Jump to content

Xposed Framework στο Android

anastasiszn
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά χρειάστηκε 44 λεπτά για να bootάρει και γενικά δημιουργεί κολλήματα.

Πέταμα αναγκαστικά...

Τι λογισμικο εχεις?

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

• Απαντήσεις 310
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τι λογισμικο εχεις?

Έχω lollipop 5.0.

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Παιδιά, είμαι κάτοχος ενός Ecoo e04 plus. Το έχω root με την εργοστασιακή rom. Χθες προσπάθησα να του εγκαταστήσω το Xposed framework με τον Xposed installer. Μου έβγαλε ένα μήνυμα, το οποίο μου έλεγε πως λόγω του Aliyun OS το Xposed framework δεν μπορεί να εγκατασταθεί , και πως η εγκατάσταση του μπορεί να προκαλέσει bootloop. Καμιά ιδέα για το πως μπορώ να προβώ σε εγκατάσταση του? Δεν έχω custom recovery. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Θάνος :)

Χωρίς custom recovery και ρούτ, απλά το ξεχνάς.

Root το έχω, χωρίς custom recovery δε γίνεται? Γιατί σε ένα Sony xperia e1 που έχω, η custom recovery δεν μου χρειάστηκε στην εγκατάσταση του Xposed framework.

Το custom recovery χρειάζεται μόνο εάν πέσεις σε bootloop, για να τρέξεις το disabler του Xposed.
Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Το custom recovery χρειάζεται μόνο εάν πέσεις σε bootloop, για να τρέξεις το disabler του Xposed.

Οκ, σε ευχαριστώ για τη διευκρίνιση.

Τουλάχιστον μέχρι την kitkat έκδοση αν πέσεις σε bootloop λόγω xposed ή κάποιου module,πατάς-αφήνεις γρήγορα το volume up για κάποια δευτερόλεπτα,η συσκευή κάνει δόνηση και το xposed απενεργοποιείται και έτσι μπουτάρει κανονικά το λειτουργικό.Το έχω δοκιμάσει σε αρκετές συσκευές και δούλεψε.

Παιδιά, είμαι κάτοχος ενός Ecoo e04 plus. Το έχω root με την εργοστασιακή rom. Χθες προσπάθησα να του εγκαταστήσω το Xposed framework με τον Xposed installer. Μου έβγαλε ένα μήνυμα, το οποίο μου έλεγε πως λόγω του Aliyun OS το Xposed framework δεν μπορεί να εγκατασταθεί , και πως η εγκατάσταση του μπορεί να προκαλέσει bootloop. Καμιά ιδέα για το πως μπορώ να προβώ σε εγκατάσταση του? Δεν έχω custom recovery. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Αμα σου λέει ότι δε θα παίξει,τότε δε θα παίξει και καλύτερα να μην το δοκιμάσεις.

Edited by bbbb

Έχω το lenovo K3 που είναι dual sim και είμαι με lollipop 5.0.

Ψάχνω κάποιον τρόπο να φαίνεται και το είδος του δικτύου (2G/3G/4G κτλ) στην γραμμή ειδοποιήσεων εκεί που δείχνει το σήμα της κάθε sim.

Edited by stelios_85_07

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Έχω το lenovo K3 που είναι dual sim και είμαι με lollipop 5.0.

Ψάχνω κάποιον τρόπο να φαίνεται και το είδος του δικτύου (2G/3G/4G κτλ) στην γραμμή ειδοποιήσεων εκεί που δείχνει το σήμα της κάθε sim.

Αυτο ετσι κι αλλιως δεν φαινετε? Σε μενα παντος το δειχνει κανονικα,απο kitkat-lollipop.

Αυτο ετσι κι αλλιως δεν φαινετε? Σε μενα παντος το δειχνει κανονικα,απο kitkat-lollipop.

Σε μερικές custom roms της συσκευής μου δεν φαίνεται.

• 4 weeks later...
Καλησπέρα. Σε cm 12.1 δεν δουλεύει το xposed ;

Εγώ, σε Sony Xperia P που έχω με Unofficial CM12.1, λειτουργεί κανονικά.

Είμαι με Samsung s4. Κατεβάζω το installer από το greenify, αλλά όταν πάω να το εγκαταστήσω μου λέει ότι δεν είναι συμβατό με την rom (cm 12.1) του κινητού.

Πρόσεξε ότι υπάρχει άλλη έκδοση για KitKat και άλλη, νομίζω beta ακόμη, για Lollipop. Κατέβασε μόνος σου από το XDA την κατάλληλη και ακολούθησε τις οδηγίες του νήματος.
Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

καλημερα, παιδια εχω Lg G2 με CM12.1 την χτεσινη εκδοση καθως εκανα εκ νεου εγκατασταση.

θελω να ρωτησω μπορω να εγκαταστησω τα xposed?

ειμαι με lollipop 5.1.1 cm 12.1 nightly και TWRP v2.8.6.1.

ευχαριστω!

Θα δεις στο xda στο θέμα του rovio (ή κάπως έτσι) έχει έναν πίνακα με βαση την έκδοση SDK , εκεί θα βγεις ποια έκδοση πρέπει να βάλεις.

Σε MIUI lollipop 5.0.2 λειτουργεί κανονικά το xposed? Το έχει δοκιμάσει κάποιος;

Στο LG G2 που εχω δεν εχει κανενα προβλημα

Υπάρχει κάποιο module για να ενεργοποιήσω σε κιτ κατ να εμφανίζονται στην lock screen οι ειδοποιήσεις όπως γίνεται στη Lollipop με την ρύθμιση ambient screen;

Νομίζω δεν έχει αναφερθεί ξανά. Με βολεψε πολύ στη Lollipop. Το βάζω αθόρυβο και κτυπάει κανονικά το ξυπνητήρι.
Φιλικά, Κατερίνα

Εχετε και εσεις θεματα με την V75 ή σε μενα μονο κανει reboot σε τακτα χρονικα διαστηματα?