Jump to content

Οι διαφημίσεις που δεν μας αρέσουν

garfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

BigMcAgapoulas

Μιας και αναφέρατε κι αυτή την διαφήμιση, έχει βγει πριν από λίγο και σε ταινία.

Ναι,σιγουρα δεν θα παραλειψουμε να δουμε και την ταινια,αφου ειναι τοσο ωραια η διαφημιση:p.Απορω ποσα ζωα θα επιλεξουν να χασουν μια ωρα απο την ζωη τους για να δουν αυτη την γλυκαναλατη αηδια της cosmote...

Ναι,σιγουρα δεν θα παραλειψουμε να δουμε και την ταινια,αφου ειναι τοσο ωραια η διαφημιση:p.Απορω ποσα ζωα θα επιλεξουν να χασουν μια ωρα απο την ζωη τους για να δουν αυτη την γλυκαναλατη αηδια της cosmote...
Μπήκα YouTube να δω αν έχει ανέβει η ταινία εκεί και διάβασα από περιέργεια τα πρώτα 20-25 σχόλια και λέγανε όλοι ότι η ταινία είναι φοβερή κτλ. Εννοείται πως δεν έκατσα να την δω κ ούτε πρόκειται.

[Στάλθηκε από μόνο του]

Σιγα μην αφησει η cosmote τα αρνητικα σχολια στο youtube να πληξουν την εικονα της εταιρειας.Ως γνωστων η σκουπα philips ρουφαει την σκονη(και τα αρνητικα σχολια) απο μακρια....Και αυτο ειναι επιβεβαιωμενο διοτι παλιοτερα που ειχα γραψει κακο σχολιο για εκνευριστικη διαφημιση του what's up,μετα απο μερικες ωρες εξαφανιστηκε ως δια μαγειας.

Σιγα μην αφησει η cosmote τα αρνητικα σχολια στο youtube να πληξουν την εικονα της εταιρειας.Ως γνωστων η σκουπα philips ρουφαει την σκονη(και τα αρνητικα σχολια) απο μακρια....Και αυτο ειναι επιβεβαιωμενο διοτι παλιοτερα που ειχα γραψει κακο σχολιο για εκνευριστικη διαφημιση του what's up,μετα απο μερικες ωρες εξαφανιστηκε ως δια μαγειας.
Ομολογώ πως δεν το είχα σκεφτεί αυτό!

[Στάλθηκε από μόνο του]

Μιας και μιλήσατε για την θρυλική διαφήμιση της σκούπας Philips, την είχε κάνει κάποτε παρωδία ο Σεφερλής ως Παπά-Φίλιπς αν θυμάστε.

• 1 month later...
Εδώ και λίγες ημέρες, βγήκε μία καινούργια διαφήμιση του Τζοκέρ. Δεν ξέρω όμως ποιά είναι η υπόθεση, ας την περιγράψει κάποιος. Ευχαριστώ.

Εκτινη με τον τυπο που ζηταει σουβλακι απο τον Ιαπωνα σεφ?Υπαρχει στο youtube

Της cosmote με την ασφαλιστικη πλατφορμα.Οτι και καλα αμα ξεχασεις λυμενο το χειροφρενο οταν βγεις απ΄το αμαξι σου και αρχισει να τσουλαει προς τα πισω,το πρωτο πραγμα που σου ερχεται στο μυαλο δεν ειναι να τρεξεις να τραβηξεις χειροφρενο,αλλα να το ασφαλισεις.

Κάποιος να μου περιγράψει και να σχολιάσει την καινούργια διαφήμιση του Kinder Bueno που βγήκε εδώ και λίγο καιρό παρακαλώ. Ευχαριστώ.

Καινούργια ραδιοφωνική σάχλα παίζεται εδώ και λίγες ημέρες. Είναι το Μήνα-Μήνα από το Πλαίσιο.

Kαι στην τηλεοραση παιζετε το μηνα-μηνα

Α ναι, και εκεί παίζεται αυτή η σαχλή αηδία. Σας ευχαριστώ φίλε που μου το αναφέρετε.

• 2 weeks later...

Δε θα μπορούσαν να μη βγάλουν καινούργια αηδία για τις απόκριες τα τζάμπο. Απολαύστε την σ' όλο της το μεγαλείο:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

• 3 weeks later...
What's up και Caprice.Κλασσικες περιπτωσεις 50αρη διαφημιστη που προσπαθει να μπει στην ψυχοσυνθεση των νεων φτιαξει διαφημισεις ελκυστικες προς στην νεολαια αλλα αποτυγχανει παταγωδως.

• 2 weeks later...

Το νέο αριστούργημα των τζάμπο. Απολαύστε υπεύθυνα... :chair::rocket::shoot::kill:

https://m.youtube.com/watch?v=_nppfySu-_k

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Το νέο αριστούργημα των τζάμπο. Απολαύστε υπεύθυνα... :chair::rocket::shoot::kill:

Προτιμώ αυτό:https://www.youtube.com/watch?v=jGtfsqk958I

χαχαχαχαχαχα

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Το έχω δει στην τηλεόραση.

Να δω τί αηδία θα παίζουν και για το πάσχα. :X

Edited by BigMcAgapoulas

Τζαμπο: Εκει που λες οτι παει,το τερματισαν,χειροτερα δεν γινεται, ερχονται για να μας αποδειξουν οτι το βαρελι δεν εχει πατο.Μπορουμε να βγαλουμε και χειροτερη διαφημιση! Θα ειχα μεγαλη περιεργεια να γνωριζα αυτους τους ανθρωπους που εργαζονται στο τμημα μαρκετινγκ των τζαμπο.Ειναι αραγε τοσο αρρωστημενα μυαλα ή απλως μας τρολαρουν τοσα χρονια πονταροτας οτι η αρνητικη διαφημιση σου μενει πιο ευκολα?

Τζαμπο: Εκει που λες οτι παει,το τερματισαν,χειροτερα δεν γινεται, ερχονται για να μας αποδειξουν οτι το βαρελι δεν εχει πατο.Μπορουμε να βγαλουμε και χειροτερη διαφημιση! Θα ειχα μεγαλη περιεργεια να γνωριζα αυτους τους ανθρωπους που εργαζονται στο τμημα μαρκετινγκ των τζαμπο.Ειναι αραγε τοσο αρρωστημενα μυαλα ή απλως μας τρολαρουν τοσα χρονια πονταροτας οτι η αρνητικη διαφημιση σου μενει πιο ευκολα?

Πιστεύω φίλε ότι είναι και τα 2.

• 2 weeks later...
Το έχω δει στην τηλεόραση.

Να δω τί αηδία θα παίζουν και για το πάσχα. :X

Oριστε κι η πασχαλινη

Ναι μεν κακογουστη,αλλα σε σχεση με διαφημισεις-τερατα που εχουμε δει στο παρελθον(στανιση,αντζελα,σφαξτε την προβατινα σφαξτε,πασχαλης-εχω τα jumbo πλαϊ μου κτλ.) ειναι αρκετα πιο υποφερτη.

Oριστε κι η πασχαλινη

Ναι μεν κακογουστη,αλλα σε σχεση με διαφημισεις-τερατα που εχουμε δει στο παρελθον(στανιση,αντζελα,σφαξτε την προβατινα σφαξτε,πασχαλης-εχω τα jumbo πλαϊ μου κτλ.) ειναι αρκετα πιο υποφερτη.

Α, και κάτι άλλο, λίγο άσχετο μεν, αλλά ενδιαφέρον δε. Με αφορμή παμπάλαιη ανάρτηση σας το 2013, όπου μιλήσατε για διαφημίσεις που είναι στα τέλη του '90 - αρχές 2000 (την αγαπημένη μου εποχή δηλαδή), αναφέρθηκε η διαφήμιση του Ξυστό. Την έχουμε εδώ σε αυτό το βίντεο με παλιά διαφημιστικά. Ορίστε:

https://m.youtube.com/watch?v=U7KKdzcdltI&t=34s

Πριν από λίγο, έχω δει την καινούργια διαφήμιση της Cosmote, με τον τύπο που προσπαθεί να κόψει την βόμβα, αλλά του τη βαράνε τα πολλά τηλεφωνήματα. Πώς σας φαίνεται; Edited by BigMcAgapoulas