nikolas81 Δημοσιεύτηκε February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 19, 2015 Καλησπέρα παιδια! Υπάρχει περίπτωση να μπορούμε να απενεργοποιήσουμε τους ενοχλητικούς ήχους του viber όταν είμαστε μεσα στην εφαρμογή;ο μόνος τρόπος που το καταφέρνω ειναι να βάζω το κινητό στο αθόρυβο αλλα μετα το ξεχνάω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Καλησπέρα παιδια! Υπάρχει περίπτωση να μπορούμε να απενεργοποιήσουμε τους ενοχλητικούς ήχους του viber όταν είμαστε μεσα στην εφαρμογή;ο μόνος τρόπος που το καταφέρνω ειναι να βάζω το κινητό στο αθόρυβο αλλα μετα το ξεχνάω! Να πας ρυθμίσεις, viber γνωστοποιήσεις και εκει βγάλε τον ήχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas81 Δημ. February 20, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Και πάλι ο ήχος συνεχίζεται!μονο όταν το βάζω στο αθόρυβο σταματαει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Και πάλι ο ήχος συνεχίζεται!μονο όταν το βάζω στο αθόρυβο σταματαει! Δε νομιζω πως υπαρχει λυση! Και ολα να τα απενεργοποιησεις (εκτος απ το αθορυβο) οταν εισαι μεσα στην εφαρμογη και σου ερθει κατι, ακουγεται!! Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsaldari Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Καλησπέρα. Υπάρχει λύση. Έχω Android. Πρέπει να επιλέξεις στις ρυθμίσεις να ακούγεται κανονικά ο ήχος όταν έρχεται εισερχόμενο μήνυμα απλά πρέπει να επιλέξεις έναν αθόρυβο ήχο. Εγώ βρήκα από Zedge ένα silence Ελπίζω να βοηθησα λιγάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas81 Δημ. January 14, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Σ ευχαριστώ πολυ φιλε μου που απάντησες!!!δυστηχως εχω iPhone κ λογικα δεν θα γίνεται . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Σ ευχαριστώ πολυ φιλε μου που απάντησες!!!δυστηχως εχω iPhone κ λογικα δεν θα γίνεται . Δεν ... WhatsApp Long Live the King. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Παρατηρησε κανεις μετα την αναβαθμιση σε ios10 και update του app οτι πλεον αλλαξε ο ηχος των μηνυματων; Αντικαταστασθηκε με αυτον της κλασσικης ειδοποιησης και πλεον δεν ξεχωριζεις αν ειναι του viber ή κατι αλλο. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 (edited) Παρατηρησε κανεις μετα την αναβαθμιση σε ios10 και update του app οτι πλεον αλλαξε ο ηχος των μηνυματων; Αντικαταστασθηκε με αυτον της κλασσικης ειδοποιησης και πλεον δεν ξεχωριζεις αν ειναι του viber ή κατι αλλο. Ναι νομίζω άλλαξε, έχεις δίκιο. Το άκουσα πριν λίγο αλλά δεν έδωσα σημασία γιατί νόμιζα πως είναι το whatsapp. Θα το κοιτάξω όμως ξανά για σίγουρα. EDIT Μπα όχι δεν έχει αλλάξει ο ήχος. Είναι ο ίδιος όπως ήταν. Τώρ το δοκίμασα σε 6 plus και iPhone 5. Edited September 25, 2016 by stendor Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros20 Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Παρατηρησε κανεις μετα την αναβαθμιση σε ios10 και update του app οτι πλεον αλλαξε ο ηχος των μηνυματων; Αντικαταστασθηκε με αυτον της κλασσικης ειδοποιησης και πλεον δεν ξεχωριζεις αν ειναι του viber ή κατι αλλο. Εμένα έχει αλλάξει....βρεθηκε τρόπος μήπως τρόπος πως μπορούμε να κάνουμε αλλαγή στον ήχο ώστε να ξέρω αν είναι κλήση δικτύου ή της εφαρμογής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Εμένα έχει αλλάξει....βρεθηκε τρόπος μήπως τρόπος πως μπορούμε να κάνουμε αλλαγή στον ήχο ώστε να ξέρω αν είναι κλήση δικτύου ή της εφαρμογής; Ο ηχος τοτε που ειχε αλλαξει ηταν στα μηνυματα δεν ξερω για τις κλησεις. Βεβαια διορθωθηκε αμεσα με νεο update που ειχε βγαλει η εφαρμογη. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros20 Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 Ο ηχος τοτε που ειχε αλλαξει ηταν στα μηνυματα δεν ξερω για τις κλησεις. Βεβαια διορθωθηκε αμεσα με νεο update που ειχε βγαλει η εφαρμογη. Με τον ήχο στα μηνύματα δεν αντιμετωπίζω θέμα πάρα μόνο στις κλήσεις όπως το ίδιο "θέμα"έχω και στο messenger αλλά δεν βρίσκω πουθενά επιλογή αλλαγής ήχου κλήσης.Ειπα μήπως αν κάνω απεγκατασταση και ξανά εγκατάσταση άλλαζε κάτι αλλά δεν άλλαξε τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts