Jump to content

Οι διαφημίσεις που δεν μας αρέσουν

garfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οχι,με υπότιτλους προβαλλεται όπως όλες οι προηγούμενες του old spice

Δεν μου αρέσει γιατί είναι ίδια με πέρσι.Καμιά πρωτοτυπία!

Jumbo Τυμπανιστές - Χριστούγεννα 2018

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Μπορει να βγαλουν καινουριες αργοτερα προς τα τελη του μηνα,οταν αρχισει η αντιστροφη μετρηση

Μα και να ειχες σκοπο να ψωνισεις απ'την συγκεκρειμενη αλυσιδα,βλεπεις την συγκεκρειμενη διαφημιση και λες Παναγια μου! Δεν παω στον Κοτσοβολο καλυτερα?:lol:

Μου την σπαει η καινουρια διαφημιση της αγελαδιτσας με την Μενεγακη.Αν συναντουσα την συγκεκρειμενη ακρως αντιπαθητικη πρωσοπικοτητα,θα ηθελα να της φερω την αγελαδιτσα καπελο.

Μου την σπαει η καινουρια διαφημιση της αγελαδιτσας με την Μενεγακη.Αν συναντουσα την συγκεκρειμενη ακρως αντιπαθητικη πρωσοπικοτητα,θα ηθελα να της φερω την αγελαδιτσα καπελο.
φαντασου δηλ τι θα εκανες αν την εκανε η σκορδα
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

Οι ηλιθιες διαφημίσεις της cosmote συνεχίζονται με τον μάγο στην τιβι και τον άλλο στο ραδιόφωνο που βλέπει το σπίτι του και οι ιθαγενείς απορούν.

Ειδικα η ηλιθια που λέει πιάστε τον είναι απατεώνας

Οι ηλιθιες διαφημίσεις της cosmote συνεχίζονται με τον μάγο στην τιβι και τον άλλο στο ραδιόφωνο που βλέπει το σπίτι του και οι ιθαγενείς απορούν.

Συμφωνω, μου ρχεται να σπασω το ραδιοφωνο εκεινη την ωρα

Επισεις Κοτσοβολος-Black friday

Η βλαχια σε ολο της το μεγαλειο

Συμφωνω, μου ρχεται να σπασω το ραδιοφωνο εκεινη την ωρα

Επισεις Κοτσοβολος-Black friday

Η βλαχια σε ολο της το μεγαλειο

Αυτά σκεφτόμουν κι εγώ. Όσο για την πρώτη όμως, έχω να πω ότι η αυτή η γυναίκα έχει συμμετάσχει σε πολλές διαφημίσεις, με την πρώτη ιστορικά να είναι πριν 30 χρόνια όταν διαφήμιζε ρύζι.

• 3 weeks later...
Τί γνώμη έχετε για την καινούργια χριστουγεννιάτικη του Σκρατς κύριοι;

Εντάξει μωρέ.. σε βάζει στο ''πνεύμα'' αλλά εντάξει.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Εντάξει μωρέ.. σε βάζει στο ''πνεύμα'' αλλά εντάξει.

Να πούμε και για την καινούργια του Γερμανού που είναι στο ίδιο μοτίβο;

Να πούμε και για την καινούργια του Γερμανού που είναι στο ίδιο μοτίβο;
Μια χαρά είναι. Πολύ χιουμοριστική. Στο μοτίβο των δικών τους βίντεο

Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Του σκρατς και των υπολοίπων τυχερών παιχνιδιών του ΟΠΑΠ έχουν καταντήσει αηδία γιατι δημηουργουν στον κοσμο ψεύτικες ελπιδες.Λες και κερδίζει ποτέ κανείς λεφτά από εκεί....Αναρωτιέμαι πόσο χρήμα μπορεί να έχει ρίξει ο ΟΠΑΠ για να παίζονται τόσο συχνά οι διαφημίσεις του.

Του σκρατς και των υπολοίπων τυχερών παιχνιδιών του ΟΠΑΠ έχουν καταντήσει αηδία γιατι δημηουργουν στον κοσμο ψεύτικες ελπιδες.Λες και κερδίζει ποτέ κανείς λεφτά από εκεί....Αναρωτιέμαι πόσο χρήμα μπορεί να έχει ρίξει ο ΟΠΑΠ για να παίζονται τόσο συχνά οι διαφημίσεις του.

Έχω ήδη αναφέρει αυτή του Σκρατς φίλε. Όσο για τον ΟΠΑΠ πώς ήταν άραγε τα πράγματα όταν είχε συνεργαστεί με τον κ. Κοκκάλη;

Εν πάσει περιπτώσει, παίζει στον Real fm, μία διαφήμιση του Love Radio (ραδιοφωνικό αδελφάκι του Κουρή) όπου ακούγονται φωνές σαν να είναι από το Google Translate. Έλεος βρε Κουρή, τί αηδία είναι αυτή; Ναι, αυτό θα έλεγα κύριε μου και θα χω δίκιο.

Edited by BigMcAgapoulas

Της eurobank-επιστροφή με τον Αη Βασίλη που ξέχασε το κινητό του και έτσι δεν θα έχει 10% έκπτωση για να αγοράσει τα δώρα που του ζήτησαν.Αηδια....Επισεις μου την σπάει αρκετά της cosmote με την "ρομποτική" μαθήτρια.

Της eurobank-επιστροφή με τον Αη Βασίλη που ξέχασε το κινητό του και έτσι δεν θα έχει 10% έκπτωση για να αγοράσει τα δώρα που του ζήτησαν.Αηδια....Επισεις μου την σπάει αρκετά της cosmote με την "ρομποτική" μαθήτρια.

Για περιγράψτε μου την δεύτερη διαφήμιση παρακαλώ.