Jump to content

Οι διαφημίσεις που δεν μας αρέσουν

garfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτή η καινούρια διαφήμιση του Υφαντή με το μπαμπά στον πάγκο των αλλαντικών, τι έμπνευση! Τι ιδέα! Πόσο πρωτοποριακή! Και αυτό το Υ που κάνει με τα δάχτυλα ο μπαμπάς, πόσο πιασάρικο, δε μπορώ να σταματήσω να το κάνω κάθε φορά που φτιάχνω τοστ με πάριζα!!!! :X

το αστειο σε αυτη τη διαφημιση ειναι που τον ρωταει τι παριζα να βαλει και το ψυγειο ειναι τινγκα στον υφαντη....χαχα!!!!ε πολυ εκνευριστικη ειναι και μια με το αλτις που λεει ενας οτι επιδη τον ενδιεφερε το κοστος εχασε την ποιοτητα εκτος απο το λαδι κατι τετοια και μετα τραγουδαει με εναν αθλιο ρυθμο καποιος μια μπαρουφα...οταν τον ακουω με εκνευριζει!

το αστειο σε αυτη τη διαφημιση ειναι που τον ρωταει τι παριζα να βαλει και το ψυγειο ειναι τινγκα στον υφαντη....χαχα!!!!ε πολυ εκνευριστικη ειναι και μια με το αλτις που λεει ενας οτι επιδη τον ενδιεφερε το κοστος εχασε την ποιοτητα εκτος απο το λαδι κατι τετοια και μετα τραγουδαει με εναν αθλιο ρυθμο καποιος μια μπαρουφα...οταν τον ακουω με εκνευριζει!

Την οικογένεια έχασε. Δεν είδες στο τέλος που τραπεζώνει όλο του το σόι και ταΐζει στο στόμα τη μανούλα του; :p

Ο ... άλλος που τραγουδάει είναι ο Διονύσης Σαββόπουλος κι η μπαρούφα είναι το

. Για εμάς άνω των άντα που μεγαλώσαμε με Σαββόπουλο είναι ωραίο τραγούδι :O
[sIGPIC][/sIGPIC]

Την οικογένεια έχασε. Δεν είδες στο τέλος που τραπεζώνει όλο του το σόι και ταΐζει στο στόμα τη μανούλα του; :p

ο Σαββοπουλος τραγουδαει;;ε συγγνωμη αλλα εμενα εξακολουθει να μη μ αρεσει....αλλα θα το ακουσω!

ο Σαββοπουλος τραγουδαει;;ε συγγνωμη αλλα εμενα εξακολουθει να μη μ αρεσει....αλλα θα το ακουσω!

Το ξέρω ότι δε σου αρέσει. Σε πολλούς πέφτει βαρύς (μην πω κουραστικός) ο Νιόνιος.

Πάντως, για να γυρίσουμε πάλι στη διαφήμιση, είναι πραγματικά ηλίθια, για να μην πω χωρίς νόημα. Τι ακριβώς έχασε ο τύπος αφού την οικογένεια δεν την έχασε; Τα λεφτά του; Τη θέση διευθυντή; Και τι μας νοιάζει δηλαδίς τι έχασε. Εντελώς εκτός τόπου και χρόνου. Και η πλάκα είναι ότι χαλαρά εμπνεύστηκαν από την οικονομική κρίση και είπαν να κάνουν ένα σποτάκι που να ανταποκρίνεται στο μέσο έλληνα. :zzz:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το ξέρω ότι δε σου αρέσει. Σε πολλούς πέφτει βαρύς (μην πω κουραστικός) ο Νιόνιος.

Πάντως, για να γυρίσουμε πάλι στη διαφήμιση, είναι πραγματικά ηλίθια, για να μην πω χωρίς νόημα. Τι ακριβώς έχασε ο τύπος αφού την οικογένεια δεν την έχασε; Τα λεφτά του; Τη θέση διευθυντή; Και τι μας νοιάζει δηλαδίς τι έχασε. Εντελώς εκτός τόπου και χρόνου. Και η πλάκα είναι ότι χαλαρά εμπνεύστηκαν από την οικονομική κρίση και είπαν να κάνουν ένα σποτάκι που να ανταποκρίνεται στο μέσο έλληνα. :zzz:

ναι οντως...ο,τι να 'ναι διαφημιση!!!!

+1000. Πολύ ωραίο τραγούδι.. :D

Εμένα δεν μου αρέσει η διαφήμιση του τυριού Φίνα. Ενώ ο τύπος στο μπάγκο των τυριών είναι φαλακρός, όταν τον δίχνουν από πίσω έχει μαλλιά. :p

Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ.

http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif

Καλό Πάσχα!

καλα αλλη χαλια διαφημιση ειναι αυτη της carglass....αθλια!ειδικα εκει που ο υπευθυνος χαιρετα τον πελατη...πολυ γελοια σκηνη:lol:!ε φυσικα και για το σποτακι τους που το τραγουδα μια κοπελα δεν υπαρχουν λογια!σα διαφημιση του '90 ειναι....!

καλα αλλη χαλια διαφημιση ειναι αυτη της carglass....αθλια!ειδικα εκει που ο υπευθυνος χαιρετα τον πελατη...πολυ γελοια σκηνη:lol:!ε φυσικα και για το σποτακι τους που το τραγουδα μια κοπελα δεν υπαρχουν λογια!σα διαφημιση του '90 ειναι....!

Το πιο τραγικο ειναι πως πιθανοτατα η φωνη στο τελος ειναι ανδρικη....

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Το πιο γελοίο σε αυτή τη διαφήμιση είναι ο τύπος που χαίρεται που δε θα πληρώσει επειδή έχει ασφάλεια. Έχω κι εγώ θραύση κρυστάλλων στο αυτοκίνητο, έχω κι εγώ ραγισματάκι στο τζάμι και ντρέπομαι να χρησιμοποιήσω την ασφάλεια για να το φτιάξω :lol:

Μια άλλη διαφήμιση που μου τη δίνει απευθείας στα νεύρα είναι αυτή με το χυμό. Που φωνάζει ο τύπος από το σκάλα "έλα Σταματίνα, αυτό είναι λουκούμι". :mad: Φορτώνω, και φορτώνω ακόμα περισσότερο όταν βλέπω τη Σταματίνα αναμαλλιασμένη με το αχανές χαμόγελο λες και ήταν πίσω από τους θάμνους με κάποιον εργάτη όταν τη φώναξε ο άντρας της. Δηλαδή έλεος! Τόση χαρά που θα στύψει πορτοκάλια; Πού να της έφερνε και ανανά...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το πιο γελοίο σε αυτή τη διαφήμιση είναι ο τύπος που χαίρεται που δε θα πληρώσει επειδή έχει ασφάλεια. Έχω κι εγώ θραύση κρυστάλλων στο αυτοκίνητο, έχω κι εγώ ραγισματάκι στο τζάμι και ντρέπομαι να χρησιμοποιήσω την ασφάλεια για να το φτιάξω :lol:

Μια άλλη διαφήμιση που μου τη δίνει απευθείας στα νεύρα είναι αυτή με το χυμό. Που φωνάζει ο τύπος από το σκάλα "έλα Σταματίνα, αυτό είναι λουκούμι". :mad: Φορτώνω, και φορτώνω ακόμα περισσότερο όταν βλέπω τη Σταματίνα αναμαλλιασμένη με το αχανές χαμόγελο λες και ήταν πίσω από τους θάμνους με κάποιον εργάτη όταν τη φώναξε ο άντρας της. Δηλαδή έλεος! Τόση χαρά που θα στύψει πορτοκάλια; Πού να της έφερνε και ανανά...

χαχα...αν κ δεν εχω προβλημα με τη διαφημιση,ετσι οπως την παρουσιασες με κανες κ γελασα!

Οι νεες απιστευτα κακογουστες και ακυρες διαφημισεις του 11888 μου την δινουν στα νευρα.

http://www.youtube.com/watch?v=-Ysww6GaWrc(καποιος πρεπει να του εξηγησει οτι ο μεγιστος αριθμος οκτανιου ειναι 100, επομενως δεν μπορει να υπαρξει βενζινη 118 οκτανιων)

Αυτες με τον Καλυβατση ηταν πολυ καλυτερες.

^^^παρόλο που είναι ηλίθια η διαφήμιση με το γύψο δεν ξέρω γιατί αλλά μου αρέσει!χμμμ...κάτι δεν πάει καλά...

Οι νεες απιστευτα κακογουστες και ακυρες διαφημισεις του 11888 μου την δινουν στα νευρα.

http://www.youtube.com/watch?v=-Ysww6GaWrc(καποιος πρεπει να του εξηγησει οτι ο μεγιστος αριθμος οκτανιου ειναι 100, επομενως δεν μπορει να υπαρξει βενζινη 118 οκτανιων)

Αυτες με τον Καλυβατση ηταν πολυ καλυτερες.

ΡΕ ΕΛΕΟΣ. Πριν λίγη ώρα είδα αυτή με την πίτσα στην τηλεόραση, μόλις είδα και τις υπόλοιπες (με το βενζινάδικο και το γύψο). Μπράβο, ακόμα μία φορά μία εταιρία τηλεφωνίας βάζει τα γυαλιά σε όλους για το πώς πρέπει να γίνεται η ΞΕΝΕΡΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΗ διαφήμιση που σέβεται τον εαυτό της. :mad:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

:lol::lol: Είναι τόσο ηλίθιες οι διαφημίσεις που βγάζουν γέλιο. "Κι αυτό είναι άδικο - Βενζινάδικο" "Στις 2 πίτσες η μία είναι δώρο, το λέει και το όνομα Πιτσαδόρος" :lol:

Δυστυχώς ο ΟΤΕ αντί να συνεχίσει τις πολύ έξυπνες διαφημίσεις τύπου "Στη μάνα σου το 'πες" είπε να χρησιμοποιήσει το μυστικό της επιτυχίας του ανταγωνιστή (11880): Κακόγουστες διαφημίσεις που δεν έχουν καμία σχέση με το προϊόν. Δεν ξέρω, ίσως να είναι και πιο φθηνές αυτές. Ο διαφημιστής που τις σκέφτηκε δεν χρειαζόταν να είναι έξυπνος, ούτε έφαγε μέρες να κατεβάσει την ιδέα. Αρκεί να είδε Ράδιο Αρβύλα την προηγούμενη εβδομάδα που διάβαζαν συνέχεια ανέκδοτα του τύπου Μασχάλης Τερζής, μπεκάλτσα κλπ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 3 weeks later...
Αυτη η μ.....κια της cosmote, δεν αντεχεται με τιποτα. Ποιος βλακας τη σκεφτηκε?

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Αυτη η μ.....κια της cosmote, δεν αντεχεται με τιποτα. Ποιος βλακας τη σκεφτηκε?

Kαλα ναι... μου θυμιζει διαφημισεις 80s - 90s.. τοτε που καθε διαφημιση εχει ενα χαζο τραγουδακι-theme

ΑΘΛΙΑ

(αφησα και ενα σχολιο στο link που εδωσες. δεν κρατηθηκα)

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Εμενα μου αρεσουν τρελα επειδη την λενε στους "Αριθμολογους", "Λεξαριθμολογους" και λοιπους τσαλαπετεινους που πουλανε φυκια για μεταξωτη επιστημη. :lol: Αντε μπας και σταματησουν να υπαρχουν εν ετη 2010 κοροϊδα που πιστευουν σε πασης φυσεως μαγους και χαρτοριχτρες.

Edited by kurkosdr
Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black)

Εμενα μου αρεσουν τρελα επειδη την λενε στους "Αριθμολογους", "Λεξαριθμολογους" και λοιπους τσαλαπετεινους που πουλανε φυκια για μεταξωτη επιστημη. :lol: Αντε μπας και σταματησουν να υπαρχουν εν ετη 2010 κοροϊδα που πιστευουν σε πασης φυσεως μαγους και χαρτοριχτρες.

+1

Ειναι φοβερες διαφημισεις

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Και εγώ τις βρίσκω μια χαρά τις συγκεκριμένες! Και ο πρωταγωνιστής φοβερός!:lol:

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Και εγώ τις βρίσκω μια χαρά τις συγκεκριμένες! Και ο πρωταγωνιστής φοβερός!:lol:

Μα ειναι εντελως ηλιθιες και ο προταγωνιστης σπαστικος.Ιδιαιτερα αυτο με τον γυψο.

Δεν μου αρέσει η διαφήμιση ενός σαμπουάν που λέει "Σούπερ μυρωδιά και λαμπερά μαλλιά, πιτυρίδα γεια χαρά!".

Μα ειναι εντελως ηλιθιες και ο προταγωνιστης σπαστικος.Ιδιαιτερα αυτο με τον γυψο.

Πρέπει να εχεις δει εναν απο αυτους για να τις καταλαβεις (δυσκολο βεβαια, γιατι συχναζουν σε πρωϊναδικα, εγω πετυχα εναν στα βιντεακια του Θεμου, που ηταν γραμμενο απο πρωϊναδικο).

Ιδια κοψιά, ιδια "μεθοδολογια", και ιδια ηλιθια συμπερασματα. Ειδικα οταν ειδα τον προταγωνιστη να χρησιμοποιει το σλογκαν τους, το "ειναι απλά μαθηματικα" εσκασα γελακι. Και το "πιτσαδορο" και "βεζιναδικο" ειναι επισης τροποι με τους οποιους παιζουν με τις λεξεις, με υφος λες και ελυσαν εξισωση τεταρτου βαθμου (λες χρειαζεται IQ πανω απο 300 για να φτιαξεις λογοπαιγνια).

Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black)

με εκνευριζουν τρομερα οι διαφημισεις του 11888....τυχαιο δε νομιζω;;;βασικα πιο πολυ με εκνευριζει που εχει γινει σλογκαν παρα οι διαφημισεις!γενικα απεχθανομαι καθε ειδους σλογκανακι που βγαινει για λιγο καιρο......τα νευρα μου!!:mad: