in7ictus Δημοσιεύτηκε February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 16, 2015 (edited) Καλησπέρα στην κοινότητα! Σκέφτομαι να αγοράσω το πρώτο μου σοβαρό smartphone, καθώς το χρειάζομαι για τη δουλειά, και θέλω καλές προτάσεις από ελληνική ή κινέζικη αγορά και αξιόπιστα e-shops με τα εξής χαρακτηριστικά: - τιμή γύρω στα 125 ευρώ - android 4.3+ - οθόνη 4" - 4.7" (εύκολη χρήση με το ένα χέρι με άλλα λόγια) - διπύρηνος επεξεργαστής - μνήμη 1GB+ - δυνατή μπαταρία (να μπορεί να βγάλει ολόκληρη μέρα με ανοιχτά δεδομένα και βασική χρήση και να διαρκέσει) - να μην lagάρει σε βασικά πράγματα όπως πλοήγηση στο internet και καθημερινές εφαρμογές Edited February 16, 2015 by in7ictus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Αν πας στα 150 περνεις moto g πρωτης γενιας Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 (edited) Σημερα με κουπονι στο Pandawill το Coolpad F1 στα 130$.Την Πεμπτη στο happy hour του ιδιου μαγαζιου το Huawei Honor 3C στα 120$.Τελος το ΖΤΕ V5 2GB στα 130$.Τρεις κορυφαιες συσκευες με οθονη 5 ιντσων.Θα τη συνηθισεις πολυ ευκολα.Πιο κατω σε ιντσες δεν υπαρχει κατι που να μπορει να τα ανταγωνιστει.Τις συσκευες μπορεις να τις δεις και στο κορυφαιο vickmall και τα απολυτα αξιοπιστα b2cbuying & to2c. Edited February 17, 2015 by arisg90 Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
in7ictus Δημ. February 17, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 (edited) Νομίζω ότι αν βρω το Motorola Moto G στα 150 ευρώ θα το προτιμήσω από τα κινέζικα (διορθώστε με αν κάνω λάθος). Υπάρχει το Motorola Moto G σε καλή τιμή σε αξιόπιστο e-shop; Επίσης η διαφορά 3G με 4G είναι εμφανής και αν ναι που; Edited February 17, 2015 by in7ictus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vidokis Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 το Moto g είναι πολύ καλή επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 το coolpad f1 ειναι πολυ μα πολυ ανωτερο του moto G. το παρελαβε φιλος μου πριν απο 2-3 βδομαδες, του βαλαμε αλλη ρομ και το κινητο πεταει απλα. φοβερη ποιοητητα κατασκευης, πολυ υποστηριξη στο φορουμ σε περιπτωση που χρειαστεις κατι, και πολυ ομορφο απο κοντα. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Νομίζω ότι αν βρω το Motorola Moto G στα 150 ευρώ θα το προτιμήσω από τα κινέζικα (διορθώστε με αν κάνω λάθος). Υπάρχει το Motorola Moto G σε καλή τιμή σε αξιόπιστο e-shop; Επίσης η διαφορά 3G με 4G είναι εμφανής και αν ναι που; κι εγω αυτο θα σου προτεινα αντι να μπλεκεις με αγορες του εξωτερικου που αν σου κατσει στραβη και βγαλει καμια βλαβη μπορει να περιμενεις 1 μηνα και. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karavmad Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Επισης στα χρηματα που δνεις ειναι και το LG L90 που προσωπικη αποψη θεωρω καλυτερο απο Moto γ 1ης γενειας Παράθεση www.madphone.net :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 LG L90 ή LG L90 II? To II χάνει μηνύματα και κλήσεις....όχι κάθε μέρα, αλλά χάνει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Επισης στα χρηματα που δνεις ειναι και το LG L90 που προσωπικη αποψη θεωρω καλυτερο απο Moto γ 1ης γενειας θα συμφωνήσω απόλυτα. Και με πολύ δυνατή μπαταρία να συμπληρώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Xperia M στα 110 αξιζει; Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Xperia M στα 110 αξιζει; Πολύ μικρή οθόνη και ξεπερασμένο πλέον τηλέφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
in7ictus Δημ. February 27, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 http://tokinito.gr/page/default.asp?id=64&la=1&prID=1520 αυτή είναι καλή προσφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 http://tokinito.gr/page/default.asp?id=64&la=1&prID=1520 αυτή είναι καλή προσφορά; Ναι, αρκεί να σου φτάνουν τα 5gb στην ουσία διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου. Με 18 ευρώ παραπάνω παίρνεις τη 4G έκδοση που έχει και micro sd slot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
in7ictus Δημ. March 2, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Τελικά κατέληξα ότι και το Lenovo A806 μου κάνει. Να το προτιμήσω σε σχέση με το Moto G 1st Gen; Μήπως υπάρχει καλό κινέζικο με μικρότερη οθόνη 4,5"-4,7"; Πείτε γνώμες να φύγει σήμερα η παραγγελία! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XMorsX Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Τελικά κατέληξα ότι και το Lenovo A806 μου κάνει. Να το προτιμήσω σε σχέση με το Moto G 1st Gen; Μήπως υπάρχει καλό κινέζικο με μικρότερη οθόνη 4,5"-4,7"; Πείτε γνώμες να φύγει σήμερα η παραγγελία! :) Eιμαι κατοχος του, ειναι ικανοποιητικο, οχι ομως κατι ιδιαιτερο. Αν το παρεις παρτο απο το vickmall που το στελνουν με μεταφρασμενη απροβληματιστη rom. Εγω όμως στη θεση θα έπερνα ενα πιο καινουριο τηλεφωνο. Κοιτα το Εlephone P6000. Πιο καινουρια κατασκευη με 64abito επεξεργαστη, συνολικα πολυ ωραια συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
in7ictus Δημ. March 4, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Eιμαι κατοχος του, ειναι ικανοποιητικο, οχι ομως κατι ιδιαιτερο. Αν το παρεις παρτο απο το vickmall που το στελνουν με μεταφρασμενη απροβληματιστη rom. Εγω όμως στη θεση θα έπερνα ενα πιο καινουριο τηλεφωνο. Κοιτα το Εlephone P6000. Πιο καινουρια κατασκευη με 64abito επεξεργαστη, συνολικα πολυ ωραια συσκευη. Έκανα χθες την παραγγελία. Ωστόσο το lenovo a806 μου είπαν ότι δεν το έχουν stock και το περιμένουν, οπότε τους ρώτησα αν μπορώ να αλλάξω την παραγγελία μου και μου απάντησαν θετικά. Το πλεονέκτημα του elephone απ' ότι καταλαβαίνω είναι στον επεξεργαστή, που παρόλο τους λιγότερους πυρήνες του επείδη είναι 64bits πατάει τον 8πύρηνο του lenovo και επιπρόσθετα μπορεί να πάρει lolipop, και στην μπαταρία. Σωστά; Μόνο η ποιότητα κατασκευής πρέπει να είναι καλύτερη στο lenovo επειδή έχει και αλουμίνιο. Λέτε αλλάξω την παραγγελία και να πάρω στο elephone ακόμα κι αν δεν είναι τόσο "επώνυμο" όσο το lenovάκι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XMorsX Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Έκανα χθες την παραγγελία. Ωστόσο το lenovo a806 μου είπαν ότι δεν το έχουν stock και το περιμένουν, οπότε τους ρώτησα αν μπορώ να αλλάξω την παραγγελία μου και μου απάντησαν θετικά. Το πλεονέκτημα του elephone απ' ότι καταλαβαίνω είναι στον επεξεργαστή, που παρόλο τους λιγότερους πυρήνες του επείδη είναι 64bits πατάει τον 8πύρηνο του lenovo και επιπρόσθετα μπορεί να πάρει lolipop, και στην μπαταρία. Σωστά; Μόνο η ποιότητα κατασκευής πρέπει να είναι καλύτερη στο lenovo επειδή έχει και αλουμίνιο. Λέτε αλλάξω την παραγγελία και να πάρω στο elephone ακόμα κι αν δεν είναι τόσο "επώνυμο" όσο το lenovάκι; Οπως τα ειπες, επεξεργαστης, lollipop, μαλλον και αυτονομια, μπορει και καμερα. Ουτε η ποιοτητα κατασκευης του lenovo εντυπωσιαζει (δεν εχω παραπονο βεβαια) οποτε μη σκας για αυτο. Το μονο που δε ξερω ειναι το community του elephone στην ελλαδα ποσο δραστηριο ειναι, του lenovo παντως ειναι σιγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
in7ictus Δημ. March 5, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Έχουν το elephone in stock και είμαι σε δίλημμα να αλλάξω την παραγγελία! Μάγκες πείτε απόψεις: Lenovo A806 ή Elephone P6000; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian2004 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Έχουν το elephone in stock και είμαι σε δίλημμα να αλλάξω την παραγγελία! Μάγκες πείτε απόψεις: Lenovo A806 ή Elephone P6000; Lenovo πιο σίγουρο στο τι θα πάρεις. Το Elephone όμως είναι πιο μουράτο και δυνατό κατά την άποψή μου. Καλές επιλογές και τα 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Το αντίστοιχο του P6000 σε Lenovo, πάει πάνω από 200 ευρώ...... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts