NetSurfer_g7 Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 (edited) H Βέφα ξαναχτυπά.Μετά τον "ντολμαδοπαρασκευαστή",τωρα την πετυχαινω σε μια διαφημιση τηλεμαρκετινγκ,παρομοιας αισθητικης, για φουρνακι Edited November 23, 2020 by NetSurfer_g7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigMcAgapoulas Δημ. November 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2020 H Βέφα ξαναχτυπά.Μετά τον "ντολμαδοπαρασκευαστή",τωρα την πετυχαινω σε μια διαφημιση τηλεμαρκετινγκ,παρομοιας αισθητικης, για φουρνακι Να θυμίσω πως αυτό με τον "περιβόητο" ντολμαδοπαρασκευστή (ναι, το έχουμε στο σπίτι μας δυστυχώς), έγινε πριν 5 χρόνια στο ίδιο κανάλι, αυτό που είναι σήμερα το OPEN. Λογικότατο βέβαια, μιας και μπορεί το κανάλι να ανήκει σήμερα στον κ. Σαββίδη, αλλά σε κάποια σημεία συνεργάζεται εμπορικά και με τον πρώην ιδιοκτήτη του, τον κ. Βρυώνη (ο οποίος είχε κάποτε το παλιό Epsilon (το πανελλαδικό), και σήμερα έχει το τωρινό (το περιφερειακό)). Βεβαίως, όπως με τον Ντολμαδοπαρασκευαστή παλαιότερα, έτσι γίνεται και τώρα με το φουρνάκι που μου λέτε, να παίζεται και στα άλλα μεγάλα κανάλια, προκαλώντας φυσικά την λογικότατη αντίδραση, μέσα από το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης μας. Το τελευταίο δε, το λέω προκειμένου να σας προλάβω. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. January 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2021 Διαφήμιση whats up.. πέρα το ότι είναι 2 ώρες , στην αρχή έχει έναν άκρως εκνευριστικό ήχο και μου διαλύει τα αυτιά.. αίσχος απλά. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. January 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2021 Διαφήμιση whats up.. πέρα το ότι είναι 2 ώρες , στην αρχή έχει έναν άκρως εκνευριστικό ήχο και μου διαλύει τα αυτιά.. αίσχος απλά. Δεν εκπλησσομαι.Απο ανεκαθεν, διαφημισεις "νεανικων" καρτοκινητων=ηλιθιοτητες.Ειναι η περιπτωση του 60αρη boomer διαφημιστη που προσπαθει ανεπιτυχως να προσεγγισει την ψυχοσυνθεση των "νεολεων" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigMcAgapoulas Δημ. January 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2021 Διαφήμιση whats up.. πέρα το ότι είναι 2 ώρες , στην αρχή έχει έναν άκρως εκνευριστικό ήχο και μου διαλύει τα αυτιά.. αίσχος απλά. Δεν εκπλησσομαι.Απο ανεκαθεν, διαφημισεις "νεανικων" καρτοκινητων=ηλιθιοτητες.Ειναι η περιπτωση του 60αρη boomer διαφημιστη που προσπαθει ανεπιτυχως να προσεγγισει την ψυχοσυνθεση των "νεολεων" Ας μου στείλει κάποιος και το λινκ για αυτή την καινούργια χαζοδιαφήμιση, μιας και είμαι πολύ περίεργος να μάθω. Ευχαριστώ. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. February 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2021 , . Ωραίος ο σκοπός των projects, αλλά με τέτοια ηχητικά εφέ ακυρώνονται μόνοι τους. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. February 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2021 Ολο το concept,τα εκνευριστικα ηχητικα εφε και το γεγονος οτι κραταει 2 ολοκληρα λεπτα λες και ειναι διαφημιση τηλεμαρκετινγκ προκαλουν αμεση αλλαγη καναλιου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. February 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2021 Λιντλ, μαζί για ένα καλύτερο αύριο.Με εκνευρίζει κυρίως γιατι γιατί διαρκει πάρα πολύ, αλλά και γιατί αυτή η καραμελα"κοινωνική ευθύνη-εμεις νοιαζόμαστε για το περιβάλλον και κάνουμε τον κόσμο καλύτερο" έχει καταντήσει γραφική Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigMcAgapoulas Δημ. February 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2021 Λιντλ, μαζί για ένα καλύτερο αύριο.Με εκνευρίζει κυρίως γιατι γιατί διαρκει πάρα πολύ, αλλά και γιατί αυτή η καραμελα"κοινωνική ευθύνη-εμεις νοιαζόμαστε για το περιβάλλον και κάνουμε τον κόσμο καλύτερο" έχει καταντήσει γραφική Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ειδικά για το τελευταίο έχετε απόλυτο δίκιο. Και μιας και μιλάμε για την κοινωνική ευθύνη, πόσες επιχειρήσεις μπορούν να την έχουν, ενώ υπάρχουν κι εκεί περισσότερα περιστατικά και κρούσματα κακοποίησης και εργασιακού εκφοβισμού στους χώρους δουλειάς; Το λέω αυτό, μιας και αυτή η κατάσταση είναι αυτή η οποία συζητιέται πιο πολύ στα ΜΜΕ τον τελευταίο καιρό, μιας και το όλο πράγμα έχει πάρει πάρα πολύ άσχημη τροπή, με όλες αυτές τις υποθέσεις που ακούμε στα δελτία ειδήσεων αυτές τις ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. March 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2021 Wind one-Μια μπουρδα και μιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigMcAgapoulas Δημ. March 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2021 (edited) Wind one-Μια μπουρδα και μιση Ναι, την έχω δει την διαφήμιση, αλλά δεν ξέρω την πλοκή της. Μπορείτε να μου την περιγράψετε παρακαλώ; :confused: Edited March 7, 2021 by BigMcAgapoulas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. March 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2021 Άμα την έχεις δει πως γίνεται να μην ξέρεις την πλοκή?Και παίζει και συνέχεια, σε εκνευριστικη συχνοτητα.Εν πάση περίπτωση υπάρχει και youtube :https://youtu.be/AUJLUh0KFi4 Επισεις άλλη μια καινούρια ηλίθια και ενοχλητική διαφήμιση που παίζει συχνά τελευταια είναι του ψωμιού Κατσέλης με ένα αθλιο τραγουδακι-παρωδια του "Έχω ένα μυστικό" Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigMcAgapoulas Δημ. March 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2021 Άμα την έχεις δει πως γίνεται να μην ξέρεις την πλοκή?Και παίζει και συνέχεια, σε εκνευριστικη συχνοτητα.Εν πάση περίπτωση υπάρχει και youtube :https://youtu.be/AUJLUh0KFi4 Επισεις άλλη μια καινούρια ηλίθια και ενοχλητική διαφήμιση που παίζει συχνά τελευταια είναι του ψωμιού Κατσέλης με ένα αθλιο τραγουδακι-παρωδια του "Έχω ένα μυστικό" Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και μιας και μιλάτε για την δεύτερη διαφήμιση, θυμάστε ποιός ήταν ο ερμηνευτής και ο στιχουργός αυτού του τραγουδιού άραγε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. March 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2021 (edited) Αυτά τα άσχετα off-topic για ποιον λόγο τα ρωτάς?Δεν γνωρίζεις την απάντηση η θες να τεσταρεις τις γνώσεις μας?Αν ισχύει το 1ο, google is your friend,αν ισχύει το 2ο εδώ είναι forum συζήτησης και όχι παιχνίδι γνώσεων. Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited March 9, 2021 by NetSurfer_g7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigMcAgapoulas Δημ. March 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2021 Αυτά τα άσχετα off-topic για ποιον λόγο τα ρωτάς?Δεν γνωρίζεις την απάντηση η θες να τεσταρεις τις γνώσεις μας?Αν ισχύει το 1ο, google is your friend,αν ισχύει το 2ο εδώ είναι forum συζήτησης και όχι παιχνίδι γνώσεων. Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Άσε το βρήκα φίλε, ερμηνεία από την αξέχαστη Αλίκη Βουγιουκλάκη, και οι στίχοι από τον επίσης αξέχαστο Μάνο Χατζιδάκι. :happy: ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. March 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2021 Cosmote 5g.Αχρειαστα μεγάλη σε διάρκεια.Κουραζει. Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. April 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2021 Πλαίσιο-Αυγα σε καβγά.Αρχισαν οι σαχλαμάρες του Πάσχα.Ελπιζω τα jumbo να συνεχισουν με τον Γαϊτάνο και φέτος και να μην σκαρφιστουν καμία καινούρια ανοησια Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2021 Πλαίσιο πλησιάζει το τζαμπο σε επίπεδο. Βέβαια έχει δρόμο μπροστά του! Ανυπομονώ και γω για τη φετινή του τζάμπο. Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigMcAgapoulas Δημ. April 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2021 Πλαίσιο-Αυγα σε καβγά.Αρχισαν οι σαχλαμάρες του Πάσχα.Ελπιζω τα jumbo να συνεχισουν με τον Γαϊτάνο και φέτος και να μην σκαρφιστουν καμία καινούρια ανοησια Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στείλτε μου κανένα λινκ, για να καταλάβω, μήπως αυτά τα αυγά στην διαφήμιση τσακώνονται στην κυριολεξία. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. April 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2021 Η καινούργια του μολερς.... Τι μιξ περίεργο;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. April 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2021 Στείλτε μου κανένα λινκ, για να καταλάβω, μήπως αυτά τα αυγά στην διαφήμιση τσακώνονται στην κυριολεξία. :lol: Τζαμποφερνει αρκετα θα ελεγα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigMcAgapoulas Δημ. April 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2021 Τζαμποφερνει αρκετα θα ελεγα Ναι, έχετε απόλυτο δίκιο. Και μιας και μιλάμε για τα Jumbo, μπορείτε να διαβάσετε και το παρακάτω λινκ: https://xristika.gr/jumbo-sok-stin-agora-o-vakakis-poylaei-tis-metoches-toy/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. April 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2021 Η καινούργια του μολερς.... Τι μιξ περίεργο;;; Μαλλον κατι παιρνουν οι διαφημιστες, και αυτο δεν ειναι mollers... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. April 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2021 (edited) Νέα σειρα ανόητων διαφημίσεων απο το free 2 go.Επισεις μου εχει κανει εντυπωση πως και δεν εβγαλαν φετος πασχαλινη διαφημιση τα jumbo Sent from my iPad using Tapatalk Edited April 26, 2021 by NetSurfer_g7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigMcAgapoulas Δημ. April 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2021 Νέα σειρα ανόητων διαφημίσεων απο το free 2 go.Επισεις μου εχει κανει εντυπωση πως και δεν εβγαλαν φετος πασχαλινη διαφημιση τα jumbo Sent from my iPad using Tapatalk Με αυτό το δεύτερο που είπατε, είμαι αρκετά ευχαριστιμένος. Η πανδημία του κορωναιού, έχει και μερικά καλά. Το ότι αυτή διέκοψε (έστω και προσωρινά) αυτή την κακόγουστη ρουτίνα να παίζονται ανήμερα Αποκριάς, Πάσχα, και Καλοκαιριού στην τηλεόραση, αυτές οι πανάθλιες και συχρόνως εκνευριστικότατες διαφημίσεις των Jumbo. :yahoo: :D :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts