garfield Δημ. August 14, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 Μωρέ ας κόβανε όοολες αυτές τις πραγματικά αισχρές με τα γιαουρτια κι ας βάζανε το 11880. Δε με χαλαει καθόλου (συγκριτικά μιλώντας πάντα). Μέχρι κι ο Αθερίδης βγήκε να διαφημισει γιαουρτι! Κρίμα, και μετά το σ' αγαπω μ' αγαπάς, τον ειχα σε μεγάλη εκτιμηση. Σαν τη νεκροκεφαλή του πατέρα του Αμλετ, βγαινει στο συγκεκριμένο διαφημιστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hey_Now Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 Μέχρι κι ο Αθερίδης βγήκε να διαφημισει γιαουρτι! Όντως, έχουνε βγει πολλές διαφημίσεις τελευταία για γιαούρτια! Τι έγινε, έπεσαν οι πωλήσεις τους?:offtopic: (σορρυ) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 Μην ξεχνάτε κι ο Χαρυ Κλυν παλιά διαφημίζε τη σερενάτα και τα φουντούνια. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 Μην ξεχνάτε κι ο Χαρυ Κλυν παλιά διαφημίζε τη σερενάτα και τα φουντούνια. ε και τι με αυτο??δεν ειπαμε πως φταιει ο Αθεριδης για το γελοιο της διαφημισης αλλα ο διαφημιστης που σκεφτηκε το σεναριο... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Η διαφημιση του κωτσοβολου με τα λεφτα που τρεχουν απο τα μπατζακια. Ειναι ψιλο αθλια. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Την οικτρή ραδιοφωνική διαφήμιση με τον μ___ που τράκαρε και δεν βλέπει τον δρόμο (Εθνική Ασφαλιστική νομίζω)... http://www.myphone.gr/forum/image/icons/icon8.gif :knife: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Την διαφήμιση για αποτρίχωση! Με 600 ευρώ μπικίνι με λέιζερ! :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Για τις διαφημισεις capilarine και slim waist πως και δεν εχει ειπωθει τιποτα ακομα; :p :p Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Για τις διαφημισεις capilarine και slim waist πως και δεν εχει ειπωθει τιποτα ακομα; :p :p Ισως γιατι τις χρησιμοποιουν ολοι.:lol: Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Ισως γιατι τις χρησιμοποιουν ολοι.:lol: :p :p τελικα η κουτσοδοντα στην διαφημηση που μου τη δινει στα νευρα πειθει :p edit παντα με τον καλο λογο στο στομα εγω :devil: Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 :p :p τελικα η κουτσοδοντα στην διαφημηση που μου τη δινει στα νευρα πειθει :p edit παντα με τον καλο λογο στο στομα εγω :devil: Δεν πειθει αυτη,τα αλλα πειθουν πιο πολυ. Ξερεις τι εννοω ε?:X Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Δεν πειθει αυτη,τα αλλα πειθουν πιο πολυ. Ξερεις τι εννοω ε?:X Τι; :confused: :worry: Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Τι; :confused: :worry: Τα σωματα και τα χαμογελα των κυριων. Δε μπορω να πω περισσοτερα, Θα μας λογοκρινουν. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Τα σωματα και τα χαμογελα των κυριων. Δε μπορω να πω περισσοτερα, Θα μας λογοκρινουν. Aααα....καταλαβα...εμ, με τετοια αποτελεσματα πως να μην το παρεις το slim waist...τι τωρα, να τρεχουμε στα γυμναστηρια :p Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 mou th spaei afantasta i diafhmish toy easy shaper... pou leei "meta 8a mporeite naforate aneta...ksemanikota" eleos +1.:protest: Ε μα είναι δυνατόν. Δεν μπορεί να πεί αμάνικα. Ξεμανίκωτα. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gizaha Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Χαχαχαχα Εδώ ταιριάζει απόλυτα αυτό που λέει ένας φίλος μου: Έχεις γίνει πλήρως ρόμπα; Έντεκα οχτώ ογδόντα! Ή "κάτσε στο πουλί του Νώντα, 11880" odws !! to kalytero portofoli omws einai to naturel :p:p:p !! Προσκυνώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Επιτέλους πρέπει να γίνει κάτι : 1ον: με την καμπάνια "Βόλτα!". Έχω αρχίσει να μισώ τους σκύλους. Αυτό το πράγμα δεν υποφέρεται. Έχουμε Μουντιάλ??? Ο σκύλος παίζει μπάλα! Έχουμε Μουντομπάσκετ??? Ο σκύλος παίζει μπάσκετ!!! ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΑΣ !!! ΕΛΕΟΣ!!!!! :mad: 2ον: με την καμπάνια "ΘΕΛΩ" κλπ και το γελοίο remake του παλιού λαϊκού άσματος. Ξεχνούν οι ειδήμονες της ΤΙΜ ότι στην 2-3 στροφή του τραγουδιού λέει "...θέλω τη φάπα μου...". Βλέπω να τρώνε ομαδικώς φάπες στο τέλος :lol: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Επισης πρεπει να γινει κατι με την υπερενοχλητικη και σπαστικη διαφημιση των Jumbo Bebe(αυτη με την ηλιθια μητερα "τα δαχτυλακια τα πηραμε απο τη μαμα κλπ κλπ.) η οποια σε καθε διαφημιστικο διαλειμμα στην ΕΤ1 παιζει γυρω στις 3-4 φορες!!! :mad: :mad: :mad: Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Επισης πρεπει να γινει κατι με την υπερενοχλητικη και σπαστικη διαφημιση των Jumbo Bebe(αυτη με την ηλιθια μητερα "τα δαχτυλακια τα πηραμε απο τη μαμα κλπ κλπ.) η οποια σε καθε διαφημιστικο διαλειμμα στην ΕΤ1 παιζει γυρω στις 3-4 φορες!!! :mad: :mad: :mad: Οπως και η διαφημιση της ιδιας εταιριας που παιζει στο ραδιοφωνο. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. August 24, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 15 φορές σε καθε διάλειμμα παίζουν οι συγκεκριμένες διαφημίσεις το βράδυ στο σταρ, με τα τηλεφωνα και τις προστυχόφατσες που χαιδεύονται, ακκίζονται, ξαπλώνουν στα κρεββατια τους μ' ένα τηλεφωνο αγκαλια και κρατάνε πααρα πολλή ώρα :mad: Πλέον, μονο σε βίντεο μπορώ να δω κάτι απο το σταρ μετά τις 12 :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 15 φορές σε καθε διάλειμμα παίζουν οι συγκεκριμένες διαφημίσεις το βράδυ στο σταρ, με τα τηλεφωνα και τις προστυχόφατσες που χαιδεύονται, ακκίζονται, ξαπλώνουν στα κρεββατια τους μ' ένα τηλεφωνο αγκαλια και κρατάνε πααρα πολλή ώρα :mad: Πλέον, μονο σε βίντεο μπορώ να δω κάτι απο το σταρ μετά τις 12 :( Προστυχόφατσες, άντρες γυναίκες να φανταστείς. Ποτέ μου δεν κάθομαι να δω Star. Με εκνευρίζει αφάνταστα αυτό το πράγμα. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 2ον: με την καμπάνια "ΘΕΛΩ" κλπ και το γελοίο remake του παλιού λαϊκού άσματος. Ξεχνούν οι ειδήμονες της ΤΙΜ ότι στην 2-3 στροφή του τραγουδιού λέει "...θέλω τη φάπα μου...". Βλέπω να τρώνε ομαδικώς φάπες στο τέλος :lol: H καμπάνια "Θέλω" τις ΤΙΜ είναι εξαιρετικά ενοχλητική και κυρίως ηλίθια γιατί δεν έχει σχέση με αυτό που διαφημίζει. Όπως και τα διαφημιστικά "Είναι καλύτερα" της Cosmote. Εσχάτως έχει αρχίσει την ίδια μ..κία και η Vodafone με τα "Πάθος για...." Τί σχέση έχουν όλα αυτά με την κινητή τηλεφωνία; Καλά τα κινητά αλλά δεν παίζουν και τόσο ρόλο στη ζωή μας. Το αν έχω "Πάθος για το μπάσκετ" ή "αν Θέλω ο αντίπαλος της εθνικής να χάσει" δεν έχει καμία σχέση με τα ρημαδοκινητά που πουλάνε. Δε μας παρατάνε καλύτερα; Ή μάλλον δε ρίχνουν το μπάτζετ των διαφημίσεών τους να κάνουν καμιά καλή προσφορά με τα λεφτά που θα εξοικονομήσουν; Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 H διαφήμιση της μπύρας «Μύθος» με τον νταλικιέρη που λέει με σπαστική προφορά «little spinach pie,good» είναι από τις πιο εκνευριστικές που παίζονται στην τηλεόραση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 H καμπάνια "Θέλω" τις ΤΙΜ είναι εξαιρετικά ενοχλητική και κυρίως ηλίθια γιατί δεν έχει σχέση με αυτό που διαφημίζει. Όπως και τα διαφημιστικά "Είναι καλύτερα" της Cosmote. Εσχάτως έχει αρχίσει την ίδια μ..κία και η Vodafone με τα "Πάθος για...." Τί σχέση έχουν όλα αυτά με την κινητή τηλεφωνία; Καλά τα κινητά αλλά δεν παίζουν και τόσο ρόλο στη ζωή μας. Το αν έχω "Πάθος για το μπάσκετ" ή "αν Θέλω ο αντίπαλος της εθνικής να χάσει" δεν έχει καμία σχέση με τα ρημαδοκινητά που πουλάνε. Δε μας παρατάνε καλύτερα; Ή μάλλον δε ρίχνουν το μπάτζετ των διαφημίσεών τους να κάνουν καμιά καλή προσφορά με τα λεφτά που θα εξοικονομήσουν; Έχει και παραέχει σχέση. Η εταιρία κινητής είναι χορηγός των συγκεκριμένων... παθών. :p Έτσι, ένας φανατικός ΑΕΚτζής π.χ. θα προτιμήσει να βάλει Forthnet παρά κάποια άλλη εταιρία... Όπως και κάθε μικρό και άβγαλτο 12χρονο θα πρήξει το νονό του να του κάνει δώρο ένα κινητό από τη Vodafone για να πάρει το CD του Ρουβά... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gizaha Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Παιδιά δεν ξέρω για εσάς, εγώ σας αποχαιρετώ απο αυτό το Θέμα. Σταμάτησα την δουλειά αρχές Αυγούστου και βρήκα την υγειά μου. Γιατί; Γιατί απο τότε που σταμάτησα δεν ξαναείδα τηλεόραση! Και συνεπώς ούτε τις ενοχλητικές διαφημίσεις της. Πολλές απο αυτές που αναφέρετε δεν τις ξέρω καν και χαίρομαι Σπίτι ούτως ή άλλως δεν βλέπω tv, μόνο στη δουλειά έβλεπα αναγκαστικά. Λύστε μου και μια απορία: Ο βλάχος της nova στο τρένο, η τελευταία λέξη που φωνάζει ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts