Jump to content

Οι διαφημίσεις που δεν μας αρέσουν

garfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ωχχχ, τι ξεχασιάρης!!!

Ξέχασα εδώ και μέρες να γράψω για την μ@λ@κο με το avensis ου πιάνει και το ξεσκίζει στις γρατζουνιές.:confused:

Φαεινή ιδέα των ανθρώπων της Τoyota. Σίγουρα θα ανεβούν οι πωλήσεις του μοντέλου.:wacko:

Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC]

Ωχχχ, τι ξεχασιάρης!!!

Ξέχασα εδώ και μέρες να γράψω για την μ@λ@κο με το avensis ου πιάνει και το ξεσκίζει στις γρατζουνιές.:confused:

Φαεινή ιδέα των ανθρώπων της Τoyota. Σίγουρα θα ανεβούν οι πωλήσεις του μοντέλου.:wacko:

Εγώ πάλι τη βρίσκω πολύ έξυπνη.... Η τύπισα τα έχει με κάποιον και αποφασίζει να του καταστρέψει ό,τι πολυτιμότερο έχει, δηλαδή το Avensis... Φανταστική! Αν και, προσωπικά, θεωρώ καλύτερο το :* Corolla :love:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ πάλι τη βρίσκω πολύ έξυπνη.... Η τύπισα τα έχει με κάποιον και αποφασίζει να του καταστρέψει ό,τι πολυτιμότερο έχει, δηλαδή το Avensis... Φανταστική! Αν και, προσωπικά, θεωρώ καλύτερο το :* Corolla :love:

Ναι, μιλάμε για Φεραριά!!!:wacko:

Το γνώθεις'αυτόν δεν έχουν οι της Τογιότα;

Οχι φαινεται.:O

Έχουμε πει για την διαφήμιση των 3 βλαμένων με το 11880...;;;

Ενοχλητική δεν είναι κι'αυτή...;;;

Έχουμε πει για την διαφήμιση των 3 βλαμένων με το 11880...;;;

Ενοχλητική δεν είναι κι'αυτή...;;;

Με εκνευρίζει πάρα πολύ αυτή η διαφήμιση.:angry:

Όποτε βλέπω τη διαφήμιση με τη μ@λ@κω που χαρακώνει με το μονόπετρο το αυτοκίνητο:

1ον)Θέλω να την σπάσω στο ξύλο. Να της βουτήξω το κεφάλι και να της το κοπανάω σε μυτερή γωνία μέχρι να πολτοποιηθεί:devil: :chair: (γίνομαι κακός; ) και

2ον)Λυπάμαι το δόλιο το αμάξι που χρειάζεται να πληρώσει το μισό της αξίας του ο κακόμοιρος ο ιδιοκτήτης - γκόμενος.

Ό,τι κι αν της έκανε, ακόμη κι αν πήγε με την καλύτερή της φίλη, έκανε κάτι πάρα πολύ χοντρό. Κι αυτό με κάνει να θέλω να τη σπάσω ακόμη περισσότερο στο ξύλο. Έχω άδικο;

Καλύτερα να την κόψουν γιατί μας προκαλεί εξτρεμιστικές τάσεις.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Κι άμα της έφαγε καμιά περιουσία εκατομμυρίων δολαρίων; Τότε επιτρέπεται να του κάνει τη ζημιά; Ρε δε μας παρατάς λέω εγώ. Μισογύνη!!!! :mad:

Αν πρέπει να τη "μαλώσεις" για κάτι είναι που ξέσπασε στο αμάξι και όχι στον ίδιο. Χάθηκε να του ρίξει λίγο βιτριόλι; :O

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κι άμα της έφαγε καμιά περιουσία εκατομμυρίων δολαρίων; Τότε επιτρέπεται να του κάνει τη ζημιά; Ρε δε μας παρατάς λέω εγώ. Μισογύνη!!!! :mad:

Αν πρέπει να τη "μαλώσεις" για κάτι είναι που ξέσπασε στο αμάξι και όχι στον ίδιο. Χάθηκε να του ρίξει λίγο βιτριόλι; :O

Που ξέρεις; Μπορεί αυτή να ήταν η αρχή. Αν της είχε καταχραστεί μια περιουσία, θα έπαιρνε άλλο, καινούριο. Αλλά επειδή φαινόταν ότι ήταν από κέρατο, είναι πάρα πολύ μ@λ@κω αν το έκανε αυτό γι'αυτόν τον λόγο. Θα της τα είχα κόψει τα πόδια.:p

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Χαχαχαχαχαχα

Ξέρεις με τι μοιάζουμε ε; Με τους γέρους στο Muppet Show.... Όλα τα βλέπουμε όλα τα σχολιάζουμε...! :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γιατί όχι; Έχουμε δικαίωμα στο λόγο. Γι'αυτό γίναμε μέλη στο forum άλλωστε.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Συμφωνώ με τον Μπόκοτα στην ανάλυση της κάκιστης διαφήμισης. Αλήθεια, τι ψευδόνυμο ειναι αυτό βρε παιδάκι μου; Κάτι μου θυμίζει ξέρεις.

Συμφωνώ με τον Μπόκοτα στην ανάλυση της κάκιστης διαφήμισης. Αλήθεια, τι ψευδόνυμο ειναι αυτό βρε παιδάκι μου; Κάτι μου θυμίζει ξέρεις.

Όταν έκανα εγγραφή στο φόρουμ, είχε βγεί το βιβλίο της Δάφνης Μπόκοτα. Το πήρα να το διαβάσω και μου ήρθε η φαεινή ιδέα να το χρησιμοποιήσω σαν ψευδώνυμο. Ασχολούμαι με τη Eurovision και τη βρίσκω πολύ καλή στη δουλειά της.(απο τους λίγους πιστεύω που έχουν αυτή τη γνώμη)

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

H διαφήμιση του Avensis μου προκαλεί την ίδια αντίδραση με νύχια σε μαυροπίνακα. Ανατριχιαστική... Και η κερατωμένη μοιάζει να έχει πιει μισό κιλό κοκαϊνη (τρόπος του λέγειν).

Επίσης δεν αντέχω τις διαφημίσεις με το Θέμη Γεωργαντά, της Αmita δηλαδή και του Mo Mad. Όχι άλλος Θέμης Γεωργαντάς στην τηλεόραση! Άλλο λίγο και θα βγάλω αυτοκολλητάκια σαν της Greenpeace, "This TV is a Georgantas-free zone".

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

H διαφήμιση του Avensis μου προκαλεί την ίδια αντίδραση με νύχια σε μαυροπίνακα. Ανατριχιαστική... Και η κερατωμένη μοιάζει να έχει πιει μισό κιλό κοκαϊνη (τρόπος του λέγειν).

Επίσης δεν αντέχω τις διαφημίσεις με το Θέμη Γεωργαντά, της Αmita δηλαδή και του Mo Mad. Όχι άλλος Θέμης Γεωργαντάς στην τηλεόραση! Άλλο λίγο και θα βγάλω αυτοκολλητάκια σαν της Greenpeace, "This TV is a Georgantas-free zone".

Γενικοτερα οι αθλιες διαφημισεις της ΑΜΙΤΑ και η θετικη της ενεργεια (γιατι ο βλακας ο τσαλικης ηταν καλυτερος?)

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X

Αυτό είναι το νόημα της διαφήμισης, η ταύτιση του αυτοκινήτου με τον ιδιοκτήτη. Όχι ότι μου αρέσει και μένα, και αν και δεν έχει ήχο από γρατζούνισμα, κλείνω τον ήχο στην τηλεόραση γιατί μου φαίνεται ανατριχιαστικό :p :p

KCB

Χθες που έβλεπα το Grand Prix την ξαναείδα (κάποιος αφελής στην αντιπροσωπία νομίζει ότι η υπογράμμιση της σχέσης με την άθλια ομάδα F1 της Toyota κάνει καλό στις πωλήσεις) και έκανα διάφορους συνειρμούς:

Το Avensis είναι ένα βαρετό οικογενειακό σεντάν που χωράει τη σύζυγο, τα παιδιά, και αν δεν είσαι πολύτεκνος και την πεθερά. Διαθέτει σχεδίαση οξυγόνου, κοινώς είναι παντού γύρω σου αλλά δεν το προσέχεις ποτέ. Απευθύνεται κυρίως σε άντρες άνω των 40 που θα ήθελαν να πάρουν μια BMW 5 ή Mercedes E αλλά η ζωή τους τα 'φερε αλλιώς. (No offence :lol: )

Και φτιάχνεις αυτή τη διαφήμιση με ένα πιπίνι-πρεζόνι γύρω στα 25, με το σλόγκαν "why do we identify things like cars with their owner?" & "who can control passion?".

Τα συμπεράσματα στα οποία καταλήγω:

α) η κοπέλα της διαφήμισης είναι η "άλλη γυναίκα" στη ζωή του οικογενειάρχη (βλ. παραπάνω) ο οποίος της έχει υποσχεθεί ότι θα χωρίσει τη γυναίκα του αλλά ποτέ δεν το κάνει. Οπότε αυτή ξεσπάει στο αυτοκίνητο.

β) η κοπέλα είναι κόρη που ο μπαμπάς δεν της έκανε κάποιο χατήρι (δεν έχει λεφτά γιατί πληρώνει τις δόσεις του avensis :p )

γ) ο διαφημιστής ήθελε μάταια να μας πείσει ότι το avensis απευθύνεται σε θερμόαιμους νέους που μάλιστα κερατώνουν κιόλας. Πλέον κινδυνεύει να χάσει και το παραδοσιακό του κοινό.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Οι πιο φρέσκες αντιπαθητικές διαφημίσεις:

1) Nestea - Το ζευγάρι έχει ναυαγήσει στο εξωτικό νησί (πάντα εκεί ναυαγούν, ποτέ σε βραχονησίδες) αυτή γκρινιάζει "αχ δε μπορώ! Έλα να πάμε στο ξενοδοχείο, θέλω δροσιά, a/c" και αυτός χαλαρόοοοος, ξαπλωμένος εκεί που σκάει το κύμα, της προσφέρει ένα από τα πολλά παγωμένα Nestea που έχει δίπλα του και βράζουν μέσα σε 5 εκατοστά θάλασσας και τον ήλιο από πάνω αμείλικτο...

2) Κυρίως (και ευτυχώς) μεταμεσονύκτιες προβολές του "ΑΝΤ1 Κοχύλια & Πέρλες". Το γνωστό "Στείλτε sms στο τάδε νούμερο, χρεωθείτε 5-10 ευρώ, για να μπείτε τελικά σε μία κλήρωση που θα νικήσουν τα ξαδέλφια των υπαλλήλων μας αλλά εμείς θα σας έχουμε στη λίστα των πελατών μας και θα σας στέλνουμε ενοχλητικά sms ως τον αιώνα τον άπαντα". Δηλαδή νομίζω ότι είναι κάτι τέτοιο. Δε μπορώ να το παρακολουθήσω γιατί ο τύπος που το... εκφωνεί" (ή αλλιώς εκ-φονεύει) μιλάει κάτι από "ντεν είμαι από ελλάντα καρντιά μου". Κουνιέται και πολύ, ναυτία με πιάνει και δεν ξέρω αν είναι από το κούνημα ή από την απέχθεια.

3) Save Alekos. Δε νομίζω ότι χρειάζεται να πω τίποτα εκτός ίσως από ένα ΜΠΡΑΒΟ! Καταφέρατε να κερδίσετε τον αντίπαλο Κωτσόβολο, ακόμα πιο αντιαισθητική διαφήμιση (και ψώνιζα από εκείνο το μαγαζί.... τώρα πρέπει να βρω άλλο)

[sIGPIC][/sIGPIC]

@anarxaki odws aftos o vlaxos-hlithios pu exun sto koxylia kai perles einai elehnos !!!!!! sta garidakia tn vrikane ????

Έλα ντε; Πάντως αν ισχύει κάτι τέτοιο, σταματήστε να τρώτε γαριδάκια. Είναι επικίνδυνα για την ψυχική σας υγεία και ηρεμία! :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μα καλά....δεν θυμάστε τον Αντρέα από το reality του Mega Το Bar????? Ο κρητικός που πήρε τα μύρια στο τέλος του παιχνιδιού είναι. :p

"Ακόμα κι όταν θα νομίζεις

πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω.

Κι όταν ακόμη θα νομίζεις

πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..."

Μα καλά....δεν θυμάστε τον Αντρέα από το reality του Mega Το Bar????? Ο κρητικός που πήρε τα μύρια στο τέλος του παιχνιδιού είναι. :p

Κι έλεγα "τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει...."! Κι είναι τόσο μεγάλη φίρμα που κάνει διαφήμιση στο απέναντι κανάλι;

[sIGPIC][/sIGPIC]

3) Save Alekos. Δε νομίζω ότι χρειάζεται να πω τίποτα εκτός ίσως από ένα ΜΠΡΑΒΟ! Καταφέρατε να κερδίσετε τον αντίπαλο Κωτσόβολο, ακόμα πιο αντιαισθητική διαφήμιση (και ψώνιζα από εκείνο το μαγαζί.... τώρα πρέπει να βρω άλλο)

Ανετα κερδίζει όλες τις άλλες. Πιο αντιπαθητική διαφημιση καιρό έχω να δω. Θαθελα νάξερα, εντελώς ηλιθιοι είναι πια αυτοί που βγάζουν τετοιες αηδίες?

Οσο για τον Γεωργαντά που αναφέρθηκε λίγο πιο πάνω, αυτός αγαπητέ marvin επιτελεί τουλάχιστον κάποιο έργο: έχεις φάει πολύ κ είναι δυσβάχτατο το βάρος στο στομάχι σου? Βλέπεις τον Γεωργαντά και ξερνάς αυτομάτως (ειδικά εκεί που κλεινει και το μάτι) κι είσαι μια χαρά! ;)

Εμένα δεν μου αρέσουν οι διαφημήσειs με τιs γυμνέs γυναίκεs που βγάζουν τα στήθια τουs έξω, τουλάχιστον να έβγαζαν τίποτα άλλο έξω θα μου άρεσαν.Επίσηs αυτή η καινούρια τηs vodafone με τα διάφορα πορτοφόλια, και αυτή με το save Αλέκοs για ξέρασμα..!