ccinderella Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 δεν ξερω αν το ειπε κανενας αλλα η διαφημιση του Παπαδακη με το καλημερα Ελλαδα ειναι μακραν η πιο αθλια διαφήμιση. σιγουρα απευθυνεται σε διανοητικα καθυστερημενους Ελληνες ή σε παιδακια του δημοτικου. Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protoporos Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 βασικα εχω σιχαθει τις διαφημισεις γιατι ολα τα καναλια λογω αφραγκιας παιζουν διαφημισεις με προγραματα και οχι το αντιθετο οπως θα επρεπε να ειναι κανονικα.μην πω για τα δελτια ειδησεων τα οποια εχουν ξεχασει τους κανονισμους και εχουν γινει ξανα 1 ωρας και ενα 20αλεπτο οπως παλια.κριση ,κριση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Ολες οι διαφημισεις με θεμα την νεα ταινια του james bond (heineken,coca cola κ.τ.λ.).Εχει καταντησει αηδια το ολο θεμα.To ιδιο πραγμα γινεται καθε φορα που βγαινει καινουρια ταινια του 007. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Μας τα'χει πρηξει ο ant1 με τις διαφημισεις του μαϊκ του φασολακη.Το διαφημιζουν συνεχεια σε καθε διαλυμα λες και ειναι κανενα υπερθεαμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Με εκνευρίζουν αφάνταστα η διαφήμιση του Υφαντή "Το τοστ είναι τετράγωνο κι η πάριζα Υφαντής" και του βιτάμ "Αμμμμ, τρώω πολύ βιτάμμμμ, και θα κάνω και χαμάμμμμμ".:mad: Κάποιος πρέπει να τους κάνει μήνυση για προσβολή της νοημοσύνης του κοινού. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Μας τα'χει πρηξει ο ant1 με τις διαφημισεις του μαϊκ του φασολακη.Το διαφημιζουν συνεχεια σε καθε διαλυμα λες και ειναι κανενα υπερθεαμα. Μόλις το είδα. Εμετός και αηδία. Αλλά αφού εμπλέκεται η κότα η γυναίκα του αφεντικού, τι περιμένεις; :wacko: :chair: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 (edited) H καινουρια του vodafone cu ειναι ηλιθια και εμετικη.Εκει που δειχνει κατι καθυστερημενα να κοιμουνται παντου ,στην ταξη,στον δρομο,στο γηπεδο,οπου να'ναι και ξαφνικα χτυπαει ενα κινητο και ξυπνανε και αρχιζουν να φιλιουνται μεταξυ τους σαν τους ανωμαλους ετσι στο ακυρο. Edited November 3, 2012 by NetSurfer_g7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Ολες οι διαφημισεις με θεμα την νεα ταινια του james bond (heineken,coca cola κ.τ.λ.).Εχει καταντησει αηδια το ολο θεμα.To ιδιο πραγμα γινεται καθε φορα που βγαινει καινουρια ταινια του 007. εντελως μπουρδα η ταινια παντως, πεταμενα λεφτα . κατα τ αλλα, εμετικη η cu και ο φασολακης. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kurkosdr Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 (edited) Η τελευταία βερσιόν της διαφημισης της HOL. Αν δείτε οτι παιζει διαφήμιση της HOL, βαλτε το στο μουγκο. Don't ask, just do it. Η πρώτη εκδοχή παραδόξως κατέληξε στις διαφημισεις που μας αρέσουν, αλλα η τελευταια βερσιόν με αυτην που τσιρίζει "ώώώώρααα να βάααλεις και εσύύύύύ" ειναι α-π-α-ρ-ά-δ-ε-κ-τ-η. :mad: Πάντα εχω τον ηχο της τηλεόρασης χαμηλα, αλλα οταν επαιξε αυτή η διαφήμιση, εγινε αντίχηση σε ολο το δωμάτιο. Επίτηδες το κανουν. Σου λεει δεν εχω εμπνευση να φτιαξω μια καλη διαφημιση που θα τη θυμάται ο κοσμος, μπορώ να φτιάξω ειτε μια μετρια που θα περασει απαρατηρητη, ή καποια χάλια που θα τους μεινει τουλαχιστον το ονομα απο το προϊόν. Πχ αυτή τη διαφημιση οπου διαφοροι εβαζαν οδοντικο νημα, και λεει "λιγο αίμα" - "μπορεί να ειναι πάθηση των όλων" θυμαται κανεις τι διαφημιζε; Μαλλον όχι. Ενω αμα δειτε την τελευταια της HOL, σας μενει το ονομα του προϊόντος εστω και με συναισθηματα μισους. Edited November 8, 2012 by kurkosdr Παράθεση Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protoporos Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 + 1 απαισια ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 H καινουρια του vodafone cu ειναι ηλιθια και εμετικη.Εκει που δειχνει κατι καθυστερημενα να κοιμουνται παντου ,στην ταξη,στον δρομο,στο γηπεδο,οπου να'ναι και ξαφνικα χτυπαει ενα κινητο και ξυπνανε και αρχιζουν να φιλιουνται μεταξυ τους σαν τους ανωμαλους ετσι στο ακυρο. Συμφωνώ! Απ τις χειρότερες και πιο κακόγουστες διαφημίσεις που έχω δει ποτέ μου. Γενικά όλες η διαφημίσεις της Voda είναι απ τις χειρότερες που βλέπω στη TV (αν εξαιρέσουμε τον Κίτσο και τη Τασούλα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Η τελευταία βερσιόν της διαφημισης της HOL. Αν δείτε οτι παιζει διαφήμιση της HOL, βαλτε το στο μουγκο. Don't ask, just do it. Η πρώτη εκδοχή παραδόξως κατέληξε στις διαφημισεις που μας αρέσουν, αλλα η τελευταια βερσιόν με αυτην που τσιρίζει "ώώώώρααα να βάααλεις και εσύύύύύ" ειναι α-π-α-ρ-ά-δ-ε-κ-τ-η. :mad: Πάντα εχω τον ηχο της τηλεόρασης χαμηλα, αλλα οταν επαιξε αυτή η διαφήμιση, εγινε αντίχηση σε ολο το δωμάτιο. Επίτηδες το κανουν. Σου λεει δεν εχω εμπνευση να φτιαξω μια καλη διαφημιση που θα τη θυμάται ο κοσμος, μπορώ να φτιάξω ειτε μια μετρια που θα περασει απαρατηρητη, ή καποια χάλια που θα τους μεινει τουλαχιστον το ονομα απο το προϊόν. Πχ αυτή τη διαφημιση οπου διαφοροι εβαζαν οδοντικο νημα, και λεει "λιγο αίμα" - "μπορεί να ειναι πάθηση των όλων" θυμαται κανεις τι διαφημιζε; Μαλλον όχι. Ενω αμα δειτε την τελευταια της HOL, σας μενει το ονομα του προϊόντος εστω και με συναισθηματα μισους. Αυτο με το video club λες?Εμενα μου φαινεται καλη, απλως λιγο παλιομοδιτικη αφου ακουγεται μουσικη των 80s. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 δεν μου άρεσε καθόλου η καινούρια του Παμε Στοιχημα με τον Ζουγανελη:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Τις τελευταίες μέρες έχω πετύχει μια άθλια διαφήμιση στην τηλεόραση που προσπαθεί κάποιος να πει τη λέξη "Τσένταρ" χωρίς όμως να έχει τη σωστή προφορά και προσπαθεί ο σερβιτόρος να τον διορθώσει. :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Η νέα των Caprice είναι ΕΝΤΕΛΩΣ εμετική. "Σε 3 caprice θα ερωτευτεί", "Για τα επόμενα 20 caprice δε θα κάνω τίποτα" :X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Τις τελευταίες μέρες έχω πετύχει μια άθλια διαφήμιση στην τηλεόραση που προσπαθεί κάποιος να πει τη λέξη "Τσένταρ" χωρίς όμως να έχει τη σωστή προφορά και προσπαθεί ο σερβιτόρος να τον διορθώσει. :X Αυτή έχει γέλιο για μένα ειδικά στο "cheddar sir", έχοντας ζήσει Αγγλία για 5 χρόνια και θυμόμενος ακόμα το πρώτο ποτήρι νερό που ζήτησα σε καφέ.. Δεν καταλαβαινουν το "γουοτερ" δυστυχώς :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protoporos Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 ναι καλη ειναι αυτη.δεν μαρεσει η νεα του πολυ συμπαθη κατα τα αλλα φιλλιπιδη,για το τρικαλινο.εκτος που δεν μαρεσει σαν κονσεπτ δεν καταλαβαινω σχεδον τιποτα απο την αλλαγη φωνης και προφορας:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kurkosdr Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Αυτο με το video club λες?Εμενα μου φαινεται καλη, απλως λιγο παλιομοδιτικη αφου ακουγεται μουσικη των 80s. Αυτο το λες επειδή κόψανε την βερσιόν με αυτήν που τσίριζε. :happy: Παράθεση Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 την είδατε την καινούρια του OTE double play..; με την χοντροκατινα-ψωναρα που κατεβαίνει απ το λεωφορείο και δήθεν την ''καρφώνει'' ενας τύπος ενω στην ουσία κοιτάει το αυτοκόλλητο στο λεωφορείο;; ελεεινή και τρισάθλια..:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 χειρότερη διαφήμιση από τη μάνα του τζάμπα (media markt) δεν έχω δει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 χειρότερη διαφήμιση από τη μάνα του τζάμπα (media markt) δεν έχω δει. Συμφωνώ!jumbo & media μακράν οι χειρότερες! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 χειρότερη διαφήμιση από τη μάνα του τζάμπα (media markt) δεν έχω δει. ΕΜΕΤΙΚΗ. Κυριολεκτικά. Αναγουλιάζω όταν τη βλέπω. Κάποιος πρέπει να απολύσει το διαφημιστή. :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 χειρότερη διαφήμιση από τη μάνα του τζάμπα (media markt) δεν έχω δει. ΕΜΕΤΙΚΗ. Κυριολεκτικά. Αναγουλιάζω όταν τη βλέπω. Κάποιος πρέπει να απολύσει το διαφημιστή. :mad: τραγικά πράγματα. και ο τύπος και η γριούλα. πανε να δειξουν τον Έλληνα κάτι που δεν είναι και δεν πρόκειται να γίνει ποτέ! θα πέσουμε αλλά με ψηλά το κεφάλι (με τα θετικά ή τα αρνητικά του) το άσχημο είναι πως η οικονομική κρίση, σε μερικούς ακόμα δεν επηρεάζει την κρίση του μυαλού για κάποιες επιλογές τους! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 (edited) Αυτή λίγο αντέχεται. Αλλά αυτή μέγα αίσχος :shoot::shoot:http://www.youtube.com/watch?v=UiNpK7o1zaU:shoot::shoot: Edited December 1, 2012 by maarinos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Ελεος πραγματικά άθλιες διαφημίσεις Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts