dmarccos Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Η διαφήμιση λαμβάνει χώρα στο Maranello, το χωριό της Ferrari. Εκεί βλέπεις όλοι είναι ...πάμπλουτοι και έχουν μόνο Ferrari. Έτσι τους κακοφάνηκε που είδαν το A8... Εντελώς ηλίθιο concept. :down: Δε το βλέπω έτσι, μέσα στην έδρα της ferrari να κυκλοφορεί R8 και μάλιστα βαμμένο κόκκινο, είναι ιεροσυλία γι' αυτό ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι και για τον ίδιο λόγο δε μου αρέσει κι εμένα το concept (οτι είναι ιεροσυλία δηλαδή) Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Εκεί βλέπεις όλοι είναι ...πάμπλουτοι και έχουν μόνο Ferrari.:down: Αν,ήταν όλοι πάμπλουτοι και είχαν μόνο Ferrari,τότε,εκτός από το Audi θα έφτυναν και το μηχανάκι που έτρεχε από πίσω.;):p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Αν,ήταν όλοι πάμπλουτοι και είχαν μόνο Ferrari,τότε,εκτός από το Audi θα έφτυναν και το μηχανάκι που έτρεχε από πίσω.;):p Μα και το μηχανάκι Ferrari είναι!!! :lol: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 Το τρεϊλερ του Mega για τις πεθερες.Μου ταραζει το νευρικο συστημα οταν το βλεπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 Έχετε δει τη διαφήμιση του Head & Shoulders; Που περιμένει να κουρευτεί η κοπελιά και έρχεται ένας τύπος που δε μπορεί να σταματήσει να της χαϊδεύει τα απαλά λαμπερά μαλλιά και τελικά αποδεικνύεται ότι είναι ο νερουλάς... Στο τέλος της διαφήμισης λέει "Head & Shoulders και θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο". Μόνο σ' εμένα φαίνεται παράλογο αυτό; Τόση ώρα μας έδειχναν ότι ακόμα και περαστικοί δε μπορούν να αντισταθούν στον πειρασμό να μας πασπατέψουν την κόμη, πώς θα το έχουμε ήσυχο το κεφάλι μας μ' αυτό το σαμπουάν του διαβόλου; :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Αυτη η coca-cola light ειναι απαραδεκτη.Δεν φτανουν οι προηγουμενες αθλιες διαφημισεις,μολις τωρα ειδα οτι εβγαλε και καινουρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Εμενα μου σπαει τα νευρα η διαφιμιση του Jumbo στο ραδιοφωνο. Δεν ξερω αν την εχετε ακουει. Ειναι αυτη που λεει στο τελος: I have Jumbo, I'm Happy. I have Jumbo, I'm Happy. I have Jumbo, I'm Happy. Με χτυπαει στο νευρικο συστιμα αυτη η διαφημιση!:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Πεντατόστιμο... ! :ooch: :lost: Ααααργκ!!! Κάποιον θα καρυδώσω αν ξαναδώ αυτή την διαφήμιση!! Μιχάλης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Η καινούργια διαφήμιση του ΟΤΕ για το conn-x talk με μια φατσούλα που βγαίνει και λέει: ''Ίσως δεν το γνωρίζετε αλλά το internet κτλ. κτλ.'' Άθλια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 Η καινούργια διαφήμιση της Wind με τον μπουλούκο που χλαπακιάζει τα ντόνατς στην "Βενετία" και βλέπει τα κανάλια και καλά..... Σίχαμα διαφήμιση και τραγικά αντιπαθητικός ο μπουγελόφατσας! :down::knife: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 +1 απο μενα! Ημουν ετοιμος να την αναφερω αλλα με προλαβες. Τραγικη διαφημιση...:down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 Έξυπνο concept αλλά στην πράξη το σκοτώσανε. Εκείνο το πλάνο με τον λουκουμά και τα λάδια:fool: ... έλεος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thodoris_gt Δημ. July 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2009 Η καινούργια της Q είναι χάλια! "Αφιερωμένο εξαιρετικά..ρετικά..... Ρε τι κάνει πάλι η Q?" Μακράν η χειρότερη διαφήμιση της Q! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. July 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2009 Η καινούργια διαφήμιση της Coca Cola Light είναι άθλια!:down:.Οι στοίχοι (ο Θεός να τους κάνει) είναι χάλια,οι μουσική είναι χάλια και γενικά όλη η διαφήμιση είναι χάλια.Τόσο χάλια είναι και στο εξωτερικό ή οι στοίχοι εκεί είναι καλύτεροι;:p:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. July 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2009 Η καινούργια διαφήμιση της Coca Cola Light είναι άθλια!:down:.Οι στοίχοι (ο Θεός να τους κάνει) είναι χάλια,οι μουσική είναι χάλια και γενικά όλη η διαφήμιση είναι χάλια.Τόσο χάλια είναι και στο εξωτερικό ή οι στοίχοι εκεί είναι καλύτεροι;:p:happy: Ποιο εννοεις? Τον χωρο εκφρασης κοκα-κολα? ΑΘΛΙΟ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. July 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2009 Ποιο εννοεις? Τον χωρο εκφρασης κοκα-κολα? ΑΘΛΙΟ!!! Και ο "Χώρος Έκφρασης" αλλά και η διαφήμιση με τα ζωάκια (της κανονικής coca cola) είναι ΧΑΛΙΑ!!!:mad::down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. July 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2009 Η καινούργια διαφήμιση της Wind με τον μπουλούκο που χλαπακιάζει τα ντόνατς στην "Βενετία" και βλέπει τα κανάλια και καλά..... Σίχαμα διαφήμιση και τραγικά αντιπαθητικός ο μπουγελόφατσας! :down::knife: Kαι γω συμφωνω,πραγματικα αθλια.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 Ποιο εννοεις? Τον χωρο εκφρασης κοκα-κολα? ΑΘΛΙΟ!!! Συμφωνώ. Είναι ΑΘΛΙΕΣ!Απορώ πως αρέσουν στον αδερφό μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 Αυτη η καινουργια της VOdafone.....τι θελει να πει ο ποιητης γιατι ειλικρινα δεν την καταλαβα. :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetsas Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 Συμφωνώ ότι ο "χώρος έκφρασης" είναι ηλιθιότητα. Άσχετο: Λογικά θα έχει ειπωθεί ήδη για το "Megalicious". Τι μπούρδες είναι αυτές ρε παιδιά και τι εννοούν; Την έχω αυτήν την απορία 2 χρόνια τώρα αλλά τώρα το θυμήθηκα. Ποιος είπε στο Mega ότι είναι ωραία αυτά τα φρικιαστικά σποτάκια;; Παράθεση :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 Συμφωνώ ότι ο "χώρος έκφρασης" είναι ηλιθιότητα. Άσχετο: Λογικά θα έχει ειπωθεί ήδη για το "Megalicious". Τι μπούρδες είναι αυτές ρε παιδιά και τι εννοούν; Την έχω αυτήν την απορία 2 χρόνια τώρα αλλά τώρα το θυμήθηκα. Ποιος είπε στο Mega ότι είναι ωραία αυτά τα φρικιαστικά σποτάκια;; Συμφωνω. Το mega μας εχει συνηθισει σε αθλια σποτακια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 Mου εχει σπασει τα νευρα η flash διαφημιση που εχιυν καποια σαιτ που λεει "Οι πιο αξεχαστες κλ**ιες ειναι διαθεσιμες στο κινητο σου". Ναι αλλη ορεξη δεν ειχα εγω θα τις βαλω και στο κινητο μου! Ασε που οταν περνας το ποντικι βγαζει τετοιους ηχους!:mad::mad::angry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Mου εχει σπασει τα νευρα η flash διαφημιση που εχιυν καποια σαιτ που λεει "Οι πιο αξεχαστες κλ**ιες ειναι διαθεσιμες στο κινητο σου". Ναι αλλη ορεξη δεν ειχα εγω θα τις βαλω και στο κινητο μου! Ασε που οταν περνας το ποντικι βγαζει τετοιους ηχους!:mad::mad::angry: Αληθινό διαμάντι αυτή η διαφήμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Αληθινό διαμάντι αυτή η διαφήμιση. Ποιος την σκεφτηκε απορω! Κλινικη περιπτωση! Επισης με τσατιζει η διαφημιση που εχουμε εδω στο myphone ο διαγωνισμος για το Ν97. Περνας το ποντικι πανω απο την διαφημιση και σε κυνιγαει ενα Ν97 απο πισω. Και δεν ειναι αυτο βγαινει και ενα πλαισο και καλυπτει καποια σημεια του φορουμ οπως πινακα ελεγχου συντομευσεις κτλ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Εμένα δεν μου αρέσει η διαφήμιση του Conn-X Tv για τα αθλητικά.Μου τη σπάει ο τύπος που μπαίνει στο λεωφορείο και λέει:"Μπόχουμ (; ) δέρνουμε;".:down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts