tomas90 Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Εχω βαρεθει τις διαφημισεις του Κωτσοβολου. Αυτες που λενε αν θελετε να χασετε τη μπαλα, αν θελετε να ξυλωνεστε... κλπ. Καμια αλλη ιδεα για διαφημιση δε μπορουν να βρουν???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Πώς ακριβώς επενέβη στη συγκεκριμένη διαφήμιση το ΕΣΡ ; Κόπηκαν τα εξής : "-Βάλ'την -Την έβαλα -Πάρε με" Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 Κόπηκαν τα εξής : "-Βάλ'την -Την έβαλα -Πάρε με" Καλά τα σεξιστικά υπονοούμενα αλλά όχι και σε διαφήμηση που προβάλλεται σε ώρες που βλέπουν παιδιά και όπως έχουν γίνει πλέον τα πράγματα με τα καρτοκινητά απευθύνεται και σε παιδιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 Η πιο άθλεια,η πιο εκνευριστική,η πιο χάλια,η πιο ανυπόφορη διαφήμηση στην ιστοριά της Ελληνικής τηλεόρασης είναι αυτή με το ΝΟΥΝΟΥ ΓΙΟΤΟΠΙΑ.Ξέρετε εκείνη που είναι μία πλούσια(φρικτή και κακή απομίμηση της Ντάλιας εγώ πιστέύω)και ένας μπάτλερ που κάνει καραγκιοζιλίκια και πάει να της αγοράσει το ψυγείο με τα γιαουρτάκια:mad: :mad: +1 Δεν πάει παρακάτω... Αφού και να ήθελα να πάρω το εν λόγω γιαούρτι, τώρα με ξενέρωσε χειρότερα... :down::down::down: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 +1 Δεν πάει παρακάτω... Αφού και να ήθελα να πάρω το εν λόγω γιαούρτι, τώρα με ξενέρωσε χειρότερα... :down::down::down: Όπως λέει και η κόντρα διαφήμιση που βγήκε, ΔΕΝ είναι γιαούρτι αλλά επιδόρπιο γιαουρτιού με ζελατίνα για να πετυχαίνει αυτήν την υφή κρέμας. Μιλάμε για μεγάλο πόλεμο στις οθόνες μας πλέον... :p :p Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 Όπως λέει και η κόντρα διαφήμιση που βγήκε, ΔΕΝ είναι γιαούρτι αλλά επιδόρπιο γιαουρτιού με ζελατίνα για να πετυχαίνει αυτήν την υφή κρέμας. Μιλάμε για μεγάλο πόλεμο στις οθόνες μας πλέον... :p :p Ας πάμε 4-5 χρόνια πίσω και να θυμηθούμε την κόντρα Σκιπ - Αριελ. Και να σου απ'τη μια η Μαρία Καβογιάννη και απ'την άλλη ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Διαφήμιση-απάντηση στην αντίπαλη. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 Ας πάμε 4-5 χρόνια πίσω και να θυμηθούμε την κόντρα Σκιπ - Αριελ. Και να σου απ'τη μια η Μαρία Καβογιάννη και απ'την άλλη ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Διαφήμιση-απάντηση στην αντίπαλη. Θυμάμε χαρακτηριστικά την ατάκα '' Στο σεικερ βάλτε ό,τι θέλετε ,αλλά στο πλυντήριο μόνο SKIP'' Ήταν πετυχημένο μιας και το ARIEL χτυπούσε τα σεικερ για να καθαρίσει κάτι πανάκια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulina69a Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 Η Αθλια διαφημιση με το γιαουρτι αγελαδιτσα και τον βλακα που παιζει σε αυτη:mad: :mad: Παράθεση Φοβαμαι ολα αυτα που θα γινουν για μενα ΧΩΡΙΣ Εμενα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnicnation Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 Όλες τις TIM (πλην αυτής του Παρα 5)... Mα ποιός τις σκέφτεται;;; Όποιος και αν είναι, έχει σκεφτεί να αλλάξει επάγγελμα;; Μήπως θα 'πρεπε; :) Αυτή του Παρα πένετε. Εκτός απο τις ελεεινές λούγκρες, κάκιστες και οι εκφράσεις προσώπων όλων, συν τα κείμενα.:down: Παράθεση Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 Η Αθλια διαφημιση με το γιαουρτι αγελαδιτσα και τον βλακα που παιζει σε αυτη:mad: :mad: +1 Και δεν ξέρω τι μου τι δίνει περισσότερο. Το ταλέντο του; Αυτή η βλακεία "κουνάω τα δαχτυλάκια κατά το αμερικάνικο πρότυπο για να δείξω ότι αυτό που θα σας πω θα έπρεπε να μπει σε εισαγωγικά"; Το ότι δεν διαφημίζει το προϊόν αλλά δυσφημίζει το αντίπαλο; Το ότι ΚΑΙ η ΦΑΓΕ έχει "κουναω δαχτυλάκια" επιδόρπια γιαουρτιού; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 +1 Και δεν ξέρω τι μου τι δίνει περισσότερο. Το ταλέντο του; Αυτή η βλακεία "κουνάω τα δαχτυλάκια κατά το αμερικάνικο πρότυπο για να δείξω ότι αυτό που θα σας πω θα έπρεπε να μπει σε εισαγωγικά"; Το ότι δεν διαφημίζει το προϊόν αλλά δυσφημίζει το αντίπαλο; Το ότι ΚΑΙ η ΦΑΓΕ έχει "κουναω δαχτυλάκια" επιδόρπια γιαουρτιού; :lol: :lol: :lol: K mena mou ti dinei sta neura!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 Ανυπομονώ για την απάντηση των άλλων εταιριών: "Τουλάχιστον εμείς τα λέμε επιδόρπια γιαουρτιού και όχι [κουνάω δαχτυλάκια] γιαούρτια τα οποία αναδεύονται μετά την πήξη τους [σταματάω να κουνάω δαχτυλάκια]." Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 +1 Και δεν ξέρω τι μου τι δίνει περισσότερο. Το ταλέντο του; Αυτή η βλακεία "κουνάω τα δαχτυλάκια κατά το αμερικάνικο πρότυπο για να δείξω ότι αυτό που θα σας πω θα έπρεπε να μπει σε εισαγωγικά"; Το ότι δεν διαφημίζει το προϊόν αλλά δυσφημίζει το αντίπαλο; Το ότι ΚΑΙ η ΦΑΓΕ έχει "κουναω δαχτυλάκια" επιδόρπια γιαουρτιού; Πω πω χτύπησες φλέβα με τα δαχτυλάκια. Όπου και να τα βλέπω μου τη δίνει :X όχι μόνο σε διαφημίσεις! Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 Η ΦΑΓΕ ας κοιτάξει πρώτα τα μουχλιασμένα της γιατί αν της κουνήσουν δαχτυλάκια οι καταναλωτές θα το κλείσει το μαγαζί. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 Η ΦΑΓΕ ας κοιτάξει πρώτα τα μουχλιασμένα της γιατί αν της κουνήσουν δαχτυλάκια οι καταναλωτές θα το κλείσει το μαγαζί. Χαχαχαχαχα Αυτό χρυσό μου ήταν ζωντανό γιαούρτι! "Η εταιρία που το παρασκευάζει εγγυάται ότι περιέχει ενεργούς γαλακτοβάκιλους". Μόνο που μπερδέψανε τους βάκιλους με τη μούχλα, δύσκολες λέξεις.... Πάντως, οι ίδιοι λένε "Δε θα φτιάχναμε ποτέ ένα προϊόν που δεν θα δίναμε στα παιδιά μας..." ( http://www.fage.gr ). Άρα καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι είναι άτεκνοι; :tease: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTG Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 Καλά η διαφήμιση της TIM ,αυτή που δείχνει ζευγάρια να βιάζονται να παντρευτούν σε ένα δημαρχείο, και λέει για τα οικογενειακά προγράμματα της είναι για πολύ ξύλο... :knife: :kill: :chair: Παράθεση http://img250.imageshack.us/img250/6788/csiwatcherpn7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk750iok Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 Καλά η διαφήμιση της TIM ,αυτή που δείχνει ζευγάρια να βιάζονται να παντρευτούν σε ένα δημαρχείο, και λέει για τα οικογενειακά προγράμματα της είναι για πολύ ξύλο... :knife: :kill: :chair: Αυτή η διαφήμιση δεν με άρεσε κι εμένα καθόλου. :down: :kill: :chair: :rocket: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 Όντως ελεεινές...ειδικά αυτή με το "επιδόρπιο γιαουρτιού" είναι για πολλές φάπες!:mad: Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomas90 Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 Η αληθεια ειναι οτι αυτη με το δημαρχειο μου αρεσε (δεχεστε, κτλ, κτλ... φαση ειχε). Ομως αυτη με το επιδορπιο γιαουρτιου και η αλλη με το mo'mad δε μου αρεσουν καθολου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 Το mo mad είναι τρισαπαίσιο.Αλλά τι να περιμένεις και απο αυτό το κανάλι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funky Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 +1 Και δεν ξέρω τι μου τι δίνει περισσότερο. Το ταλέντο του; Αυτή η βλακεία "κουνάω τα δαχτυλάκια κατά το αμερικάνικο πρότυπο για να δείξω ότι αυτό που θα σας πω θα έπρεπε να μπει σε εισαγωγικά"; Το ότι δεν διαφημίζει το προϊόν αλλά δυσφημίζει το αντίπαλο; Το ότι ΚΑΙ η ΦΑΓΕ έχει "κουναω δαχτυλάκια" επιδόρπια γιαουρτιού; Άσε... η διαφήμιση είναι όντως για τα μπάζα(με το συπαθειο), όπως και αυτός ο εξαίρετος "ηθοποιός" ΈΥΓΕ ΦΑΓΕ... Παράθεση •*•Let the music be your master, will you heed the master's call?•*• Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funky Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Το mo mad είναι τρισαπαίσιο.Αλλά τι να περιμένεις και απο αυτό το κανάλι... Για το mo mad θα συμφωνήσω... αλλά για το κανάλι... mad και τα μυαλά στα κάγκελα!! Παράθεση •*•Let the music be your master, will you heed the master's call?•*• Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί... αλλά έχει αρxίσει να μου τη δίνει η διαφήμιση του Milner :chair: "... Εν λευκώ,... Εν λευκώ,... Εν λευκώ,... Εν λευκώ." "Μίλα μου για Milner." Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Δεν ξερω αν εχει αναφερθει αλλα αθλια διαφημιση ειναι αυτη με τον Μπαμπη. Με την τραπεζα. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnicnation Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Άθλιος ο Μπάμπης. Άθλια και η διαφήμιση της ΤΙΜ με τους πολιτικούς γάμους. Τι θέλει να μας πεί δηλαδή συν τοις άλλης; Να παντρευτούμε με πολιτικό; Ε οχι ρε, πηγαίντε στο Αμέρικα και στο Ολλαντία. Εδώ θέλουμε ρύζι, κουφέτο και μπαλοθιές. Παράθεση Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts