσι και να περιμενουν απο τα προβατα (που υπαρχουν σιγουρα) να το αγορασουν!!! και να ειστε σιγουροι οτι θα το αγορασουν πολλοι!!!! ΑΥΤΑ Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 καλησπερα, ειδα αυτο το βιντεο: ο τυπος δειχνει με την μεζουρα οτι ειναι 150mm μετραει και την οθονη διαγονιο 5,5 ιντσες αλλα μετα οταν ανοιγει το κινητο βλεπουμε περιμετρικα της μαυρες μπαρες!!!! αν βγαλουμε της μαυρες διαγωνιακα τοτε φτανουμε στο αποτελεσμα οτι πουλανε ενα 5.0 ιντσες με διαστασεις 5,5 ιντσες!!!!! μεγαλο φαουλ απο μενα ακυρο παμε για αλλο, κριμα και ειναι πολυ ομορφο τηλεφωνο για να το θαβουν ετσι και να περιμενουν απο τα προβατα (που υπαρχουν σιγουρα) να το αγορασουν!!! και να ειστε σιγουροι οτι θα το αγορασουν πολλοι!!!! ΑΥΤΑ Σαν να εχεις δικιο φιλε μου, το μετραει και το βγαζει 5.5" αλλα εχει μαυρες μπαρες γυρω απο την οθονη.....η μηπως φταιει το μετρο που χρησιμοποιει επειδη ειναι κινεζικο? Παντως πρεπει να το προσεξουμε αυτο, οι διαστασεις του μεχρι τωρα δεν ειναι σαφεις πουθενα και απο κανεναν. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Σαν να εχεις δικιο φιλε μου, το μετραει και το βγαζει 5.5" αλλα εχει μαυρες μπαρες γυρω απο την οθονη.....η μηπως φταιει το μετρο που χρησιμοποιει επειδη ειναι κινεζικο? Παντως πρεπει να το προσεξουμε αυτο, οι διαστασεις του μεχρι τωρα δεν ειναι σαφεις πουθενα και απο κανεναν. αστο να μην εχουμε τιποτα κλαψες οταν ερθει παμε για meizu H jiayu s3 H ecoo aurora δεν ξερω ακομα Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Εγώ το χτυπησα απο everbuying με κουπόνι εγγραφής 12% -2% απ το mobile site και κάτι ποντους που μου έδωσε στα 178,90$. Απο 15/3 λέει οτι ξεκινάει για να δουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Εγώ το χτυπησα απο everbuying με κουπόνι εγγραφής 12% -2% απ το mobile site και κάτι ποντους που μου έδωσε στα 178,90$. Απο 15/3 λέει οτι ξεκινάει για να δουμε! ερωτιση: δεν σε πειραξε που εχει αυτες της μπαρες γυρο απο την οθονη? Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 ερωτιση: δεν σε πειραξε που εχει αυτες της μπαρες γυρο απο την οθονη? Δεν θα με χαλαγε να μη τις έχει αλλά μου άρεσε τόσο πολύ σαν design που θα το αντεξω. Και ήμουν έτοιμος να πάρω το meizu m1 note μέχρι που έπεσα καταλάθος πανω σ'αυτο και μου έκανε το κλικ παραπανω! Ελπίζω να βγει καλό γιατί δεν έχω ξαναπάρει kingzone και δεν έχω διαβάσει και σχόλια για την εταιρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 αστο να μην εχουμε τιποτα κλαψες οταν ερθει παμε για meizu H jiayu s3 H ecoo aurora δεν ξερω ακομα jiayu s3 εχω φερει 2, ειναι απλα τουμπανο, η μονη ταλαιπωρια μου ηταν να περασω τα google play services. Κατα τ αλλα τα σπαει!!! Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 jiayu s3 εχω φερει 2, ειναι απλα τουμπανο, η μονη ταλαιπωρια μου ηταν να περασω τα google play services. Κατα τ αλλα τα σπαει!!! κι εμενα μου αρεσει πολυ απλα θα το ηθελα λιγο πιο μεταλικο περιμετρικα στιλ kingzone ας πουμε Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 κι εμενα μου αρεσει πολυ απλα θα το ηθελα λιγο πιο μεταλικο περιμετρικα στιλ kingzone ας πουμε Ναι εχεις δικιο, απο design ειναι πολυ πολυ λιτο και σπαρτιατικο, but its whats under the hood that matters....... Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Το παρέλαβε τελικα κανεις? Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Εχουμε ακομα δρομο,καποια κοματια βγηκαν στης 16 Μαρτιου τα υπολοιπα απο 25 Μαρτιου και μετα θα φυγουν για τους κατοχους τους(μαζι και το δικο μου)! Παντως στο youtube κυκλοφορουν αρκετα βιντεακια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Παραγγελθηκε σημερα στην τιμη των $179.98 απο Gearbest.com με χρηση κουπονιου GBKZ1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Παραγγελθηκε σημερα στην τιμη των $179.98 απο Gearbest.com με χρηση κουπονιου GBKZ1 Τζαμπα.....αξιοπιστο το gearbest παιδια? Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Τζαμπα.....αξιοπιστο το gearbest παιδια? Καλο ειναι,λιγο αργο αλλα οκ,μολις σημερα παρελαβε ξαδερφος ενα που του ειχα παραγγειλει απο εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Το δικο μου σημερα πηρε το δρομο για Ελλαδα,για να δουμε ποτε θα ρθει! Στο τελευταιο βιντεο λεει για καπως αργο gps την πρωτη φορα που θα χρησιμοποιηθει,μετα κλειδωνει σε 10 δευτερα. Και επισης το fingerprint ειναι λιγο δυσκοιλιο :p Antutu 43k+ το εργαλειο! Βαλτε Αγγλικους υποτιτλους για να δειτε τι λεει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Το δικο μου σημερα πηρε το δρομο για Ελλαδα,για να δουμε ποτε θα ρθει! Στο τελευταιο βιντεο λεει για καπως αργο gps την πρωτη φορα που θα χρησιμοποιηθει,μετα κλειδωνει σε 10 δευτερα. Και επισης το fingerprint ειναι λιγο δυσκοιλιο :p Antutu 43k+ το εργαλειο! Βαλτε Αγγλικους υποτιτλους για να δειτε τι λεει! antutu 43k+ γιατι εχει αναλυση οθονης 1280χ720, για βαλτο να τρεξει σε 1920χ1080 οπως το s3 να δω τι πουλακια πιανει!!!!! παντως ειναι καλο (ετσι φαινεται δλδ) και μολις σας ερθει θελουμε φωτο και βιντεο, φυσικα θελουμε και εκτενη και λεπτομερη παρουσιαση. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 antutu 43k+ γιατι εχει αναλυση οθονης 1280χ720, για βαλτο να τρεξει σε 1920χ1080 οπως το s3 να δω τι πουλακια πιανει!!!!! παντως ειναι καλο (ετσι φαινεται δλδ) και μολις σας ερθει θελουμε φωτο και βιντεο, φυσικα θελουμε και εκτενη και λεπτομερη παρουσιαση. Καλα αυτο το antutu ειναι για να γινεται κουβεντα μονο,δεν ειναι και κατι σοβαρο,αλλα να σου πω την αληθεια κατα διαστηματα διαβαζω απο παλιους και εμπειρους οτι προτειμανε το απλο hd απ το fhd,θες για καταναλωση θες για οτι δεν ειναι και τοσο εμφανης η διαφορα κτλ! Δηλαδη για να καταλαβω αν ειχε fhd,θα ειχε μικροτερη βαθμολογια? Πως γινεται αυτο,αληθεια δεν ξερω. Εννοείται οτι μολις ερθει θα γινει παρουσιαση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. March 24, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Καλα αυτο το antutu ειναι για να γινεται κουβεντα μονο,δεν ειναι και κατι σοβαρο,αλλα να σου πω την αληθεια κατα διαστηματα διαβαζω απο παλιους και εμπειρους οτι προτειμανε το απλο hd απ το fhd,θες για καταναλωση θες για οτι δεν ειναι και τοσο εμφανης η διαφορα κτλ! Δηλαδη για να καταλαβω αν ειχε fhd,θα ειχε μικροτερη βαθμολογια? Πως γινεται αυτο,αληθεια δεν ξερω. Εννοείται οτι μολις ερθει θα γινει παρουσιαση! οι οθονες fhd εχουν περισσότερα ppi(pixels per incha) απο μια hd οθόνη..έτσι για την παραγωγή τους ζορίζετε παραπάνω η κάρτα γραφικών..η αν θές πιο απλά τα εκατό μέτρα θα τρέξεις πιο γρήγορα αν κουβαλάς ένα τσουβάλι 50 κιλών η ένα τσουβάλι 20 κιλών? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 HD και παλι HD παιδιά.Προτιμώ μπαταρία και μικρότερη επιβάρυνση της GPU παρά ψυχολογικούς εξαναγκασμούς για το τι "πρεπει" να έχουμε. Το s3 και το m1 note έφαγαν x απο μένα.Άντε να δουμε τι ψάρια πιάνει αυτό μπας και ψηθω να αλλάξω συσκευή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Οι σημερινοί επεξεργαστές σηκώνουν άνετα το 1080p. Εδώ το σηκώνει ο διχρονος 6589, οι σημερινοί θα νιαστουν? ΥΓ. : Και με καμιά 320x240 να βλέπατε επιδόσεις... 70 χιλιάρικα θα πήγαινε στο antutu. Στα κινητά υπάρχει διαφορά μέχρι τουλάχιστον 1080p... Μετά μπαίνει λίγο το placebo. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 ΟΚ!! ξεφυγαμε και θα μας πεταξουν εξω απο τον νημα παιδια, το θεμα ειναι το κινητακι να το παρει καποιος και να μας πει εντυπωσεις και εμπειρια χρησης. Το θεμα ειναι να το παρουν αρκετοι για πιο ασφαλή συμπερασματα! Δεν ξερω αν ειδατε το βιντεακι που εβαλα πιο πανω,αυτος ο τρελος λεει οτι τα πρωτα που βγηκαν ειχαν καποια θεματακια που μετα απο αναβαθμιση εξαλειφθηκαν,και τωρα δουλευουν ολα σωστα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexb7 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Παίδες κοιτάω για κινέζικο κινητάκι και ψάχνομαι για κάτι καλό. Είδα το Kingzone Z1. Λέτε να είναι καλό; Τι γνώμη έχετε για την Κingzone ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Φιλε μου θα σου πουμε ευελπιστω σε κανενα μηνα απο τωρα...Υπομονη μεχρι τοτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts