BigMcAgapoulas Δημ. October 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2018 Ποιος δεν έχει ακούσει την καινούργια ραδιοφωνική της Marmoline, με διασκευή από Μότσαρτ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigMcAgapoulas Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 Εδώ και λίγες ημέρες βγήκε μία διαφήμιση του 11880 με τον Τόνι Σφήνο στο φαρμακείο, και προκάλεσε τις αντιδράσεις των φαρμακοποιών. Την έχω εδώ, όπως και την αντίδραση του προέδρου των φαρμακοποιών: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Η καινουρια τoυ Σκρατς με τον κρετινο που ουρλιαζει ασταματητα επειδη κερδισε και στο τελος καταληγει στον ωριλα Ακουσα και την αντιστοιχη ραδιοφωνικη με μια παραφωνη που τραγουδαει υποτιθεμενη οπερα(ο θεος να την κανει,πιο πολυ με το "πινω μπαφους και παιζω προ" μοιαζει αυτο που τραγουδαει) και μπορω να πω οτι ειναι πιο εκνευριστικη και απ΄την τηλεοπτικη.Επισεις εκεινη που λεει "οχι απο τζακι,απο τζοκερ".Τερμα λαϊκη και κακογουστη.Και παιζει και 10 φορες σε καθε διαφημιστικο διαλυμμα.Απορω ποσο χρημα εχει ριξει ο οπαπ για να παιζουν συνεχεια οι διαφημισεις του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigMcAgapoulas Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Ακουσα και την αντιστοιχη ραδιοφωνικη με μια παραφωνη που τραγουδαει υποτιθεμενη οπερα(ο θεος να την κανει,πιο πολυ με το "πινω μπαφους και παιζω προ" μοιαζει αυτο που τραγουδαει) και μπορω να πω οτι ειναι πιο εκνευριστικη και απ΄την τηλεοπτικη.Επισεις εκεινη που λεει "οχι απο τζακι,απο τζοκερ".Τερμα λαϊκη και κακογουστη.Και παιζει και 10 φορες σε καθε διαφημιστικο διαλυμμα.Απορω ποσο χρημα εχει ριξει ο οπαπ για να παιζουν συνεχεια οι διαφημισεις του. Την διαφήμιση του Τζόκερ την έχω αναφέρει φίλε, όπως και προηγούμενες που έχω δει και έχω ακούσει τώρα πρόσφατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 H καινουρια των χαλια.Εντελως αμερικανια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigMcAgapoulas Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 H καινουρια των χαλια.Εντελως αμερικανια. Μιας και μιλήσατε για αμερικανιά, είναι κι αυτή χειρότερη. Παλαιότερα θυμάμαι πως με ενοχλούσε ο κ. Τζάμπας, όπως και αυτή την αδελφής εταιρείας, της Saturn, που έλεγε ότι η τσιγκουνιά είναι μαγκιά και άλλα τέτοια κουραφέξαλα (μόνο που αυτές οι εταιρείες είναι Γερμανικές). Όσο για αμερικανιές καλύτερες, θυμόμαστε κάποιες πολύ παλαιότερες, όπως της Coca-Cola, της Pepsi, της Nike κ.ο.κ. Άλλωστε στην Αμερική γεννήθηκε, αυτό που λέγεται διαφήμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigMcAgapoulas Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Ποιός δεν έχει δει τις καινούργιες διαφημίσεις της Ευρωπαικής Πίστης, με έναν ηλικιωμένο που κάνει τον μετεωρολόγο και πολλά άλλα που δεν μπορώ να τα θυμηθώ τώρα; ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η καλυτερη συνεχεια για την διαφημιση θα ηταν αυτο το βρωμοπαπι να σφαζεται και να γινεται το ιδιο παριζακι.Νομιζω ολοι μας θελαμε να δουμε αυτη την εικονα:lol: Α, ξέχασα. Ξαναήρθε και η ενοχλητική διαφήμιση με το τζιγκλάκι που λέει: "Υφαντής, διαλέγεις Υφαντής". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 (edited) H καινουρια του ΟΠΑΠ με τον ρουβα,εντελως ηλιθια διαφημιση.Kαι στο κατω κατω ποσο ρουβα να αντεξουμε πια?Τα παντα εχει διαφημισει.Εταιρειες κινητης τηλεφωνιας,παγωτα,τσιχλες,γιαου ρτακια,φρυγανιες,μονο σωβρακα δεν εχει διαφημισει ακομα Edited October 21, 2018 by NetSurfer_g7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 (edited) Άντε να ετοιμαζόμαστε για τις Χριστουγεννιάτικες του τζάμπο!:lol::lol: και η καλύτερή τους! Edited October 21, 2018 by MIKU Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 (edited) Με νευριαζει πολύ η διαφήμιση της istikbal Επίσης ακόμα περισσότερο με νευριαζει η διαφήμιση του σκρατς https://youtu.be/vah0aAHoFOo [Στάλθηκε από μόνο του] Edited October 22, 2018 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigMcAgapoulas Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 H καινουρια του ΟΠΑΠ με τον ρουβα,εντελως ηλιθια διαφημιση.Kαι στο κατω κατω ποσο ρουβα να αντεξουμε πια?Τα παντα εχει διαφημισει.Εταιρειες κινητης τηλεφωνιας,παγωτα,τσιχλες,γιαου ρτακια,φρυγανιες,μονο σωβρακα δεν εχει διαφημισει ακομα Άντε να ετοιμαζόμαστε για τις Χριστουγεννιάτικες του τζάμπο!:lol::lol: και η καλύτερή τους! Με νευριαζει πολύ η διαφήμιση της istikbal Επίσης ακόμα περισσότερο με νευριαζει η διαφήμιση του σκρατς https://youtu.be/vah0aAHoFOo [Στάλθηκε από μόνο του] Για τον πρώτο: Έχετε απόλυτο δίκιο για τον Ρουβά. Το έχει παραξηλώσει ο δημοφιλής αυτός καλλιτέχνης, και μάλλον εδώ και καιρό. Για τον δεύτερο: Προφανέστατα τα γνωστά για τις διαφημίσεις των Jumbo, που αγριεύουν τον κόσμο. Για τον τρίτο: Η πρώτη διαφήμιση στην οποία αναφέρεστε, είναι κι αυτή μια από τις τρισκατάρατες ως αμερικανιά. Όσο για την δεύτερη έχει γίνει κι εκεί αναφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Με νευριαζει πολύ η διαφήμιση της istikbal [Στάλθηκε από μόνο του] Παιζεται και στην ελληνικη τηλεοραση ή μενεις μαροκο?Εγω παντως δεν την εχω πετυχει εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Αίσχος η νέα διαφήμιση της Αμίτα, με διάφορες και διάφορους να πίνουν το χυμό και να ακούγεται το αηδιαστικό γκλουκ-γκλουκ καθώς καταπίνουν. Αηδία κι εμετός. :wacko: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Και ειχα ανυσηχησει,καιρο ειχαν να βγαλουν ηλιθια διαφημιση.Αντε να ερθουν τα Χριστουγεννα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Έλα τα Χριστούγεννα κάνει καλές! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Μα αυτο λεω.Αντε να ερθουν τα Χριστουγεννα να δουμε καμια ωραια διαφημιση με το καθιερωμενο countdown και να σταματησει να παιζεται αυτη η αηδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Παιζεται και στην ελληνικη τηλεοραση ή μενεις μαροκο?Εγω παντως δεν την εχω πετυχει εδω.Δεν την βρήκα στα ελληνικά στο youtube γι αυτό έβαλα αυτή. [Στάλθηκε από μόνο του] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigMcAgapoulas Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Δεν την βρήκα στα ελληνικά στο youtube γι αυτό έβαλα αυτή. [Στάλθηκε από μόνο του] Ναι, ξέρω. Είναι διαφήμιση του εξωτερικού, που δεν προβάλλεται στην Ελλάδα. Το έχω ακούσει κι αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 (edited) https://www.youtube.com/watch?v=s5nv2IISyFU Κι ομως δεν ειναι παρωδια ή σατυρικη διαφημιση.Ειναι κανονικοτατη τηλεοπτικη διαφημιση που παιζεται ντουμπλαρισμενη και στην ελληνικη τηλεοραση.:XΘεε μου,τι αλλο θα δουν τα ματια μας!!! Edited October 31, 2018 by NetSurfer_g7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Πλάκα με κάνεις. Τι είν' τούτο??? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Την εχω πετυχει 2 φορες με ελληνικη μεταγλωττιση στον Ant1 μετα τα μεσανυχτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigMcAgapoulas Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Την εχω πετυχει 2 φορες με ελληνικη μεταγλωττιση στον Ant1 μετα τα μεσανυχτα.... Δηλαδή, για να καταλάβω τί λένε σε αυτή την διαφήμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Ακριβης μεταφραση ειναι απο την αγγλικη διαφημιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 ελεος με την διαφήμιση του old spice... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigMcAgapoulas Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 ελεος με την διαφήμιση του old spice... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Για περιγράψτε μου την διαφήμιση, γιατί δεν την έχω δει. Ολοκαίνουργια είναι; ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εν πάσει περιπτώσει, εδώ και λίγες μέρες 2 καινούργιες ραδιοφωνικές μου την σπάνε. Η μία της Anytime, και η άλλη της Cosmote. Η άποψη κι αυτή δική σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts