anarxaki Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Δεν το πιστεύω... Δεν το πιστεύω. ΔΕΝ-ΤΟ-ΠΙΣΤΕΥΩ! - Το πιστεύεις; - Όχι, δεν το πιστεύω. Δεν το πιστεύω ότι η Vodafone έβγαλε τόσο απαράδεκτη διαφήμιση......! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Olo to ksexnousa alla twra tha ta rixw! H diafimiseis tis Fanta einai kati parapanw apo ahdiastikes!Stay bambacha k alla tetoia ahdiastika! Episis h diafimisi me to "thelw bonus" einai athlia! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Μου τη σπάει πάρα πολύ η διαφήμιση του Fredoccino στο ραδιόφωνο. Αυτή με μια τσιγγάνα που λέει το ποτήρι :wacko: και βλέπει κοκκινομάλλα. :cold: :angry: Δηλαδή σε τι κοινό απευθύνεται αυτή η διαφήμιση, πόσο τραγικά χαμηλού επιπέδου; Μέχρι και οι φωνές είναι ενοχλητικές, το concept, τα πάντα. Με εκνευρίζει τόσο που κάθε φορά που την ακούω (δυστυχώς ο Best τη βάζει αρκετά) αλλάζω σταθμό κατευθείαν. Χθες κοίταγα τις μνήμες εκνευρισμένος και λίγο έλειψε να πέσω πάνω στον μπροστινό ταξιτζή, ξέρετε από τους κλασσικούς ψαράδες που βάζουν αλαρμ και ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου αργότερα κοκαλώνουν μπροστά σου. Άμα τρακάρω θα κάνω μήνυση στην εταιρεία που φτιάχνει αυτή την αηδία, στη διαφημιστική, ίσως και στον Best :p Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Μια διαφήμιση στο ραδιόφωνο που τελειώνει "και θα τυρολολαθείτε!" grrrrr τη θυμάμαι και εκνευρίζομαι. Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gizaha Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Όντως :rotfl: Κι εμένα μου τη σπάει, αλλά ομολογουμένως είναι έξυπνο το slogan:lol: ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ, το σλόγκαν δεν είναι έξυπνο, είναι απαίσιο και διαφημίζει απαίσια πράγματα με απαίσιο τρόπο. Και κατ' αρχήν η βλαμμένη μαζώχτρα που προαναφέρατε, γιατί στην αρχή φωνάζει "κυρ Φάνη" και μετά απο λίγο το γυρίζει σε "Κυρ φάν'"; Διαφήμιση είναι αυτή; Όσο για το Avanti ή το Tivo, πρόσεξα οτι η χορωδία στα (απαίσια) τραγούδια τους είναι η ίδια. Περίεργο και μυστήριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. July 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2006 ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ, το σλόγκαν δεν είναι έξυπνο, είναι απαίσιο και διαφημίζει απαίσια πράγματα με απαίσιο τρόπο. Και κατ' αρχήν η βλαμμένη μαζώχτρα που προαναφέρατε, γιατί στην αρχή φωνάζει "κυρ Φάνη" και μετά απο λίγο το γυρίζει σε "Κυρ φάν'"; Διαφήμιση είναι αυτή; Όσο για το Avanti ή το Tivo, πρόσεξα οτι η χορωδία στα (απαίσια) τραγούδια τους είναι η ίδια. Περίεργο και μυστήριο. Πέτυχε η Q με το χιούμορ Σεφερλή και το κολλήσανε όλοι... :wacko: :mad: Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Πολύ αίσχος θεωρώ τις διαφημίσεις του γιαουρτακίου Silouete (κλεμμένο από την διαφήμιση της DOLBY DIGITAL) και του γιαουρτακίου Yotopia (κλεμμένο από το Παρά Πέντε "Ντάλια") Παράθεση Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Δεν το πιστεύω... Δεν το πιστεύω. ΔΕΝ-ΤΟ-ΠΙΣΤΕΥΩ! - Το πιστεύεις; - Όχι, δεν το πιστεύω. Δεν το πιστεύω ότι η Vodafone έβγαλε τόσο απαράδεκτη διαφήμιση......! Εμ έτσι λέω κι εγώ ότι μπορώ να βγάλω κι εγώ πετυχημένες διαφημίσεις. Τέτοιες στιχομυθίες είναι αξιοζήλευτες και θεωρούνται ως οι must ατάκες. Κι εγώ πραγματικά αυτή τη διαφήμιση την έχω για να σκουπίζομαι. Παράθεση Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Δεν το πιστεύω... Δεν το πιστεύω. ΔΕΝ-ΤΟ-ΠΙΣΤΕΥΩ! - Το πιστεύεις; - Όχι, δεν το πιστεύω. Δεν το πιστεύω ότι η Vodafone έβγαλε τόσο απαράδεκτη διαφήμιση......! Γιατί οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές το πιστεύουν; "Δεν το πιστεύουν". Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Κάπως έπρεπε να χτυπήσουν το "Είναι δωρε-α-α-αν" της Cosmote και το "να μου τρυπήσεις τη μύτη" της ΤΙΜ...... :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Κάπως έπρεπε να χτυπήσουν το "Είναι δωρε-α-α-αν" της Cosmote και το "να μου τρυπήσεις τη μύτη" της ΤΙΜ...... :lol: Και τελικά χτύπησαν οι ίδιοι τα κεφάλια τους.:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Οι διαφημίσεις του Γερμανού με το σκυλί που λέει συνεχώς «Βόλτα» συνεχίζουν να είναι πληκτικές. Μου σπάνε τα νεύρα κάθε φορά που τις παρακολουθώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Και τελικά χτύπησαν οι ίδιοι τα κεφάλια τους.:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Πες το ψέματα.:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 με πρωτες εκεινες τις mabacha πως διαολο το λενε που δεν καταλαβαινω τι θελει να πει το ποιητη... και με δευτερα τα ελλεεινα ματακια του ΚριΚρι (εφαγα παγωτο κρικρι με επικαλυψη σοκολατας γαλακτος ΙΟΝ και παραμιλαγα παντως) ευτυχως που δε βλεπω τηλεοραση! (Αν και τις διαφημισεις τις κυνηγαω λογω δουλειας). Το σκυλακι του Γερμανου το βρισκω εξυπνο καθαρα γιατι αδιαφορωντας για τη διαφημιση χαζευεις αυτο και την τελεια μεταγλωτισση του Φιλιπιδη (η κανω λαθος;) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Διαφημήστρια ε; Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 Οι πιο απαισιες διαφημισεις κατ'εμε κατα φθεινουσα σειρα ειναι: 4)Το ζευγαρι που εχασε 8000e και τελικα ηταν το τηλεφωνο... 3)"Θελω παγωτο Θελω παγωτο" 2)Περιοδικο Avanti 1)"Και το μπικινι? Τελειο κοριτσια!!":knife::chair::shoot::rocket: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 Διαφημήστρια ε; υπαλληλος μεγαλης αλυσιδας τροφιμων που καθημερινα ερχεται αντιμετωπη με ορδες καταναλωτων που ζητανε "αυτο που εδειξε στη διαφημιση οτι κανει αυτο, ειναι ετσι, ειναι γιουβετσι, αλλα δυστυχως δε θυμομαστε πως το λεγανε!" :lol: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_me2005 Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 Η πιο άθλεια,η πιο εκνευριστική,η πιο χάλια,η πιο ανυπόφορη διαφήμηση στην ιστοριά της Ελληνικής τηλεόρασης είναι αυτή με το ΝΟΥΝΟΥ ΓΙΟΤΟΠΙΑ.Ξέρετε εκείνη που είναι μία πλούσια(φρικτή και κακή απομίμηση της Ντάλιας εγώ πιστέύω)και ένας μπάτλερ που κάνει καραγκιοζιλίκια και πάει να της αγοράσει το ψυγείο με τα γιαουρτάκια:mad: :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Εγώ έχω κουραστεί με τα ραδιοφωνικά spotάκια των Jumbo! Δεν τα μπορώ άλλοοοοο!!!:mad: Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Η πιο άθλεια,η πιο εκνευριστική,η πιο χάλια,η πιο ανυπόφορη διαφήμηση στην ιστοριά της Ελληνικής τηλεόρασης είναι αυτή με το ΝΟΥΝΟΥ ΓΙΟΤΟΠΙΑ.Ξέρετε εκείνη που είναι μία πλούσια(φρικτή και κακή απομίμηση της Ντάλιας εγώ πιστέύω)και ένας μπάτλερ που κάνει καραγκιοζιλίκια και πάει να της αγοράσει το ψυγείο με τα γιαουρτάκια:mad: :mad: +1!Symfwnw apoluta... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Η πιο άθλεια,η πιο εκνευριστική,η πιο χάλια,η πιο ανυπόφορη διαφήμηση στην ιστοριά της Ελληνικής τηλεόρασης είναι αυτή με το ΝΟΥΝΟΥ ΓΙΟΤΟΠΙΑ.Ξέρετε εκείνη που είναι μία πλούσια(φρικτή και κακή απομίμηση της Ντάλιας εγώ πιστέύω)και ένας μπάτλερ που κάνει καραγκιοζιλίκια και πάει να της αγοράσει το ψυγείο με τα γιαουρτάκια:mad: :mad:+1:up: :yahoo: . Ε, μα την είδες τη χαζή; Ό,τι της λένε κάνει. Το ΕΣΡ επενεύη στη διαφήμιση της παρατεταμένης διάρκειας. Εκεί δεν μπορεί να επέμβει; Που είναι το ΕΣΡ; Οεο; Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 Το ΕΣΡ επενεύη στη διαφήμιση της παρατεταμένης διάρκειας. Και έλεγα τι λείπει, τι λείπει?..... Από ό,τι κατάλαβα έκοψαν το "και τώρα ...πάρε με" που λέει το έτερον ήμισυ στο "χαλβά"??? :lol: :lol: :lol: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Όλες τις TIM (πλην αυτής του Παρα 5)... Mα ποιός τις σκέφτεται;;; Όποιος και αν είναι, έχει σκεφτεί να αλλάξει επάγγελμα;; Μήπως θα 'πρεπε; :) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 to pisteueis? oxi den to pisteuw! to pisteueis?! oxi!den to pisteuw to pisteuei!?! PISTEPSE to giati tha fas koutoulia! Mou exei spasei ta NEURA!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 +1:up: :yahoo: . Ε, μα την είδες τη χαζή; Ό,τι της λένε κάνει. Το ΕΣΡ επενεύη στη διαφήμιση της παρατεταμένης διάρκειας. Πώς ακριβώς επενέβη στη συγκεκριμένη διαφήμιση το ΕΣΡ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts