anastasiszn Δημ. August 19, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Τελικά χρειάστηκε 44 λεπτά για να bootάρει και γενικά δημιουργεί κολλήματα. Πέταμα αναγκαστικά... Τι λογισμικο εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Τι λογισμικο εχεις? Έχω lollipop 5.0. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Παιδιά, είμαι κάτοχος ενός Ecoo e04 plus. Το έχω root με την εργοστασιακή rom. Χθες προσπάθησα να του εγκαταστήσω το Xposed framework με τον Xposed installer. Μου έβγαλε ένα μήνυμα, το οποίο μου έλεγε πως λόγω του Aliyun OS το Xposed framework δεν μπορεί να εγκατασταθεί , και πως η εγκατάσταση του μπορεί να προκαλέσει bootloop. Καμιά ιδέα για το πως μπορώ να προβώ σε εγκατάσταση του? Δεν έχω custom recovery. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Χωρίς custom recovery και ρούτ, απλά το ξεχνάς. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Χωρίς custom recovery και ρούτ, απλά το ξεχνάς. Root το έχω, χωρίς custom recovery δε γίνεται? Γιατί σε ένα Sony xperia e1 που έχω, η custom recovery δεν μου χρειάστηκε στην εγκατάσταση του Xposed framework. Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Το custom recovery χρειάζεται μόνο εάν πέσεις σε bootloop, για να τρέξεις το disabler του Xposed. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Το custom recovery χρειάζεται μόνο εάν πέσεις σε bootloop, για να τρέξεις το disabler του Xposed. Οκ, σε ευχαριστώ για τη διευκρίνιση. Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 (edited) Τουλάχιστον μέχρι την kitkat έκδοση αν πέσεις σε bootloop λόγω xposed ή κάποιου module,πατάς-αφήνεις γρήγορα το volume up για κάποια δευτερόλεπτα,η συσκευή κάνει δόνηση και το xposed απενεργοποιείται και έτσι μπουτάρει κανονικά το λειτουργικό.Το έχω δοκιμάσει σε αρκετές συσκευές και δούλεψε. Παιδιά, είμαι κάτοχος ενός Ecoo e04 plus. Το έχω root με την εργοστασιακή rom. Χθες προσπάθησα να του εγκαταστήσω το Xposed framework με τον Xposed installer. Μου έβγαλε ένα μήνυμα, το οποίο μου έλεγε πως λόγω του Aliyun OS το Xposed framework δεν μπορεί να εγκατασταθεί , και πως η εγκατάσταση του μπορεί να προκαλέσει bootloop. Καμιά ιδέα για το πως μπορώ να προβώ σε εγκατάσταση του? Δεν έχω custom recovery. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Αμα σου λέει ότι δε θα παίξει,τότε δε θα παίξει και καλύτερα να μην το δοκιμάσεις. Edited August 26, 2015 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Κι εμένα το ίδιο έλεγε αλλά δούλεψε μια χαρά! Βέβαια έχω custom recovery και nandroid backup για παν ενδεχόμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 (edited) Έχω το lenovo K3 που είναι dual sim και είμαι με lollipop 5.0. Ψάχνω κάποιον τρόπο να φαίνεται και το είδος του δικτύου (2G/3G/4G κτλ) στην γραμμή ειδοποιήσεων εκεί που δείχνει το σήμα της κάθε sim. Edited August 29, 2015 by stelios_85_07 Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. August 31, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Έχω το lenovo K3 που είναι dual sim και είμαι με lollipop 5.0. Ψάχνω κάποιον τρόπο να φαίνεται και το είδος του δικτύου (2G/3G/4G κτλ) στην γραμμή ειδοποιήσεων εκεί που δείχνει το σήμα της κάθε sim. Αυτο ετσι κι αλλιως δεν φαινετε? Σε μενα παντος το δειχνει κανονικα,απο kitkat-lollipop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Αυτο ετσι κι αλλιως δεν φαινετε? Σε μενα παντος το δειχνει κανονικα,απο kitkat-lollipop. Σε μερικές custom roms της συσκευής μου δεν φαίνεται. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Δοκιμασε με κάποια από τις πολλές επιλογές που δίνει το gravitybox! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
outrospective Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Καλησπέρα. Σε cm 12.1 δεν δουλεύει το xposed ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Καλησπέρα. Σε cm 12.1 δεν δουλεύει το xposed ; Εγώ, σε Sony Xperia P που έχω με Unofficial CM12.1, λειτουργεί κανονικά. Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
outrospective Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Είμαι με Samsung s4. Κατεβάζω το installer από το greenify, αλλά όταν πάω να το εγκαταστήσω μου λέει ότι δεν είναι συμβατό με την rom (cm 12.1) του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Πρόσεξε ότι υπάρχει άλλη έκδοση για KitKat και άλλη, νομίζω beta ακόμη, για Lollipop. Κατέβασε μόνος σου από το XDA την κατάλληλη και ακολούθησε τις οδηγίες του νήματος. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinaci Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 καλημερα, παιδια εχω Lg G2 με CM12.1 την χτεσινη εκδοση καθως εκανα εκ νεου εγκατασταση. θελω να ρωτησω μπορω να εγκαταστησω τα xposed? ειμαι με lollipop 5.1.1 cm 12.1 nightly και TWRP v2.8.6.1. ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Θα δεις στο xda στο θέμα του rovio (ή κάπως έτσι) έχει έναν πίνακα με βαση την έκδοση SDK , εκεί θα βγεις ποια έκδοση πρέπει να βάλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Σε MIUI lollipop 5.0.2 λειτουργεί κανονικά το xposed? Το έχει δοκιμάσει κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Σε MIUI lollipop 5.0.2 λειτουργεί κανονικά το xposed? Το έχει δοκιμάσει κάποιος; Στο LG G2 που εχω δεν εχει κανενα προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Υπάρχει κάποιο module για να ενεργοποιήσω σε κιτ κατ να εμφανίζονται στην lock screen οι ειδοποιήσεις όπως γίνεται στη Lollipop με την ρύθμιση ambient screen; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Νομίζω δεν έχει αναφερθεί ξανά. Με βολεψε πολύ στη Lollipop. Το βάζω αθόρυβο και κτυπάει κανονικά το ξυπνητήρι. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. October 12, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Εχετε και εσεις θεματα με την V75 ή σε μενα μονο κανει reboot σε τακτα χρονικα διαστηματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Προσωπικά σε doogee x5 pro με 32bit version 5.1 είμαι οκ με την v75 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts