NetSurfer_g7 Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Ειναι εκεινη που ξεκιναει απο το 1:17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigMcAgapoulas Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Ειναι εκεινη που ξεκιναει απο το 1:17 Στην Ελλάδα είναι μεταγλωττισμένη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Οχι,με υπότιτλους προβαλλεται όπως όλες οι προηγούμενες του old spice Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Δεν μου αρέσει γιατί είναι ίδια με πέρσι.Καμιά πρωτοτυπία! Jumbo Τυμπανιστές - Χριστούγεννα 2018 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Μπορει να βγαλουν καινουριες αργοτερα προς τα τελη του μηνα,οταν αρχισει η αντιστροφη μετρηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Ελεος...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigMcAgapoulas Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Ελεος...... Καρναβάλι εμφανέστατα αυτός φίλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Καρναβάλι εμφανέστατα αυτός φίλε.Όλο τον χρόνο!!! [Στάλθηκε από μόνο του] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 τραγικό άτομο, τραγική και η διαφήμιση.. Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Μα και να ειχες σκοπο να ψωνισεις απ'την συγκεκρειμενη αλυσιδα,βλεπεις την συγκεκρειμενη διαφημιση και λες Παναγια μου! Δεν παω στον Κοτσοβολο καλυτερα?:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Μου την σπαει η καινουρια διαφημιση της αγελαδιτσας με την Μενεγακη.Αν συναντουσα την συγκεκρειμενη ακρως αντιπαθητικη πρωσοπικοτητα,θα ηθελα να της φερω την αγελαδιτσα καπελο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Μου την σπαει η καινουρια διαφημιση της αγελαδιτσας με την Μενεγακη.Αν συναντουσα την συγκεκρειμενη ακρως αντιπαθητικη πρωσοπικοτητα,θα ηθελα να της φερω την αγελαδιτσα καπελο.φαντασου δηλ τι θα εκανες αν την εκανε η σκορδα Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Οι ηλιθιες διαφημίσεις της cosmote συνεχίζονται με τον μάγο στην τιβι και τον άλλο στο ραδιόφωνο που βλέπει το σπίτι του και οι ιθαγενείς απορούν. Ειδικα η ηλιθια που λέει πιάστε τον είναι απατεώνας Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Οι ηλιθιες διαφημίσεις της cosmote συνεχίζονται με τον μάγο στην τιβι και τον άλλο στο ραδιόφωνο που βλέπει το σπίτι του και οι ιθαγενείς απορούν. Ειδικα η ηλιθια που λέει πιάστε τον είναι απατεώνας Συμφωνω, μου ρχεται να σπασω το ραδιοφωνο εκεινη την ωρα Επισεις Κοτσοβολος-Black friday Η βλαχια σε ολο της το μεγαλειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigMcAgapoulas Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Μου την σπαει η καινουρια διαφημιση της αγελαδιτσας με την Μενεγακη.Αν συναντουσα την συγκεκρειμενη ακρως αντιπαθητικη πρωσοπικοτητα,θα ηθελα να της φερω την αγελαδιτσα καπελο. Οι ηλιθιες διαφημίσεις της cosmote συνεχίζονται με τον μάγο στην τιβι και τον άλλο στο ραδιόφωνο που βλέπει το σπίτι του και οι ιθαγενείς απορούν. Ειδικα η ηλιθια που λέει πιάστε τον είναι απατεώνας Συμφωνω, μου ρχεται να σπασω το ραδιοφωνο εκεινη την ωρα Επισεις Κοτσοβολος-Black friday Η βλαχια σε ολο της το μεγαλειο Αυτά σκεφτόμουν κι εγώ. Όσο για την πρώτη όμως, έχω να πω ότι η αυτή η γυναίκα έχει συμμετάσχει σε πολλές διαφημίσεις, με την πρώτη ιστορικά να είναι πριν 30 χρόνια όταν διαφήμιζε ρύζι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigMcAgapoulas Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Τί γνώμη έχετε για την καινούργια χριστουγεννιάτικη του Σκρατς κύριοι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Τί γνώμη έχετε για την καινούργια χριστουγεννιάτικη του Σκρατς κύριοι; Εντάξει μωρέ.. σε βάζει στο ''πνεύμα'' αλλά εντάξει. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigMcAgapoulas Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Εντάξει μωρέ.. σε βάζει στο ''πνεύμα'' αλλά εντάξει. Να πούμε και για την καινούργια του Γερμανού που είναι στο ίδιο μοτίβο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Να πούμε και για την καινούργια του Γερμανού που είναι στο ίδιο μοτίβο;Μια χαρά είναι. Πολύ χιουμοριστική. Στο μοτίβο των δικών τους βίντεο Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Του σκρατς και των υπολοίπων τυχερών παιχνιδιών του ΟΠΑΠ έχουν καταντήσει αηδία γιατι δημηουργουν στον κοσμο ψεύτικες ελπιδες.Λες και κερδίζει ποτέ κανείς λεφτά από εκεί....Αναρωτιέμαι πόσο χρήμα μπορεί να έχει ρίξει ο ΟΠΑΠ για να παίζονται τόσο συχνά οι διαφημίσεις του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigMcAgapoulas Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 (edited) Του σκρατς και των υπολοίπων τυχερών παιχνιδιών του ΟΠΑΠ έχουν καταντήσει αηδία γιατι δημηουργουν στον κοσμο ψεύτικες ελπιδες.Λες και κερδίζει ποτέ κανείς λεφτά από εκεί....Αναρωτιέμαι πόσο χρήμα μπορεί να έχει ρίξει ο ΟΠΑΠ για να παίζονται τόσο συχνά οι διαφημίσεις του. Έχω ήδη αναφέρει αυτή του Σκρατς φίλε. Όσο για τον ΟΠΑΠ πώς ήταν άραγε τα πράγματα όταν είχε συνεργαστεί με τον κ. Κοκκάλη; Εν πάσει περιπτώσει, παίζει στον Real fm, μία διαφήμιση του Love Radio (ραδιοφωνικό αδελφάκι του Κουρή) όπου ακούγονται φωνές σαν να είναι από το Google Translate. Έλεος βρε Κουρή, τί αηδία είναι αυτή; Ναι, αυτό θα έλεγα κύριε μου και θα χω δίκιο. Edited December 14, 2018 by BigMcAgapoulas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Της eurobank-επιστροφή με τον Αη Βασίλη που ξέχασε το κινητό του και έτσι δεν θα έχει 10% έκπτωση για να αγοράσει τα δώρα που του ζήτησαν.Αηδια....Επισεις μου την σπάει αρκετά της cosmote με την "ρομποτική" μαθήτρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigMcAgapoulas Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 Της eurobank-επιστροφή με τον Αη Βασίλη που ξέχασε το κινητό του και έτσι δεν θα έχει 10% έκπτωση για να αγοράσει τα δώρα που του ζήτησαν.Αηδια....Επισεις μου την σπάει αρκετά της cosmote με την "ρομποτική" μαθήτρια. Για περιγράψτε μου την δεύτερη διαφήμιση παρακαλώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 BigMcAgapoulas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigMcAgapoulas Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 BigMcAgapoulas Ευχαριστώ πολύ φίλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts