Jump to content

Οι διαφημίσεις που δεν μας αρέσουν

garfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αληθεια, το εχω φιλοσοφησει το θεμα. Πιστευω οτι τις κανουν τοσο χαλια, τοσο ηλιθιες, τοσο αντιπαθητικες για να μας μενουν και να τις σχολιαζουμε. Δεν μπορω να δωσω αλλη εξηγηση :wacko:

Σωστά κάτι τέτοιο πρέπει να παίζει γιατί τελικά αυτές σου μένουν όσο και οι καλές!

KCB

της τιμ στο ραδιο!!!! με το δίπλα δίπλα η μια και με τον περιστερώνα η αλλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και 2 της levis στο ραδιο που λενε 'θα του δειξω εγω του παλιο ******...........τσι', 'ελα δω ρε παλιο ******......τσι' :p

της τιμ στο ραδιο!!!! με το δίπλα δίπλα η μια και με τον περιστερώνα η αλλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και 2 της levis στο ραδιο που λενε 'θα του δειξω εγω του παλιο ******...........τσι', 'ελα δω ρε παλιο ******......τσι' :p

Tι ακριβώς λέει; :blink:

Δεν κατάλαβα...

Η διαφήμιση του νέου τάλεντ σόου (μάλλον ατάλεντ σόου, κατά τη γνώμη μου) στον ALPHA !

Με τον Ανδρέα Μικρούτσικο!

Εκείνη η κοπέλα (ο Θεός να την κάνει) που παριστάνει το Γκόλεμ από την ταινία "Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών" και λέει όλη την ώρα : "My presious", δεν είναι για πάρα πολλά χαστούκια;

Όντως... Για ΠΟΛΛΕΣ σφαλιάρες η τύπισσα :mad:

Aν και ΔΕΝ :w00t: βλέπω Εραστή Δυτικών Προαστίων αυτή δεν είναι που κάνει την αδερφή του? :confused:

Μην κλάψεις αν τα όνειρα σου γκρεμιστούν.Κλάψε αν δεν έχεις τη δύναμη να χτίσεις άλλα......

Tι ακριβώς λέει; :blink:

Δεν κατάλαβα...

einai kati dhmosiografoi pou kynhgane mia kopela sth mia diafhmish epeidh foraei Levis kai leei ayth 'tha tou deiksw egw toy palio papara.....tsi! to tsi akougetai meta apo 3-4 deuterolepta. kai sthn deyterh diafhmish einai enas pou ton kunhgane gia ton idio logo kai leei 'ela dw re palio papara..........tsi!

Η διαφήμιση του νέου τάλεντ σόου (μάλλον ατάλεντ σόου, κατά τη γνώμη μου) στον ALPHA !

Με τον Ανδρέα Μικρούτσικο!

Εκείνη η κοπέλα (ο Θεός να την κάνει) που παριστάνει το Γκόλεμ από την ταινία "Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών" και λέει όλη την ώρα : "My presious", δεν είναι για πάρα πολλά χαστούκια;

"Oχι παλι το ψαρι ρε Φροσω!!" :p :p :p

Αμα ειναι τοσο γελοια η διαφημιση φανταστειτε ποσο γελοιο θα ειναι το σοου...OH MY GOOOOOOOOD :wacko: :wacko:

http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg

In this light and on this evening

"Oχι παλι το ψαρι ρε Φροσω!!" :p :p :p

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

:lol:

Φοβερό post!

:up:

Της ΤΙΜ τις γουστάρω πολύ! Όπως γουστάρω και της Q! Ειδικά αυτή με τον φαντάρο της ΤΙΜ έχει γέλιο :lol: "Ααααααααααααάαααατσαααααα :lol: :lol: :lol: :lol:

Της ΤΙΜ τις γουστάρω πολύ! Όπως γουστάρω και της Q! Ειδικά αυτή με τον φαντάρο της ΤΙΜ έχει γέλιο :lol: "Ααααααααααααάαααατσαααααα :lol: :lol: :lol: :lol:

Nαι ρε παιδιά υπάρχουν κ' χειρότερες από της TIM :w00t:

Μην κλάψεις αν τα όνειρα σου γκρεμιστούν.Κλάψε αν δεν έχεις τη δύναμη να χτίσεις άλλα......

Tora teleytaia exei arxisei na me enoxlei mia diafhmish toy Adesmeytoy Typoy,sthn opoia symmetexei o Iason Triantafyllidhs.Einai poly spastikh :mad: .

Τι τώρα τελευταία,αυτή είναι κάνα χρόνο τουλάχιστον απλά τώρα αρχίζει να ξαναπαίζεται και εξακολουθεί να είναι ακόμα πιο εκνευριστική απο ότι ήταν :mad:

Τόσο low budget διαφήμιση πια; :confused: Αυτός ο Τριανταφυλλίδης πως δέχτηκε να συμμετάσχει ήθελα να ξερα... :worry:

Mια ακομη της Τιμ για τη "φθηνοτερη καρτοκινητη της αγορας"... :rolleyes: :X Ο βλακας που περναει εξω απο ενα μαγαζι Τιμ & βλεποντας το νεο f2g λεει "πω πω πακετοοο" :lol: :p :rolleyes: Η αποθεωση της προχειροτητας & της λογικης απευθυνομαι-σε-προβατα :mad: Το σκεφτηκαν πολυ αραγε? :rolleyes:

Kάποτε η tim είχε πολύ καλες. Δεν καταλαβαίνω πως ξέπεσε έτσι. Ειδικά αυτή με το "θέλω να σε βλέπω". Μπλιαχ!!!

Του αδέσμευτου με τον Ιάσονα, δεν τη βρίσκω τόσο χάλια, μου θυμίζει κάτι παλιές b moovie ταινίες. Καλά, μη μου την πείτε όλοι μαζί, ένας ένας παρακαλώ. :D :D

Γενικά , όποια εταιρεία διαφημίζει κάποιο νέο πακέτο σύνδεσης , τα "ψώνια" σπάνε τα κινητά τους, π.χ. η διαφήμιση της vodafone στην Κέρκυρα,την ημέρα της ανάστασης που αντί για κανάτι , πέταξε το κινητό, ή αυτή της ΤΙΜ : πω πω πακέτοοοοοοοοοο , του πέφτει το κινητό από το ξάφνιασμα και γίνεται 100 κομμάτια!

Σιγά ρε παιδιά!

Κάντε και λίγο κράτι...

Σπάσιμο η μία και πέριμο του άλλου, γέμισε ο κόσμος λαμπόγυαλα!!!

π.χ. η διαφήμιση της vodafone στην Κέρκυρα,την ημέρα της ανάστασης που αντί για κανάτι , πέταξε το κινητό,

Μια και την αναφέρεις και επειδή είμαι Κερκυραίος, η συγκεκριμένη διαφήμιση είναι από τις πλέον φτηνιάρηκες και προχειροφτιαγμένες. Φυσικά δεν είναι στην Κέρκυρα γυρισμένη, (πολλές στο παρελθόν έχουν γυριστεί εκεί και ήταν όλες καλές 8) ) αλλά και οι υποτιθέμενοι μουσικοί με τα μπλουζάκια και όλα τα υπόλοιπα είναι πολύ κακές απομιμήσεις.

KCB

"8elo na paro tora ton giannh thlefono kai an mh to kleiso pote..."

"atimo gourouni"

"atsssssssssss"

ti gelioths!

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Μια και την αναφέρεις και επειδή είμαι Κερκυραίος, η συγκεκριμένη διαφήμιση είναι από τις πλέον φτηνιάρηκες και προχειροφτιαγμένες. Φυσικά δεν είναι στην Κέρκυρα γυρισμένη, (πολλές στο παρελθόν έχουν γυριστεί εκεί και ήταν όλες καλές 8) ) αλλά και οι υποτιθέμενοι μουσικοί με τα μπλουζάκια και όλα τα υπόλοιπα είναι πολύ κακές απομιμήσεις.

Ναί, εννοούσα το σενάριο της διαφήμισης!

Φυσικά και δεν είναι γυρισμένη στην Κέρκυρα!

Εγώ έχω καταγωγή από Κέρκυρα και ξέρω ότι η μουσική που έπαιζαν οι υποτιθέμενοι μουσικοί με τα μπλουζάκια δεν είχε καμμία σχέση με αυτή που παίζουν οι μπάντες την ημέρα της πρώτης ανάστασης!

;)

Aν και ΔΕΝ :w00t: βλέπω Εραστή Δυτικών Προαστίων αυτή δεν είναι που κάνει την αδερφή του? :confused:

Δεν ξέρω... Ούτε κι εγώ το βλέπω :p

Μου τη δινει στα νευρα η διαφημιση: Κοιτα, εγω δεν το ραβω. Θελω να μιλαω, να μιλαω κλπ κλπ κλπ :mad: . Θα σπασω την TV :shoot: :angry:

:lol: :lol: :w00t: για να πυροβοληθείς η τύπισσα. όποτε τη δώ γελάω.

It's what you do to me..

Tora teleytaia exei arxisei na me enoxlei mia diafhmish toy Adesmeytoy Typoy,sthn opoia symmetexei o Iason Triantafyllidhs.Einai poly spastikh :mad: .

:down: :rocket:

Χριστέ μου. Δεν είναι αυτή που παίζει ενα :nuke: "ΙΟΥ ΙΟΥ ΙΟΥΥΥΥΥΥ" και διαφημίζει ένα μπινελίκι που σου βαράει τ'αυτιά; :cry: :cry: έλεος

It's what you do to me..

Ναί, εννοούσα το σενάριο της διαφήμισης!

Φυσικά και δεν είναι γυρισμένη στην Κέρκυρα!

Εγώ έχω καταγωγή από Κέρκυρα και ξέρω ότι η μουσική που έπαιζαν οι υποτιθέμενοι μουσικοί με τα μπλουζάκια δεν είχε καμμία σχέση με αυτή που παίζουν οι μπάντες την ημέρα της πρώτης ανάστασης!

;)

Δεν αναφέρομαι μόνο στο μουσικό κομμάτι που ακούγεται, εδώ δεν κάνανε τον κόπο να τους φτιάξουν να μοιάζουν έστω λίγο με φιλαρμονική, πολύ πρόχειρη παραγωγή.

KCB

h diafhmish pou leei"ego de to ravo" den einai ayth pou leei "8elo na paro tora thlefono ton giannh kai na mh to kleiso pote...pote"

opos kai h allh "8a sou thlefono ka8e mera

- made mou arkei...8elo kai videoklhsh" ousttttttttt

h diafhmish pou leei"ego de to ravo" den einai ayth pou leei "8elo na paro tora thlefono ton giannh kai na mh to kleiso pote...pote"

opos kai h allh "8a sou thlefono ka8e mera

Ναι, αυτη ειναι

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

eleos einai oles ths tim...gelas thn 1h fora pou tis blepeis kai meta apla psaxneis na katalabeis giati gelases th 1h fora pou tis akouses..